Sóvárgás

Pasizási tanácsok
harminchetedik fejezet

Gabe egész hétvégén árgus szemekkel figyelte Miát. Ha észrevette, hogy elszomorodik vagy rágódik valamin, azonnal igyekezett elterelni a figyelmét. Valószínűleg még mindig Charles miatt emésztette magát, bár Gabe tudta, hogy már nem jelenthet veszélyt kettejükre.
De mivel semmit sem bízott a véletlenre, diszkréten elintézett néhány telefonhívást, hogy figyeltesse a pasast. Erről persze nem szólt Miának, nehogy kételkedni kezdjen abban, hogy végleg megszabadultak tőle.
Vasárnap kora este vacsorázni vitte Miát. Az étterem már égősorokkal és fenyő girlandokkal volt feldíszítve, hiszen csak pár nap volt hálaadásig. Tudta, hogy Mia rajong a karácsonyért, és boldogan látta, ahogy felderült az arca, amikor beléptek az ünnepi hangulatot árasztó étterembe.
Még nem döntötte el, hol töltse a hálaadást. Sok minden múlott azon, hogyan fogadja Jace a híreket, ha másnap vagy az azután következő napon beavatják. A szülei meghívták magukhoz, de bármennyire is örült a kibékülésüknek, furán érezte magát a közelükben. Ráadásul nem szívesen töltött volna Miától távol egyetlen napot se, és nem akarta volna egyedül hagyni a városban, ha Jace mégsem Manhattanben tölti az ünnepet.
Amikor kisétáltak az étteremből, a városra már leszállt az éj. A járda nyirkosán csillogott az utcalámpák sárgás fényében. Mia Gabe felé fordult, és önfeledten felkacagott, amikor az idei első hópihe lehullott az orrára.
Elragadóan bájos volt a kötött sapkájában és a hosszú kabátjában. Széttárta a kezét és megpördült, miközben a hópelyhek lágyan táncoltak körülötte. Gabe megbabonázva nézte.
Még mielőtt a pillanat varázsa elillant volna, elővette a mobilját, és gyorsan lefényképezte. Meg akarta őrizni ezt a látványt, akárcsak a másik képet, amelyet gyakran nézegetett. Mia észre sem vette, hogy lefotózta, annyira lefoglalta, hogy elkapja a hópelyheket.
– Juj, de hideg van! – kiáltott fel Mia, és odafutott Gabe-hez, hogy hozzábújjon. Átfogta a derekát és vacogott. Gabe magához szorította, és szelíden mosolygott a lelkesedésén.
– Gyere, hadd melegítselek fel! – felelte, és a kocsihoz kísérte Miát. Beültek a hátsó ülésre, melyet az ülésfűtés kellemesen felmelegített. Mia kéjesen dőlt hátra.
– Imádom ezt a modern luxust! Gabe felnevetett.
– Boldoggá tesz, hogy a kényelmedről gondoskodhatok.
– Ha hazaértünk, ennél többet is tehetsz értem – felelte kacéran Mia. Gabe végigsimított Mia combján, majd megállította a kezét a térdén.
– Biztos lehetsz benne, hogy már vannak terveim.
Mia érdeklődve felhúzta a szemöldökét és szemében felcsillant a tűz.
– Valóban? Gabe sejtelmesen mosolygott.
– Majd megtudod, ha hazaértünk. Mia lebiggyesztette az ajkát és dacosan nézett rá, de Gabe csak csendesen mosolygott.
Naná, hogy voltak tervei. Bár kicsit ideges volt amiatt, amit kigondolt, de szerette volna elfeledtetni Miával a múltkori rossz élményt, és meggyőzni őt arról, hogy a kötözés valójában nagyon is izgató és élvezetes játék.
Tudta, hogyan tehetné csodálatossá az élményt Mia számára, de nem akart semmit se ráerőltetni. Majd figyeli, és ha észreveszi rajta a félelem vagy a fájdalom jelét, azonnal abbahagyja. Már így is eleget hibázott, nem engedhette meg magának, hogy még egyszer kockára tegye a bizalmát.
