Amit akar

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Negyedik fejezet

Kit vizet locsolt az arcára, és egy törölközőbe fúrta. Megtörölte a szemét, felemelte a fejét és a tükörbe nézett. Még mindig pokolian festett.
Sóhajtott, és a pultra dobta a törölközőt. Levetette a ruháját, megnyitotta a zuhanyt. Talán egy jó fürdő elfeledteti vele a félelmet, ami belülről emészti.
Odahajolt a táskájához, amit sietve pakolt össze. Tiszta fehérneműt, pólót és rövidnadrágot vett ki belőle, míg arra várt, hogy a víz felmelegedjen.
Mac kérésének határozottsága ellenére, hogy egy ideig nála lakjon, voltak jócskán kétségei. Túlságosan is hasonlított ez egy kapcsolathoz. Addig marad, amíg nem érzi magát ismét biztonságban, de semmiképp sem hosszú távra tervezi. Lehet, hogy soha nem kapják el a támadóját, és nem akar örökké rejtőzködni.
Belépett a vízsugár alá, és behunyta a szemét, ahogy a forróság elárasztotta. Nevetségesnek érezte, hogy kifakadt Mac és Ryder előtt. Nem csoda, hogy halálra rémültek. Az érzelmi kitörések nem voltak rá jellemzők.
Bedörzsölte a haját és az egész testét. A támadója érintése még élénken élt az emlékezetében. Rekedtes hangját hallva mindez újra felelevenedett. Emlékezett a szidalmakra, amelyekkel elhalmozta, miközben magatehetetlenül vergődött alatta.
Újabb bosszantó könnycsepp gördült végig az arcán. Megtörölte a szemét, és dühösen megrázta a fejét. Össze kell szednie magát. A fiúk Mac nappalijában várnak, és hacsak nem tudja meggyőzni őket, hogy jól van, örökre körülötte fognak legyeskedni.
Beletartotta az arcát a vízsugárba, és percekig hagyta, hogy záporozzon rá. Végül a csaphoz nyúlt és elzárta a vizet.
Gyorsan megszárítkozott és felkapta a ruháját. Nem vesződött azzal, hogy megszárítsa a haját, csak megtörölte törölközővel és átfésülte.
Ideges remegéssel a gyomrában jött ki a fürdőszobából, és a nappaliba sietett, ahol Mac és Ryder várt rá.
Ránéztek, amikor belépett a szobába és aggodalom tükröződött a szemükben. A lány szíve összeszorult. Nem így képzelte az estét. Hatalmas szexet várt, ehelyett színt kellett vallania és megaláznia magát.
- Jól vagy? - kérdezte Mac kedvesen.
Kit határozottabban bólintott, mint ahogy valójában érezte magát. Odament a díványhoz, ahol Ryder ült és lehuppant mellé. A férfi átkarolta és magához húzta. A lány a kemény mellkasára tette a fejét, és feszülten Macre pillantott.
Szándékosan keresett Rydernél menedéket. Volt valami Mac szemében, korábbi kijelentéseiben, ami óvatosságra intette. A tekintete most is birtoklón siklott rá, mintha kizárólagos igényét akarná kifejezni.
Igen, Ryder biztonságos. Mac… nem annyira.
Mac sóhajtott, és beletúrt rövidre nyírt hajába. Kit menekül előle, holtbiztos. Nagyon akarta őt, efelől nem volt kétsége. Mégis megpróbált elrejtőzni az elől, amiről mindketten tudták, hogy helyes. A lány az övé.
Igyekezett elrejteni a zavartságát amiatt, hogy a lány ilyen közel van Ryderhez, hisz jól tudta, hogy most fél. Ryder a biztonságot és a kényelmet jelenti a számára, Mac pedig nem akarta elvenni tőle.
- Ryder és én beszélgettünk. Az egyikünk mostantól kezdve mindig veled lesz, bárhol vagy.
