Sóvárgás

Pasizási tanácsok
tizenharmadik fejezet

Mia a munkába merülve ült az asztalánál, amikor kinyílt az ajtó és besétált rajta Gabe. Felnézett, és magába szívta a férfi látványát. Azonnal beindult közöttük a vibrálás. A feszültség szinte tapintható volt a tágas irodában.
Gabe szemében felcsillant a vágy, ettől benne is rögtön elindult a bizsergés. A melle és az öle azonnal reagált rá. Elemi erővel tört felszínre az eddig lappangó sóvárgás most, hogy végre szabad folyást engedhettek neki.
– Gyere ide! – szólalt meg Gabe. Gondolkodás nélkül engedelmeskedett a férfi rövid, határozott parancsának. Felállt, és elindult felé. Az iroda közepén találkoztak, Gabe egy mozdulattal magához rántotta, átölelte a derekát, és megcsókolta.
Olyan éhesen, mintha semmi másra nem tudott volna gondolni, míg távol volt, csak rá. Talán hiú ábránd volt ezt hinni, de ezt üzente, amilyen hévvel a szájának esett. Nyelvük szenvedélyesen körözve táncolt egymáson. Eszébe jutott, hogy el fog kenődni a szájfénye, de a gondolat, hogy Gabe száján látja viszont, csak fokozta felajzottságát. Magán viselte az előző éjszaka nyomait, és ha csak átmenetileg is, most Gabe viselte az ő jelét, akár egy bélyeget. Vagy billogot. A tulajdona volt, és Gabe is kizárólag az övé, míg az egyezség tartott. Ám ekkor megérezte a női parfüm illatát a ruháján, és bármilyen furcsa is volt, fellángolt benne a féltékenység.
Saját magát is meglepte, mennyire akarja birtokolni a férfit. Holott egyáltalán nem tartotta magát féltékeny, uralkodó típusnak. De a gondolat, hogy egy másik nő is közel volt hozzá, csaknem megőrjítette. Legszívesebben egy láthatatlan táblát akasztott volna a nyakába ezzel a fel-irattal: „El a kezekkel, ő az enyém!”
Gabe megfogta a kezét, és az asztala felé húzta. Leült a székébe, és egy kicsit hátratolta magát. Mia nem is sejtette, hogy mire készül, de feszülten figyelt, oda.
– Vedd le a szoknyád! Idegesen pillantott az ajtó felé, majd vissza a férfira.
– Az ajtó zárva van – jegyezte meg Gabe türelmetlenül.
– Most vedd le a szoknyád.
Mia legyűrte a zavarát, és lassan elkezdte letolni a szoknyáját, feltárva meztelen altestét a férfi mohó pillantása előtt. Kissé furcsállotta, hogy Gabe azt nem mondta, vegye le a felsőjét és a melltartóját is, hanem rögtön a combjai közé húzta. A meglepetéstől elállt a lélegzete, amikor Gabe felemelte és az asztal szélére ültette, majd a székével oda gördült a lábai közé.
– Tegnap éjjel hanyag voltam – mondta nyersen. Mia meghökkenten nézett rá.
– Alapesetben nem vagyok ennyire önző az ágyban. Az egyetlen mentségem, hogy őrülten kívánlak, és azonnal meg kellett kapjalak. A tekintetéből úgy tűnt, mintha nem szívesen ismerné el ezt, de a szavai őszintén csengtek.
– Dőlj hátra! – mondta már lágyabb hangon.
– Támaszkodj az asztalra, míg én kiélvezem a desszertet. A mindenségit… Miának elakadt a lélegzete. De úgy tett, ahogy Gabe mondta, megtámaszkodott a tenyerén, a férfi pedig lassan szétnyitotta a combjait, szabaddá téve a punciját.
Ujjai végigsiklottak a nagyajkak közt, majd széthajtotta őket, hogy még közelebb kerüljön az illatos, rózsaszín húshoz. Előre hajolt, Mia pedig minden idegszálával megfeszülten várta az első érintést. Úgy érezte, mintha lesokkolták volna, amikor Gabe nyelve a csiklójához ért. Összerezzent, majdnem kicsúszott alóla a keze.