Amikor felértek a lakására, lesegítette Miáról a kabátot, majd elvette a kezéből a sapkát és a sálat. Megdörzsölte a karját, hogy felmelegítse. Aztán ő is levette a kabátját, és követte Miát a nappaliba. Mivel bekapcsolva hagyta a kandallót, a szobában kellemes meleg fogadta őket. Mia a kandalló mellett állt, és a kezét melengette.
– Maradj ott, és vetkőzz le – szólt Gabe mély, búgó hangon.
Amikor Mia visszanézett rá, kereste tekintetében az ellenállás jelét, de csak a bizalom sugárzott a szeméből.
– Kihozok pár dolgot a hálóból. Maradj itt a melegben. Mindjárt jövök.
Azzal bement a hálószobába és elővette a fiókjából a kötözőt, az anál kúpot és a vibrátort. Mikor visszament a nappaliba, Mia ott állt vele szemben, meztelen bőre alabástromként ragyogott a kandalló meleg fényében.
Olyan észbontóan gyönyörű volt, hogy Gabe-nek elállt a szava a látványtól. Mikor Mia meglátta, mi van a kezében, elkerekedett a szeme és kérdőn nézett rá.
Korábban Gabe-nek eszébe nem jutott volna, hogy magyarázkodni kezdjen egy nőnek. Elvárta, hogy szó nélkül teljesítsék az óhaját, hiszen a szerződés aláírásával vállalták, hogy mindent megtesznek, amit csak kíván.
Csakhogy Mia más volt. Arra vágyott, hogy megértse, hogy ismerje a gondolatait, és a legkevésbé sem akarta megijeszteni vagy elüldözni.
– Szeretném megmutatni neked, mennyire élvezetes lehet ez – mondta halkan.
– Párizsban mindent rosszul csináltam. Az nem rólad szólt, bármit is mondtam. Csakis rólam szólt, és az én hülyeségemről. Adj még egy esélyt, Mia. Meg akarom mutatni neked, milyen gyönyörű és izgató vagy kikötözve. Bízz bennem, és adj lehetőséget arra, hogy ezt bebizonyíthassam neked.
Mia tekintete ellágyult.
– Bízom benned, Gabe. Csakis benned. Senki másban. Nem neked szólt a tiltakozásom, hanem az idegen férfiaknak. De ha csak te érsz hozzám, nem félek semmitől.
Istenem, milyen imádnivaló volt! Gabe arra gondolt, hogy még soha senki nem bízott meg benne ennyire. Sem a volt felesége, sem azok a nők, akikkel utána együtt volt. Nem érdekelte őket más, csak a pénze. Sosem törődtek vele, csak a vagyonával. Sosem szerették.
Mia szerette. Elfogadta. Épp annyira kívánta, mint ő. Nem érdekelte a pénze, sem a hatalma. Ismerte az igazi Gabe Hamiltont, és őt akarta. Gabe lassan leengedte a maga köré emelt védőfalakat, és hagyta, hogy olyannak lássa, amilyennek senki más. Mia megbízott benne, és cserébe ő is rábízta a legvédettebb kincsét: a szívét.
A széles bőrkerevethez kísérte Miát, majd elkezdte gondosan megkötözni. A kötözővel körbetekerte a mellét, kihangsúlyozva a buja dombocskákat, majd a dereka mögött összekötötte a csuklóit, és utasította, hogy tegye az arcát a kerevetre.
Miután megkötözte a kezét, szétnyitotta a combjait, majd mindkét bokáját körbetekerte és hozzákötözte a csuklóihoz.
