Mámor-trilógia 2. - Rajongás

harminckettedik fejezet

Pasizási tanácsok

– Jace! – suttogta Bethany a fülébe.
– Igen, kicsim? Bethany Jace oldalához bújva feküdt, elégedetten és ellazultan a szeretkezésük után. Mert ez valóban szeretkezés volt, efelől nem lehetett kétség. Óránkon át csókolták, simogatták és becézgették egymás testét. Jace-nek különösen jól esett, hogy Bethany végre felbátorodott az ágyban. Még mindig imádni valóan félénk volt, és néha szégyenlős, de fokozatosan nőtt az önbizalma, és Jace örült minden kezdeményező gesztusának. A tegnapi egymásra találásuk után most nem vágyott durva játékokra. Teljes szívét-lelkét beleadta a szeretkezésükbe, míg mindketten teljesen ki nem merültek. Bethany felkönyökölt, felemelve a fejét Jace válláról. Jace vissza akarta húzni magához, mert nem tetszett neki, hogy nem érzi a karjaiban, de látta rajta, hogy valami nyomja a lelkét, és nem akarta beléfojtani a szót. Bethany a nyakláncát simogatta az ujjhegyével, miközben összeszedte a gondolatait.
– Mit jelent ez számodra? – kérdezte végül halkan.
– Igazából mi ez? Azt mondtad nekem a lakásomban, hogy amíg a nyakörvedet viselem, a te védelmed alatt állok. Ez mit jelent? Jace felsóhajtott, mert utálta, hogy képtelen fékezni a nyelvét, ha begurul. Nem így akarta elárulni Bethanynek az ékszer jelentését.
– Ez jelzi, hogy a tulajdonomban vagy – mondta óvatosan hangsúlyozva.
– Egy ajándék, amit a domináns férfi az alávetett partnerének ad. Annak a nőnek, akit a gondjaiba vesz, és akiért rajong. Azt jelenti, hogy az enyém vagy, és engedelmességgel tartozol nekem. Bethany összevonta a szemöldökét, és egy pillanatig hallgatott.
– Ezt miért nem mondtad el nekem, mikor odaadtad? Jace is felkönyökölt, hogy egy szemmagasságban legyenek. Megérintette Bethany arcát, és végigsimított bársonyosan puha bőrén. Aztán az ujjai a nyakláncra siklottak, és a közepét díszítő gyémánttal babrált.
– Attól féltem, hogy túl korai lenne. Hogy nem értenéd meg a jelentőségét. És nem akartalak nyomás alá helyezni. Féltem, hogy nem akarod majd hordani, ha tudod, mit jelent valójában. Bethany az ajkába harapott.
– De Jace, miért akartad, hogy viseljem, ha nem is tudtam a jelentését? Addig nem az igazi, míg nem tudom, miért hordom. De neked sem okozhatott valódi örömet, hogy viselem így, hogy ezt nem is tudtam. Jace legörbítette a száját.
– Mondasz valamit. Igazad van. Nekem elég volt, hogy láthatom rajtad, és én tudom, mit jelent. De jól látod, hogy addig nem lehet teljes az örömöm, míg te meg nem tudod, és el nem fogadod az igazi jelentését.
– Ez fontos számodra? – mondta Bethany, ami inkább kijelentés volt, mint kérdés. Jace bólintott.
– Igen, az. De talán nem azért, amiért gondolod. Nem azért, mert olyasfajta seggfej lennék, akinek meg kell jelölnie téged mint a tulajdonát. Egyszerűen csak jólesik rajtad látnom, mert én adtam neked, és mert ez a te felajánlásod szimbóluma. Bethany szeme tágra nyílt.
– Erre nem is gondoltam. Jace elmosolyodott.
– Nem, mert még mindig az a meggyőződésed, hogy te nem adsz nekem semmit, képés nincs is mit adnod. De ez nem igaz, bébi. A legértékesebb ajándékot adtad nekem: magadat. Bethany vakítóan kék szemében könnyek csillogtak. Aztán Jace meglepetésére kikapcsolta a nyaklánc csatját, levette, és feléje nyújtotta.
– Korábban nem tudtam, mit jelent – mondta a nyaklánccal a kezében.
