Sóvárgás

Pasizási tanácsok
tízedik fejezet

Mia békésen szundított. A puha takaró lágy selyemgubó-ként ölelte körbe, és álmában Gabe-et látta maga előtt. Arra riadt fel, hogy a nagyon is valós, már nem álomkép Gabe lerántotta róla a takarót.
Sötétkék szemével olyan áthatóan nézett rá, hogy Mia gyomra összeugrott. Önkéntelenül összeszorította a combjait, hogy elnyomja az ölében azon nyomban elindult bizsergést.
– Térdre! – utasította Gabe.
Szent ég! Mia megszeppent, de Gabe hangja most is olyan hatással volt rá, hogy elillant minden ellenállása.
Nem tudta pontosan, mire gondolt Gabe. Simán térdeljen le? Vagy úgy értette, hogy álljon négykézláb? Beleborzongott, ahogy elképzelte magát négykézláb Gabe előtt.
Észrevette a férfi szemében a türelmetlenséget, ezért gyorsan az oldalára fordult, majd a hasára. De mielőtt még feltérdelhetett volna, Gabe hátrahúzta a két kezét, és a felsőtestét leszorította az ágyra.
– Maradj így egy kicsit! Könnyebb lesz, ha most megcsinálom.
Mit csinál meg?
Mia szíve a torkában dobogott. Behunyta a szemét, hiszen ha Gabe nem látja az arcát, nem is szólhat ezért.
A férfi gyöngéden megfogta az egyik, majd a másik csuklóját, és a dereka mögött keresztezte őket. Mia szeme kipattant, amikor megérezte a csuklójára tekeredő kötelet.
Basszus, basszus, basszus! Gabe nem viccelt, amikor a szerződésben kötözésről és büntetésről volt szó!
Észre sem vette, mennyire megfeszítette magát, míg Gabe le nem hajolt hozzá. Ajka a fülkagylója hátsó felét súrolták, hangja lágyan duruzsolt.
– Engedd el magad, Mia! Nem foglak bántani. Pontosan tudod.
A megnyugtató ígérettől Mia újra ellazította az izmait, és a feje belesüppedt az ágyba. Agya vadul kattogott. Felajzott volt és ideges.
Kicsit félt is, de leginkább izgalomba jött. Érzékei kiélesedtek, mellbimbói hegyesen fúródtak a matracba, és a puncija bizseregni kezdett.
Gabe mögéje térdelt, miközben ő arccal a matracnak, égnek meredő fenékkel, hátrakötözött kézzel hasalt az ágyon.
Lágyan, érzéssel simogatni kezdte a fenekét. Végighúzta az ujját a fenékhajlatán, és egy pillanatra megállt az ánuszán. Hangja rekedt és nyers volt, amikor megszólalt.
– Meg akarom baszni az édes kis segged, Mia. Meg is fogom. Még nem állsz készen, de ez csak idő kérdése. Én pedig minden percet élvezni fogok, amit tövig a seggedben töltök.
Mia meztelen bőre libabőrös lett obszcén szavaitól.
– De most megbaszom a pinád. A szűk kis segglyukad itt fog díszelegni előttem, és azt fogom gondolni, hogy azt kúrom.
Mia az alsó ajkába harapott. Forróság árasztotta el a testét. Combjai nedvesen tapadtak össze. Sóvárgott Gabe érintésére, és várta, hogy végre a magáévá tegye.
Az ágy megmozdult, ahogy a férfi ágyéka a fenekének feszült. Gabe végigsimított a hátán, le a nyakáig, majd visszahúzta a kezét, és megállt a csuklóit szorító kötélnél. Megcirógatta összekulcsolt ujjait, és finoman meghúzta a kötést, mintha ellenőrizné, hogy biztosan tart-e.
Mia levegőt sem tudott venni. Képtelen volt feldolgozni az ingerek lehengerlő áradatát. Végletesen kiszolgáltatott volt, mégis tudta, hogy biztonságban van. Hiszen Gabe nem fog fájdalmat okozni neki. Nem fog túl messzire menni.
