Mámor-trilógia 2. - Rajongás

huszonnegyedik fejezet

Pasizási tanácsok

Bethany alig fért a bőrébe az izgalomtól. Nagy gonddal készülődött, mert nem akart szégyent hozni Jace-re a családja előtt. A ruhatárában bőven akadt alkalmi ruha, amik közül válogathatott. Még olyan is, amin rajta volt az árcédula, ahogy Jace-nek is mondta. Végül egy flitteres ezüst koktélruha mellett döntött, ami elég elegáns volt az ünnepi alkalomra. Hosszas őrlődés után, nem kevés bűntudatot érezve, végül vásárolt egy pár hozzá illő ezüst körömcipőt is.
Jace érezte az izgatottságát, és mindent megtett, hogy megnyugtassa. Miközben Bethany a fürdőszobában készülődött, a ruhájához illő ezüst csattal feltűzve a haját, a háta mögé lépett és egy mesés gyémánt nyakéket tett a nyakába. Bethany levegőért kapkodott, miközben összekapcsolta.
– Jace, ez túl sok! – tiltakozott.
Jace erre elmosolyodott és megpuszilta a nyakát a füle alatt, aztán hátulról átkarolta, a kezében egy kis dobozkával, melyben a nyakékhez illő fülbevalók voltak.
– Akkor ez már tényleg mindennek a teteje számodra, bébi. Szokj csak hozzá! Nem vihetlek úgy oda a családomhoz karácsonyozni, hogy nem látják rajtad, hogy szörnyen elkényeztetlek. Nagyot esnék a szemükben. Szóval vedd fel ezeket. Szeretem látni, hogy az ékszereimet viseled. Nélkülük is gyönyörű vagy, de azt akarom, hogy olyan szépnek érezd magad, mint amilyennek én látlak. Nincs a földön olyan nő, aki ne szeretné a gyémántokat. Te sem lehetsz kivétel!
Erre Bethany sem tudott mit felelni, Jace újra megcsókolta, aztán gyöngéden a popsijára csapott.
– Öt perc múlva indulnunk kell, igyekezz!
Bethany felsóhajtott, mikor Jace kiment a fürdőszobából, és a tükörképét nézte, miközben a dobozban matatott, hogy kivegye belőle a fülbevalókat. Boldogan mosolygott. A szeme csak úgy ragyogott. Jace mindig is tudta, hogyan lazítsa el. Nem mintha ne lett volna továbbra is kész idegroncs.

A karácsony olyan ünnep volt, amelyet sosem tartott számon. Kezdetben, mikor az első évüket töltötték az utcán Jackkel, Jack még mindent megpróbált, hogy ünnepi hangulatba hozza. Szerzett valahonnan egy kis bokrot, amit feldíszített egy közeli boltból szerzett kidobott csomagolópapírral, és felállította a kihalt park egyik sarkában. Jack a csomagolópapírból hajtogatott masnikat, kicsi csillagokat, és pár olyan díszt, ami nem igazán volt felismerhető, Bethany mégis nagyra értékelte az igyekezetét. Még karácsonyi vacsorát is szerzett, bár nem árulta el, honnan, ő pedig nem firtatta.
Vajon hol volt ma Jack? Kint hideg volt és a hó fehér paplanként borította be a járdákat. Vajon volt hol meghúznia magát? Volt meleg szállása? Ennivalója?
Bethanyt iszonyú bűntudat fogta el, miközben Jace betessékelte a kényelmes, fűtött kocsiba, hogy elvigye Gabe lakásába, ahol majd megvacsoráznak és a szeretteik körében megünneplik a karácsonyt. Fényesen jó dolga volt. Jace minden téren gondoskodott róla. Jack pedig odakint volt, először egyedül, mióta annyi éven át mindig együtt voltak. Hatodszor kapott a hajához, mióta elindultak, hogy megnézze, a helyén van-e még a frizurája.
Jace átkarolta és megcsókolta a halántékát.
– Lélegzetelállítóan nézel ki – dörmögte.
– Ne idegeskedj! Szeretni fogod őket, és ők is odáig lesznek érted.
Bethany elmosolyodott, vagy legalább is megpróbálta. Nem elég, hogy találkozni fog Jace húgával és a vőlegényével, aki ráadásul Jace egyik legjobb barátja és az üzlettársa, no meg Gabe szüleivel, de még Ash is ott lesz. Ez lesz az első alkalom, hogy találkoznak az édes hármasuk óta, és Bethany előre rettegett.
