Amit akar

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Hatodik fejezet

Kit arra ébredt, hogy meleg ajak csókolgatja a mellbimbóját. Álmosan pislogott, élvezte a teljes és hatalmas belső béke érzését, amely elhatalmasodott rajta. Az éjjeli lámpa lágy fénye forró izzásba vonta a testüket.
Ryder keze a csípőjén pihent. Finoman megszorította, ahogy a nyakát csókolgatta. Mac a mellbimbóját szívogatta, míg halkan fel nem nyögött az izgalomtól.
- Felébredtél? - kérdezte Ryder.
Mac fel sem emelte a fejét a melléről. Erősebben kezdte szívni mindkét mellbimbóját. A merev kis csúcsokat harapdálta, és forrón nyalogatta őket.
Kit átölelte a vállát és a tarkóját simogatta. Az ujjával beletúrt rövid hajába, közelebb húzta magához.
Az ágy hullámzott, amikor Ryder felült. Kit ránézett a válla fölött, figyelte, ahogy felkel, és a közelben lévő komódhoz megy.
- Hol tartod az óvszert, cimbora? - kérdezte Ryder.
Kit összeráncolta a homlokát.
- Szedek tablettát - mondta halkan.
Ryder sötét szemét a lányra emelte, és mélyen a szemébe nézett. Mac abbahagyta a mellbimbója kényeztetését, de nem emelte fel a fejét.
- Nem akarod, hogy óvszert vegyek, drága?
- Nem, hacsak nem szeretnél.
- Soha nem csináltam óvszer nélkül senkivel. Te leszel az első.
- Még én sem - suttogta Mac a lány melle felett.
- Bízom bennetek - felelte Kit. Csak bennük bízott. Aztán egy gondolat ütött szöget a fejében, és zavarában elpirult.
- Hacsak nem akartok amiatt óvszert venni…, ami történt - tette hozzá csendesen.
Mac keze megfeszült a csípőjén. Harag villant Ryder szemében.
Mac feljebb csúsztatta a kezét, megfogta a lány állát, és a szemébe nézett.
- Elvégezték a vizsgálatokat, Kit. Jók lettek az eredményeid. Nem félünk tőled. Csak meg akarunk védeni. Te vagy az egyetlen nő, akivel nem viselnék óvszert. A te döntésed.
Kit Ryderre nézett, majd megrázta a fejét.
- Nem akarom. Veletek nem. Bízom bennetek.
Ryder visszaült az ágyra, és a mellkasát a lány hátának támasztotta. A kezével a csípőjét simogatta, aztán a mellét.
- Kit, nem téged hibáztatunk azért, ami történt. Ha egyszer megtalálom a szemétládát, aki fájdalmat okozott neked, meg fogom ölni.
A fogadkozást terhes csend követte. Nem pusztán üres szavak voltak. Ryder nem volt drámai alkat. Tudta, mit beszél. Kit megremegett, tudva, hogy valóban képes lenne megölni a támadóját. Érezte, hogy ugyanez igaz Macre is, még ha néma is maradt. Túlságosan is néma.
Látta a dühöt a szemében aznap éjjel. Az ősi vadság olthatatlan tűzként lobbant fel hatalmas testében. Abban a pillanatban tudta, hogy akár zsaru, akár nem, Mac képes lenne megszegni a törvényeket, amelyek betartatására felesküdött. Számos ok közül ez volt az egyik, amiért nem beszélt neki a zaklatásról.
Kit sóhajtott, kissé elesettnek érezte magát. A támadás óta Mac és Ryder másképp bánt vele. Azt szerette volna, ha úgy mennek a dolgok, mint azelőtt. Túlságosan óvatosak lettek vele. Csendesebbek. Mintha a támadás legalább annyira megviselte volna őket is.
Mac Kit egyik hajtincsével játszadozott. Felemelte a fejét, míg a szeme egy vonalba nem került az övével. A tekintete izzott, tele volt érzésekkel.
- Lefogadom, hogy nem tetszik, amire most gondolsz.
Kit elmosolyodott.
- A legszívesebben egyáltalán nem gondolkodnék.
Mac egy hosszú pillanatig nézte, majd lassan közeledni kezdett hozzá. Az ajka megérintette az övét. Először finoman, olyan gyengéden, hogy legszívesebben sírt volna. Aztán hevesebben csókolta, a nyelvével érintette az övét.
- Ne strapáld le nagyon a száját - figyelmeztette Ryder. - Terveim vannak az édes ajkával.
Mac felmordult, Kit elmosolyodott.
