Ami kell neki

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Hatodik fejezet

Kit nagyot nyelt, ahogy Ryder közelebb lépett az ágyhoz.
– Esküszöm, nem is tudom, hol kezdjem – motyogta Ryder.
A tekintete fel-le járt a lány megkötözött testén.
– Annyi lehetőség. A feneked. A puncid. Vagy feljebb mászhatok, és kezelésbe vehetem a szádat.
Kit felsóhajtott. Ha nem érintik meg hamarosan, megőrül. Nem számított, hol, de ez így nem mehet tovább.
– Döntsd el gyorsan – hörögte Mac –, mert amit nem választasz, ott kezdek én.
Ryder felmászott az ágyra és a lány lába közé helyezkedett.
– Nem is tudom, mit válasszak!
– Ryder – könyörgött a lány összeszorított foggal.
Mac mélyen felnevetett, aztán az ágyra térdelt, közel a lány fejéhez.
Kit behunyta a szemét egy pillanatra. Meg fogják kínozni. A pokolba is, mennyire élvezni fogja minden pillanatát!
Kit kinyitotta a szemét. Látta, hogy Mac fölé tornyosul, a térde a feje mellett volt. Lejjebb hajolt, a péniszét a lány ajkához dörzsölte. Marokra fogta a farkát, és a makkját Kit szája elé tette.
– Vedd be, baby! Vedd be tövig! – biztatta Mac.
Előretolta a csípőjét. Kit nagyra tátotta a száját, hogy befogadja vastag makkját. Imádta az ízét. Olyan erős és férfias volt. A nyelvével végigsimította a vastag vénát a pénisz alján.
Mac a hajába túrt.
– Azt akarom, hogy nyalogasd a golyóimat, baby! Vedd teljesen a szádba. Dugd ki a szép kis nyelvedet, és nyalogasd!
Kit nehezen tudta bevenni tövig a farkát, de Mac óvatos volt, időt hagyott neki, és lassan hatolt a szájába. A lány a nyelve hegyével érezte a heréje redős bőrét.
Mac felnyögött, amikor a lány nyalogatni kezdte. Kihúzta a péniszét a szájából, engedte, hogy levegőhöz jusson, majd lassan visszatolta.
A lába között Ryder fészkelődni kezdett, és célba vette az ánuszát. Vastag makkjával folyamatosan a bejáratát bökdöste. Kit egész teste megfeszült. Kinyitotta a száját, hogy kiáltson, de Mac kihasználta az alkalmat, és elhallgattatta.
Kit a két férfi között vonaglott, ki volt szolgáltatva nekik, akármit tehettek vele. Tobzódott a kettejük okozta gyönyörben, és abban, hogy teljesen átengedi nekik az irányítást. A karjukban tökéletesen biztonságban érezte magát, bármit megtehetett, és bárki lehetett. Szerették, és kényeztették.
Mac farka ki-be járt a száján. Néha óvatosan, néha keményen hatolt belé. Nem hagyta, hogy a lány diktálja az ütemet. Ryder megragadta a csípőjét, újra és újra az ánuszába dugta a péniszét. Aztán az ujja a punciját kereste. A hüvelykujjával megtalálta a csiklóját, simogatta és cirógatta.
Kit felsikított, amikor Mac kihúzta a farkát a szájából, de a férfi elnémította, amikor megint a torkáig hatolt.
– Szívd csak, baby! – mondta felindultan.
– El fogok menni. Azt akarom, hogy te is elmenj velem. Azt akarom, hogy minden cseppjét lenyeld.
Ryder növelte a tempót, az érzés már-már elviselhetetlen volt. Erősebben szorította a csípőjét, a hüvelykujját körkörösen mozgatta, masszírozta a csiklóját.
Mac előrehajolt, még mélyebbre nyomta a farkát. Megragadta a fejtámlát, és erősen dugni kezdte Kit száját.
Meleg, sós folyadék ömlött a lány szájába. Gyorsan lenyelte. Érezte, hogy a saját orgazmusa is közeleg, és elveszti az irányítást a teste felett. A köteleknek feszült, vonaglott és rángatta őket. Mac lökései finomabbak lettek, Ryder viszont egyre eszeveszettebb tempót diktált.
Mac elhúzódott tőle. A kéj utolsó cseppjei a lány állát érték. Lemászott róla, Ryder pedig közelebb hajolt hozzá. Az utolsó pillanatban kirántotta belőle a farkát, és lüktető péniszét a hasa fölé tartotta. A magja a finom bőrre ömlött.
Hosszan az ágyékához szorította a csípőjét, majd elhúzódott tőle, és az ágy mellé állt. Mackel együtt nézték Kitet, vágy és elégedettség csillant a szemükben.
– Nagyon jól nézel ki kikötve, a spermánkkal a testeden – mondta Mac.
– Te vagy a legszexisebb teremtmény, akit valaha életemben láttam.
– Igazad van – jegyezte meg levegő után kapkodva Ryder.