Gabe szájával becézgetni kezdte az érzékeny kis gömböt. Lágyan körbejárta a nyelvével, majd gyöngéden szívogatta a csiklója makkját. Minden egyes nyelvcsapásával közelebb juttatta a csúcshoz, olyan gyorsan és szédítően, hogy máris levegőért kapkodott. Gabe belétemette az arcát. Csókolni és habzsolni kezdte a hüvelybemenetét, aztán bedugta a nyelvét a kisajkak között, és mélyen belenyalt.
Mia a fájdalomküszöb határán volt. Minden izma megfeszült, ahogy közeledett az orgazmusa, és epekedve vágyta a megkönnyebbülést. De Gabe nem sietett. Tökéletesen ráhangolódott a testére, felizgatta a téboly határáig, majd lágy nyalásokkal és puha csókokkal megszelídítette a szenvedélyét.
Még soha nem kép2ért hozzá senki ilyen gyakorlottan. Gabe talán követelőző és önző volt – ahogy magáról állította –, de értett hozzá, hogyan kényeztessen egy nőt. Pontosan tudta, mit csinál, és hogyan fokozza a felajzottságát ájulás közeli állapotig.
– Gabe, kérlek! – suttogta Mia.
– Muszáj élveznem! A férfi erre felnevetett, hangjával megrezegtetve a csiklóját. Mia már ettől az édes ingertől is majdnem eszét vesztette, hát még amikor Gabe becsúsztatta hosszú ujját a puncijába!
– Még nem, Mia! De türelmetlen vagy. Én irányítok. Akkor élvezel el, amikor én engedem. A hangjából sugárzó erőtől és érzékiségtől Mia egész testében megremegett, már alig bírt uralkodni magán.
– Kibaszottul finom vagy – dörmögte Gabe.
– Legszívesebben egész délután nyalnám a pinádat. Mia pánikba esett. Ezt nem élné túl. Már most is közel állt hozzá, hogy esedezzen a feloldozásért, de összeszorította a száját, és nem engedte kitörni a könyörgést. Csakhogy Gabe tudta, hogy pontosan erről van szó.
– Könyörögj, Mia! – mondta, miközben az ujja megállt a puncijában.
– Kérj szépen, és akkor megengedem, hogy elélvezz.
– Kérlek, Gabe! Engedd, hogy elélvezzek.
– Kié vagy?
– A tiéd, Gabe. A tulajdonod vagyok.
– És kié a pina, amit nyalok?
– A tiéd! – suttogta Mia reszketve.
– És jogom van hozzá, hogy megbasszam, miután végeztem. Így van?
– Istenem, igen, csak csináld! Kérlek, Gabe! Gabe újra elnevette magát. Két ujját bedugta Mia hüvelyébe, és erősen megszívta a csiklóját. Ebben a pillanatban Mia eget rengető orgazmust élt át. Megszűnt körülötte a világ, mintha az űrben lebegett volna. Kicsúszott alóla a keze, és hátrarogyott az asztalra. Látta, ahogy Gabe felemelkedik a székből, szeme sötéten csillogott. Lehúzta a sliccét, elővette a farkát és egyetlen erőteljes lökéssel behatolt Mia gyönyörtől vonagló testébe. Közben felemelte a lábait, hogy még mélyebbre nyomulhasson benne. Hihetetlenül mélyen volt, mélyebben, mint az előző éjjel. Mintha Mia teste átalakult volna, hogy teljesen be tudja fogadni.
– Nézz rám! Mia szeme kipattant, tekintete rátapad a férfira. Semmi gyöngédség, sem óvatosság nem volt abban, ahogy a magáévá tette. Még keményebben baszta, mint múlt éjjel. Ágyéka hangos csattanásokkal ütközött a fenekének, és Mia teste ugrált az asztalon a vad lökésektől. Aztán hirtelen kihúzta a farkát, és elkezdte kiverni.
Mia figyelte, ahogy jár a keze hatalmas falloszán, majd látványos sugárban kilövell belőle az ondó a vénuszdombjára. Gabe behunyta a szemét, állkapcsa és egész teste megfeszült. Az arckifejezése szinte fájdalmas volt, de amikor kinyitotta a szemét, végtelen elégedettség sugárzott belőle.
Tekintetében ott volt az a nyers, állatias vadság, amitől Mia egész teste libabőrös lett. Ölét elárasztotta a meleg, csillogó nedv. Gabe sóhajtott, amikor kipréselte rá az utolsó cseppet is, aztán hátralépett, hogy felhúzza a nadrágját.
