Mámor-trilógia 2. - Rajongás
első fejezet

Pasizási tanácsok
Jace Crestwell megkopogtatta Gabe Hamilton vállát, és mikor Gabe megfordult, Jace elvigyorodott.
– Már épp eleget ölelgetted a húgomat! A következő tánc az enyém!
Gabe nem tűnt boldognak, hogy félbeszakították. Miával az utóbbi egy órát szorosan összesimulva töltötték, mégis morcosan lépett hátra, Mia pedig sugárzóan elmosolyodott, mikor a bátyja helyet cserélt Gabe- bel.
A Bendey Hotel báltermét karácsonyi hangulatban díszítették fel, hiszen Mia mindennél jobban szerette a karácsonyt, és az is köztudott volt, hogy Gabe szinte bármit megtenne, hogy boldoggá tegye újdonsült menyasszonyát.
Gabe pedig, nos, sosem habozott, ha a fejébe vett valamit. Azon nyomban elkezdte tervezni az eljegyzési partit, ahogy Mia ujjára ráhúzta a gyűrűt. Mintha attól tartott volna, hogy Mia még meggondolja magát, ha nem cselekszik azonnal.
Jace pompásan szórakozott azon, hogy végre fülig szerelmesnek látta a legjobb barátját. Ugyan kissé fura érzés volt számára, hogy a nő, akibe Gabe beleszeretett, épp az ő húga volt. De Mia boldog volt, és csak ez számított.
– Jól érzed magad, kicsim? – kérdezte tőle, miközben megforgatta a táncparketten. Mia arca felragyogott.
– Csodásan, Jace! Minden káprázatos. Alig hiszem el, hogy Gabe ilyen gyorsan összehozta ezt a partit. Ez egyszerűen tökéletes! Jace visszamosolygott rá.
– Annyira örülök, hogy boldog vagy! Ajánlom Gabe-nek, hogy jól bánjon veled, különben szétrúgom a seggét. Ezt már vele is közöltem. Mia összehúzta a szemét.
– Ha nem bánik jól velem, nem miattad kell aggódnia! Én leszek az, aki szétrúgja a seggét.
Jace hátravetette a fejét, és felnevetett.
– Efelől semmi kétségem! Alaposan megdolgoztattad Gabe-et. Minden elismerésem!

Mia arca elkomorodott, mire Jace kérdőn nézett rá. Vajon miért lett hirtelen ilyen komoly, mikor repesnie kellene a boldogságtól?
– Tudom, hogy sok mindent feladtál értem – szólt Mia halkan.
– Mindig az jár a fejemben, hogy talán miattam nem nősültél meg, és nem alapítottál családot. Jace meghökkenten nézett a húgára.
– Talán most már ideje lenne felhagynod azzal, hogy miattam aggódsz. És tudod…
– Nem, nem tudom – vágott közbe Jace a fejét rázva.
– Lökött vagy, Mia! Először is, csak azért, mert férjhez mész, még nem fogok kevésbé aggódni miattad, vagy kevesebbet törődni veled. Ez tény, jobb, ha hozzászoksz. Másodszor, nem gondolod, hogy ha megnősültem volna már, különösen akkor, amikor még kicsi voltál, az megkönnyítette volna a helyzetet? Számodra és számomra is? Lett volna melletted egy anya is, nem csak az aggodalmaskodó, túlféltő bátyád, mint az egyetlen támaszod.
Mia megállt tánc közben, átölelte Jace-t, és erősen magához szorította.
– Semmit se bánok abból, ahogy felneveltél, Jace! Egyetlen dolgot sem! Csodálatos munkát végeztél, és örökké hálás leszek az áldozatokért, amelyeket értem hoztál.
Jace is magához szorította Miát, még mindig a fejét csóválva. Lüke csaj. Teljesen lökött. Nem fér a bőrébe, mert hamarosan férjhez megy Gabe-hez, és most azt akarja, hogy mindenki más is ússzon a boldogságban. Isten ments! Ashsel együtt inkább lapítunk, aztán kereket oldunk.
– Egyáltalán nem volt áldozat! És én sem bánok semmit. Nem jutott még eszedbe, hogy talán nem akarok megnősülni, és gyerekeket sem szeretnék?
