Mámor-trilógia 2. - Rajongás

huszonharmadik fejezet

Pasizási tanácsok

Bethany Jace-re várt, lélegzetvisszafojtva. A szíve hevesen vert az izgatottságtól, hogy bármelyik percben hazaérhet, írt neki egy SMS-t, hogy eljött az irodából, de semmi több. Nem adott utasításokat, nem szólt arról, mit tervez az estére. Az előző éjjeli beszélgetésük óta Bethany már tisztában volt vele, hogyan várja, hogy a kedvére tegyen. Bizonyítva az elfogadását, az engedelmességét. Hogy kész alárendelni magát neki, és vágyik az irányítására. Hogy együtt tegyék meg a következő lépéseket egy olyan kapcsolat felé, amilyet mindketten akartak. Nem csak Jace. Bethany számára mégis rengeteget jelentett, hogy Jace kész lett volna lemondani a vágyairól és a szükségleteiről, ha bármilyen kétsége felmerült volna azzal kapcsolatban, amit felvázolt neki.
Talán ezért is volt kész habozás és feltétel nélkül teljesíteni, amit csak Jace kért tőle. Mert nem követelt tőle semmit, nem adott neki ultimátumot. Közölte vele az elvárásait, de csak azért, hogy a tudomására hozza, hogy ha Bethany nem akarna, vagy nem tudna ebbe belemenni, akkor ő fog alkalmazkodni hozzá, és elfogadja, amit csak adni tud.
Bethany bármit megtett volna neki. Bármit. Boldoggá akarta tenni, mert ez őt is boldoggá tette. Levetkőzött és a ruháit gondosan elrakta az egyik fiókba, amit Jace kiürített neki. Közben magyarázott neki valami olyasmit, hogy szüksége lesz majd saját bútorokra is amibe majd csak ő pakolhat. Egyelőre tökéletesen megfelelt neki, hogy Jace-ét használja. Még mindig külön lakásban éltek, bár a holmijai közül lassan egyre több került át Jace-hez. Ránézett az órára. Tace akár már a liftben is lehetett. Kisietett a nappaliba és letérdelt a puha padlószőnyegre úgy, hogy rálásson a liftajtóra. Így Jace azon nyomban meglátja, mikor belép. Sőt ez lesz az első, amit észrevesz majd – őt, ahogy engedelmesen, készségesen várja, megadva neki, amire vágyik.
A percek csigalassúsággal teltek. A lakás csendjében csak a lélegzetvétele hallatszott. Aztán a lift érkezésének hangja. A szíve kalapálni kezdett, és a szemét a liftajtóra szegezte, hogy lássa Jace reakcióját, amikor megérkezik.
Jace belépett a lakásba, aktatáskával a kezében, és amint megpillantotta Bethanyt, a táska kiesett a kezéből, tompán puffanva a padlón. – Bébi! – suttogta.
Egyetlen szavában benne volt minden: a meglepetés, az öröm, a megkönnyebbülés. A pillantása ellágyult, majd azonnal fel is izzott a vágytól. Az arcizmai megfeszültek, a homlokán kirajzolódtak a ráncok. Kimerültnek tűnt, mint akinek nehéz napja volt.
De mindez eltűnt az arcáról, miközben Bethany felé sétált, le sem véve róla a szemét.
Megállt előtte és beletúrt a hajába, aztán megcirógatta az arcát.
– Mióta vársz így? – kérdezte lágyan.
Bethany elmosolyodott, és a tenyeréhez dörzsölte az arcát. Ki volt éhezve az érintésére. Egész álló nap csak várt és vágyott rá. Sóvárgott utána. Meg akarta erősíteni, amiben előző éjjel maradtak. Meg akarta nyugtatni Jace-t, bár neki talán nagyobb szüksége volt a megnyugtatásra.
– Nem régóta – felelte.
– Miután megkaptam az SMS-t, hogy eljöttél az irodából, vártam még egy kicsit, aztán kijöttem ide, hogy lássalak, mikor kilépsz a liftből. És hogy te is láss engem – tette hozzá halkan.
– Még sosem fogadott ennél szebb látvány a munkából hazajövet, bébi. Sosem reméltem, hogy erre jövök haza. Hozzád. És így vársz. Édesen és odaadóan. Elfeledtetsz velem mindent, ami kettőnkön és a mi közös világunkon kívül van.
– Helyes – jegyezte meg csábítóan Bethany.
– Pontosan ezt akartam elérni. Olyan sokat teszel értem. Szeretnék én is ennyit tenni érted. Jace rámosolygott, és megcirógatta az ajkait.
