Sóvárgás

Pasizási tanácsok
huszonhetedik fejezet

Mia törökülésben ült Gabe ágyán és a pizzát falta, amelyet neki rendelt. Isteni finom volt, épp ahogy szereti: extra sajttal, kevés szósszal és vastag tésztával.
Gabe kedvtelve nézte, ahogy cuppogva lenyalogatja az ujjait, aztán sóhajtva hátradől a párnára.
– Ez mesés volt! Elkényeztetsz, Gabe. Nincs is erre jobb szó. Gabe szeme ördögien csillogott.
– A helyedben én még várnék ezzel a kijelentéssel.
Mia testét azonnal elöntötte a forróság. Talán kellett volna, de egyáltalán nem tartott a rá váró fenekeléstől. Sőt bizsergett a várakozástól.
De ekkor hirtelen elkomorodott.
– Komolyan sajnálom a tegnap estét. Fogalmam sem volt, hogy ennyire aggódsz értem. Ha egyszer is megnéztem volna a telefonom, biztosan válaszolok. Nem akarlak lerázni.
– Tudom, hogy nem akarsz – felelte morcosan Gabe.
– Csak azt akarom, hogy légy körültekintőbb. Ha a barátnőiddel kísérő nélkül szórakozni mentek, ráadásul ilyen szépen beseggeltek, az csak bajt szül. Sok rossz dolog történhet a magányos, kiszolgáltatott lányokkal. Melengette a lelkét, hogy Gabe ennyire félti. Hiszen akkor nem csak úgy tekintett rá, mint szexuális tárgyra.
– Ha befejezted az evést, rátérhetünk a büntetésedre – váltott Gabe bársonyos hangra.
Mia szíve kihagyott egy ütemet. A férfi olyan szenvedélyesen, sóvárogva nézett rá, hogy pillantása valósággal sistergett a bőrén. Eltolta magától a pizzás dobozt, Gabe pedig letette az éjjeliszekrényre.
– Vetkőzz! – mondta nyersen.
– Ne legyen rajtad semmi. Ha kész vagy, állj négykézlábra, és a feneked told az ágy széléhez.
Mia térde remegett, mikor felállt. Gyorsan lekapta magáról a pólót – Gabe pólóját –, és megállt előtte meztelenül. Aztán hátat fordított neki, letérdelt az ágy szélére és a tenyerére támaszkodott. Behunyta a szemét, hosszan, mélyen beszívta a levegőt, és várakozott.
Gabe lépései visszhangoztak a szobában. Kihúzott egy fiókot, majd visszatért, és letett pár dolgot az éjjeliszekrényre.
Az ajkával cirógatta, aztán finoman belemélyesztette a fogát a fenekébe, amitől Mia azonnal libabőrös lett.
– Egy hangot se halljak. Egy pisszenést se. Némán fogod viselni a büntetésedet. Aztán megbaszom az édes kis segged.
Mia könyöke összecsuklott, majdnem elvesztette az egyensúlyát, de feltolta és újra megtámasztotta magát.
A korbács nyele végigsiklott a farpofái között. Gyanúsan puhán. Aztán eltűnt, és a következő pillanatban már lángolt a feneke az első suhintástól.
Az ajkába harapott, nehogy egy hang is kicsússzon a száján. Ez teljesen váratlanul érte. Túlságosan elragadta a hév. A következő ütésre viszont már felkészült – vagyis csak azt hitte.
Gabe sosem ütött ugyanarra a pontra kétszer, de nem is nyújtotta el a büntetést. Eltérő erősségű és élességű ütésekkel sorozta a fenekét. Képtelenség lett volna kiszámítani, mi következhet, mert folyamatosan változtatta a módszerét.
Tizenhétnél Mia feladta a számolást. Egész teste megfeszült a vágyakozástól. A fájdalom elmúlt, csak állandó, forró lüktetést érzett. Elvesztette a kapcsolatot a külvilággal, és különös tudatállapotba került, ahol már-már elmosódott a határvonal fájdalom és kéj között.
Akkor tért csak magához, amikor megérezte a síkosítót, mellyel Gabe az ánuszát dörzsölte. Közben lágyan simogatta a feneke égő bőrét.
– Gyönyörű a feneked – búgta olyan finom, selymes hangon, mint a legédesebb csokoládé.
– Magadon viseled a kézjegyem, mert hozzám tartozol. Most pedig megbaszom a mennyei kis segged, mert az is az enyém, és arra vár, hogy birtokba vegyem.
Mia nagyot nyelt, és lehajtotta a fejét. Behunyta a szemét, amikor Gabe megragadta a csípőjét, aztán megfogta a fenekét és széttárta a farpofáit. A makkja hegye tompán nyomódott az ánuszának, aztán egy picit erélyesebben betolta, megnyitva maga előtt az utat.