Végigsimított Mia belső combján, aztán a csípőjén, miközben büszkén csodálta meg diadalának bizonyítékát.
– Imádom, ahogy most kinézel! Itt fekszel az asztalomon, a pinád vörös és duzzadt a farkamtól, a bőröd pedig csillog a gecimtől. Legszívesebben egész délután itt tartanálak, csak hogy nézzelek. Aztán megfordult, és elindult a szekrény felé, Mia pedig azon gondolkodott, vajon tényleg ez szándéka? Azt akarja, hogy ott maradjon az asztal tetején, csupasz, lükető puncival, elárasztva az ondójával? De egy pillanatra rá Gabe visszatért, kezében egy zsebkendővel. Gondosan megtörölgette, és amikor végzett, felsegítette az asztalról. Mia csak állt zavartan, nem tudta, hogy felöltözzön-e, vagy így maradjon. Gabe eldöntötte a kérdést azzal, hogy lehajolt a szoknyájáért és megtartotta, hogy beleléphessen.
Felsegítette rá a szoknyát, és megigazította zilált felsőjét.
– Van egy saját mosdóm, innen nyílik az irodából. Senki sem fog ott zavarni. Felfrissítheted magad és aztán visszajöhetsz az asztalodhoz. Engedélyt kapott a lelépésre.
Remegő lábakkal igyekezett az asztalával szemben lévő ajtóhoz. A mosdó pici volt és nyilvánvalóan egy férfi igényeire szabták, de itt legalább összeszedhette magát, hogy ne lássa rajta az egész világ, ami az előbb történt.
Megnyitotta a hideg vizes csapot és megmosta az arcát. Majd később megigazítja a sminkjét, ha visszament az asztalához. Amikor kilépett az irodába, Gabe éppen telefonált. Csendesen odament a helyére, elővette a táskájából a púdert és a szájfényt, felfrissítette a sminkjét, és próbálta magát beleásni a munkába. Csakhogy még mindig teljesen felizgult állapotban volt, annak dacára, hogy orbitálisat élvezett, amikor Gabe a szájával kielégítette. De újra beindult attól, amilyen vadul magáévá tette, és most idegesen fészkelődött a székében. A puncija még mindig túlérzékeny volt. Valahányszor megmozdult, a gyönyör csiklandozta az ölét. Ez maga volt a pokol! Gabe itt ült vele szemben, és ő csak arra tudott gondolni, hogy újra elélvezhessen.
Megpróbálta elterelni a figyelmét, és figyelte, miről beszél főnöke a telefonon. Valamiféle rendezvényről lehetett szó. Akárkivel is beszélt, megígérte, hogy feltétlen elmegy, és lelkendezett, hogy mennyire várja a ma estét. Valószínűleg ez mind hazugság volt. Gabe utálta a társasági eseményeket, pedig rendkívül könnyeden mozgott ezeken. Túlságosan is egyenes és célratörő volt ahhoz, hogy őszintén élvezze a smúzolást és a bájcsevegést, de ez is az üzlet része volt. Elbűvölte a befektetőket, és kiénekelte a pénzt a zsebükből. Ash sokkal közvetlenebb volt, született csábító. Mia nem is értette, hogy a bátyja két legjobb barátja közül miért épp Gabe-re esett a választása. Ash szívdöglesztő volt, tetőtől talpig. Gyilkosan sármos mosolyától elolvadtak a nők.
Mégsem ő tetszett neki. Úgy tekintett rá, mintha csak a bátyja lett volna. De Gabe-re soha. Tisztában volt vele, hogy a legtöbb államban büntetik, amiről már kamaszként is fantáziált. Talán az vonzotta Gabe- ben, hogy zárkózottabb, titokzatosabb volt. Kihívást jelentett. De nem volt bolond, hogy azt higgye, meghódíthatja ezt a magányos hegycsúcsot. Gabe már csak Gabe marad. Ellentmondást nem tűrő, keményfejű férfi, aki soha nem fog megváltozni. Kár érte, mert két örökkévalóságba fog telni, mire talál egy hozzá hasonlót. Előre látta, ahogy minden férfit folyton hozzá hasonlítgat, ami nem fair az új pasival szemben, ráadásul fölösleges időpazarlás. Gabe csak egy van. Most még kiélvezheti, hogy vele van, aztán túl kell tennie magát rajta.