– Szeretném, ha most feltennéd rám, úgy, hogy már mindketten tudjuk a jelentését. Jace mellkasa csaknem felrobbant, olyan hevesen vert a szíve, és szaporán vette a levegőt. Remegő kézzel vette el Bethanytől a nyakláncot. Aztán feltérdelt, és azt mondta: – Térdelj ide, bébi, elém az ágyra. Bethany eléje térdelt. Szívbemarkolóan gyönyörű volt összeborzolt hajával, fátyolos szemekkel. És úgy nézett rá, ahogy Jace remélni sem merte: szerelmesen. Jace a két kezével tartotta a nyakláncot, és Bethanyre nézett.
– Viselnéd a nyakörvemet, Bethany? Ez nem csak a birtoklás jele. Ez jelképezi az ajándékot, amit nekem adtál, és az én ajándékomat is neked. Mindig gondoskodni fogok rólad és megvédelek. Minden óhajodat teljesítem. A tested az enyém lesz, és az én testem a tiéd. Szeretni és becsülni foglak, egész lényemmel.
– Igen! Ó, Jace, igen! – suttogta Bethany. Jace újra a nyakába tette az ékszert. Ezúttal még nagyobb gyönyörűséget érzett – Bethanynek ebben igaza volt mert már ő is tudta a jelentését. Elfogadta a nyakörvet és öt. Kérhetne ennél még többet? Bekapcsolta a nyaklánc csatját és végigsimított a vékony bőrszalagon, majd a könnycsepp alakú gyémánton. Aztán lehajolt, hogy megcsókolja Bethanyt, olyan szenvedélyesen, hogy ő is megrészegült tőle.
– Szeretlek, Bethany!
– Jace! – suttogta Bethany könnyek közt. Nem hagyhatta, hogy Bethany elsírja a magát. Addig nem, míg az ő ágyában és a karjaiban volt. Csakis boldognak akarta látni, és bármit megtett volna, nehogy sírni lássa.
– Szeretkezz velem, bébi! Újra és újra. Most már úgy, hogy mindketten tudjuk, hogy testestől-lelkestől hozzám tartozol. Bethany a nyaka köré fonta a karjait és magával húzta, le az ágyra. Jace a testével a matrachoz préselte, és vadul, telhetetlenül csókolta.
– Sosem éreztem még így egyetlen nő iránt sem – mormolta Jace Bethany szájához közel.
– Soha. És soha többé nem is fogok,
– Jace – suttogta csábítóan Bethany.
– Szeress, kérlek!
– Szeretlek. És szeretni foglak. Ezt sosem kell kérned, bébi. A szerelmem a tiéd. Én is a tiéd vagyok. És ez soha nem fog megváltozni. Végigcsókolta Bethany nyakát, le a melléig, és a nyelvével körözve felizgatta az egyik, majd a másik mellbimbóját is. Kéjesen nyalta és szívta őket, élvezve Bethany érzéki nyögdécselését, amit az érzéki kényeztetés váltott ki belőle. Bethany egész teste megfeszült alatta, a gerince felemelkedett. Beletúrt a hajába és a fejét a melléhez préselte, mire jace elmosolyodott.
– Ez tetszik az én kicsikémnek? Bethany felnyögött.
– Csak egyetlen dolgot élvezek jobban, ha a forró szád ott van… lent. Még mindig ennivalóan félénk volt. Jace szerette benne, hogy milyen szégyenlősen fejezte ki a vágyait.