Mia durcás arcot vágott, és a táncparkett átellenes oldalára pillantott, ahol Ash és Gabe álldogáltak.
– De, sajnos igen.
Jace csaknem hangosan felsóhajtott. Egyértelmű volt, hogy Mia tisztában van a szexuális szokásaikkal – azzal, hogy Ashsel hármasban szerették csinálni ugyanazzal a nővel. Érthető módon nem repesett az örömtől, hogy a húga ismeri a szexuális élete intim részleteit, de hát ez volt a helyzet. És nem állt szándékában mentegetőzni az életstílusa miatt, sem a kishúgával megbeszélni ilyen dolgokat.
– Játssz keményen, és élj szabadon! – mondta magyarázatképpen.
Mia erre fintorgott és felszegte a fejét.
Jace kuncogott.
– Ez a mottónk, Gabe-nek, Ashnek és nekem. Te kivontad Gabe-et a forgalomból. De ez nem jelenti azt, hogy Ash és én rögtön kútba ugranánk utána.
Mia a szemét forgatta.
– Az isten szerelmére! Úgy beszélsz Gabe-ről, mintha máris papucs lenne. Jace megköszörülte a torkát.
– Fáj az igazság? Mia rácsapott a vállára.
– Várj csak, míg elmesélem neki, hogy ezt mondtad! Jace újra felnevetett.
– Valószínűleg ő is elismerné, hogy igazi papucs, ha rólad van szó. De ez nem baj. Szeretném, ha rendesen viselkedne veled.
Ebben a pillanatban odalépett hozzájuk Ash, elkapta Miát, és a karjába húzta.
– Én jövök! – közölte Ash.
– Gabe mindjárt itt lesz, hogy visszaszerezzen magának, ezért gyorsan kihasználom a lehetőséget, és elviszlek egy táncra, míg a szülei lefoglalják őt.
Jace előrehajolt, és homlokon csókolta Miát.
– Ez a te estéd, kicsim! Szeretném, ha örökké emlékeznél rá. Érezd jól magad! Mia mosolya túlragyogott a teremben mindenkit.
– Köszönöm, Jace! Szeretlek!
Jace megcirógatta Mia arcát, aztán hátralépett, miközben Ash elindult a húgával a táncparketten.
Kisétált a terem szélére, megállt, és a vendégsereget figyelte. Nem voltak sokan, mivel Gabe és Mia csak szűk körű partit akartak, hogy a szerelmük beteljesülését megünnepeljék.
Szörnyen sziruposan hangzott, de elég volt rájuk nézni, és mindenki tudta, hogy fülig szerelmesek egymásba. Ő azért továbbra sem tudott mit kezdeni azzal, hogy a legjobb barátja elcsábította a kishúgát. Tizennégy év korkülönbség volt köztük, és nagyon is jól ismerte Gabe szexuális igényeit.
képKirázta a hideg, mikor eszébe jutott az a jelenet, ahogy pár héttel korábban rájuk nyitott Gabe lakásában. Szerette volna kiverni a fejéből, mert vannak dolgok, amelyeket egy bátynak soha, de soha nem lenne szabad látnia.
Még mindig aggasztotta, vajon Mia pontosan tudta-e, mibe megy bele. Bár Gabe-et kenyérre lehetett kenni, ha Miáról volt szó. Az ördögbe is, kész volt térdre ereszkedni fél New York előtt, hogy visszaszerezze őt! Szóval Mia valószínűleg képes bármivel megbirkózni, amit csak Gabe kitalál.
Eldöntötte, hogy egyszerűen nem fog ezen gondolkodni. Felsóhajtott, és a tekintetével a gazdagon feldíszített termet pásztázta. Mia volt a legfontosabb az életében, amióta a szüleik autóbalesetben életüket vesztették. Kései, becsúszott gyerek volt, de ő is és a szüleik is imádták. A haláluk azonban megváltoztatta mindkét gyermekük életét.
Akkoriban ő még egyetemre járt, és nem izgatta más, csak a sör, a csajok, és a bulizás Gabe-bel és Ashsel. Egyik pillanatról a másikra felelősséget kellett vállalnia a hatéves Miáért. De Gabe és Ash is mellé álltak, és Mia valószínűleg meg is erősítette a barátságukat. Talán épp így volt a legszerencsésebb, hogy a legjobb barátja gondjaira bízta őt, miután felnőtt, és saját életet kezdett.