– Jól csinálod, bébi. Beragyogja az egész napomat, hogy így látlak. Már eszembe se jut a pocsék napom vagy a munka. Leszarom. Most már itt vagyok veled, és semmi más nem számít.
– Várom a parancsaidat – suttogta Bethany.
– Mondd el, mit szeretnél, Jace.
Jace habozott, mintha félne kimondani, mire gondol. Végül megszólalt, lassan formálva a szavakat.
– Tudom, hogy erről beszéltünk tegnap éjjel, bébi. Tudom, hogy belementél. De nem akarom elsietni. képSzeretnék időt hagyni neked arra, hogy alkalmazkodni tudj az elvárásaimhoz. Szeretném, ha biztos lennél abban, hogy ezt akarod. A legkevésbé sem szeretnélek lerohanni. Lassan akarok haladni, lépésről lépésre. Nem kételkedem benned, nehogy ezt gondold. De óvatos leszek, mert fontos vagy nekem. Fontos nekem, ami köztünk van, mert szeretném, ha tartós lenne. Bethany ellágyult, de a sóvárgása nem enyhült. Gombócot érzett a torkában, alig tudott megszólalni.
– Hát nem érted, Jace? Ha ilyeneket mondasz nekem, csak még inkább a kedvedben akarok járni. Nem kell mindenen az első este túlesnünk, de meg akarom mutatni neked, milyen lehetek. Milyen szeretnék lenni. Veled. Nem csak miattad, miattam is. Én is éppúgy akarom, mint te. Mindketten ezt akarjuk. Szóval áruld el, mivel tehetnék a kedvedre. Csak mondd ki, és kezdjünk valami újat, valami különlegeset.
– Meg akarlak baszni – bökte ki Jace.
– Itt helyben, a nappaliban. Azt akarom, hogy leszopd a farkam, így ahogy vagy, térden állva, gyönyörűen, vágytól csillogó szemmel. Aztán rádöntenélek a kanapéra, megkötözném a kezed a hátad mögött, és hosszan, keményen megbasználak. És miután elélveztem, lefektetnélek az ágyra, és olyan gyöngéden szeretkeznék veled, amilyet még soha életedben nem éltél át. Kinyalnám a puncidat, és addig szívnám a melleidet, míg eszedet veszted a kéjtől.
– Ez minden? – évődött Bethany.
Jace vigyorgott, és az aggodalom kezdett eltűnni a szeméből.
– Egyelőre. Még pokolian sok mindent akarok csinálni veled, és fogok is. De rengeteg időnk van még, nem kell mindent az első nap megtennünk. Csak lassan haladunk, és ha biztos leszek benne, hogy készen állsz rá, akkor meg is csinálom, bébi. Semmi kétség. Elfenekelem a gyönyörű segged, kikötözlek, és minden lehetséges módon megbaszlak. Egyelőre csak arra vágyom, hogy az édes kis szádba vegyél, utána pedig elmerüljek a forró, szűk puncidban.
Bethany beleremegett, mikor elképzelte, amiket Jace mondott. A csiklója olyan erősen kezdett lüktetni, hogy össze kellett szorítania a combjait. Jace úgy nézett rá, mint aki mindent ért, majd rámosolygott és lehúzta a sliccét. Elővette a farkát és erőteljes mozdulatokkal húzogatni kezdte rajta a bőrt, hogy megkeményítse, és közben felemelte Bethany állát.
– Nyisd ki a szád, bébi! Kapd be a farkam, és szopj le! Azt akarom, hogy megőrjíts, de nem fogok addig elélvezni, míg tövig benne nem leszek a pinádban, miközben a kanapé karfájára döntelek, a feneked az égnek mered, és a kezed hátra van kötve. Akkor úgy telepumpállak, hogy a combodon fog lecsorogni az ondóm. Aztán így hagylak, hogy megnézhesselek magamnak, abban a tudatban, hogy az enyém vagy, és elvettem, ami jár nekem.
Bethany behunyta a szemét, miközben behatolt a szájába, és izgató képek pörögtek a fejében. Jace gyöngéden fogta az arcát, de a döfései egyáltalán nem voltak finomak. Meghökkentő ellentmondás feszült aközött, ahogy megérintette, és ahogy szájba baszta.
– Pontosan erre szeret egy férfi hazajönni – suttogta Jace.
– A nője térden állva vár rá, csak hogy kielégíthesse. Teljesíthesse az óhajait. Engedelmeskedjen minden parancsának. A mindenségit, ennél nem is lehetne jobb, bébi!