- Rám ülsz, Kit?
Mac végigfeküdt mellette az ágyon, és a hátára fordult. A lány tekintete végigsiklott a felsőtestén egészen odáig, ahol merev pénisze a hasának támaszkodott.
Ryder felsegítette, és a testét simogatta, majd átvetette az egyik lábát Mac felett. Kit lenyúlt, a markába vette Mac péniszét, és a puncija bejáratához illesztette.
Lehunyta a szemét, és lassan a hüvelyébe engedte a férfit. Mac hosszan felszisszent. Megfogta a lány csípőjét, és közelebb nyomta az ágyékához.
- Annyira jó veled, Kit!
A lány kinyitotta a szemét, és látta, hogy Ryder mellettük fekszik az ágyon. A keze lassan le-fel mozgott a péniszén, és figyelte, ahogy Kit Macen lovagol. A lány hátravetette a fejét, alig kapott levegőt, amikor a gyomra összerándult a gyönyörtől.
Mac mocorogni kezdett alatta. Úgy fordult vele keresztbe a matracon, hogy a lába a földre lógjon. Ryder leszállt az ágyról és Kit mögé állt. A kezét a hátára tette, és előrenyomta a felsőtestét.
A lány tudta, mit szeretne. Macre feküdt. A férfi átkarolta, magához húzta, miközben tovább mozgott benne.
Ryder Mac lába közé lépett és hatalmas tenyerébe vette a lány fenekét. Kit kis híján már ettől elment. Tudta, mi következik. A gyomra kéjesen bizsergett, a puncija összerándult. Olyan erősen szorította vele Mac péniszét, hogy a férfi felnyögött a gyönyörtől.
Ryder farka az ánusza kemény gyűrűjét simogatta. Kit remegni kezdett Mac karjában.
- Nyugalom, baby - suttogta Mac, és mindkét kezével a hátát cirógatta. - Engedd el magad! Hagyd, hogy tegyük a dolgunkat!
Ryder a lány ánuszához nyomta a makkját, mígnem a kemény izom engedett. Megállt, és hagyta, hogy Kit befogadja a péniszét. Aztán tövig beléhatolt.
A lány Mac karjába omlott. A teste megfeszült, akár a felajzott íj. Mindkét férfi pénisze mélyen a testébe ágyazódott. Teljesnek érezte magát, csordultig megtelt. Soha életében nem érzett még ehhez foghatót. A fájdalom és az extázis borotvaélén táncolt a teste. A látása elhomályosult. Igyekezett úrrá lenni a gyönyörön, amely elhatalmasodott rajta.
A két férfi mozogni kezdett. Hol az egyik, hol a másik hatolt belé. Látszott, hogy nem először művelnek ilyesmit. Rengeteg tapasztalatuk volt már abban, hogyan kényeztessék ketten ugyanazt a nőt.
Ryder megragadta a csípőjét, irányítani kezdte a mozgását. A két férfi hímtagja ki-be járt a testnyílásain. Mac a hajába túrt, közel húzta magához, és hevesen megcsókolta.
Ezúttal egyikük sem hagyta abba. Kit érezte, hogy a péniszük megfeszül, ahogy az orgazmushoz közeledtek. A saját teste is meredeken közeledett a csúcs felé.
Levegőért kapkodott, elkeseredetten igyekezett még több oxigént juttatni égő tüdejébe. Vágtázott. Szárnyalt. Mintha kiugrott volna egy repülőgépből, és a szabadesés sebességével zuhanna.
- Ez az, baby, engedd el! Csak engedd el!
Mac mintha a messzi távolból szólt volna hozzá. Megragadta a vállát és megszorította, amikor úgy érezte, hogy a testét hatalmas erővel szétveti a kéj.
Ryder előrelendült, és mélyen bent tartotta a péniszét az ánuszába. A teste remegett és vonaglott mögötte. Aztán Mac is megfeszült alatta, felemelte a csípőjét, hogy még mélyebbre hatoljon a puncijába. A testük együtt vonaglott. Kit az orgazmus forró kilövelléseit érezte mélyen az ágyékában.
Hallotta, hogy valaki felsikít. Kisvártatva rájött, hogy a saját hangját hallotta. Mac mellkasára zuhant, és olyan erősen szorította, ahogy csak tudta. Forró könnyek áztatták az arcát, és Mac mellkasára folytak.
Halványan érezte, hogy Ryder kihúzza belőle a péniszét, majd egy ruhával az érzékeny bőrt törölgeti. Magatehetetlenül feküdt Macen. A férfi pénisze még mindig a vaginájában volt.
