Mámor-trilógia 2. - Rajongás
ötödik fejezet

Pasizási tanácsok
Jace Bethanyt figyelte, ahogy törökülésben ült az ágyon, és a klubszendvicset ette, amit a szobaszerviztől rendeltek. Látszott, hogy minden egyes falatot kiélvez, és olyan átszellemülten evett, amilyet ritkán látott. Nem kapkodott, de volt valami feszültség a mozdulataiban, amit Jace nem tudott hová tenni.
Bethany beleivott a forró csokiba, és az arca minden kortytól felragyogott. Jace azt kívánta, bárcsak több csészével kértek volna. Nem hagyta, hogy Bethany felöltözzön. Arra vágyott, hogy itt legyen mellette az ágyban, ahol láthatja, érezheti, és megérintheti, úgy és ott, ahol csak akarja. Ash felöltözött, mivel ő ment ki, hogy a szobapincértől elvegye a tálcát.
Egyszerű lett volna azt mondani neki, hogy lépjen le, és akkor az éjszaka hátralévő részét kettesben tölthette volna Bethanyvel. Tetszett neki az ötlet, hogy kettesben legyenek, meztelenül, élvezve egymás társaságát, és annyiszor belemerülhetnének a szeretkezésbe, ahányszor csak kedvük tartja.
– Ez nagyon finom volt – jegyezte meg Bethany, miután kiitta az utolsó cseppet is a bögréből.
– Köszönöm!
– Szívesen – felelte Jace halkan. Ash kivitte a tányérokat a nappaliba. Mikor visszament a szobába, azonnal ledobta a ruháit, és Bethany nagy levegőt vett, mert hirtelen rátört a vágyakozás.
Jace fürkészőn figyelte, látja-e bármi jelét annak, hogy tart attól, amit most készülnek csinálni. Ha csak egy picit is vonakodna, lefújja az egészet. Nem érdekelte, ha ezzel felbosszantja Asht. Ez az este amúgy is el volt cseszve.
Nem akarta, hogy a legjobb barátja itt legyen, és osztozzon a nőjén. Az ő nőjén. Jace csak magának akarta Bethanyt, most mégis hagyni fogja, hogy Ash megbassza. Újra. Az elcseszett helyzet még túl enyhe kifejezés is erre.
– Térdelj fel, és kényeztesd a száddal Jace-t, kicsim. Nem akarom elkapkodni. Majd lassan, finoman csinálom, hogy izgalomba hozzunk, és ne okozzunk neked fájdalmat. Bethany szeme tágra nyílt, és Jace feszülten figyelte. Esze ágában sem volt hagyni, hogy Ash irányítson. Ő fogja megmondani, hogyan csinálják, és nem ezzel akarta kezdeni.
Megrázta a fejét, és megállította Asht, miközben az ágyhoz jött. Aztán Bethanyhez fordult, megcsókolta édes kis száját, és a nyelvével cirógatta belülről. Érezte a forró csoki ízét, amit az előbb ivott. Meleg volt és édes. Bethany apró sóhajai a szájába szöktek. Jace többet akart ennél. Jóval többet.
– Fel fogunk izgatni – ismételte meg Ash szavait.
– De úgy, ahogy én akarom. Azt akarom, hogy nedves legyél és kész a behatolásra. Ehhez pedig addig foglalt nyalni, míg majdnem elélvezel.
Bethany egész teste beleborzongott a szavaiba. Mindenre érzékenyen reagált, és Jace szerette volna azt hinni, hogy ez neki szól. Nem tudta elképzelni, hogy Bethany nem rá figyelt egész végig. Talán csak vágyálom volt, mégis úgy érezte, nem téved. Ugyan Ash is ott volt, de kettejük közt sokkal erősebb vonzalom működött. Ehhez semmi kétség sem fért.
– Feküdj hanyatt, és nyisd szét a lábaid nekem – utasította Bethanyt határozott hangon. Korábban is szót fogadott neki, ha ezt a tónust használta, ahogy most is. Bethany szeme sötéten csillogott, az arca ellágyult az engedelmességtől.