– Nekem ne mondhassa senki, hogy nem teszek meg mindent, hogy kielégítsem az asszonyomat – mormolta Jace, miközben végigcsókolta Bethany hasát, az öle felé haladva. Szétnyitotta Bethany combjait, hogy végre megpillantsa gyönyörű, hamvas punciját. Végighúzta az ujját az érzékeny szeméremajkak közt, majd széthúzta őket, hogy hozzáférjen a duzzadt, világos rózsaszín húshoz, ami már nedvesen csillogott. A farka keményebben állt már attól is, hogy elképzelte az ízét a szájában. Vadul belenyalt a puncijába, végighúzva a nyelvét a hüvelyétől a csiklójáig. A nyelve hegyével finoman körözni kezdett a bársonyos dombocskán, aztán az ajkai közé vette, és gyöngéden megszívta. Bethany felsőteste hátrafeszült, vadul beletúrt Jace hajába és a puncijához nyomta a fejét. Jace-nek több se kellett, szenvedélyesen falni kezdte. Szívta, nyalta, csókolta, belecsúsztatta a nyelvét nedves hüvelyébe, és kéjesen forgatta benne. Képtelen volt betelni vele. Sosem tudná megunni az ízét, sem az érzést, ahogy lágy, meleg bőre a szájához ér. Szerette, ahogy megremeg az érintéseitől, ahogy halkan nyögdécsel és sóhajtozik a gyönyörtől, amit ő okoz neki. Még sosem ejtette ennyire rabul egyetlen nő sem. Igazat mondott Bethanynek, hogy neki sokkal nagyobb hatalma van fölötte, mint képzelné. Jóval nagyobb, mint neki Bethany fölött. Mert Bethany nélkül semmije sem volt. Nélküle semmit sem ért a pénze, a presztízse, sem semmi más. Bethany úgy érezte, nem méltó hozzá, mert nem rendelkezett olyan anyagi javakkal, mint ő. Csakhogy amit ő adott neki, sokkal csodálatosabb volt, és felbecsülhetetlen értékű.
– Jace! – nyögött fel Bethany.
– Bébi, kérlek! Először szólította így, és Jace-nek nagyon is jól esett. De még mennyire! Pedig sosem gondolta volna magáról, hogy egyszer élvezni fogja, ha egy nő becézgeti. De Bethanyvel minden olyan természetes, olyan magától értetődő volt. A kedves szavak önkéntelenül, gondolkodás nélkül jöttek a szájára.
– Mondd újra! – dörmögte buján. Bethany felemelte a fejét, a szeme melegen, szerelmesen csillogott.
– Mit mondjak?
– Úgy szólítottál, bébi. Bethany elmosolyodott, és a szeme még jobban felragyogott.
– Tetszett?
– Igen.
– Bébi – suttogta érzékien Bethany. Jace behunyta a szemét, és újra belenyalt a puncijába, élvezve, ahogy Bethany beleborzong a gyönyörbe.
– Mondd el, hogyan szeretnéd! A számba akarsz élvezni, vagy azt akarod, hogy benned legyek?
– Van választásom? Bethany hangjából derű sugárzott, és mikor Jace felpillantott, látta a szemében a kacér csillogást. Jó ég, mennyire szerette ezt! Ezt a könnyed, kellemes összhangot, ami kialakult kettőjük között. Nem lett volna ellenére, hogy a következő pár évtizedet ilyen vidám hangulatban, rengeteg szerelmeskedéssel töltsék.
kép– Igen, bébi, van választásod. De bárhogy is dönts, el fogsz élvezni, szóval mindenképp nyersz. Én is mindenképp jól járok. Vagy a számba élvezel – ami ellen semmi kifogásom –, vagy a farkamtól élvezel el, miközben olyan mélyen benned vagyok, hogy a golyóim dörzsölik a puncidat. Ez ellen végképp nincs semmi kifogásom. Bethany felkacagott, hátrahajtva a fejét a párnára, majd elégedetten felsóhajtott.
– Nos, ez nehéz döntés, mert ördögien ügyes nyelved van. De imádom, amikor bennem vagy.
– Ne is mondj többet – dörmögte Jace és felemelkedett, hogy elhelyezkedjen fölötte. Megcsókolta Bethanyt, a nyelvével mélyen belehatolva, hogy Bethany is érezhesse a saját ízét, a puncija izgató aromáját.
– Segíts, bébi! Vezesd magadba a farkamat. Jace testét elöntötte a forróság, mikor Bethany rámarkolt keményen álló farkára, és miután a másik kezével széttárta előtte a szeméremajkait, betolta a makkját a hüvelye bejáratához. Bethany egy percre megállt, és gyöngéden végigsimított a farkán, le a tövéig. Finoman masszírozni kezdte a golyóit, míg Jace már alig tudta türtőztetni magát. Azonnal el tudott volna élvezni, pedig még benne sem volt. Bethany tette ezt vele. Annyira felizgatta, hogy alig tudott magáról. Becsukta a szemét és feltápászkodott a két kezére.
– Készen állsz? – kérdezte csábítóan Bethany.