Mia tökéletesen tehetetlen és kiszolgáltatott volt, azt tehetett vele, amit csak akart. Márpedig rengeteg jobbnál jobb ötlet járt a fejében. A farka már keményen állt, mint egy kőoszlop, de lassan akart haladni, hogy végig oda tudjon figyelni Miára. Azt akarta, hogy ez az este csakis róla szóljon, és felejthetetlenül csodálatos legyen számára. Végigsimított Mia gömbölyű fenekén, és benyúlt a puncijához.
Selymes szeméremajkai már nedvesen, hívogatóan fogadták. Játékosan körözött ujjával a hüvelybemenetén, majd beledugta az ujját. A forró hüvelyfalak azonnal összepréselték és befelé szívták.
Kihúzta az ujját, odalépett Mia feje mellé, és odanyújtotta neki.
– Kóstold meg magad – suttogta izgatottan.
– Azt akarom, hogy érezd, milyen édes az ízed, és képzeld azt, hogy a farkamat szopod. Mia vonakodva nyitotta ki a száját. Gabe ujja végigsiklott a nyelvén, ő pedig finoman megszívta.
Miután elvette az ujját, Gabe az anál kúpért és a vibrátorért nyúlt. Mia tágra nyitotta a szemét, amitől Gabe elmosolyodott.
Síkosítót nyomott a kúpra és Mia ánuszára, majd az ujjaival elkezdte simogatni és tágítani a szűk nyílást. kép2Ezután belenyomta a kúpot. Finoman és lassan tolta egyre beljebb, hogy fokozatosan hozzászoktassa Miát az érzéshez.
Lenyűgözve figyelte, ahogy Mia ánusza kitágul, és magába fogadja a kúpot. Közben elképzelte, hogy a farkával csinálja ugyanezt. A légzése felgyorsult, felajzottsága pedig nőttön-nőtt, ahogy egyre mélyebbre hatolt Mia popsijába és egyre jobban kitágította. Végül eltűnt a kúp, Mia mélyet sóhajtott, és a teste elernyedt a kereveten.
– Ez még csak a kezdet – mondta Gabe csábítóan.
– A többit talán túl sem élem – suttogta Mia. Gabe a kezébe vette a vibrátort és a legmagasabb fokozatra kapcsolta. Amikor Mia csiklójához ért, a lány teste megfeszült az erős ingertől. Mivel meg volt kötözve, nem tehetett mást, mint hogy átadja magát az intenzív gyönyörnek. Gabe a csiklójához nyomta a vibrátor hegyét, majd becsúsztatta a kisajkai közé, le egészen a hüvelybemenetéig. Belehatolt a vibrátorral, és sekélyen döfködni kezdte. Mia felnyögött, az arcizmai megfeszültek. Levegőért kapkodott, miközben Gabe egyre mélyebbre csúsztatta, és végül tövig belenyomta a vibrátort. Tökéletesen betöltötte Miát, a popsiját és a punciját is, a kúppal és a hosszú, vastag vibrátorral. Mia minden porcikájában remegett. Hátranyomta a fenekét, és olyan izgatottan vonaglott a döfésektől, hogy majdnem leesett a kerevetről.
– Gabe, kérlek! – könyörgött.
– El akarsz élvezni?
Mia türelmetlenül felnyögött.
– Tudod, hogy igen!
Gabe halkan nevetgélt, kihúzta a vibrátort, Mia mögé térdelt, és belenyalt a puncijába, végighúzva a nyelvét a csikójától a hüvelyéig.
– Úristen! – kiáltott fel Mia.
Gabe belefúrta az arcát a lágy, illatos húsba, és megszívta a csiklóját. Érezte, ahogy Mia teste megfeszül, és a nyelvét elárasztotta a nedvesség. Tudta, hogy már nagyon közel jár a csúcshoz.
Kiegyenesedett, lehúzta a sliccét és elővette a farkát. Betonkemény volt az izgalomtól. Beigazította Mia puncijához, és egy erős lökéssel mélyen belehatolt.
Mia felsikoltott. Gabe belekapaszkodott a csuklóit szorító kötésbe, és hosszú, erőteljes döfésekkel baszni kezdte.