Még hozzá kellett szoknia, hogy már nem egyedül ő gondoskodik Miáról. Nem mintha mehetnékje lett volna bárhová is, de a helyzet most egész más volt. Miának komoly kapcsolata volt, és a jövőben már nem hozzá fog fordulni a problémáival. Megkönnyebbülést kellett volna éreznie, ehelyett azonban szomorúság töltötte el, hogy a kishúgának többé már nem lesz rá szüksége úgy, mint eddig.
A tekintete megakadt egy fiatal nőn, aki az asztalokról poharakat és tányérokat szedett össze. Ezen az estén már másodszorra pillantotta meg, bár nem töltött sok időt a teremben, csak időnként előjött a konyhából, hogy leszedje az asztalokat. Nem a felszolgáló személyzethez tartozott. Nem látta őt sem előételes, sem pezsgős tálcákkal körbejárni. Fekete nadrágot, fehér inget és kötényt viselt.
Hosszan nézte a nőt, mielőtt rájött, hogy mi ragadta meg a figyelmét rajta. Teljesen kívülállónak tűnt. De nem tudta volna megmagyarázni, miért gondolta ezt róla. Minél tovább bámulta, annál inkább úgy érezte, sokkal inkább a vendégek között lenne a helye, mint a személyzetben. A haja borzas kontyba volt feltűzve, mint néha Miának. Csak egy csat tartotta a szexisen összeborzolt, dús hajkoronát, amely mintha csak arra várt volna, hogy egy férfi belemarkoljon és kibontsa. Éjsötét, rakoncátlan tincsei közül néhány elszabadult és kicsúszott a nyakába. Nagyon vékony volt, nem olyan teltkarcsú, mint akik általában tetszettek Jace-nek. A csípője keskeny, a melle pici, de épp eléggé izgatóan domborodott rajtuk a fehér ing. Mindene pici volt. Kecses. Csaknem törékeny.
Mikor megfordult és Jace megpillantotta apró arcát, nagy levegőt kellett vennie. A vonásai finomak, arányosak voltak. Az arccsontjai ugyan élesebben kirajzolódtak, mintha alultáplált lenne, de még az álla is apró volt. És a szeme! Úristen, azok a szemek!
Hatalmasnak tűntek az arcához képest. Ragyogó kékségük olyan sokkoló látvány volt, álcár egy tiszta, kék gleccser. Drámaian elütöttek szénfekete hajától. Lenyűgözően szép volt.
Aztán elsietett, a karja megfeszült a súlyos tálca alatt, amelyre az asztalokról összeszedett edényeket pakolta. Jace a tekintetével követte, míg átért a termen, majd eltűnt a konyha lengőajtaja mögött.
– Nem a szokásos választásod – mormolta mellette Ash.
Jace felriadt a gondolataiból, és mikor oldalra fordult, látta, hogy Ash már befejezte a táncot. A táncparkettre pillantva nyugtázta, hogy Gabe visszaszerezte Miát, és ők ketten megint egymáshoz simulva andalogtak. Mia szeme derűsen ragyogott, amitől benne is csökkent a feszültség. Mia jó kezekben volt. Végre boldognak tűnt.
– Mi a fenéről beszélsz? – rivallt rá Ashre.
– A csajról, aki az asztalokat szedte le. Láttam, hogy megnézted magadnak. Basszus, valósággal levetkőztetted a tekinteteddel!
Jace elhúzta a száját, de nem szólt semmit.
Ash megrándította a vállát.
– Benne vagyok. Dögös a kicsike.
– Szó sem lehet róla! Ash felnevetett.
– Lazíts! Már jó ideje nem csináltuk. Utánamegyek, és bevetem a vonzerőmet.
– Ne menj a közelébe, Ash! – morogta Jace.
De Ash már elindult a konyha felé, Jace pedig ott maradt, ökölbe szorított kézzel. Hogy a francba magyarázza meg a legjobb barátjának, akivel rendszeresen osztoztak a nőkön, hogy ennek az egy kilométeres közelében se akarja látni?

Csajozási tanácsok

fel