Ashről tudomást sem véve – ebben a pillanatban nem is érzékelte a jelenlétét –, lassan és kéjesen végigcsókolta Bethany testét, a nyakától a mellén át le a hasáig, majd elért a combjai közti göndör szeméremszőrzethez.
Magába szívta érzéki illatát. Már nedves volt, a szeméremajkai csillogtak, mikor szétnyitotta őket. A puncija rózsaszín volt és tökéletes, épp olyan pici és finom, mint minden porcikája. Mintha csak szétnyitotta volna egy virág szirmait, hogy nektárt igyon a kelyhéből. Finoman ráfújt a csiklójára, nézte, ahogy kiemelkedik és dudorodni kezd.
Aztán végighúzta a nyelvét a duzzadó gömböcskén, élvezve az azonnali gyönyörhullámot, amelyet kiváltott. Lágyan cirógatta a nyelvével, nem akart túl durván bánni a legérzékenyebb pontjával. Bársonyos, forró puncija minden négyzetcentiméterét bebarangolta, majd a hüvelybemenete körül körözött a nyelvével, aztán megrezegtette az ajkaival.
Bethany vonaglott alatta a gyönyörtől, és felemelte a csípőjét, hogy még jobban hozzáférjen a szája. Felpillantott, hogy megnézze, vajon csakis ő van-e rá ilyen hatással, és elégedetten nyugtázta, hogy Ash csupán leült Bethany mellével egy vonalban. Még nem ért hozzá. Tehát mindezt csakis ő váltotta ki belőle.
Újra elmerült a puncijában, belecsúsztatva a nyelvét, és gyors, rövid döfésekkel dugni kezdte. Érezte, ahogy a nedvesség elárasztja a nyelvét, az íze szétáradt a szájában. Képes lett volna egész éjjel ezt csinálni. Imádta az ízét. Imádta a nyelvén érezni. Olyan lágy és selymes volt, amilyet még sosem érzett korábban.
Tudta, hogy Bethany egyre közelebb ér a csúcshoz. Az izmai egyre jobban megfeszültek, a légzése felgyorsult. Újra felpillantott, és látta, ahogy Ash nyelve köröz az egyik ágaskodó mellbimbója körül, és egy pillanatig figyelte őket. Bár nem örült annak, hogy Ashsel kell osztoznia ezen a nőn, a látvány, ahogy szívta Bethany mellbimbóját, kegyetlenül izgató volt. Még mindig felizgatta, ha azt látta, hogy egy másik férfi kényezteti a nőt, akivel szeretkezik.
kép– Tetszik, amit csinál, Bethany? – kérdezte a vágytól rekedtes, nyers hangon. Bár nem akarta, hogy Ash itt legyen, ebben a pillanatban lenyűgözte a puszta érzéki látvány, mennyire élvezte Bethany, hogy két férfival szeretkezik.
– Jó érzés, amit a szánkkal csinálunk, bébi?
– Igen – sziszegte Bethany.
– Olyan jó érzés, Jace! Még sosem volt ilyen jó.
Jace-t elégedettség töltötte el. Bethany ugyan volt már két férfival egyszerre, lehetett része akármilyen vad szexben, de azok a férfiak sosem okozhattak neki olyan gyönyört, mint amilyet ő fog. Ebben tökéletesen biztos volt.
A hüvelykujjával dörzsölni kezdte a csiklóját, majd a hüvelybemenetéhez tette nyitott száját, és belehatolt a nyelvével, ezúttal egy kicsit erőteljesebben. Azt akarta, hogy a lehető legközelebb érjen az orgazmushoz. Hogy bódult legyen a kéjtől, mielőtt ketten egyszerre a magukévá teszik. Kizárt dolog volt, hogy fájdalmat okozzanak neki. Pedig szerette durván csinálni, akárcsak Ash. Mindketten szerették a perverz játékokat, de csak a megfelelő nővel. Nem mintha Bethany ne lett volna jó alany. Jace égett a vágytól, hogy még rengeteg különféle dolgot csináljon vele. De nem ma. Ez az éjszaka csakis az egyszerű élvezetekről szólt. Nem arról, amit az éles fájdalom vált ki, ha jól alkalmazzák.