Mégis mennyire lesz kínos bájcsevegnie azzal a férfival, aki Jace- szel együtt megdugta? De Jace sem rajonghatott nála jobban a helyzetért, ezt már korábban is a tudomására hozta. Nem is akart beszélni róla, így Bethany is inkább kerülte a témát, és próbált úgy tenni, mintha az egész meg se történt volna.
Csakhogy ma este erre már nem lesz módja.
Halálra rémült, mikor bevillant az agyába, hogy mi van, ha a többiek is tudják, hogy mindkettőjükkel lefeküdt?
– Bébi!
Jace lágy figyelmeztetése kiszakította a gondolataiból, és odafordult hozzá.
– Fölösleges halálra aggódnod magad.
Jace megszorította a kezét, aztán a szájához emelte, hogy megcsókolja minden egyes ujját, hogy Bethany ne görbíthesse be őket olyan görcsösen.
– Karácsony van! Szeretném, ha élveznéd az ünnepet. Elvégre ez az első közös karácsonyunk.
– De rettegek – bukott ki Bethanyből.
Jace pillantása ellágyult, és szorosabban magához ölelte.
– Semmi okod rá, esküszöm. Ők a világon a legkedvesebb emberek. A családom. És sosem tennélek ki olyan helyzetnek, amiről azt feltételezem, hogy kellemetlen lehet számodra.
– De Ash is ott lesz.
Jace szeme haragosan megvillant, de azonnal nyugalmat erőltetett magára. Bethany azonban észrevette a reakcióját, és tudta, hogy ő sem örül annak, hogy találkozni fognak Ashsel.
– Drágám, figyelj ide! Elkerülhetetlen, hogy találkozzatok. De mindketten nagyon fontosak vagytok nekem. Ami történt, megtörtént. Nem tudunk változtatni rajta, bármennyire is szeretnék. Tehát csakis azt tehetjük, hogy szembenézünk vele, aztán továbblépünk. Ash nem egy tuskó. Nem fog kínos helyzetbe hozni. Ő a legjobb barátom, és tudja, mit jelentesz nekem. Higgy nekem, mikor azt mondom, minden rendben lesz.
Bethany lesütötte a szemét.
– Sajnálom! Elrontom a karácsonyestédet, mielőtt még odaérnénk. Félek, és nem akarok csalódást okozni neked. Nem akarlak cserbenhagyni. Sem kínos helyzetbe hozni téged a szeretteid előtt. De csak arra tudok gondolni, hogy ha rám néznek, mindent tudni fognak. Azt, hogy nem vagyok elég jó neked. Hogy választhattál volna nálam jobbat is. És nem bírnám elviselni, ha így néznének rám, rád meg úgy, mintha elment volna az eszed.
Jace felhördült.
– Most már kezdesz felbosszantani! Ez mind baromság, Bethany, és istenre esküszöm, hogy ha addig élek is, kiverem a fejedből ezeket a szamárságokat.
képBethany erősen becsukta a szemét, nehogy valami butaságot csináljon, például elsírja magát. Még tönkretenné a nagy műgonddal elkészített sminkjét. Azt is Jace segített megvenni neki, mert fogalma sem volt, mire van szüksége, és hogyan használja. Egy roppant türelmes sminkes átvette vele az összes lépést, megmutatta neki, mit, hogyan, és milyen sorrendben használjon. Hatalmas táskányi szépítkező szerrel ment haza, amiknek a feléről fogalma sem volt, mire használja.
– Bébi, nézz rám!
Ez nem kérés volt, hanem parancs, és Bethany azonnal engedelmeskedett. Bár Jace még mindig visszafogta magát, és csak lassan vezette be őt a világába, a kapcsolatuk jövőjéről folytatott beszélgetésük óta egyre magabiztosabban mutatta ki az erőfölényét. Fokozatosan egyre erélyesebb lett, nem csak az ágyban, a hétköznapokban is. Eleinte Bethany még nem tudta, hogy zavarja-e majd Jace fennhatósága, aztán rájött, hogy valójában élvezi. Szinte kivirult ebben a szigorúan megrendszabályozott életben. Amint Jace kinyilvánította a dominanciáját, Bethany egy része megkönnyebbülten felsóhajtott. Felszabadító volt átengedni a felelősséget valakinek, aki törődött vele, gondoskodott róla, és még a széltől is óvta.
