Amit akar

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Tizedik fejezet

Adrenalin hullám öntötte el Kit altestét. Az izgalom hullámai gyors egymásutánban szorították össze a mellkasát és a torkát.
Mac ráfeküdt, erős testével ránehezedett. Vastag, izmos combjai a lába közé hatoltak, és szétfeszítették a térdét. Duzzadt, merev pénisze a puncija nedves redői közé siklott, és kéjesen dörzsölgette a csiklóját.
Kit melle a férfi mellkasának feszült. Vágy villant Mac szemében, amitől még sötétebb kék színben izzott. Amikor megcsókolta, a lágy, cuppanó hang halkan visszhangzott a csendben. Kit hallotta a szívverését, minden dobbanást és rezdülést érzett.
Szétnyitotta az ajkát, és a száját a férfiéra tapasztotta. A nyelvük találkozott, játszadozni kezdett. Elvakultan. Forrón. Türelmetlenül.
Mac halkan felnyögött.
- Annyira akarlak! Megőrjítesz!
Kit halkan, kedvesen felnevetett.
- Megőrjítelek? Mit gondolsz, ti mit műveltek velem egész éjjel?
Mac a farkával türelmetlenül a puncija bejáratát bökdöste.
- Beléd akarok hatolni.
- Akkor mire vársz? - motyogta Kit.
A lélegzete elakadt, amikor Mac előredöfött és mélyen beléhatolt. Aztán kifújta a levegőt, elégedetten felsóhajtott.
- Tetszik neked, mi?
- Ó, igen!
Mac mosolygott, elhúzódott tőle, de csak addig, míg erősen újra előre nem döfött.
Kit teste az ágyékának feszült, szorosan átölelte a lábával. A férfi előre-hátra mozgatta a csípőjét. A lány vonaglott alatta. Most talán majd megszabadítja az égető, gyönyörű fájdalomtól a testét.
Mac ránehezedett és szorosan átkarolta. Aztán mocorogni kezdett, és átfordult vele. Kit terpeszben ült rajta, a mellkasán feküdt. Ryder megfogta az egyik csuklóját, és finoman hátrahúzta.
A bilincs kattanása élesen a lány fülébe hasított. Ryder a másik kezét is a háta mögé tette és megbilincselte.
A lány magatehetetlenül feküdt Mac mellkasán, a pénisze mélyen benne volt. A kezét szorosan hátrabilincselték.
- Vigyázunk rád! - suttogta a fülébe Mac.
Ryder az összebilincselt kezénél fogva hátrahúzta a lányt. Mac megfogta a mellét, feltolta és tartotta. Kéjesen rámosolygott, tudva, hogy teljesen ki van szolgáltatva neki és Rydernek.
Az ágy megremegett, amikor Ryder rátérdelt. Kit érezte, hogy a farka hegye az ánuszát próbálgatja. Egy kicsit előrehajolt, hogy megkönnyítse a férfi dolgát.
A vére forrt, a szíve lázasan dobogott. Azt hitte, menten elájul. A teste megfeszült, és egy pillanatig úgy érezte, hogy menten orgazmusa lesz, mielőtt még Ryder beléhatol. A férfi azonban megállt.
Két pár kéz kényeztette a testét. Ryder a hátát cirógatta, megmarkolta a csípőjét. Mac a lány feszes hasát és a mellét simogatta. Az ujjával fájó mellbimbóját izgatta. Ryder abbahagyta a kényeztetést, amint Kit teste még jobban megfeszült.
- Nyugi, drága! Még nem. Hadd tartson. Hadd legyen jó.
Kit nyugalmat erőltetett magára. Ellazította a punciját Mac pénisze körül, úgy várta, hogy Ryder beléhatoljon.
A férfi megmarkolta a farpofáit, és széthúzta. Kit lehunyta a szemét, amikor érezte, hogy Ryder bedugja a farka hegyét az ánuszán. Elöntötte a gyönyör. Kéj és fájdalom egyszerre. Amikor már-már úgy érezte, hogy képtelen még többet elviselni, a teste engedett, és Ryder mélyen beledugta a péniszét.
Mindkét férfi felnyögött. Kit felsikított. Úgy érezte, menten darabokra hullik.
Ryder a karjánál fogva tartotta, nem engedte, hogy előrezuhanjon. Mac a csípőjét fogta, segített neki lovagolni rajta, miközben Ryder újra és újra belehatolt.
Magabiztosan irányították az örömét. Ők diktálták a tempót. Kit hátraszegte a fejét, és hagyta, hogy azt tegyenek vele, amit akarnak.
- Neked van a leggyönyörűbb feneked, drága Kit. Olyan feszes. Megőrjítesz vele mindenkit, aki beledugja a farkát.
A férfi szavai hatalmas gyönyört váltottak ki a teste legmélyén.
- Kérlek! - suttogta.
- Mit szeretnél? - hörögte Mac.
- El akarok menni - könyörgött Kit. - Annyira szükségem van rátok!