De lesz még bőven idejük erre később. És egyértelmű, hogy lesz még több alkalom. Számára ez nem egyéjszakás kaland volt. Újra ágyba kell vinnie Bethanyt. Tulajdonképpen már másnap este. Ám akkor csak kettesben lesznek. Ash nélkül. Senki más, csak ő és Bethany, hogy felfedezzék minden létező módját a szeretkezésnek, amit csak ki akart vele próbálni.
Még egyszer megszívta a csiklóját, aztán feltérdelt és megfogta Bethany már remegő térdeit.
– Elmondom, hogyan fogjuk csinálni, bébi. Ash játszadozni fog a fenekeddel egy kicsit, hogy ellazítson. Eközben te a szádba veszed a farkam. Ash behatol a popsidba, hogy meggyőződjön róla, hogy magadba tudod fogadni. Ha biztosak leszünk benne, hogy jó neked, akkor rám ülsz, és én belecsúszok a puncidba. Aztán Ash jön a fenekedbe. Még mindig akarod?
Ash félrehúzódott, hogy Jace láthassa Bethany arcát. A szeme párás volt a szenvedélytől. A tekintete mámoros, kissé bódult, de izzott a vágyakozástól. Megnyalta a szája szélét és bólintott.
– Mondd ki, bébi! Hallani akarom. Biztosnak kell lennem abban, hogy akarod.
– Igen – suttogta kéjesen Bethany.
– Akarom.
– Akkor basszunk! – jelentette ki Ash.
– Már alig várom, hogy a finom kis fenekedben legyek. Gyöngéd leszek, Bethany. Ezúttal élvezni fogod.
Bethany szája kacér mosolyra húzódott.
– Már tudom, hogy így lesz. Jace felült az ágyra és négykézlábra állította Bethanyt.
– Gyere ide a combjaim közé, bébi. A fenekedet pedig emeld fel Ashnek. Bethany elhelyezkedett a lába közt, és Jace lenézett sötét hajára. Olyan közel hajolt a farkához, hogy kész lett volna azonnal az arcára élvezni, pedig még be sem vette az édes kis szájába. Minden erejére szüksége lesz, hogy visszafogja magát addig, míg bele nem hatolhat. Ash kiment a fürdőszobába és egy síkosítóval tért vissza, aztán odatérdelt Bethany feneke mögé. Mikor a pillantásuk találkozott Bethany teste fölött, Jace néma figyelmeztetést küldött feléje. Ash a szemét forgatta, és felsóhajtott, mielőtt a tenyerébe nyomta a zselét. Abban a pillanatban, hogy Ash ujjai az ánuszához értek, Bethany mozdulatlanná merevedett. Felemelte a fejét, és Jace ekkor meglátta a szemében parázsló vágyat. Bethany az ujjaival erősen átfogta a farkát, ami azonnal keményedni kezdett az érintésétől.
– Szopd – mormolta Jace.
– Lassan, mélyen.
Amikor Bethany szájában eltűnt a makkja, a nyelve érdes bársonyként kezdte cirógatni a farka érzékeny alsó részét. Jace behunyta a szemét, és beletúrt Bethany hajába.
Bethany erre újra mozdulatlanná vált, és a szájával egy pillanatra rászorított a farkára. Jace felnézett, hogy lássa, ahogy Ash beállítja a farkát Bethany fenekéhez.
– Nem sok, bébi? Ha szeretnéd, hogy megálljon, csak szólj nekem. Bethany a fejét ingatta, és végignyalta a farkát. Behunyta a szemét és még mélyebbre vette a szájába, egészen tövig. A szentségit, milyen veszedelmesen ügyes szája volt!
