Sóvárgás

Pasizási tanácsok
tizenkilencedik fejezet

Mia felnézett, amikor Gabe belépett az irodába. Kulcsra zárta az ajtót, amitől máris bizsergést érzett a gyomrában. Tudta, hogy ez mit jelent. A tekintetével követte a férfit, ahogy elindult feléje, éhes, vágytól fűtött pillantással.
– Gabe, Jace itt van! Korábban jött vissza. Gabe azonban meg sem torpant. Felhúzta a székéből, és az íróasztalához cipelte.
– Sem Jace, sem Ash nem fog zavarni, ha zárva az irodám ajtaja. Ráadásul elfoglaltak. Üzleti vacsorára mennek.
Rövid tőmondataiból úgy tűnt, Gabe nem akart időt vesztegetni a magyarázkodásra. Csakhogy esze ágában sem volt hagyni, hogy Jace rájuk törje az ajtót, miközben Gabe ki tudja, mit csinál vele odabent. Jace és Ash ahhoz szoktak, hogy gátlástalanul ki-be járnak Gabe irodájába. Fogalma sem volt, hogyan folytathatnák továbbra is az irodai etyepetyézést, miközben a bátyja odakint járőrözik.
Gabe benyúlt a szoknyája alá, de a keze megdermedt, amikor megérezte rajta a bugyit. A francba! Erről megfeledkezett. Vagyis eszébe sem jutott. Alsóneműt viselni a világ legtermészetesebb dolga volt számára. Mégis miért jutna eszébe, hogy szándékosan ne hordja? Ráadásul kimerült volt Gabe előző éjjeli kiadós rohamától, és nem is gondolt a szexre.
– Vedd le! A szoknyát is. Aztán vágd magad hasra az asztalomon. Figyelmeztettelek, mit fogok veled csinálni.
Basszus! A hátsója még mindig sajgott az előző esti veréstől, és most újra el fogja fenekelni?
Húzódozva tolta le a bugyit, és hagyta, hogy a földre hulljon. Kibújt a szoknyából is, és deréktól lefelé meztelenen állt Gabe előtt. Egy sóhaj kíséretében ráhajolt az asztalra.
– Lejjebb! – parancsolt rá Gabe.
– Arccal az asztalra, és emeld fel a segged nekem!
Behunyt szemmel engedelmeskedett, és századszorra is arra gondolt, hogy elment az esze.
Megdermedt a döbbenettől, amikor Gabe ujja síkosan végigcsúszott a farpofái között, majd megnyomta az ánuszát. Egy pillanatra elvette a kezét, majd még több síkosítóval tért vissza, és tágítani kezdte.
– Gabe! – mondta Mia fojtott hangon.
– Csitt! Egy szót se. Most felteszek egy anál kúpot a fenekedbe. A nap hátralévő részében benned lesz. Mielőtt hazamész, idejössz hozzám, és kiveszem. Holnap reggel pedig, miután beértél, az lesz az első dolgod, hogy idetolod elém a csinos kis segged, és újra felteszem. Egész nap benned lesz, és csak a munkaidő végén fogom kivenni. Mindennap eggyel nagyobb kúpot kapsz, míg azt nem gondolom, hogy készen állsz arra, hogy megbasszam a segged.
Ezután belenyomta a kúpot a szűk nyílásba.
– Lazíts, Mia. Ne nehezítsd meg a dolgom. Könnyen beszél! Nem ő feküdt az asztalon, és nem az ő fenekébe dugtak egy idegen testet.
Mégis beszívta, majd hosszan kifújta a levegőt, és próbált ellazulni. Amikor sikerült, Gabe egy határozott nyomással betolta a kúpot az ánuszába. Mia levegőért kapkodott. Égető érzés volt ennyire betöltve lenni. Ficánkolni kezdett, mire Gabe rásózott a fenekére. Az ütéstől megszorult a kúp a fenekében.
Hallotta, ahogy Gabe elmegy, kinyitja a szekrényt, aztán visszajön. Majd' kiugrott a szíve, amikor megérezte, ahogy a fenekén izgatóan végigsiklik valami bőrszerű dolog. Aztán nagyot csattant rajta az a valami, és felkapta a fejét.
– Vissza az asztalra! – kiáltott rá Gabe.
– Ott maradj, Mia, légy jó kislány, és viseld el a büntetésed, aztán majd megjutalmazlak.
Erősen behunyta a szemét, és összerezzent, mikor újabb korbácscsapás érte a fenekét. Biztosan korbács volt. kép2Csípős, mint egy öv, de keskenyebb, és egyszerre csak pici területen érte a bőrét. Halkan felnyögött, miközben Gabe a fenekét simogatta vele.