Lassan, türelmesen vezette bele a farkát. Sokkal türelmesebb volt, mint Mia. Ő már magában akarta érezni, és a várakozás majd' megőrjítette.
– Lazíts, bébi – csitította Gabe.
– Túl feszült vagy. Nem akarok fájdalmat okozni neked. Engedd be a farkam.
Mia próbálta elengedni magát, de ez iszonyú nehéz volt, miközben minden izma és idegszála pattanásig feszült. Ösztönösen hátranyomta a fenekét, de Gabe odakapott és megállította.
– Türelem, kép2Mia. Nem akarok túl gyorsan beléd hatolni, és sérülést okozni neked.
Kihúzta a farkát, majd visszatolta, és sekély döfésekkel tágította az ánuszát. Mia érezte, ahogy az ujjpercei súrolják a fenekét, miközben a tövénél fogta a farkát és fokozatosan egyre mélyebbre vezette benne. Az égető érzés csaknem elviselhetetlen volt, ahogy már majdnem teljes hosszában magában érezte. Erre még a napokon át tartó tágítás sem készíthette fel. Gabe vastag, kemény farka úgy állt benne, mintha vasrúddal nyársalta volna fel.
– Mindjárt benned vagyok – suttogta.
– Már csak egy kicsi hiányzik, Mia. Légy jó kislány, és engedd be az egészet.
Mia megpróbálta a teste valamennyi izmát ellazítani, és amikor végre elengedett, Gabe egy utolsó lökéssel benyomult. Érezte, ahogy a heréi a puncijának nyomódnak.
Tövig benne volt. Az egész, hatalmas farok.
– Kibaszott finom vagy belül – mondta Gabe fojtott hangon.
– Simogasd a csiklód. Hajtsd a fejed az ágyra és ujjazd magad, miközben seggbe kúrlak.
Miát hihetetlenül felizgatták obszcén szavai.
Letette a fejét, és kényelmes pozíciót keresett, Gabe pedig követte, miközben a farka keményen állt benne.
Becsúsztatta az ujját a puncijába és masszírozni kezdte a csiklóját. Mikor elhelyezkedett, Gabe hátrált, majdnem végig kihúzta a farkát, aztán újra tövig beledöfte. Lassan, finoman mozgott, nem sietett, és egy pillanatra sem vesztette el az önuralmát.
– Beléd fogok élvezni, Mia. Azt akarom, hogy maradj csendben és simogasd magad közben.
Mia már nagyon közel járt a csúcshoz, és egy percre abba is kellett hagynia a csiklója izgatását, különben azon nyomban elszállt volna az agya.

Gabe lökései erélyesebbé és gyorsabbá váltak, de még mindig óvatos és gyöngéd volt. Mia érezte, ahogy az első adag ondó forrón belelövell. A következő pillanatban Gabe kihúzta a farkát. Kívül-belül telespriccelte, még a combján is végigcsorgott az ondója.
Majd újra mélyen belehatolt, még mindig keményen álló fasszal.
Nem állt le azután sem, hogy elélvezett, és tovább járatta benne a farkát. Mia már nem tudta tovább visszatartani az orgazmusát, és ahogy a csiklójához ért, a gyönyör élesen hasított az ölébe, aztán egy cunami erejével söpört végig a testén. Kicsúszott alóla a térde, és végighasalt az ágyon. Gabe egy pillanatra kisiklott belőle, de gyorsan újra beléhatolt. Ráhajolt Mia hátára és átölelte, miközben a farka még mindig betöltötte, lüktetve visszhangozva az orgazmusát. Megpuszilta Mia vállát, aztán végigcsókolta a nyakát.
– Csináltad már korábban is? – suttogta a fülébe.
– Te vagy az első.
Gabe elégedetten, diadalittasan mosolygott magában. Egy kis ideig még így feküdtek, és ahogy Gabe farka elernyedt, lassacskán alábbhagyott az égető, feszítő érzés. Végül óvatosan kihúzta belőle, aztán felkelt és kiment a fürdőbe.
Mia megsemmisülten nyúlt el az ágyon és próbálta feldolgozni, ami az előbb történt. Még mindig a fellegekben járt az előbbi, észbontó orgazmustól. A feneke pedig sajgott a veréstől és attól, hogy Gabe a magáévá tette. De még soha életében nem volt elégedettebb, mint ebben a pillanatban.
Gabe visszatért, és megtörölgette egy langyos vizes kéztörlővel. Aztán visszament a fürdőbe, és Mia hallotta, ahogy megnyitja a zuhanyt. Fél perccel később visszajött és gyöngéden felnyalábolta az ágyról.
Bevitte a fürdőszobába, és letette a lábára a zuhany előtt. Belépett a fülkébe, és behúzta magához. Mia felsóhajtott, amikor a forró víz zubogni kezdett a testére. Pazar élmény volt, ahogy Gabe gondoskodott róla.
Minden porcikáját lecsutakolta, különös figyelmet szentelve a fenekének, mely még mindig vörösen lángolt. Mire befejezte, Mia újra felizgult és iszonyúan kívánta.
Miután leöblítette róla a szappant, ő is megmosakodott, aztán elzárta a csapot. Elsőként lépett ki a fülkéből, és törülközővel a kezében várta kint Miát. Bebugyolálta, és magához szorította.
– Mondom, hogy teljesen elkényeztetsz – suttogta ernyedten Mia. Picit felemelte a fejét, és látta, hogy Gabe szája mosolyra húzódik. Vérlázítóan szexis volt. Szárazra törölte Miát, majd turbánba csavarta a haját.
– Ne fáradj az öltözködéssel – szólt utána, amikor elindult a hálószoba felé.
Mia elmosolyodott a szavaiban megbúvó ígéreten. Valószínűleg most jó ideig nem is lesz szüksége ruhára. Még csak szombat este volt, messze a hétfő reggel.

Csajozási tanácsok

fel