Aztán Bethany felsóhajtott. Feszülten felemelte a fejét, a szeme elkerekedett. A tekintete azt üzente, hogy Ash már behatolt. Jace a tenyerébe fogta az arcát, a hüvelykujjával cirógatva az orcáit.
– Nézz rám, bébi! Csak rám figyelj, és lélegezz mélyeket. Ez az. Ne állj ellen. Hagyd, hogy megtörténjen. Lassan fogja csinálni. Add át magad az érzésnek, és gondolj arra, milyen jó lesz, ha mindketten benned leszünk.
Bethany szeme bepárásodott és nagy levegőt vett. Aztán behunyta a szemét és sóhajtott egyet. Ashen semmi különös nem látszott, hátravetette a fejét, és megragadta Bethany csípőjét, hogy az utolsó centiig betolja a farkát.
– Istenem! – nyögte Bethany.
– Mindketten olyan nagyok vagytok! Ash kuncogott.
– Örülök, hogy a kedvedre tehetünk, kicsim. Ash mozdulatai lassúak és finomak voltak, pedig ez általában nem volt jellemző rá. De Jace értékelte, hogy visszavett egy kicsit Bethany miatt. Bár kettőjük közül Ash tűnt kedélyesebbnek, ha szexről volt szó, durván szerette csinálni. Úgy, hogy ő irányít. Mindig olyan nőket választottak, akiket ez nem zavart, mivel egyikük sem volt könnyű eset. Ma Jace mégis azon kapta magát, hogy minden ösztönével ellentétesen cselekszik. Gyöngéd és figyelmes akart lenni, hogy kellemessé tegye az élményt Bethanynek. És azt akarta, hogy Ash is ugyanígy tegyen. Bármilyen más nő lett volna ott, Ash már rég tövig nyomta volna a farkát bele, és kegyetlenül megbaszta volna.
– Hogy érzed magad? – kérdezte Jace Bethanytől.
– Szerinted kész vagy mindkettőnket egyszerre befogadni?

Bethany szemei kipattantak, és erősen megszívta Jace farkát, csaknem az őrületbe kergetve őt.
– Jesszus, bébi, ha így folytatod, esélytelen, hogy kibírjam, míg újra benned lehetek.
Bethany elmosolyodott és végigszívta a farkát, míg csaknem kicsúszott a szájából. Aztán a nyelvével körözni kezdett a makkon.
– Készen állok – felelte Bethany az izgalomtól elcsukló hangon.
– Mindkettőtöket akarlak.
Ash rögtön kihúzta a farkát, a szemében türelmetlen várakozás tükröződött. Ő is épp annyira vágyott arra, hogy Bethanyben legyen, mint Jace.
– Gyere ide – utasította Jace, és megragadta Bethany karját. Bethany elhelyezkedett az ágyéka fölött. Jace marokra fogta a farkát a tövénél, miközben Bethany feltérdelt, és hagyta, hogy beállítsa a puncijához.
– Csak lassan, finoman, bébi. Nem akarom, hogy fájjon. Bethany rátette a kezét Jace hasára, és a keze alatt rögtön felforrósodott a bőre. Aztán lassan leengedte a csípőjét, Jace pedig figyelte az arckifejezését, miközben rácsúszott a farkára, körbeölelve őt bársonyos puncijával.
Félig leeresztett szemhéján át látta, ahogy Bethany kék szeme egyre sötétebben csillog, miközben fokozatosan magába fogadta. Egy pillanatra megállt és tágra nyitotta a szemét, mikor már csak az utolsó pár centi volt hátra.
Lenézett, hogy lássa, hol tart, aztán fel Jace-re. A tekintetében elszántság tükröződött, kész volt tövig beleülni.
Előredőlt, keresve a megfelelő szöget, majd egy határozott nyomással Jace már teljesen benne is volt.
A forró, nedves gyönyörűség körbevette, elárasztotta, magába szívta és szorította, akár egy éhes száj.