– Kínozz csak – szisszent fel Jace. Bethany huncutul elmosolyodott, aztán felemelte a csípőjét, és két centire magába csúsztatta Jace farkát. Aztán elvette a farkáról a kezét, belekapaszkodott Jace nyakába és magára húzta.
– Tégy a magadévá! Szeretkezz velem, Jace! Jace lassan, finoman belesiklott, míg az ágyéka el nem érte Bethany combját. Bethany a dereka köré fonta a combjait, vele együtt mozgott és ellentartott a döféseinek. Jace megcsókolta, majd az ajkaival cirógatta az álláig, onnan pedig a füléig. Játékosan harapdálta a fülcimpáját, aztán megszívta, ahogy a mellbimbóival is tette. Bethany punciját elárasztotta a nedvesség, forrón körbeölelve Jace farkát.
– Ezt is élvezi az én kicsikém! Bethany kéjesen felnyögött.
– A fülem nagyon érzékeny. Jace megnyalta a fülcimpáját, aztán addig körözött a nyelvével a fülkagylóján, míg Bethany ficánkolni kezdett alatta. A hüvelye összeszorult, és még mélyebbre szívta be a farkát.
– Nagyon, nagyon élvezi – kuncogott Jace. Bethany beleharapott Jace vállába, amibe ő remegett bele.
– Hmm, ezt élvezi az én kicsikém – cukkolta Bethany.
– A mindenségit, de még mennyire! Imádom a fogaid, a szád, a nyelved. Minden porcikádat, bébi.
– Ebben az esetben… Bethany végigcsókolta a nyakát, fel a füléig és vissza. Jace idegvégződései sisteregtek. A farka olyan vadul járt Bethanyben, hogy már félt, hogy fájdalmat okoz neki. De már nem tudott uralkodni magán, a testét fűtötte a vágy, és hajtotta az ösztön, hogy kielégüljön.
– Élvezz el! – nyögte Jace.
– Élvezz el, bébi! Nagyon közel vagyok, már nem bírom sokáig. Bethany a nyaka köré fonta a karját és szorosan magához ölelte.
– Szeretlek! – suttogta Jace fülébe. Kimondta! Jó ég, megtörtént! Jace szeme káprázott, a varázslatos szó még mindig a fülében csengett. Földöntúli boldogság járta át az egész testét és beragyogta még a lelke legsötétebb zugait is. Minden vágya teljesült. Csak ezt nem kapta meg még Bethanytől. Ez volt a legcsodálatosabb szó, amit valaha is hallott.
– Bethany… Istenem, bébi, én is szeretlek! Nagyon szeretlek! Most élvezz el, velem együtt!
– Már én is közel vagyok. Még mindig Jace bensőjében visszhangzott, ahogy Bethany azt suttogja neki, „szeretlek”, mikor átadta magát a gyönyörnek. A farkából kispriccelő ondó mélyen elárasztotta Bethany hüvelyét. Olyan erővel tört ki belőle, hogy szinte már fájt. És még mindig csak dőlt belőle, mintha véget sem akarna érni az orgazmusa. Teljesen betöltötte Bethanyt, aztán mélyen belehatolt és ott maradt, belefúrva magát az ölébe, mintha a méhébe akarna bejutni. Ebben a pillanatban elátkozta a fogamzásgátlót. Csillapíthatatlan vágyat érzett, hogy teherbe ejtse Bethanyt, az ő gyermekével. A kettőjük gyermekével. Egy kisfiúval vagy egy kislánnyal. Már attól izgalomba jött, ha csak arra gondolt, hogy látja Bethany hasát az ő gyermeküktől kerekedni. Ráborult Bethany puha, meleg testére. Imádta maga alatt érezni. Bethany elégedetten felsóhajtott és megcsókolta a nyakát, miközben lágyan simogatta a hátát és a fenekét.
– Ha lehetne egy kívánságom, örökre benned maradnék – szólalt meg végül Jace. Érezte a nyakán, ahogy Bethany elmosolyodik.
– Mondd ki újra. Megint hallani akarom! Bethany nem habozott. Pontosan tudta, mire gondol.
– Szeretlek! Jace behunyta a szemét és mélyen beszívta a levegőt. Sosem kérhetne annál többet, mint ami most itt volt a karjaiban.
– Én is szeretlek, kicsim.

Csajozási tanácsok

fel