– Jól vagy, Kit? – kérdezte Mac. Lehajolt és megnézte a kötelet a bokáján és a csuklóján.
A lány bólintott. Még nem tudott megszólalni.
Mac megcsókolta a homlokát, aztán átment a szoba másik végébe, Ryderrel a sarkában. Felvették a ruhájukat és kimentek.
Kit összeráncolta a homlokát. Hová a pokolba mennek? Biztosan hoznak valamit, és letörölgetik. Mindig nagyon figyelmesek vele. Érezte a spermát az állán, a szájához közel. A hasán is. Egy kevés még a mellére is jutott.
Mosolygott. Mennyire ősi jelenet volt! Képtelen lett volna elmondani, mit érez, de nagyon izgalmas volt, hogy megjelölték, a birtoklás egyértelmű jelét helyezték el rajta.
Jó néhány perc telt el. Kit kezdett kíváncsi lenni, mi tart nekik ennyi ideig.
– Mac? – kiáltotta.
Nem feküdt kényelmetlenül, de nagyon kiszolgáltatva érezte magát kitárulkozva, mint egy karácsonyi pulyka.
Néhány perccel később Mac bedugta a fejét az ajtón.
– Igen, baby?
– Mit csináltok? – kérdezte Kit.
– Sörözünk Ryderrel és tévét nézünk.
A lány hitetlenkedve bámult rá.
– Micsoda?
Mac mosolygott. Pajkosság villant a szemében.
– Nyugi, baby. Ryder és én nemsokára visszajövünk. Tetszik nekünk, hogy itt vagy, nem tudsz mozogni, és arra vársz, hogy visszajöjjünk.
– A férfi hangja halkabb lett. – És azon töprengsz, mit fogunk legközelebb művelni veled.
Kit nagyot nyelt. Szent ég! Egészen új oldalukról mutatkoznak be. Sokszor megbilincselték már, ez volt az egyik kedvenc játékuk, de soha nem hagyták utána egyedül.
Mac visszament a nappaliba. Kit csak ott feküdt, a puncija megint lüktetni kezdett. A lélegzete szaggatottá vált, ahogy elképzelte, mit tesznek még vele. Annyira izgatott volt, hogy bármelyik pillanatban képes lett volna felrobbanni.
Mégis nyugalmat erőltetett magára. Már amennyire nyugodt tudott maradni kikötve. Lehunyta a szemét és kiélvezte az egzotikus pillanatot, hogy a keze-lába meg van kötve, és ki van szolgáltatva egyszerre két érzéketlen férfinak. Az ajka mosolyra húzódott. Ha ma éjjel halna meg, a legboldogabb nő lenne a világon.
Biztosan elaludt, mert a következő dolog, amit észlelt, az volt, hogy Mac felrázza. Kinyitotta a szemét, és azt látta, hogy mindkét férfi felette áll meztelenül, felizgulva. Kit megnyalta az ajkát. Önkéntelen mozdulat volt.
– Kipihented magad, drága?
– Ühüm.
Kit nyújtózkodni próbált, de a kötelek nem engedték.
Mac aggódva hozzáhajolt.
– Nem fáj, Kit?
A lány mosolygott és megrázta a fejét. Bárcsak tudná, mennyire tetszik neki a kis játék, amit az utolsó estéjükre találtak ki a hotelben!
Mac felmászott az ágyra, és a lába közé telepedett. A tenyerébe vette a fenekét, és a farkát a hüvelye bejáratához érintette.
– Imádom, ahogy a tested kikötve hintázik – mondta határozottan.
– Hogy nem tudsz mozogni. Itt fekszel kitárulkozva. Tökéletes és gyönyörű.
Egyetlen mozdulattal beléhatolt. Istenem, annyira jó érzés volt. Ryder végighúzta a hüvelykujját az állán. Elfintorodott, amikor Mac magömlésének megszáradt bizonyítékához ért. Végighúzta a kezét a mellén és a hasán, ahol ő jelölte meg.
Mac ezúttal nem játszadozott. Keményen kezdett, tűzbe hozta Kit vagináját. Ryder közel hajolt hozzá, és a mellbimbóját szívogatta. Hol az egyik, hol a másik kemény csúcsot vette kezelésbe.
Nem gyengéd szeretkezés volt. Kőkemény szex tombolt. A lány orgazmusa lélegzetelállító sebességgel közeledett. Korábban még soha nem izgult fel ennyire gyorsan. Egy percen belül levegőért kapkodott, és Mac nevét sikítozta.
– Csere! – hörögte Mac.
Ryder felegyenesedett, míg Mac kihúzta a farkát a lány lüktető puncijából. Legurult az ágyról, és az ágynak arra a részére ment, ahol Ryder állt másodpercekkel korábban.
Amint Ryder elfoglalta a helyét Kit lába között, Mac a feje fölé térdelt.
– Nyisd ki a szádat, baby!
A lány engedelmeskedett. Mac a kezét a farkán mozgatta. Előrehajolt, és a pénisze hegyét Kit ajkához érintette. Egyszer, kétszer megrándult a teste. Sperma lövellt a lány szájába.