Mac megcsókolta a halántékát és gyengéden az arcát simogatta.
- Beugrom a tus alá - motyogta Ryder mögötte.
Mac bólintott, és tovább simogatta a lány arcát. Megfordította és finoman elhúzódott tőle.
- Jól vagy?
Kit csak bólintott, mert nem volt biztos benne, hogy képes megszólalni. Közelebb bújt Machez, és lehunyta a szemét.
Néhány perccel később hallotta, hogy Ryder visszatér a szobába. Az ágy fölé hajolt, a szája közel volt a füléhez.
- Jól vagy, Kit? Remélem nem voltam durva, vagy igen?
Kit mosolygott.
- Nem. Ha még ennél is figyelmesebben kezeltetek volna, olyan lenne, mintha celofánból csomagoltatok volna ki.
- Eljössz tusolni velem? - kérdezte Mac. A lány sóhajtott.
- Nem vagyok benne biztos, hogy tudok mozogni.
Mac nevetett.
- Akkor majd én mozgatlak.
Mac legördült az ágyról, lehajolt és a karjába vette a lányt. A fürdőszobába vitte, és a szekrényre ültette. A tükör még párás volt Ryder zuhanyozása után. A meleg levegő körülölelte Kitet.
Mac behajolt a zuhanyzófülkébe, megnyitotta a vizet, aztán újra a karjába vette a lányt. A meleg vízár érintésére a lány kéjesen felnyögött.
A férfi gyengéden beszappanozta a testét, és kimasszírozta a fájdalmat a bőréből. Kit csak állt ott a férfi törődésének központjában, és nem győzött csodálkozni Mac új arcán.
Nem volt hozzászokva, hogy ilyen gyengéd vele. Ilyen kifejezetten gyengéd. Évek óta ismeri Macet és Rydert, de nem tartotta egyiket sem érzéki alkatnak. Túlságosan is el voltak foglalva azzal, hogy vagánynak látsszanak.
Az igazat megvallva forró, kemény, lepedőakrobata szexet várt, de amit most kapott… Nem volt benne biztos, hogy akarja-e az új érzéseket, amelyek a szeretkezésük után támadtak benne.
Szeretkezés. Már a puszta tény, hogy a szexet ezzel a kedves, nyálas kifejezéssel illette, intő jel volt.
Mac elzárta a vizet és kilépett a fülkéből. Puha törölközővel ölelte körül Kitet, aki mozdulatlanul állt egy pillanatig, amíg Mac is megtörölközött. Kihasználta az alkalmat, és végignézett a férfi művészien kidolgozott testén.
Az izmok játszottak a hátán, ahogy a vállát törölgette. A lába vastag és izmos volt. A legfeszesebb fenékbe torkollott, amelyet Kit valaha látott. Egy gramm zsír sem volt a testén. Tudta róla, hogy naponta edz, de még így is lenyűgözte a látvány ilyen közelről és ilyen intim környezetben.
Képtelen volt ellenállni, közelebb húzódott hozzá és a kezével megérintette a fenekét. Mac megfordult és furcsa fény villant a szemében.
- Jobban szeretném, ha erre matatnál - mondta a férfi, és félig merev péniszére tette a lány kezét.
A bőre még kicsit nedves volt. Kit összezárta az ujját a farka vastag töve körül, és lassan fel-le mozgatta a kezét.
- A fürdőszobában dugtok, vagy mi lesz már? - hallatszott Ryder hangja a hálószobából.
Kit nevetett. Ledobta magáról a törölközőt, és Macet otthagyva a hálószobába ment. Ryder a hátán feküdt elnyúlva, keze a farkára fonódott.
A szeme izzott a lámpa fényében.
- Gyere ide, drága, meg akarom újra vizsgálni azt a csinos kis szádat.
Mac keze a fenekére siklott, ahogy mögé ért. Kit Ryderre mosolygott, és az ágy széléhez ment. Lassan a felmászott rá, és Ryder lába közé helyezkedett.
- Ne feszítsd túl a húrt! - figyelmeztette Ryder. - Csak vedd be szépen a kis szádba a farkamat, mielőtt elmegyek így, ahogy vagyok.
Ahelyett, hogy szót fogadott volna, Kit a nyelvével végigsimította a péniszt az aljától a csúcsáig. Ryder csípője felemelkedett, és megrándult, ahogy a makkjához ért és az ajkát összezárta körülötte.
- Vedd be mélyen! - szólalt meg Ryder szaggatottan.
Kit beengedte, amilyen mélyen csak tudta. Megállt, aztán lassan felfelé mozgatta az ajkát.