Mia punciját elöntötte a nedvesség, és az édes nedv lecsorgott egészen a farka tövéig. Minden erejét össze kellett szednie, hogy ne élvezzen el azonnal. De megfogadta, hogy most minden csakis Miáról fog szólni, ezért visszatartotta a kitörést. Még sokszor akarta Miát a csúcsra juttatni ezen az estén.
Mia hüvelye szorosan ráfeszült a farkára, érezte a heves Összehúzódásokat, miközben Miából fojtott sikoly tört ki, a nevét kiáltotta.
Megállt benne, és mozdulatlanul várt, míg az orgazmus eksztázisa lecsengett. Aztán óvatosan kihúzta a farkát, és visszatette az alsónadrágjába.
Míg Mia levegőért kapkodott, odament a szekrényéhez a korbácsért. Amikor visszatért, Mia behunyt szemmel, ernyedten pihegett a kereveten.
Hozzáérintette a korbácsot a fenekéhez, lágyan körözve a két formás dombocskán. Mia szeme azonnal kipattant, és várakozón bekapta a levegőt.
– Szereted, ha elfenekellek? – kérdezte incselkedve Gabe.
– Igen – suttogta Mia.
– Jó érzés, amikor a határon vagy, és már nem tudsz különbséget tenni fájdalom és gyönyör közt?
– Igen! – felelte Mia már határozottabban.
– Ma nem büntetésből foglak elverni. Csakis azért, hogy mindketten élvezzük. És miután ki csíkoztam az édes kis popsid, keményen seggbe foglak kúrni.
Mia felnyögött, amitől Gabe csak még jobban beindult. Imádta ezt a kéjsóvár, begerjedt hangot.
Óvatosan kihúzta Miából a kúpot. Mia összerezzent, és megint felnyögött. Gabe erre újra végighúzta a fenekén a korbácsot, lágyan cirógatva a bőrét, mielőtt először lesújtott.
Szándékosan nem ütött erősét. Fokozatosan akarta szó szerint felkorbácsolni a szenvedélyét. Ha túl gyorsan halad, Mia hamar betelik a gyönyörrel, még mielőtt az izgató vörös csíkok megjelennek a fenekén. Azt akarta, hogy Mia még többért könyörögjön, és esedezzen, hogy ne hagyja abba.
Mellbevágóan gyönyörű látvány volt, ahogy összekötözve, széttárt combokkal feküdt előtte. Sűrű, sötét haja beborította a kerevetet, mint az éjjeli égbolt a várost.
Minden ütéstől vörösebb lett a feneke. Gabe várt, míg lelohad a pirosság és elmúlik a csípő érzés, aztán újra lesújtott.
Mia nyugtalanul ficánkolt, ellenfeszült a kötéseknek. Türelmetlenül hátratolta a fenekét, egyre többet és többet akarva.
A tizenötödik ütés után Gabe fokozta a csapások erősségét, és a bíborvörös pír már nem tűnt el, beborította Mia egész fenekét. Már csak néhány ütés, aztán behatol szűk popsijába, hogy maradéktalanul kiélvezze az odaadását.
Ám amikor a következő ütés elcsattant, egy másik hang is betöltötte a szobát.
– Mi a faszt művelsz? – üvöltötte Jace. Gabe felkapta a fejét és megpillantotta Jace-t és Asht az előtérben, miközben a liftajtó épp becsukódott mögöttük. Annyira elmerült a gyönyörben, hogy meg se hallotta a liftet. Persze nem is számított arra, hogy a barátai figyelmeztetés nélkül betoppannak.
Mia rémült pillantása azon nyomban úgy kijózanította, mintha gyomorba vágták volna.
– Jesszusom, Gabe! Mit tettél?
Ash halálra vált hangját Gabe már csak távolról hallotta, mert ebben a pillanatban Jace ökle telibe találta az állát.

Csajozási tanácsok

fel