Megragadta Bethany csípőjét, az ujjai belemélyedtek gömbölyű fenekébe. Képtelen volt mozdulatlan maradni, ezért felemelte a kezét és végighúzta Bethany oldalán, fel a melléig. Gyúrta és simogatta őket a tenyerével, és addig dörzsölte a mellbimbóit, míg fel nem ágaskodtak az izgalomtól.
– Nem túl sok? – kérdezte rekedten.
– Baszki, remélem, hogy nem – jegyezte meg Ash, hasonlóan fojtott hangon.
Jace kinézett Bethany válla fölött Ashre, látta, ahogy mögé térdel, és az arcizmai megfeszülnek. A szeme csillogott a kéjvágytól és a felizgultságtól, aztán előrenyúlt, és a kezét Bethany háta közepére tette. Bethany összerezzent az érintésétől. Jace azonnal reagált. Magához húzta, mert nem akarta, hogy Ash keze hozzáérjen. Persze ez nevetséges volt, tekintve hogy a barátja másodperceken belül egy sokkal intimebb testrészét készült belehelyezni Bethanybe.
Találkozott is a pillantásuk, és Jace némán intette, hogy legyen óvatos. Leszarta, ha ezzel felidegesíti a legjobb barátját. Bethany fontosabb volt. Nem a szokásos zsákmányuk, nem is egyéjszakás kaland. Hosszú távra tervezett vele, már ami a szexet illeti. A legkevésbé sem akarta elriasztani, hogy többé szóba se álljon vele.
– Lazítsd el magad, kicsim – mondta Ash, és újra Bethany hátára tette a kezét. A tenyerével végigsimított a vállán, és megnyugtatóan megszorította.
– Finom leszek, és olyan lassan csinálom, amilyen lassan csak akarod. Pokolian szűk lesz így, hogy Jace már benned van. A tested nem akar majd beengedni.
Bethany visszatartotta a lélegzetét, ami abból látszott, milyen mozdulatlanná vált a teste, miután a mellkasa nem mozgott. A tekintetében nem volt félelem, Jace mégis bizonytalanságot vélt felfedezni benne, mintha kételkedne abban, hogy Ash újra bele tud hatolni úgy, ahogyan az előbb tette.
Jace simogatni kezdte a vállát és a mellét, lágyan, érzékien, hogy még jobban ellazítsa. Biccentett Ashnek, aztán közelebb húzta magához Bethanyt, hogy Ash előnyösebb szögből tudjon behatolni. Ash síkosítót kent óvszerrel borított farkára, aztán finoman ujjazni kezdte Bethanyt, kívül-belül bekenve őt a zselével és az ujjaival tágítva az ánuszát.
– Jól van, kicsim, most beléd teszem. Nyomj ellent nekem, ha tudsz, és ne hadakozz. Nem akarom, hogy jobban fájjon, mint amennyire kell. képÉs ha már benned vagyok, élvezni fogod, ígérem. Bethany szeme tágra nyílt és egy picit felsikoltott, mikor Ash behatolt. Jace azonnal megérezte a nyomást, ahogy Ash farka kezdett benyomulni. Felnyögött, mikor Bethany hüvelye ráfeszült a farkára. Bethany összeszorította a száját és behunyta a szemét, a homlokán kirajzolódtak a ráncok.
– Jól vagy? – kérdezte tőle Jace.
Bethany szeme kipattant.
– Igen, jól. Ne hagyjátok abba – suttogta.
– Dehogyis! – felelte Ash.
– Most nem állok meg. Vegyél nagy levegőt, édesem. Most egyszerre beléd fogom tolni. Már majdnem ott vagyok. Jobb, ha túlesünk rajta.
Még mielőtt Bethany levegőt vehetett volna, Jace érezte, ahogy összerándul Ash behatolásától. Érezte a puncija izgató szorítását a farka körül. Hihetetlen gyönyört tapasztalt, mintha Bethany hüvelye ökölbe szorította volna. Nem tudta, hogy az ördögbe fog majd így mozogni, de gondolta, hogy majd Ashre hagyja a döfések javát.