Bethany elmosolyodott a farkával a szájában, és olyan mély elégedettség töltötte el, hogy a szíve csaknem szétfeszítette a mellkasát. Imádta, hogy ilyen hatással van Jace-re, hogy megőrül érte, és olyan gyönyört tud adni neki, amilyet egyetlen más nő sem tudott eddig. Jace vadul beledöfte a farkát, aztán lassított, élvezve, ahogy végigsiklik a nyelvén, majd a makkját az ajkaihoz dörzsölte, és újra behatolt a szájába.
– Gyönyörű vagy – dörmögte közben.
– És az enyém vagy. Kurvára az enyém. Hozzám tartozol. Senki máshoz. Soha senki más nem kaphatja meg tőled azt, amit most én, hogy itt térdelsz, várva, hogy kilépjek a liftből. Ha a többi férfi csak megsejtené, féltékeny vadállatokká válnának. De te olyan nő vagy, Bethany, akiért érdemes harcolni. Egyes férfiak ölni tudnának azért, hogy megkaphassák azt, amit én, akár csak egy órára is.
Bethanyt mélyen megérintették a szavai, és elraktározta őket az emlékezetében. A mellkasa megfeszült, a torka úgy elszorult, hogy már alig tudta magába fogadni Jace hosszú, vaskos farkát. Jace összevonta a szemöldökét és kihúzta a farkát a szájából, míg már csak a makkja érintette az alsó ajkát.
– Jól vagy?
Bethany bólintott, mert hang nem jött ki a száján. Mit is mondhatott volna, mikor a sírás fojtogatta? De csakis örömében. Felindult volt, de a legjobb értelemben. Annyira meghatódott, hogy nem tudta, mit feleljen. Legfeljebb meg tudta mutatni, milyen sokat jelentettek neki Jace szavai. Felbátorodott, és hosszan végigszopta Jace farkát. Közben felnézett, hogy lássa az arcát, nem bosszantotta-e fel a vakmerősége. Jace gyöngéden simogatta az arcát, mintha olvasna a gondolataiban, és tudná, milyen nagy hatással voltak rá a szavai.
Megtámasztotta Bethany fejét, és újra mélyen belehatolt, míg a makkja neki nem ütközött a torkának. Kéjesen felnyögött, aztán elengedte Bethanyt és kihúzta a farkát a szájából. Mindkét kezével megragadta Bethany kezét és összekulcsolta vele az ujjait. Óvatosan felsegítette, és megtartotta, míg biztos nem volt benne, hogy megáll a lábán.
– A kanapéra – utasította határozott, erőteljes hangon.
– Azt akarom, hogy dőlj át a karfán, arccal az ülés felé. A feneked emeld magasra és a lábad ne érjen a padlóhoz.
Bethany nagyot nyelt, miközben a parancsait hallgatta, aztán elhelyezkedett a kanapén, ahogy kérte. Hallotta, hogy Jace kiment a nappaliból, be a hálószobájába, és epekedve várta, hogy visszatérjen. Mikor visszajött, egy selyemkötöző volt nála. Bethany ekkorra már hátratette a kezét a derekára.
Jace megragadta a csuklóit, és az egyik kezével szorosan tartotta őket, miközben a másikkal elkezdte összekötözni. Bár a kötöző puha volt és nem sértette Bethany bőrét, Jace olyan szorosra húzta, hogy meg se tudta mozdítani a kezét.
– Így látni téged… Bébi, erre nincsenek szavak. Erről fogok álmodni éjjel, miközben a karomban tartalak.
Előbb az egyik, majd a másik tenyerével is gyúrni kezdte Bethany fenekét, aztán széthúzta maga előtt, szélesre tárva a punciját. Beillesztette a farkát a hüvelybemenetéhez, aztán megállt, épp csak a hegyét dugva bele.
– Nem leszek kíméletes – figyelmeztette.
– Túlságosan kívánlak, bébi. Sötét és vadállatias gondolataim vannak most. Ez baszás lesz, durva, mocskos, kemény baszás. És mikor végeztem, csakis akkor fogok veled foglalkozni. Te addig nem élvezhetsz el. Ez csak rólam fog szólni. Utána te következel.
Mielőtt még Bethany értelmezhette volna a kijelentéseit, Jace mélyen behatolt a puncijába, egyetlen erős döféssel, amitől a lélegzete is elállt. A hüvelye összehúzódott és bizsergett, a testét lángba borította az izgalom. Olyan kétségbeesetten kívánta ezt, mint még soha egyetlen fájdalomcsillapítót sem. Mégis hogy fogja kibírni anélkül, hogy elmenne? Már ebben a pillanatban kész volt elélvezni, nemhogy addig várjon, míg Jace kielégíti a saját vágyait, aztán vele is foglalkozik.