Gabe egyik kezét a fenekén tartotta, a másikat becsúsztatta a puncijához. Lassan, finoman előkészítette a behatolást, a makkjával dörzsölve a szeméremajkait, aztán szétfeszítette őket a farka hegyével.
– Olyan kibaszott gyönyörű vagy! – mondta mély, rekedtes hangon.
– Itt vagy az ágyamban, térden, a kezed hátrakötözve, és nincs más választásod, mint hogy elfogadd mindazt, amit tenni fogok veled.
Mia majdnem felsikoltott. Csaknem belebolondult a várakozásba.
Gabe azonban nem mozdult, makkja még mindig a hüvelye bejáratánál várakozott. Megpróbálta hátranyomni a fenekét, hogy végre belehatoljon.
A meglepődéstől tátva maradt a szája, amikor egy erős csattanást érzett a fenekén. Gabe felnevetett.
– De türelmetlen vagy! – mondta kedélyesen.
– Én irányítok, Mia.
Folyton megfeledkezel erről. Én is épp annyira vágyom rá, hogy tövig benned legyek, mint te. De iszonyúan élvezem, hogy itt vagy összekötözve az ágyamban. Amint beléd siklik a farkam, már nem fogom sokáig bírni, ezért most minden másodpercet ki fogok élvezni.
Mia behunyta a szemét, és felnyögött.
Gabe megint elnevette magát. Aztán még egy centivel beljebb nyomult, a farka már a hüvelybemenetét feszítette. Mia feszülten felsóhajtott. Várt, sóvárogva, egész testében megfeszülve. Rászorított Gabe farkára, hogy magába szívja. Magában akarta érezni.
– Az egészet akarod, Mia?
– Basszus, igen!
– Igen!
– Nem hallom!
– A szentségit, igen!
– Akkor kérd szépen! – mondta bársonyos hangon Gabe.
– Mondd el nekem, mire vágysz, bébi.
– Téged akarlak. Kérlek, Gabe!
– Engem akarsz, vagy a faszomat?
– Mindkettőt – válaszolt Mia elfúló hangon.
– Jó válasz – mormolta Gabe, majd lehajolt, és megcsókolta Mia derekát.
Megszorította a csuklóján a kötést, miközben beljebb hatolt. Mia levegőért kapkodott. Szeme tágra nyílt, a szája meg mindig tárva volt, sikoltásra készen.
– Kurva jó válasz – suttogta Gabe a fülébe. Testével betakarta Miát, a derekához szorítva összekötözött csuklóit. Mia mocorogni kezdett, és nekifeszítette a fenekét. Már képtelen volt féken tartani a vágyakozását. Sosem hitte, hogy egy éjszaka alatt ennyi orgazmusa lehet. Sőt mindössze néhány óra alatt! Ez egészen eksztatikus volt, túlszárnyalt minden képzeletet, és valamennyi, Gabe-bel kapcsolatos fantáziáját.
Teljesen elszállt az agya.
Erre Gabe újra kihúzta a farkát lüktető, nedves hüvelyéből, míg megint épp csak a makkja hegyével érintette a kisajkait.
– Gabe, kérlek!
Mia már könyörgött. Hangja rekedten, kétségbeesetten csengett, de nem törődött vele. Nem érdekelte, hogy megszegi a szabályokat, még az sem, ha ezért büntetést kap. Sőt azt kívánta, bárcsak Gabe újra rácsapna a fenekére, mert ebben a pillanatban bármi elég lett volna ahhoz, hogy megszűnjön körülötte a világ.
– Csitt, bébi – nyugtatta Gabe olyan édes és izgató hangon, hogy már ettől majdnem elélvezett.
– Majd én gondoskodom rólad. Bízd csak rám magad.
– Bízom benned, Gabe – suttogta.