– Jesszusom, de szűk vagy – nyögte Ash.
– Tudtam, hogy a feneke is isteni lesz, de ez egyszerűen elképesztő.
Ash megállt, mikor tövig benne volt. Ráhajolt Bethany hátára, és megpuszilta a nyakát, hogy legyen ideje hozzászokni az érzéshez, hogy két farok áll benne.
– Mit csináljak? – kérdezte suttogva Bethany.
– Úgy értem, mi lesz a dolgom? Úgy érzem, megmozdulni sem tudok, vagy ha mégis megteszem, akkor szétszakadok.
Jace a tenyerébe vette Bethany arcát, és megnyugtatóan simogatni kezdte.
– Az égvilágon semmit sem kell csinálnod, bébi. Majd mi dolgozunk helyetted. Te csak lazíts és élvezd a menetet.
– Rendben – felelte Bethany.
– Ez menni fog. Ash megmozdult, megrezgetve Bethany hüvelyét Jace farka körül. Jace összeszorította a száját, és az orrán vette a levegőt, hogy visszatartsa az orgazmusát. Aztán Ash szép lassan járatni kezdte a farkát, mire Bethany felnyögött és közelebb hajolt Jace-hez. A mellei súrolták Jace mellkasát.
Jace megfogta Bethany derekát, majd a feneke alá nyúlt és picit megemelte, aztán mozgatni kezdte az ágyékát. Ashsel hamar megtalálták a ritmust, amelyet megszoktak, és felváltva döfték bele a farkukat Bethanybe.
– Ezt sosem képzeltem volna – jegyezte meg Bethany fojtott hangon.
– Még sosem volt ennyire jó. Ash felnevetett.
– Megmondtam neked, édesem. Eddig nem a megfelelő férfiakkal csináltad.
Bethany egy másodpercre megfeszült, Jace pedig tökön akarta rúgni Asht, amiért egy nyilvánvalóan érzékeny témát hozott fel. Mégis melyik nő akart azokra a férfiakra gondolni, akikkel korábban lefeküdt, miközben épp mással dugott? Egyébként is, ő meg a legkevésbé sem vágyott rá, hogy azokra a férfiakra emlékeztessék, akikkel Bethany előtte együtt volt.
Felemelte a fejét és megcsókolta Bethanyt, mélyen belehatolva a szájába, épp úgy, ahogy a farkával is benne volt. Átkarolta a nyakát, és beletúrt a hajába. Magához húzta a fejét, hogy teljesen birtokba vegye a száját. Minden lehetséges módon bele akart hatolni, amilyen mélyen csak lehet. A szájával, a nyelvével, és a farkával. Benne akart lenni, de nem csupán fizikai értelemben.
Bethany szája fel-le mozgott az övén, miközben Ash egyre keményebben dugta. Felnyögött, valahányszor Ash kijjebb húzta a farkát, apró sóhajai Jace szájába szöktek. Jace lenyelte őket, beszippantva a lélegzeteit.
A golyói fájdalmasan feszültek, a farka duzzadt volt és beton kemény, ahogy egyre közelebb ért a csúcshoz. De visszatartotta a kitörést, mert biztos akart lenni abban, hogy Bethanynek is elegendő gyönyör jut, mielőtt elélvez.
Ash Bethany mellei alá nyúlt, és a tenyerével gyúrni kezdte őket. Miközben a mellbimbóit izgatta, Bethany egyre hevesebben csókolta Jace-t. Ő is izgett-mozgott, amennyire két farok által felnyársalva csak tudott. Jace érezte, hogy közel van a csúcshoz, mert teljesen elárasztotta a nedvességével, így könnyebben is tudott benne mozogni.
– Fáj – nyögte Bethany.
– De istenem, mennyire jó érzés!
– De még mennyire, hogy az – helyeselt Ash. Jace erre rögtön lefoglalta Bethany száját, így válaszolni sem tudott. Mikor elhallgatott, Jace felemelte az ágyékát, és tövig beledöfte a farkát.