Jace figyelmeztetően a fenekére csapott, mikor remegni kezdett a gyönyörtől.
– Uralkodj magadon, bébi! Te még nem élvezhetsz el. Ha nem fogadsz szót nekem, elfelejtem, hogy azt ígértem, lassan haladunk, és mindjárt kapsz egy kis pálcázást a fenekedre.
Bethany durcásan felsóhajtott. Jace figyelmeztetése nemhogy rendre intette volna, csak még inkább felkorbácsolta a vágyait, és egyre közelebb került az orgazmushoz.
Az ajkába harapott, behunyta a szemét, és erősen koncentrált, hogy ne adja át magát az élvezetnek. Ez volt a legnehezebb feladat, amit valaha is teljesíteni próbált. Az őrület határáig felizgult, és Jace minden egyes döfése a gyönyör hullámaival árasztotta el a testét.
– Akarom a segged is – dörmögte Jace.
– De most túl közel vagyok ahhoz, hogy elmenjek. Majd máskor megbaszom.
Hála az égnek! Bethany úgy érezte, már egy percig sem bírja tovább, és Jace csak még keményebben baszta, a farka egyre jobban duzzadt és feszült a hüvelyében. Becsukta a szemét, és minden izmát megfeszítette, hogy ellenálljon az orgazmusnak. Óriási megkönnyebbülést érzett, mikor Jace ráhajolt, a felsőtestével betakarva a hátát, és az ondója meleg sugarakban elárasztotta a hüvelyét.
Kimerülten pihegett a kanapé végében, pedig még el sem élvezett. Minden idegvégződése kisült, a bőre hiperérzékeny volt. A csiklója fájdalmasan lüktetett. Ha Jace csak egy ujjal is megérintené, azon nyomban elszállna az agya.
Ingerülten felsóhajtott. Annyira felajzott volt, hogy a bőre úgy feszült, mintha ki akarna fordulni önmagából. Jace csókot nyomott a lapockái közé és lágyan kicsúszott belőle.
– Ne mozdulj – parancsolta.
Bethany hallotta a lépéseit távolodni, majd egy perccel később visszatért egy langyos törlőruhával és felitatta vele az ondót a combjai közül. Óvatosan eloldozta a csuklóit és a hüvelykujjával finoman átdörzsölte a bőrét.
– Menj a fürdőszobába, és mosakodj meg – utasította.
– Nem akarom a saját ízemet érezni, mikor kinyallak, bébi. Mikor kijössz, az ágyban foglak várni. Azt akarom, hogy az arcomra ülj, hogy kinyalhassam az édes kis pinád.
Felsegítette Bethanyt, aki bizonytalan lépésekkel elindult a fürdőszoba felé, ahogy meghagyta neki. Gondosan megtisztogatta magát, különös figyelmet fordítva a ragacsos ondó eltüntetésére. Mikor visszament a hálószobába, Jace meztelenül feküdt az ágyon, a farka a combján pihent, félig mereven.
Most is gyönyörű volt, és a farka még nyugalmi állapotban is lélegzetelállítóan izgató volt.
A mutatóujját begörbítve magához hívta Bethanyt, és megfogta a kezét, hogy segítsen neki felmászni az ágyra, ő pedig lecsúszott az ágy szélére, hogy a lába lelógjon a földre.
– Térdelj a fejem két oldalára! – mondta.
Nevetséges volt szégyenlősködnie, Bethany mégis zavarban volt, mikor el kellett helyezkednie a puncijával épp Jace szája fölött. Föléje térdelt, és Jace arca még centikre volt tőle. Mikor leeresztette a csípőjét, Jace megfogta a derekánál, hogy megállítsa.
– Tárd szét a puncidat nekem a kezeddel – mondta csábítóan.
– Minden négyzetcentiméterét ki akarom nyalni, és azt karom, hogy az arcomra élvezz.
Bethany hosszan beszívta a levegőt. Már attól is kikészült, ami a nappaliban történt, Jace szavaitól pedig azonnal forrósodni kezdett a puncija.
Kacéran végigsimított a hasán, le a puncijáig, és megérintette a szeméremajkait. Jace dörzsölni kezdte a csiklóját, amitől hangosan felnyögött.
– Érzem az illatodon, mennyire felizgultál – dörmögte Jace.