Elfordította az arcát, és a szeme sarkából látta felcsillanni az elégtételt Gabe szemében. Szavai telibe találtak.
kép2Gabe mindkét kezével megragadta a kötelet, és erősen megszorította, bár már így is képtelen lett volna megmozdulni. Aztán a kötésbe kapaszkodva határozottan, tövig beledöfte a farkát, és baszni kezdte.
Mia egész testében remegett. Lába elgyengült a kimerültségtől, ahogy tartotta magát. Térde a matracba fúródott, izmai megfeszültek. Közeledett a csúcshoz. Az öle zsibongott a gyönyörtől, és az édes érzés csiklandóan áradt szét a vénáiban. Gabe olyan volt, mint a kábítószer. Mámoros, mennyei boldogság töltötte el attól, ahogy lassan, alaposan átjárta a testét.
Halk, kéjes nyögdécselés hallatszott, és Mia rádöbbent, hogy ez belőle jön. Képtelen volt visszatartani a hangokat. Mélyről törtek fel, a belsője egy titkos zugából, mely mindeddig rejtve volt előtte.
Gabe egyik kezével beletúrt hosszú hajába. A hajtincsek rátekeredtek az ujjaira, egyre szorosabban kapaszkodott beléjük, és egyre vadabbul baszta hátulról. Finoman meghúzta a haját, majd egy pillanatra elengedte, de azon nyomban újra beletúrt, még közelebb a fejbőréhez.
Ökölbe szorította a kezét, és a hajánál fogva hátrahúzta Mia fejét, hogy lássa az arcát.
– Nézz rám!
Hangja élesen, ellentmondást nem tűrően csengett, és Mia azonnal engedelmeskedett. Kinyitotta a szemét, és a szeme sarkából figyelte Gabe-et. Lélegzetelállítóan izgató látvány volt.
Volt valami vadállatias az arckifejezésében. Szeme villogott, egész teste rázkódott mély lökései erejétől. Valahányszor visszahúzta a farkát, megrántotta Mia fejét is, annyira bele volt gabalyodva a hajába.
De Miának nem fájt, vagy túlságosan is részeg volt a gyönyörtől ahhoz, hogy érezze. Izgatta, ahogy Gabe belekapaszkodott a hajába, és hátrahúzta a fejét, hogy lássa, mikor élvez el. A szemébe akart nézni közben.

Ezért hátrahajtotta a fejét, amennyire csak tudta, hogy Gabe lássa, amire vágyott. Csodálta markáns, férfias vonásait, ahogy egészen átalakultak a gyönyörtől, amit ő adott neki.
Hosszan néztek egymás szemébe, és volt valami a férfi tekintetében, ami szíven ütötte. Villámcsapásként érte a felismerés, hogy itt a helye.
Ide tartozik. Pontosan erre a szent helyre: Gabe Hamilton ágyába. Az ő hatalmának, dominanciájának alárendelve. Mindig is erre vágyott, és most végre megkapta.
– Mennyire vagy? – kérdezte Gabe fojtott hangon.
Mia kérdőn nézett rá.
Ekkor lágyabb hangon megismételte:
– Mennyire vagy attól, hogy elélvezz, bébi?
– Pont egy hajszálnyira – nyögte ki Mia.
– Akkor élvezz nekem, gyönyörűm! Hadd lássam a szemedben.
Imádom, ahogy ellágyul és bepárásodik a tekinteted. Olyan beszédes szemed van. Mintha át tudnának hatolni a bőrömön. Én leszek az egyetlen férfi, aki látja őket, mikor elélvezel. Megértetted?
Mia bólintott, de nem jött ki hang a torkán.
– Mondd, hogy a szemed az enyém!
– A tiéd – suttogta Mia.
– Csak a tiéd, Gabe.
Gabe elengedte a haját, és lassan elhúzta a kezét, élvezve, ahogy a tincsek végigsiklanak az ujjai között. Ujjai hegyével lágyan végigcirógatta Mia gerincét, majd átkarolta a derekát, és benyúlt a combjai közé.
Dörzsölni kezdte a csiklóját, Mia pedig felsikoltott. Mintha áramütés járta volna át a testét.