– Jace – suttogta Bethany alig hallhatóan. De Jace meghallotta, és a diadal mámoros érzése töltötte el minden porcikáját. Bethany nem Ash nevét mondta a szenvedély hevében, hanem az övét.
– El fogok menni – sziszegte Jace.
– Veled együtt, bébi. Gyere, most!
Bethany felemelte a kezét, amivel eddig Jace mellkasán támaszkodott, és belemarkolt a hajába. Hevesen és vadul csókolta, épp úgy falta az ajkait, ahogyan Jace is.
Lélegzetelállító, őrjítő, mámoros csók volt. A nyelvük forgott és egymásénak ütközött, az ajkaik falták és habzsolták egymást. Bethany élesen felsikoltott, a hangja visszhangzott a szobában. Hátravetette a fejét és megfeszítette a gerincét. Aztán behunyta a szemét, felnyögött, és lüktető orgazmusa nedvesen elárasztotta Jace-t, aki ettől azon nyomban elélvezett.
A nyögéseik hangja egymásba vegyült, és távolról hallotta Ash dörmögését, majd az egész ágy megrázkódott Ash erős döfésétől, amivel Jace mellkasához lökte Bethanyt.
Jace elkapta őt és szorosan átölelte, miközben Ash tovább baszta. Bethany hozzábújt, és úgy kapaszkodott bele, mintha sosem akarná elengedni. Ash megállt, az arcvonásai megfeszültek, mikor elélvezett. Aztán ráhajolt Bethany hátára, és úgy maradt, némán, az orgazmusa utórengéseitől rázkódva.
Jace úgy érezte, mintha kifordították volna a bőréből. Olyan durván elélvezett, mintha a testéből minden csepp nedvességet az óvszerbe spriccelt volna. Még soha életében nem gyűlölte ennyire az óvszert. Bethanyben akart elélvezni. Érezni akarta, ahogy az utolsó cseppet is kifacsarja a farkából.
Bethany egy elszabadult hajtincsével kezdett játszadozni, miközben próbálta visszanyerni az uralmat kábult érzékei fölött. Nem tudta, mi a fene történt itt. Csak azt tudta, hogy Bethanyvel minden megváltozott. Bethany ott feküdt a mellkasán, szendvicsben a két férfi között. A szeme becsukva, és a mellkasa pihegett, ahogy levegőért kapkodott. Ash elégedetten felnyögött, majd végre feltápászkodott, megpuszilta Bethany vállát, aztán kicsúszott a fenekéből, megszüntetve az iszonyatos nyomást Jace farkán, mely még mindig Bethany puncijában volt.
Bethany halkan felnyögött, és Jace rögtön átölelte, hogy befedje csupasz hátát.
– Hulla vagyok – jegyezte meg Ash.
– Hosszú nap volt, és még hosszabb este. Magatokra hagylak benneteket, és át- megyek aludni a másik hálószobába.
Jace megkönnyebbülten bólintott. Ash sosem maradt szex után. Sosem aludt együtt a nőkkel. Megbaszta, aztán otthagyta őket Jace-nek. Nem mintha Jace különösebben szeretett volna szex után összebújni, de ő legalább hajlandó volt együtt aludni velük.
Most azonban meg se mozdult, nem akart elszakadni Bethanytől. Tetszett neki az érzés, hogy hozzábújik. A farka még mindig állt, noha orbitálisat élvezett, és tudta, hogy hamarosan ki kell húznia, mielőtt még az óvszer kilukad vagy ereszteni kezd, mégis képtelen volt megtenni. Még nem. Még pár percet Bethany ölelésében akart tölteni, és élvezni, milyen édesen simul hozzá ernyedt, meleg kis teste. Bethany mocorgott, Jace pedig megsimogatta a haját, aztán homlokon csókolta. A szentségit, már megint merevedni kezdett a farka.
– Le kell vennem az óvszert – mondta.