Felsóhajtott. Tudta, hogy ez nem lesz ilyen könnyű, mint ahogy hangzott. Már akkor is bolondult érte, mielőtt még lefeküdt volna vele. Az iránta érzett vonzalma mit sem csökkent az évek során. Sőt állandósult, és megszállottsággá képvált.
Bár tudta, hogy nagy veszélybe sodorja magát, képtelen volt uralkodni az érzéseken, amelyeket Gabe ébresztett benne. Vajon szerelmes volt belé? Nem volt biztos benne. Hosszasan tudta volna magyarázni, mit érzett iránta. A korábbi kapcsolataiban nem tervezett hosszú távra. Egyik sem volt elsöprő, nagy szerelem, inkább csak kellemes időtöltés. A legtöbb szeretőjéhez gyöngéd érzelmek fűzték, de soha egyiküket sem kívánta annyira, mint Gabe-et. Nem tudta, hogy ez szerelem, vagy pusztán megrögzöttség?
Nem mintha számított volna. A szerelemtől amúgy is távol kell tartania magát, hiszen Gabe azt sosem viszonozná. Csakhogy a szívre nem lehet észérvekkel hatni, és az érzései fölött úgysincs hatalma… Caroline biztosan azt mondaná neki, hogy élvezze ki a helyzetet, engedje el magát, ne törődjön a jövővel, éljen a mának. Jó tanács, szívesen megfogadta volna. De ismerte magát, és tudta, hogy képes lenne Gabe minden szavát és pillantását lázasan elemezgetni, és belelátni valamit a kapcsolatukba, ami nem valóságos. Felsóhajtott, ahogy a betűk összefolytak a szeme előtt. Mint általában az első munkanapokon lenni szokott, nem váltotta meg a világot. Kivéve, ha beleszámítjuk, hogy őrületeset szeretkezett a főnökével az íróasztalán.
– Remélem, áttanulmányoztad az aktákat. Gabe hangja kizökkentette az álmodozásból. Felkapta a fejét, és látta, hogy már letette a telefont, és őt nézi az asztala mögül.
– Ma este jelenésünk van egy koktélpartin, amelyet a kaliforniai szállodánk egyik potenciális befektetője, Mitch Johnson rendez. Ott van előtted az aktája. Mindent tudnod kell róla, a feleségéről és a három gyerekéről. Lesznek ott mások is, úgyhogy jobb, ha az eszedbe vésed a többi nevet is, de a legfontosabb most Mitch.
Miának minden erejét össze kellett szednie, nehogy kimutassa a pánikját. Ez volt csak az igazi mély víz!
– Mikor? És mit vegyek fel?
– Milyen ruháid vannak? Nem olyasmire gondolok, mint az a közönséges darab, amit a megnyitón viseltél. Jobban örülnék, ha olyasmit vennél fel, ami többet takar belőled. Én öltönyben leszek. Mia elhúzta a száját, és gyorsan leltárt készített magában a ruhatáráról. Nem mintha Jace nem vett volna meg neki bármit, amit csak kért, de a lakást leszámítva nem akarta, hogy nagy költségekbe verje magát miatta. A ruhatára igen szerény volt, az egyetlen elegáns darab az volt, amit a megnyitóra vett fel.
Gabe az órájára nézett, aztán vissza Miára.
– Ha most elindulunk, még lesz időnk, hogy vegyünk egy alkalomhoz illő ruhát. Mia megrázta a fejét.
– Nem szükséges. Épp azon gondolkodom, mit vehetnék fel egy ilyen partira. Gabe felkelt, nem törődve a tiltakozással.
– Ez az egyezség része, Mia. Az enyém vagy! Én pedig nagyvonalúan gondoskodom mindenkiről, aki hozzám tartozik. Nem csak egy ruhára lesz szükséged, de ma csak ennyire futja az időnkből. Talán az eladó segíthet kiválasztani néhány darabot, ami jól áll neked, aztán majd később visszamegyünk érte.
Mia meglepetten pislogott, de Gabe türelmetlenül elindult az ajtó felé, és úgy nézett rá, hogy ebből megértette, nincs választása. Felkapta a táskáját, megigazította a szoknyáját, és próbált utána sietni, de még mindig remegtek a térdei a vad szeretkezéstől az asztalon. És ez még csak az első nap volt! Bele sem mert gondolni, hogy ha Gabe most még türelmes és óvatos vele, mit tartogathat számára a jövőben?

Csajozási tanácsok

fel