Olyan biztonságban érezte magát, mint még soha. Védve volt.
– Rosszul ítéled meg Gabe-et, Miát és Asht, ha azt hiszed, így gondolkodnak rólad. Nincsenek előítéleteik, és nem sznobok. Nem fogja őket érdekelni a múltad, sem az, hogy honnan jöttél. Csakis az számít nekik, hogy boldoggá tudsz tenni engem, mert fontos vagyok nekik. És mivel fontos vagyok nekik, szeretni fognak téged is. Csak azt kérem tőled, hogy adj nekik egy esélyt – magyarázta Jace. Bethany elszégyellte magát, mert Jace-nek igaza volt. Nem is adott esélyt neldk. Máris ítélkezett fölöttük. Pontosan azt tette, amitől ő maga a legjobban félt.
– Fordított sznob vagyok – mondta halkan.
– Igazad van, igazságtalan voltam velük.
Jace újra magához szorította, és megpuszilta a halántékát.
– Érhető, hogy ideges vagy. Nem hibáztatlak ezért. Csak azt mondom, hogy minden rendben lesz. Hiszel nekem?
Bethany bólintott, mire Jace fellélegzett.
Pár perccel később megérkeztek, és Jace kisegítette a kocsiból. Átkarolta, és óvatosan bekísérte a bejáratig, nehogy véletlenül megcsússzon.
Bethany most már jóleső izgalmat érzett, miközben felmentek a lifttel. Mikor kinyílt az ajtó, mennyei illatok ejtették rabul az érzékeit. A készülő vacsora aromájával gyertyák illata keveredett. Borsmenta és fenyő?
A lakás gyertyafényben ragyogott, és a nappali sarkában több száz égővel feldíszített, hatalmas karácsonyfa állt. Minden karácsonyi díszben pompázott, és a kandallóban meghitten duruzsolt a tűz.
– Jace!
Egy picike, sötétbarna hajú nő sietett feléjük, és azonnal Jace nyakába ugrott. Jace megölelte és rámosolygott. Miután elengedték egymást, a nő kedvesen mosolyogva fordult Bethanyhoz.
– Biztosan te vagy Bethany! Mia vagyok, Jace húga. Már sokat hallottam rólad. Úgy örülök, hogy itt vagy!
Bethany félénken kinyújtotta a kezét, de Mia épp olyan viharosan megölelte, mint Jace-t. Bethany zavartan ölelte vissza.
– Én köszönöm, hogy meghívtatok – mondta halkan Bethany.
– Na végre, hogy itt vagytok! – ujjongott Gabe. Bethany látta, hogy egy magas, jóképű férfi közeledik feléjük, aztán megáll Mia mellett és a derekára teszi a kezét. Emlékezett rá a partiról. Valójában mindkettőjükre emlékezett. Ábrándosan nézte, ahogy táncoltak, és fülig szerelmesnek tűntek. De nem akarta szóba hozni, hogy felszolgált a partin, ezért szélesen elmosolyodott, és úgy tett, mintha most látná őket először.
Gabe hátba veregette Jace-t, aztán Bethanyhez fordult.
– Szia Bethany, Gabe vagyok, Jace barátja és üzlettársa. Nemsokára a sógora is, ha a menyasszonyom végre véget vet a szenvedéseimnek, és kitűzi az esküvő napját.
– Szia, Gabe – Bethany csak ennyit tudott kinyögni.
Jace ekkor biztatóan, támaszt adva átkarolta, és Bethany ebben a percben nagyon hálás volt neki ezért.
– Gyertek a konyhába! – közölte Mia.
– Mindenki ott van, borozgatunk, és csipegetünk a sajtos és a gyümölcsös tálcáról. Mia a másik oldalról belekarolt Bethanybe, így a testvérek maguk közé fogták, és a konyha felé vezették.
Bethany gyomra összerándult, mikor összefutottak az ajtóban Ashsel. Csaknem összeütköztek, és Bethany gyorsan oldalra lépett, hogy kikerülje.
– Szevasz, haver! – köszönt Jace-nek Ash.
– Örülök, hogy mindketten itt vagytok.
Ezután Ash feléje hajolt, és egy puszit nyomott az arcára.
– Szia, Bethany. Gyönyörűen nézel ki!