Mikor Bethany feltápászkodott róla, Jace elkapta és a hátára fordította, hogy fölötte legyen. Aztán lassan kicsúszott a puncijából, bár sajnált minden egyes centit, amivel már nem lehetett benne. Jace szemében kimerültség és zavar tükröződött, mintha képtelen lett volna feldolgozni, ami az előbb történt. Ezzel nem volt egyedül. Fogalma sem volt, mi az ördög folyik itt. Csak annyit tudott, hogy még sosem akart ennyire… birtokolni egy nőt. Különösen nem olyasvalakit, akinek pár órája még a létezéséről sem tudott. Ezt a helyzetet azonnal orvosolnia kellett.
A természetében volt a birtoklásvágy. Mindent megszerzett, amit csak megkívánt. Most is ez volt a terve. Erre sarkallták az ösztönei. Bethany tudomására akarta hozni, hogy most már az övé, és innentől fogva ő gondoskodik róla.
Számos kérdés cikázott az agyában, miközben felkelt az ágyról, lehúzta az óvszert és kidobta a szemetesbe. Az alsónadrágjával nem bajlódott, visszamászott az ágyba, magához ölelte Bethanyt, majd betakarta mindkettőjüket.
Nem akarta elrettenteni, és tisztában volt vele, hogy más, mint a többi nő. Valahogy törékenyebb. Ezért a legkevésbé sem akart túl rámenősen bánni vele, még elijesztené.
A másik probléma Ash volt. Mégis mi a fenét csináljon a legjobb barátjával? Azzal az emberrel, akivel mindent megosztott, és sosem okozott gondot osztozni vele még a nőin sem.
Márpedig soha többé nem fog vele Bethanyn osztozni. Behunyta a szemét és magába szívta képBethany édes illatát, amely körbelengte, miközben a karjában nyugodott. A francba, mégis kit akart becsapni? Nem Bethany nyugodott az ő karjában, hanem ő Bethany karjában.
Felsóhajtott, mert tudta, hogy ez nem lesz egyszerű. Sőt pokolian kényelmetlen lesz. Majd reggel beszél Ashsel. Elmondja neki, mit érez, aztán meglátja, mit reagál. Fogalma sem volt, mit szól majd ehhez Ash. Ilyesmi még sosem fordult elő kettőjükkel. Mindig teljesen egy hullámhosszon voltak. Sosem kellett azon aggódnia, hogy ő hamarabb un rá egy nőre, mint a legjobb barátja, és fordítva. Vagy hogy az egyikük megkívánt volna egy nőt, de a másik nem. Tökéletes összhangban voltak. A kapcsolatuk is mélyebb volt puszta barátságnál. Csakhogy most nagyon megváltoztak a dolgok. Ash a legjobb barátja volt. A fogadott testvére. Olyan közel állt hozzá, akárcsak Mia. Mégis már az első pillanattól fogva azt leste, hogyan szabadulhatna meg tőle. Hallani sem akart Ashről, ha Bethanyról volt szó. Ez pedig kibaszott gáz volt. Tudta, hogy ebből balhé lesz, ám ez semmin se változtatott. Csak azt remélte, hogy Ash megérti őt. Muszáj volt neki. Lenézett Bethanyre, mert érezte, hogy már túl régóta töpreng némán magában. Meg se szólalt, mióta Ash lelépett. Csak annyit mondott, hogy le kell vennie az óvszert, ami lássuk be, nem volt valami romantikus. Bassza meg! Mégis hogy jutott eszébe a romantika?
De nem volt miért aggódnia, Bethany már mélyen aludt, az arca az övéhez bújva pihent. Jace megcsodálta, milyen gyönyörű, és milyen törékeny. Azonmód elfogta egy érzés, hogy védelmeznie, óvnia kell, de hogy miért, arra nem tudott magyarázatot adni.
Bármi is volt kettőjük között, nem akart elmúlni. Valós volt, szilárd és tapintható. Már csak azt kellett kitalálnia, hogyan intézze a dolgokat, mert reggel esze ágában sem volt elengedni Bethanyt.

Csajozási tanácsok

fel