Megőrjítette a kúp. Felizgatta és idegesítette. Olyan nedves volt, hogy bármelyik pillanatban elcsöppenhetett. Gabe megállt egy pillanatra, finoman kihúzta a kúpot, majd visszatolta. Mia képtelen volt mozdulatlan maradni. A feneke égett és viszketett, az ánuszát állandóan ingerelte a kúp. Mintha lángokban állt volna a teste, és nem lenne menekvés előlük.
Felkészült az újabb csapásra, de hiába várta. Hallotta, hogy Gabe lehúzza a sliccét. Megragadta a combját, és megfordította, hogy háttal feküdjön az asztalon. Karjába vette Mia földre lógó lábát, és elhelyezkedett közöttük.
Jesszus! Meg fogja baszni, miközben a kúp a seggében van. Mintha két farok lenne benne – ilyet a legvadabb álmaiban sem képzelt el. Gabe makkja nekifeszült a kúp miatt összeszűkült hüvelybemenetének, aztán behatolt egy erős nyomással.
– Simogasd magad – mondta fojtott hangon.
– Használd az ujjaid, Mia. Könnyítsd meg a dolgom. Azt akarom, hogy te is élvezd, és hogy ne fájjon.
Mia kinyúlt és simogatni kezdte a csiklóját. Mennyei érzés volt!
– Ez az – duruzsolta Gabe.
– Engedj magadba. Izgasd a puncid, és élvezd, hogy kényezteted magad.
A farka már félig benne volt, aztán nekifeszítette az ágyékát, és tövig beledöfte. Mia felsőteste felemelkedett az asztalról, és csaknem felsikoltott. El kellett vennie a kezét a csiklójáról, mert azon nyomban elélvezett volna. De ezt nem akarta, minden másodpercet ki akart élvezni, amíg csak lehet.
A helyzet mocskos volt és őrjítőén izgató, maga a tökéletes gyönyör. Gabe farka keményen és hosszan járt benne, olyan elképesztő kéjt okozva, hogy minden lökés után levegőért kapkodott.
– Ha nem sietsz, lehagylak – sziszegte.
– Élvezz el Mia, már nem bírom sokáig. Mia újra dörzsölni kezdte a csiklóját, rányomta az ujját, majd körkörös mozdulatokkal simogatta.
– Istenem, istenem! – mantrázta.
– Ez az, bébi. Ez az!
Beléd fogok élvezni. Ennél csak egy jobb dolog létezik, ha majd megtöltöm a gecimmel az édes kis seggedet. Gabe gátlástalanul obszcén szavaitól teljesen elszállt az agya, és rögtön a csúcsra ért. A gerince hátrafeszült, és a kezével rácsapott az asztalra, miközben lüktető hüvelyét elárasztotta a nedvesség.
Ebben a pillanatban az ondó forrón lövellt a puncijába. Gabe farka már könnyeden siklott, és addig járatta benne, míg a spermája lecsorgott egészen a Mia seggében feszülő kúpig. Homloka gyöngyözött az izzadságtól, arcvonásait eltorzította a vad gyönyör, de amikor kinyitotta a szemét, tekintetéből sugárzott a győzedelmes elégedettség.
Egy hosszú percig szótlanul nézte Miát, miközben ágyékát kéjesen a fenekéhez préselte. Aztán kihúzta a farkát és ott hagyta az asztal tetején ernyedt, kielégült testét.
– Kibaszott gyönyörű – zihálta.
– A gecim végigfolyik a fenekeden, és lecsöpög a földre. A pinád is csordultig tele épp úgy, ahogy lennie kell.
Mia imádta, ha trágárul beszélt vele. Beleborzongott, és a puncija összerándult, amitől még több ondó folyt ki belőle a padlóra.
– A kurva életbe, Mia! Halálosan izgató vagy. Alig várom, hogy telerakjam a segged is.
Leengedte Mia lábát, és a karjánál fogva felhúzta, hogy leemelhesse az asztalról. A combján végigcsorgott az ondó, ahogy felállt, és imbolyogva próbálta visszanyerni az egyensúlyát.
– Menj, és tisztálkodj meg – utasította Gabe lágyan.
– Hagyd magadban a kúpot, míg én ki nem veszem.
Mia remegő lábon támolygott el a mosdóba. A kúp izgatóan égette az ánuszát minden egyes lépésnél. A határozott nyomás lehengerlő és csodálatos érzés volt.
Amikor kilépett a kis irodai mosdóból, Gabe ott állt vele szemben és rá várt. Magához rántotta, és erősen a mellkasához szorította Miát. Úgy csókolta, hogy levegőt sem kapott. Ez volt a büntetés.
– Ne merj ellenszegülni többé! – figyelmeztette.
– Bocsáss meg – rebegte Mia.
– Elfelejtettem. Gabe átható tekintettel nézett le rá, szeme fenyegetően csillogott.
– Legközelebb már nem felejted el.

Csajozási tanácsok

fel