Bethany érezte, hogy fülig pirul. Hiába is próbálta leplezni, iszonyúan zavarban volt, ha csak Ashre nézett. Ash lazán viselkedett, akárcsak Jace. Ő volt az egyetlen, aki úgy viselkedett, akár egy idióta.
– Köszönöm – feleire, mosolyt erőltetve az arcára.
Ash kedvesen rámosolygott, és megfogta a kezét, hogy megszorítsa. Közel hajolt Bethanyhez, mintha a másik arcára is puszit akarna adni.
– Minden rendben lesz, Bethany. Ne izgulj! – súgta neki úgy, hogy csak ő hallhatta.
Ettől az egyszerű gesztustól Bethany ellazult, és végre először tudott rendesen levegőt venni, mióta csak eljöttek Jace lakásából. Ezúttal a mosolya őszinte volt, és hálásan megszorította Ash kezét. Jace is hálásan pillantott Ashre, és a feszültség, amit Bethany valószínűleg csak beképzelt magának, egyszerre elillant. Jace átkarolta Ash vállát, és játékosan birkózni kezdtek.
– Ti semmit sem változtok – dorgálta meg őket az idősebb nő, aki épp feléjük közelített, de a pillantása lágy volt, mikor Jace-re és Ashre nézett.
– Még mindig úgy viselkedtek, mint kamaszkorotokban! Jace mosolyogva ölelte át az asszonyt.
– Üdv, Mrs. H.! – mondta, majd homlokon csókolta, aztán Bethanyhez fordult.
– Bethany, szeretném neked bemutatni Gabe édesanyját. Mrs. H. ő Bethany Willis. Az újabb ölelés közben Bethany úgy érezte, a tartózkodása lassan elolvad Jace családjának lehengerlő kedvességétől.
– Örülök, hogy megismerhetem, drágám! – mondta Mrs. H.
– Ó, és itt van Mr. H. is! – szólt Jace.
Egy idős férfi lépett elő Mrs. Hamilton háta mögül.
– Örvendek, ifjú hölgy! Jace nagyon szerencsés fickó! – mondta mély, dörmögő hangon. Bethany elpirult, és nyújtotta felé a kezét, de Mr. Hamilton nem is törődött vele, rögtön megölelte. Még sosem találkozott ennyi közvetlen, ölelkezős emberrel, ami fura volt, mégis valahogy… kedves.
– Végül is te főztél, Mia? Vagy csaltál, és rendeltél vacsorát? – cukkolta a húgát Jace.
Mia durcásan nézett rá.
– Gabe anyukájával együtt főztünk. Majd meglátod, milyen finom!
– Az illata csodás! – szólt közbe Bethany.
– Köszönöm! Tényleg jó lesz, ígérem!
Mia megfordult és hessegetni kezdett a kezével.
– Jól van, fiúk, mindenki ki a konyhából! Útban vagytok! Menjetek a nappaliba, és csináljatok valamit, amit a fiúk szoktak. Még fél óra, és ehetünk – mondta, majd Bethanyre pillantott.
– Van kedved itt maradni velünk a konyhában? Kimehetsz Jace-szel is, de hidd el, nem harapunk. Bethany észrevette magán, hogy mosolyog Mia őszinte kedvességén.
– Maradok – felelte. Zavarba jött, mikor Jace lehajolt, hogy megcsókolja.
– Nem megyek messzire – suttogta.
Bethany belepirult, hogy mindenki látta őket csókolózni. Hogy is ne vették volna észre?
Mia cinkosan összenézett Mrs. Hamiltonnal, és mindketten elégedetten mosolyogtak.
Aztán a férfiak kimentek a konyhából, és magukra hagyták őket.
– Rendben, ülj le, Bethany! – utasította Mia.
– Maga is, Mrs. Hamilton! Nem tart sokáig, csak a szószt kell még megcsinálnom, a többi készen is van.
– Biztosan nincs szükséged segítségre? – kérdezte félénken Bethany. Mia a fejét rázta.
– Ülj csak le! Ez most a lányok ideje. És ha már szóba került, ezt már mondtam Jace-nek, de ahogy ismerem, biztosan nem adta át az üzenetet. El kell jönnöd velem és a barátnőimmel bulizni. Imádni fogod őket! Mindannyian nagyon jópofák. Időről időre elmegyünk szórakozni egy kicsit, utána pedig Gabe hazavisz. Egyszer követtem csak el azt a hibát, hogy taxival mentem. Mondjuk, hogy Gabe nem dicsért meg érte.