Kit szeme tágra nyílt a meglepetéstől, és felemelte a fejét Ryder mellkasáról.
- Nem tehetitek ezt velem! Heti öt éjszaka dolgozom. Nektek is van munkátok.
- Alkalmazkodunk a beosztásodhoz - mondta Mac határozottan.
Kit előredőlt, az arcán zavartság és düh tükröződött.
- Nem fogom hagyni, hogy az az aljas irányítsa az életemet, és azt sem, hogy kihasználjon téged és Rydert.
- Elég, drága! - mondta Ryder, miközben ő is előredőlt.
- Ne bolondozz! Mac és én vigyázni akarunk rád. Túl régóta csináljuk már ahhoz, hogy most vitatkozni kezdjünk róla.
Kit élénkzöld szemét Ryderre emelte. A tekintete tele volt olyan érzésekkel, amelyeket Mac nem szívesen látott benne. Azt akarta, hogy Kit ragyogjon. Túl sokáig élt félelemben és szomorúságban.
- Pont erről van szó, Ryder. Túlságosan is sokáig vigyáztatok rám. Ideje, hogy magam irányítsam az életemet. Jól megvoltam, amikor elmentetek.
A lány hangjában érződő fájdalomtól Mac gyomra összerándult. Tudta, hogy becsapva érezte magát, amikor ő és Ryder otthagyta a várost, amelyben együtt nőttek fel. Mac rendőr lett, Ryder pedig az országot járta.
A mai napig meglepte, hogy Ryder visszajött. Ő viszont mindig is tudta, hogy vissza fog jönni Kitért. Ha újra kezdhetné az egészet, eleve magával vinné.
- Nem foglak ismét elhagyni, Kit - mondta Mac csendesen.
A lány elfordította a fejét, nem nézett a szemébe.
Ryder Kit térdére tette a kezét.
- Mac és én mindent elterveztünk. Így vagy úgy, az egyikünk a bárban lesz, amikor dolgozol, és amikor nem dolgozol, itt leszünk.
- Nem maradhatok itt - mondta a lány.
- Van saját házam. Saját életem.
- Nyugodj meg, drága! Egyébként is úgy terveztük, hogy egy csomó időt töltünk együtt, nem?
Kit elpirult. Macre pillantott és ismét elöntötte a forróság. A férfi legszívesebben ott és akkor az ágyába vitte volna.
Mac állta a pillantását, farkasszemet néztek egymással.
- Meggondoltad magad?
Határozatlanság ült ki a lány arcára. Idegesen megnyalta az ajkát, aztán lassan megrázta a fejét.
- Nem - suttogta.
- Akkor nem fog zavarni, ha körülötted legyeskedünk. Amíg az ágyamban vagy, átkozott legyek, ha bárkit is a közeledbe engedek.
Nem tette hozzá, hogy örökre ott akarja tartani. A lány elszaladna, mint egy macska, akinek a farkára léptek, ha csak megsejtené, mennyivel többet akar tőle, mint egy laza flört.
- És ha mindennek vége? - kérdezte a lány csendesen.
- Mi lesz azután?
Ryder felhúzta az egyik szemöldökét, és kérdőn Macre nézett. Egyértelmű figyelmeztetés volt, hogy legyen óvatos.
- Addigra bevarrjuk a szemétládát. De, baby, ugye nem gondolod, hogy csak egy éjszakáról szól ez az egész? - kérdezte Mac lágyan.
A lány rémülten járatta a szemét Mac és Ryder között.
- Nagyon régóta várunk erre, Kit. Egy éjszaka még csak előjátéknak sem elég nekünk.
- Maradni fogok. Egy ideig - jelentette ki a lány.
Mac bólintott és elnyomott egy diadalittas mosolyt. Végre egy lépés a helyes irányba.
- Holnap elmegyünk hozzád és összeszedünk mindent, amire szükséged van. Addig pihenj egy kicsit!
A lány meglepetten nézett, mintha valami másra számított volna.