Ryder megszorította a csípőjét. Izmos, kemény combja a fenekét verdeste. Mélyen benne volt. Kit nem tudta volna megmondani, mikor érzi az egyiket, és mikor a másikat magában. Csak élvezte a végtelen gyönyört, amelyet Mac és Ryder okozott neki.
- Gyere akkor, drága! - mondta Ryder halkan a fülébe.
Mindketten pumpálni kezdték, erősen tartották, egyszerre mozogtak benne.
- Ó, istenem! - sikította Kit szaggatottan.
- Engedd el, baby!
A messzi távolból hallotta Mac hangját. Tompa morgásnak hatott a fülében, ahogy a forróság elöntötte az ágyékát. A két férfi között vergődött. A teste megfeszült és összerándult, ahogy egyre csak dugták.
Lehunyta a szemét, és összeszorította a fogát. Ezek ketten meg fogják ölni!
Ryder teste megrándult mögötte. Megragadta a karját, miközben mélyen a testébe lövellte a magját. Mac pénisze megdagadt benne, ahogy a csúcshoz közeledett.
Kit egy pillanatra pánikba esett. Úgy érezte, hogy elveszti az irányítást a teste felett. Korábban még soha nem érezte magát ennyire kiszolgáltatottnak, ennyire testetlennek. Egyszer csak szétrobbant. A szoba összefolyt a szeme előtt. Sikított, ahogy a világ megszűnt létezni körülötte. Az érzés egyre erősebb lett, és nagyon gyorsan hatalmasodott el rajta. Túl sem jutott az első orgazmuson, amikor már a második tolult fel benne.
- Ne, ne! Képtelen vagyok rá! - könyörgött Kit halkan.
- A miénk vagy, baby. Jobb, ha beletörődsz - felelte Mac.
Tartották, simogatták, kényeztették, és biztató szavakat suttogtak a fülébe. Mac a puncijára csúsztatta a kezét, ahol még mindig összekapcsolódtak. A csiklója környékén babrált az ujjával. Simogatta, miközben Kitet szökőárként öntötte el a második orgazmus.
- Mac! - kiáltotta a lány.
Az izmai megfeszültek és rángatóztak. Ryder a vállához szorította az ajkát. A finom csók minden gátlást felemésztett benne. Szétfolyt Mac karjában. Előrezuhant és az arcát Mac hullámzó mellkasához szorította.
Küzdött, hogy ismét úrrá legyen a testén.
- Csodálatos voltál - suttogta Mac, és a haját simogatta.
Kit kis híján tiltakozva felnyögött, amikor Ryder finoman felemelte és az ölelésébe vonta. Szorosan tartotta, ahogy a fürdőbe mentek. A lány mélyebbre fúrta a fejét a férfi mellkasába. Ryder megcsókolta a feje búbját.
Megnyitotta a zuhanyt, és várt, amíg a víz felmelegedett. Aztán belépett Kittel, óvatosan megmosta a testét és a haját. A lány rátámaszkodott. Imádta az erejét és a biztonságot, amelyet az ölelése nyújtott. Miután lemosta róla a habot, még sokáig álltak a zuhany alatt egymást átkarolva. Végül Ryder elzárta a vizet és segített neki kiszállni a fülkéből.
Mac törölközővel várta. A lány készakarva lépett a karjába. A törölközővel a férfi átkarolta a lányt, és szorosan magához húzta.
Miközben a hálószoba felé mentek, zavaró gondolat ébredt Kit fejében. Nem akart visszamenni a házába, a korábbi életéhez. Biztonságban érezte magát Mackel a férfi házában. Biztonságban érezte magát Ryder karjában.
Megrázta a fejét, ahogy a rettegés lassan elhatalmasodott rajta. Nem. Nem szabad megtörténnie. Nem szabad függenie tőlük. Nem szabad ennyire vágynia rájuk.
Mac lesegítette az ágyra, és levette a törölközőt a lány meztelen testéről. Ryder belépett mögötte egy üveg babaolajjal a kezében.
Ryder leült Kit másik oldalára, és átadta az üveget Macnek. Mintha egy láthatatlan vonallal középen felosztották volna a testét, masszírozni kezdték fáradt izmait mindkét oldalon. Bedörzsölték a bőrébe az olajt.
Kit lehunyta a szemét, és azt akarta, hogy eltűnjön a rettegés. Bután viselkedett. Ez a két férfi a legjobb barátja a világon. Szerette őket, és tudta, hogy ők is szeretik. Gondoskodtak róla, és akár akarta, akár nem, mindig így lesz.
Lépj túl rajta, Kit! Élvezd ki a pillanatot! Ne rontsd el azzal, hogy túl sokat gondolkodsz!
A vágy apró hullámai keltek benne, és elárasztották a testét. Teljesen átadta magát a férfiak gondoskodásának, és az utolsó gondolata, amire még emlékezett elalvás előtt, az volt, hogy ott van, ahol lennie kell.

fel