Ryder felnyögött.
- A pokolba, te nő! Megölsz!
A lány megfogta a pénisz tövét, és lassan le-fel mozgatta a kezét, egyszerre az ajkával.
Ryder a hajába markolt, erősen megszorította. Mozdulatlanul tartotta a fejét, közben felfelé nyomta a csípőjét, és hevesen dugni kezdte a száját. Kit megremegett. A első, meleg sugár a torkába lövellt. Lenyelte, és várt a többire, míg Ryder ernyedten vissza nem hanyatlott az ágyra.
A férfi a hajában matatott, elsimította az arcából. Kit felnézett, és látta a vágyat a tekintetében. A sötét szemekben elégedettség ült.
- Most én jövök, drága, és ne gondold, hogy nem fogom minden percét legalább ennyire élvezni!
Kitnek kiszáradt a szája. Mac hátulról a vállára tette a kezét, és óvatosan hátrahajtotta. A lány engedte, hogy a férfi irányítsa a mozgását. Mac a hátára fektette, a feje lelógott az ágy széléről.
A férfi pénisze a szájához ért. Kinyitotta, hogy befogadja. A póz először furcsának tűnt, de tökéletes volt ahhoz, hogy Mac a szájába dugja a hímtagját, és finoman kúrni kezdje.
Ryder szélesre tárta a lábát, és megérintette a puncija finom redőit. Nyelve a kemény csiklójához ért. Válaszul a lány teste összerándult.
A férfi még szélesebbre nyitotta a lábait, és a puncija bejáratát kényeztette a nyelvével, majd bedugta a résen. A hüvelykujja megtalálta a csiklóját, és körkörösen masszírozni kezdte.
Kit felnyögött Mac vastag péniszével a szájában. A hang finoman visszhangzott. Mac ki-be mozgatta a farkát a szája nedves barlangjában. Annyira férfias íze volt, mint amennyire férfias volt a teste.
Kit úgy érezte magát, mint egy szenvedélybeteg, aki alig várja, hogy kielégüljön. Egyre többet és többet akart, azt kívánta, hogy a két férfi soha ne hagyja abba a kényeztetést. Hangosan szopta Mac péniszét, és hallotta a férfi elégedett nyögését.
Ryder két ujját becsúsztatta vonagló puncijába, a szájába vette a csiklóját, és a nyelvével újra és újra megérintette a lüktető kis pontot.
A lány teste ívbe feszült, amikor az orgazmus elhatalmasodott rajta. A robbanás ereje megrázta. Még akkor is remegett, amikor Mac a szájába élvezett.
Kétségbeesetten forgatta a csípőjét, megváltásért könyörgött, de Ryder mégsem vette el a száját a puncijától.
Mac elhúzódott a szájától, fölé hajolt, és erősen szívni kezdte a mellbimbóját. Kit úgy érezte, valami elpattan benne. Döbbenten tapasztalta, hogy élete legnagyobb orgazmusa után rögtön egy másik volt készülőben.
Felsikított, és ökölbe szorította a kezét. Ryder szétfeszítette a combját, és egyetlen határozott mozdulattal beléhatolt.
A szoba elsötétült a szeme előtt. Nem látott. Csak érezni volt képes. Mac a mellbimbóját szívogatta. Ryder lassú, határozott mozdulatokkal járt ki-be a vaginájában. Mac kezét a teste minden pontján érezte. Ryder megragadta a csípőjét. Még egyet tolt rajta. Kis híján úgy érezte, hogy azonnal elájul.
Ryder teste összerándult a lába között. Mac abban a pillanatban az ujja közé vette az egyik mellbimbóját. A másikat harapdálni kezdte, miközben Kit átadta magát a gyönyör hatalmas kitörésének, amely azzal fenyegetett, hogy felemészti az egész testét.
Percekkel később is mozdulatlanul feküdt az ágyon, és levegőért kapkodott. Úgy érezte, hogy a teste menten szétfolyik. Képtelen lett volna megmozdulni, még ha akart volna is.
Ryder felette térdelt, az orgazmus utolsó hulláma rázta a testét. Végül elhúzódott tőle. Kit érezte, ahogy a sperma forró árja távozik a péniszével.
Mac óvatosan a karjába vette. Feljebb tolta az ágyon, míg középre nem került. Aztán csak magukra húzta a takarót, és a lámpa kapcsolójához nyúlt.
Ryder rátette az egyik lábát, Mac pedig átkarolta a csípőjét. A lány így aludt el, a két férfi ölelésében.

fel