Mac összeráncolta a homlokát.
- Ugye nem gondoltad, hogy ma éjjel neked esünk?
Kit beharapta az alsó ajkát. Nyilvánvalóan így gondolta.
Mac sóhajtott.
- Ne érts félre, baby. Nem tudok másra gondolni, mint hogy lehámozom rólad szép lassan a ruhát, és a nyelvemmel megérintem a tested minden pontját; de nem ma. Nem vagy megfelelő állapotban ahhoz, amit tenni szeretnénk veled.
Esküdni mert volna, hogy csalódottságot látott a lány zöld szemében. Mac mosolygott magában. Még egy éjszaka, és talán a lány is annyira akarja és kívánja majd őket, mint ők a lányt.
Kit pár hosszú másodpercig csendben ült. A feszültséget szinte vágni lehetett hármuk között. Mac mocorgott, hogy enyhítse a kellemetlen helyzetet.
Végül Kit összeszorította az ajkát, felállt és a kezét csípőre tette.
- Figyeljetek. Ha a szex okoz közöttünk ilyen átkozottul nagy feszültséget, akkor azt javaslom, hagyjuk az egészet, és ne is beszéljünk róla.
Ryder felnevetett.
- Mindig egyenesen a közepébe, drága. Ez az, amit imádok benned.
- Nem nyugodhatnánk le, és néznénk tévét? Nincs valami jó meccs ma? Istenem, bármi jobb, mint itt ücsörögni, és úgy bámulni egymásra, mint őz a fényszóró fényébe.
Mac elmosolyodott.
- Hozzunk be néhány sört.
A konyhába ment, kivett három üveget a hűtőből, fogott egy zacskó chipset, aztán visszament a nappaliba, ahol a többiek ültek.
- Gyorsan lezuhanyozom, és leveszem a munkaruhámat - mondta, ahogy átadta a sört Kitnek és Rydernek. - Mindjárt jövök.
A fürdőszobában Mac megnyitotta a vizet, és a hőfokszabályzót a leghidegebbre állította. A cipzárja belevágott a péniszébe, nagyon kényelmetlenül érezte magát. Kőkemény merevedése volt, mióta Kit belépett a nappaliba.
Beállt a hideg vízsugár alá és felnyögött, amint elöntötte a testét. Lehunyta a szemét és megpróbálta enyhíteni a benne tomboló dühöt, amely úgy ült be újra a tudatába, mint egy kellemetlen vendég.
Akár akarta Kit, akár nem, azon az éjjelen száznyolcvan fokos fordulat következett be egyébként laza kapcsolatukban. Macnek elege volt a játszadozásból, a tréfálkozásból és az előjátékokból, de legfőképpen pokolian elege volt abból, hogy egyedül alszik az ágyában.
Gyorsan végzett és megszárítkozott. Kinyújtotta fáradt izmait, igyekezett eltüntetni a feszültség okozta csomókat a vállából. Ideges volt, mióta csak eljöttek Kit házából.
Kivett egy pólót, és egy rövid edzőnadrágot, aztán megdörzsölte nedves haját a törölközővel. Lesimította tüskés frizuráját, hogy jól álljon, aztán visszament Ryderhez és Kithez a nappaliba.
Amikor Mac belépett a helyiségbe, Kitnek elakadt a lélegzete, mintha valaki hasba vágta volna. Istenem, mennyire szexi! Mac mezítláb a díványhoz csattogott, és lehuppant a lány mellé.
Előrenyúlt, elvette a sörét a dohányzóasztalról, majd hátradőlt és föltette a lábát. A szeme sarkából a lányra pillantott, mielőtt átkarolta volna.
- Gyere ide! - mondta a lánynak, és a mellkasához húzta.
Kit nem ellenkezett. Hamarosan egészen átjárta a férfi illata, ahogy egyre közelebb furakodott a testéhez. A pillantása az ágyékára tévedt. Vaknak kellett volna lennie, hogy ne vegye észre a merevedését.