– Ez az, bébi. Élvezz! Add oda magad nekem, most! Mindenedet akarom, Mia. Mindened az enyém.
Közben egyre keményebben baszta. Ágyéka minden egyes lökésnél csattant Mia fenekén, és vadul dörzsölte a csiklóját.
– Istenem! – lihegte Mia.
– Gabe!
– Gyorsan tanulsz, bébi. Mondd a nevem, és nézz a szemembe, amikor elmész!
Mia majdnem elvesztette a szemkontaktust. A világ elhomályosult előtte, és Gabe nevét kiabálta, olyan rekedt, a torka mélyéről feltörő hangon, hogy magára sem ismert. Még soha nem hallotta magát így kiáltani. Ilyen kétségbeesetten, ilyen kiszolgáltatottan. Könyörgött Gabe-nek, hogy adja meg neki, amire vágyott.
Gabe meg is tette.
Megadta neki, amire vágyott, amire égető szüksége volt.
Saját magát.
Mia érezte, ahogy elönti hüvelyét a forró ondó, amikor Gabe elélvezett benne. Képtelen volt tovább a szemébe nézni, nem volt már ereje hátrafordítani a fejét. Félájultan, behunyt szemmel pihegett a matracon, és azt sem tudta, hol van. Forgott vele a világ, mintha matt részeg lenne, és közben a paradicsomban járna.
Úszott a boldogságban, a teste egy centivel az ágy fölött lebegett.
Tökéletesen kielégült. Földöntúli örömöt érzett, és a legteljesebb elégedettséget.
De nem következett büntetés. Ehelyett Gabe puha csókokkal borította be a hátát, le a nyakáig, majd a fülét is. Halkan mormogott valamit, amit Mia nem is értett. Aztán kihúzta a farkát, és Mia azonnal tiltakozott, amiért ilyen kegyetlenül kiszakította a mámoros állapotból, és rögtön üresnek és csupasznak érezte magát.
– Csitt, bébi! – suttogta Gabe a fülébe.
– Most eloldozlak és gondoskodom rólad.
Mia csak hümmögni tudott.
Csodásan hangzott, hogy Gabe gondoskodni akart róla. Tetszett neki a gondolat.
Egy perccel később kiszabadultak a csuklói. Gabe megfogta mindkét kezét, finoman, egyenként megmasszírozta, majd szép lassan letette őket az ágyra, hogy ne legyen kellemetlen érzése. Aztán a hátára fordította, és a karjába húzta Miát.
Ezután az ölébe kapta, és felemelte. Mia összegömbölyödött, és hozzásimult. Olyan erővel kapaszkodott a nyakába, mintha soha többé nem akarná elereszteni.
Iszonyúan védtelennek érezte magát, mintha a lelke is meztelen lett volna. Teljesen felkavarta, ami az éjjel történt. Persze tudta, hogy le fognak feküdni egymással. De ez több volt, mint csupán szex. Hogy is lehetne egyetlen rövidke, a szeretkezés valamennyi formájára használt szóval jellemezni azt az atomrobbanást, ami az előbb történt?
Volt már része jó szexben, de az közel sem volt ilyen eget rengető.
Gabe kivitte a fürdőszobába, és megnyitotta a zuhanyt. Amint a zuhanyfülke megtelt gőzzel, bevitte, és még mindig szorosan tartva őt a karjában, szép lassan letette, miközben a víz zubogott mindkettőjükre.
Amikor már biztos volt benne, hogy Mia megállt a lábán, elengedte, de épp csak addig, míg a szappanért nyúlt. Aztán elkezdte lecsutakolni.
Egyetlen porcikája sem szenvedett hiányt érintésből, simogatásból, gondoskodásból.
Mire befejezte, Mia már alig állt a lábán. Amikor kilépett a zuhanyfülkéből, csaknem orra esett. Gabe utánakapott, és Mia távolról hallotta, ahogy káromkodik. Aztán felemelte és ráültette a mosdó pultjára, miközben a zuhanyzó melletti polcról levett egy törülközőt.