Bethany szeme elkerekedett a meghívástól, és attól, hogy Gabe haragudott Miára.
Mia felnevetett.
– Rendezett egy kis jelenetet, aztán lehiggadt. A békesség kedvéért most már hagyom, hogy kocsival hazavigyen. Így ő is nyugodtabb, szóval minden rendben.
– Nem iszom, de boldogan elmennék – mondta Bethany. Mia együtt érzően pillantott rá, aztán megfogta és megszorította a kezét.
– Mi ketten majd vizet iszunk. Nem bírom valami jól az alkoholt, amit a legutóbbi másnaposságom is bizonyított.
Volt valami Mia tekintetében, ami aggasztotta Bethanyt. Mintha pontosan tudta volna… Hát persze. Jace biztosan elmondta neki. Bethany fülig vörösödött, és elszégyellte magát. Lesütötte a szemét, és önkéntelenül behúzta a nyakát, védekező testtartásra váltva.
– Bethany? – kérdezte lágyan Mia.
– Sajnálom, valami rosszat mondtam?
Bethany felnézett rá.
– A tekinteted mindent elárult. Jace mesélt neked rólam – felelte kertelés nélkül. Olyan vakmerő volt, hogy még magát is meglepte. Ez nem volt jellemző rá. Mindenáron kerülte a konfliktusokat, és főleg sosem kezdeményezett ilyet.
Ekkor vette észre, hogy Mrs. Hamilton csendben kiment a konyhából. Mia megkerülte az étkezőpultot és leült mellé egy székre.
– Igen, mesélt – mondta nyugodt hangon Mia.
– Nem hiszem, hogy amúgy elmondta volna, de mikor javasoltam neki, hogy gyere velünk bulizni, figyelmeztetett. Nyilvánvalóan nagyon félt téged, és tudja, milyenek vagyunk a lányokkal, ha szórakozni megyünk, és nem akarta, hogy bármit is rád erőltessünk. De Bethany, tudnod kell, hogy én ezért nem gondolok rosszat rólad. Semmi másra nem gondolok, csak hogy a bátyám végre talált egy olyan nőt, aki fontos számára, és ennek szívből örülök. Boldoggá teszed őt, úgyhogy kedvelni foglak, akármi is történt a múltadban.
Bethany nagyot nyelt, de a gombóc még ezután is szorította a torkát.
– Remélem, hogy boldoggá tudom tenni – suttogta.
– Nincs semmim, amit adhatnék neki.
Mia elmosolyodott.
– És szerinted én mit adhatnék egy olyan férfinak, mint Gabe? Nincs meg mindene, amit csak akar, vagy amire vágyik? De úgy tűnik, csak engem akar, és ez nekem elég is. Azt hiszem, Jace is hasonlóan érez irántad.
Bethany visszamosolygok rá. Nem lehetett nem szeretni Miát. Egyenes volt és nyíltszívű, szemernyi hamisság nélkül.
– Jó, akkor most nekilátok a szósznak – mondta Mia, és lecsúszott a bárszékről.
– A férfiak hamarosan türelmetlenkedni kezdenek. Húsz perccel később már mindenki a terített vacsoraasztal mellett ült. A közepén gyönyörű asztali dísz állt, tűzpiros mikulásvirágokkal, a két oldalán elegáns gyertyatartókkal, lágy, meghitt fénnyel világítva be a szobát.
Gabe és az apja a két asztalfőn ültek, Mrs. Hamilton a férje, Mia pedig Gabe bal oldalán. Bethany Miával átellenesen ült, mellette Ash, és szemben vele Jace.
A vacsora mennyei volt, de Bethany teljesen elveszettnek érezte magát a társalgásban. Miután hajléktalanként és nincstelenként töltötte az eddigi életét, nem csoda, hogy nem akadt közös témájakép ezekkel az emberekkel. Fogalma sem volt az aktuális társasági eseményekről, nem tudott hozzászólni sem a sporthoz, sem a pénzügyekhez, és a legkevésbé sem az üzleti életről folyó beszélgetéshez.