A legszívesebben megérintette volna, kezébe veszi és kényezteti. Vajon milyen az íze? Olyan szexi, ahogy kinéz és amilyen az illata? Biztos volt benne. Egyhavi fizetését feltette volna rá.
- Édes, ha ezentúl is így fogsz bámulni rám, akkor soha nem fogunk egyről a kettőre jutni.
Kit arcát elöntötte a forróság és mosolygott, amikor látta, hogy a férfi pénisze még nagyobbra duzzad, és szinte szétfeszíti a rövidnadrágját.
Kit pajkosan mosolygott, mint akit csiklandoz az ördög. Mac izmos mellkasát simogatta, majd letévedt a feszes hasára. A férfi olyan volt, akár egy kőszikla.
A keze lejjebb csúszott.
- Kit! - figyelmeztette Mac.
A lány nem hallgatott rá, és becsúsztatta a kezét a rövidnadrág alá. Hm. Nincs rajta alsónadrág. A férfi erős szeméremszőrzete a tenyerét simogatta, ahogy egyre mélyebbre hatolt.
- Kit, az Isten szerelmére! - mondta Mac ingerülten.
Mac pénisze még merevebb lett, ahogy a lány megmarkolta. A rövidnadrág már nagyon útban volt.
Kit lecsúszott a díványról, és Mac lába közé ült. Anélkül, hogy a férfi szemébe nézett volna, a nadrágjával kezdett babrálni. Halványan elmosolyodott, amikor Mac megemelte a csípőjét, hogy könnyebb legyen levennie.
Mac minden nő álma lehetett. Megtestesített mindent, amire egy nő vágyott. A farka felfelé meredezett, feszes és duzzadt volt. Kit megfogta a tövénél, és finoman felfelé mozgatta a kezét.
A szeme sarkából látta, hogy Ryder feszült figyelemmel kíséri az eseményeket. Sötét szemében vágy csillogott. Közelebb húzódott, amikor Kit a földre ült. Ha a kidudorodó farmerból következtetni lehet, akkor legalább annyira felizgult, mint Mac.
A lány lassan mozgatta le-fel a kezét Mac péniszén. A haja a férfi combjára omlott.
Egy másodpercnyi töprengés után a szájába vette. Leengedte egészen a torkáig, és szívni kezdte.
Mac felszisszent. Beletúrt a lány hajába, félresimította az arcából. Az ujjával finoman cirógatta a tincseket, majd belemarkolt.
- Istenem, baby, nagyon jól csinálod!
A megerősítés hallatán Kit növelte a tempót, a péniszén járatta le-fel az ajkát. A kezébe vette a férfi heréjét, megszorította, masszírozta, ahogy egyre mélyebben vette a szájába.
Mac csípője előrefeszült. Belemarkolt a lány hajába, és mozdulatlanul tartotta a fejét, miközben a szájába hatolt.
- Kit, hagyd abba, különben elmegyek!
A szavak szaggatottan törtek föl belőle, tele vággyal és sürgetéssel.
A lány elhúzódott és először mélyen a férfi szemébe nézett.
- Akarlak, Mac! Sok időbe telt, hogy kimondjam, de most kimondom, nem akarok tovább várni. Nem üvegből vagyok, nem fogok összetörni, ha megérintesz.
Kit Ryder felé fordította a fejét, hogy tudja, rá is vonatkozott, amit az imént mondott. A férfi sötét szeme őt vizslatta. Kinyújtotta a kezét, megfogta a lány állát, a hüvelykujjával az alsó ajkát simogatta.
- Drága, ha beveszed az én péniszemet is a csinos kis szádba, mint Macét, akkor mindent megadok neked, amit csak akarsz.
A szavak hallatán Kit kéjes bizsergést érzett a lába között.
- Akkor a legjobb lesz, ha leveszed a nadrágodat - javasolta a lány.

fel