Melegen bebugyolálta, Mia pedig felsóhajtott, és nedves mellkasának döntötte a fejét.
– Jól vagyok – motyogta.
– Törülközz meg, addig itt ülök.
Gabe szája szegletében mosoly bujkált, szeme derűsen csillogott.
Biztos, ami biztos, szemmel tartotta, miközben a törülközőért nyúlt.
Gyorsan megszárítkozott, és Mia a műsor minden percét élvezte.
Észbontó teste volt. Akár egy félistennek. És micsoda feneke… Eddig nem sok figyelmet szentelt a fenekének, sokkal inkább az elülső oldalát vette szemügyre abban a magasságban. Merthogy a farka is gyönyörű volt.
Furcsállotta is, hogy szépnek látja, mert eddig nem különösebben tetszett neki egyetlen hímvessző sem. De Gabe teste formás volt és remekbe szabott. Még a farka is. Máris arról fantáziált, hogy a szájába veszi. Érezni akarta az ízét. És éppolyan őrjítőén felizgatni Gabe-et, ahogy ő tette vele.
– Mi jár a buksidban? – kérdezte Gabe. Mia pislogott, amikor ráeszmélt, milyen közel voltak egymáshoz. Gabe ott állt a combjai között, és fürkészően nézett le rá. Arcát elfutotta a pír, amitől elég idétlenül érezte magát. Hiszen nem sokkal ezelőtt még vadul szeretkeztek, most meg elvörösödik, mert Gabe rajtakapta, amint arról fantáziált, hogy leszopja?
Érezte, hogy nincs menekvés számára.
– Erre muszáj válaszolnom?
Gabe felhúzta a szemöldökét, és mosolyogva nézett le rá.
– Igen, muszáj. Különösen mert fülig pirultál, amikor rákérdeztem.
Sóhajtott, és Gabe mellkasának támasztotta a homlokát.
– Csak megnéztelek magamnak.
Gabe megragadta a vállát, és eltolta magától, hogy a szemébe nézzen.
– Ez minden? Megnéztél magadnak, és ettől elpirultál?
Mia habozott, aztán megadta magát.
– Nagyon szép a farkad. Csak megcsodáltam, rendben?
Gabe-ből majdnem kitört a nevetés, de visszatartotta, csak a levegőt prüszkölte ki. Mia felmordult.
Mielőtt végképp eluralkodott volna rajta a zavara, még gyorsan kibökte a többit.
– És arról fantáziáltam, hogy…
Érezte, hogy az arca már lángokban áll.
Gabe ott állt centikre, tőle, és szétfeszítette a combjait, hogy még közelebb férkőzzön hozzá. Felemelte Mia állát, és a pillantásával csaknem a falhoz szegezte.
– Miről fantáziáltál?
– Arról, hogy a számba veszlek – suttogta.
– Hogy érezzem az ízed.
És épp annyira felizgassalak, ahogy te engem.
Gabe ágyéka az övének feszült. Szeme izzott a vágytól.
– Lesz rá alkalmad, bébi. Ezt kurvára garantálom neked.
Mia fantáziája ettől csak még jobban beindult. Elképzelte, ahogy a szájában van az a hatalmas, gyönyörű fallosz, és hogy minden centijét végignyalja.
Gabe lehajolt, és puhán szájon csókolta.
– Most aludnunk kell egy kicsit – mormolta.
– Nem akartam… Nem volt szándékomban ilyen messzire menni ma éjjel. Holnap fáradt leszel a munkában.
Hangja csaknem bűnbánóan csengett. Megcirógatta Mia állát, és újra megcsókolta. Olyan lágyan és gyöngéden, hogy Mia nem is értette, hogyan férhet ez össze azzal a fékevesztett, vad szenvedéllyel, amit az előbb látott rajta.
– Gyere, bébi! – mondta Gabe bársonyos hangon.
– Most ágyba duglak, hogy pihenj pár órát.

Csajozási tanácsok

fel