Minél tovább beszélgettek, annál kirívóbbnak érezte magát a társaságból. Egy idő után a többieknek is feltűnt kitartó hallgatása, és aggódó pillantásokat vetettek feléje, mire Bethany széles mosolyt erőltetett magára, némán bólogatott és úgy tett, mintha az evés teljesen lekötné. Valójában így is volt. Noha már egy ideje együtt volt Jace-szel, nem tudta levetkőzni azt a szokását, hogy ne hagyjon meg ételt. Még mindig abban a tudatban élt, hogy nem tudja, mikor eszik jót legközelebb, ezért minden egyes falatot kiélvezett.
Jace mintha végre megérezte volna a zavarát, és az asztal alatt megsimogatta a combját és finoman megszorította a térdét. Aztán odahajolt hozzá, miközben elvett egy zsömlét, és odasúgta neki:
– Lazíts, bébi!
Bethany majdnem elsüllyedt szégyenében, mikor észrevette, hogy Gabe meghallotta, amit Jace mondott. Gabe megértően pillantott rá. Bethany azt kívánta, bár nyelné el a föld, vagy legalább csak visszamehetne a lakásába. Az idegei pattanásig feszültek. Túl sok volt az ember, túl sok a beszéd. Nem volt hozzászokva a bájcsevegéshez. Nem mintha Jace családja szörnyű lett volna vagy ne találta volna őket szimpatikusnak. Mégis teljesen kívülállónak érezte magát, hiába próbálta Jace többször is meggyőzni arról, hogy ide tartozik. Csakis saját magát okolhatta ezért. Sem Jace, sem a családja, senki nem éreztette ezt vele. Mindez csakis a saját bizonytalanságából fakadt.
– Csodaszép a karácsonyfátok! – szólt halkan Miának.
Mia arca felragyogott.
– Szerintem is mesés! Imádom a karácsonyfákat! Jace minden évben elvitt a Rockefeller Centerhez, hogy megnézzük a gyertyagyújtást. Minden télen csak ezt az alkalmat vártam. És Gabe is itt kérte meg a kezem – tette hozzá Mia boldogan. Bethany szíve összeszorult, mikor látta, milyen gyöngéden figyeli őt eközben Gabe. Valósággal elolvadt tőle.
– Én is imádom a karácsonyfákat – felelte ábrándosan Bethany.
– Nekem sosem volt. Úgy értem, igazi. Egy igazi otthonban.
Amint a meggondolatlan szavak elhagyták az ajkait, Bethany úgy érezte, menten a föld alá süllyed. Sóbálvánnyá dermedt. Nem akarta elhinni, hogy ezt mondta. Fel se mert nézni a többiekre, nehogy meglássa a sajnálkozást és a döbbenetet az arcukon.
Mielőtt még jobban porig alázta volna magát, felpattant a helyéről. Jace utánanyúlt, de nem érte el, és Bethany kiviharzott a konyha irányába.
– Jesszusom – motyogta Ash.
– Sosem volt karácsonyfája?
Jace egy helyben tipródott, nem tudta eldönteni, hogy Bethany után rohanjon-e, vagy inkább hagyjon neki egy kis időt, hogy összeszedhesse magát. Ashre nézett, aztán Gabe és Mia döbbent arcára, majd Mrs. Hamiltonra, aki együtt érzően pillantott rá.
– Kínszenvedés volt számára – szólt halkan Jace.
– Az egész nap! A fenébe is, nem kellett volna erőltetnem, hogy eljöjjön.
– Valami rosszat mondtunk? – kérdezte aggódón Mia.
– Nem, kicsim, te mindent jól csináltál. Hidd el, értékelem az igyekezetedet. Egyszerűen ez nehéz Bethanynek. Nincs hozzászokva semmihez, ami nekünk természetes. Nem szokott társaságban mozogni, a legkevésbé sem olyan emberek közt, akik törődnek vele. Kész idegroncs volt amiatt, hogy találkozik veletek. Nem akart szégyent hozni rám – Jace keserűen felnevetett.
– Azt hiszi, nem elég jó nekem.
– A francba! – dörmögte Gabe.
– Remélem, minél hamarabb sikerül megoldanod ezt a dolgot.
– Azt hiszem, jobb, ha megyünk – mondta Jace, és bocsánatkérően nézett a többiekre.
Mia bólintott, Gabe pedig felállt, és Jace vállára tette a kezét.
– Szólj, ha szükséged lenne bármire.
– Rendben. Köszönöm a finom vacsorát, Mia! Nagyon kitettél magadért.
– Add át üdvözletem Bethanynek! – szólt Mia lágyan. Jace rámosolygott.
– Így lesz.

Csajozási tanácsok

fel