– Kibaszott szexi vagy. Nyisd szét a puncidat nekem! Alig várom, hogy megkóstolhassam.
Bethany az ujjával széthúzta a szeméremajkait, kitárva a punciját, mielőtt leereszkedett Jace szájához. Amint Jace nyelve hozzáért, összerezzent, és előredőlt. Jace két kézzel megragadta a derekát, és magára húzta.
Úgy nyalta, mintha farkaséhes lenne. Vadul szívta, szürcsölte, nyaldosta, bedugta a nyelvét képa puncijába, aztán végignyalta a csiklójától a hüvelyéig. Teljesen megőrjítette Bethanyt, míg úgy nem lovagolt a száján, mintha a farka lett volna benne.
Megfogta Bethany fenekét, és széthúzta, akárcsak az előbb a punciját. A mutatóujjával izgatóan körözni kezdett az ánuszán, és épp csak az ujja hegyével belehatolt. Alig két centire, de már ez is elég volt ahhoz, hogy Bethanyből kirobbanjon az orgazmus.
Beleélvezett Jace szájába, nedvesen elárasztva az ajkait és az állát. Kéjesen vonaglott és tekergőzött. Még erősebben akarta érezni a száját, bámulatosan ügyes ujjait. Mindent, amit Jace csak adni tudott neki. Előredőlt, és Jace arcához nyomta a punciját, aztán ijedten tudatosult benne, hogy így kis híján megfojtja. Felemelte a csípőjét, de Jace elkapta, visszahúzta, és a mellkasára ültette. A szája és az álla nedvesen csillogott. Megnyalta az ajkait. Bethanyt csaknem megőrjítette a látvány, hogy egy férfi ennyire élvezi, ha kinyalhatja. Olyan elégedettnek tűnt, akár egy jóllakott kandúr. Bethany feltételezte, hogy ez így is volt.
– Gyere ide! – mormolta Jace és maga mellé fektette, majd szorosan átölelte.
Bethany a vállára hajtotta a fejét, Jace pedig birtoklón megmarkolta a fenekét.
– Pár nap múlva karácsony – szólalt meg Jace, mire Bethany felkapta a fejét. A hirtelen témaváltás nagyon meglepte, de Jace visszahúzta a fejét a vállára.
– Úgy veszem észre, jólesik neked, ha hozzám bújsz – folytatta Jace.
– Úgy simulsz a csupasz bőrömhöz, mint egy tetoválás. Szeretem, ha csak te vagy rajtam, semmi más.
Bethany elmosolyodott.
– Ez tetszik az én kicsikémnek!
– Igen, jólesik – suttogta Bethany.
– Szóval, közeleg a karácsony. Gabe-éknél fogjuk tölteni, és beugranak majd Gabe szülei, de ott lesz Mia és Ash is. Szeretném, ha te választanád ki, mit veszel fel a ruhatáradból.
Bethany lemerevedett a meghökkenéstől. Ez eltért a megállapodásuktól. Eddig minden döntést Jace hozott meg, még az olyan jelentékteleneket is, mint hogy mit vegyen fel, ha elmennek valahová. Napközben, a lakásban vagy bevásárláshoz azt viselt, amit csak akart. De mikor együtt mentek valahová, mindig Jace választotta ki a ruháit, és el kellett ismernie, hogy remek ízlése volt.
– Azt akarom, hogy jól érezd magad, és hogy magabiztos légy – szólt Jace halkan.
– És ha nincs olyan ruhád, amiben pontosan így érzed magad, akkor menj el vásárolni, és vegyél magadnak valamit. Ezen nem nyitok vitát. Van hitelkártyád, készpénzed. Épp itt az ideje, hogy használni kezdd.
– Köszönöm – suttogta Bethany.
– Nem azt, hogy felajánlottad, hogy vegyek magamnak új ruhát. Biztos vagyok benne, hogy lesz miből választanom. Vannak olyan ruháim is, amiken még ott lóg az árcédula. Azt köszönöm, hogy számít neked, hogy ne érezzem magam kellemetlenül.
Jace magához szorította.
– Nem akarlak olyan helyzetbe hozni, amiben feszengsz. Válassz olyasmit, amiben jól érzed magad! Bethany felemelte a fejét, átölelte Jace nyakát és szájon csókolta, hosszan, forrón.
– Olyan jó vagy hozzám, Jace – szólalt meg végül, mikor elszakadtak az ajkaik.
– Mindennap hálát adok érted az égnek!

Csajozási tanácsok

fel