Ryder beléhatolt, miközben Mac elment a szájába.
– Nyeld le! – suttogta Mac. – Minden cseppjét!
A lágy ezúttal is követte a parancsot. A férfi az arcát simogatta.
– Jó kislány vagy, baby!
Az ágy rengett és hullámzott, ahogy Ryder ki-be húzogatta a farkát a puncijában. Kit nagyon érzékeny volt az észvesztő orgazmusa után Mackel. Túlságosan érzékeny. Ryder minden mozdulatát az összes idegszálával érzékelte.
– Foglalkozz vele! – vetette oda Ryder Macnek, majd az ágy mellé állt.
Mac arrébb ment, és az egyik kezét Kit lüktető puncijára tette. Az ujjával simogatta, a hüvelye bejáratát kényeztette, megfogta a csiklóját, majd bedugta az ujját a vaginájába.
Ryder elfoglalta Mac korábbi pozícióját, keményen marokra fogta a farkát. Forró folyadék lövellt Kit szájába. Azon csodálkozott, mennyire más az íze, mint Macnek.
Miközben Ryder a szájába élvezett, Mac lehajolt, és beszívta a szájába a csiklóját. Azon nyomban egy második orgazmus hatalmasodott el a lányon, villámcsapásként érte. Majdnem kiköpte a spermát a szájából, ahogy felkiáltott.
– Ne nyeld le! – utasította Ryder.
– Köpd ki, és hagyd, hogy végigfolyjon az arcodon. Látni akarom, ahogy kijön a szádon.
Kit végigfolyatta a spermát az ajkán és az arcán. Ryder megbabonázva figyelte a jelenetet.
– Annyira átkozottul szexi vagy – mondta Ryder rekedten.
– Minden férfi megtestesült álma.
Odanyúlt és kikötötte a lány kezét. Mac a másik oldalra ment és eloldotta a kötelet a lábán. Aztán a karjába vette, és a fürdőszobába vitte. Végig a karjában tartotta, amíg zuhanyoztak, aztán visszavitte az ágyba, ahol Ryder várt rájuk.
Mac a matracra fektette a lányt, majd ismét felhúzta a karját, és a feje fölé kötötte. Ezúttal azonban szabadon hagyta a lábát.
– Pihenj egy kicsit, baby! Nemsokára visszajövünk.
Kit oldalra fordult, és egészen felhúzta a lábát. Elégedetten sóhajtott és ismét lehunyta a szemét. Még háromszor mentek vissza hozzá, és hihetetlen magasságokba repítették. Minden egyes alkalommal megvárakoztatták, ott hagyták, aztán visszatértek, és valami meglepő dolgot műveltek vele, amire nem számított.
Kimerült volt, de teljesen elégedett. Mac bemászott mellé az ágyba. Nem sokkal azelőtt zuhanyozott le, teljesen friss volt. Lágyan a karjába vette a lányt, és magához húzta.
Kit hozzábújt. Imádta a melegségét, az erejét.
Lehet, hogy örökre ilyen szerencsésnek fogja érezni magát? Nem sokan ennyire boldogok és elégedettek, mint ő. Olyan hosszú idő után végre teljesnek érezte magát.
Az ágy megremegett. Ryder a lány hátához bújt. Megsimogatta a derekát, és a fenekét. Cirógatta a finom bőrt, amelynek oly sokat kellett elviselnie aznap éjjel.
– Hihetetlen vagy, Kit – suttogta Ryder.
A lány maga és Mac közé nyúlt, ahol a férfi farka a szemérméhez nyomódott.
– Baby, ne! – motyogta Mac.
– Már így is túlságosan megdolgoztattunk.
Kit elmosolyodott, és a férfi farkát a puncija lágy redőihez vezette.
– Kérlek.
A gyengéden kimondott „kérlek” megtette a hatását. Mac finoman felemelte a lány egyik lábát, és behatolt a nedvességébe. Kit a válla felett Ryderre nézett.
– Kérlek – mondta megint. Tudta, hogy Ryder képtelen lenne bármit is megtagadni tőle.
Ahogy Mac feltartotta a lábát, Ryder szétfeszítette a fenekét. A péniszével az ánusza körül matatott, majd előredöfött. A mozdulatai figyelmesek és óvatosak voltak. Nekifeszítette a csípőjét, és átbújt a szoros gyűrűn.
Kit lehunyta a szemét, és a fejét Mac mellkasába fúrta. Ez maga volt a mennyország. Kettőjük között feküdt, szeretőn tartották. Mindketten lágy csókokat leheltek a bőrére, és finoman hatoltak a testébe.
Simogatták, kényeztették. Szerető és gyengéd szavakat suttogtak a fülébe. Elmondták neki, mennyire gyönyörű, mennyire gondoskodnak majd róla.
Könnyek szöktek a szemébe, és végiggurultak az arcán a két férfi lassú mozdulataira. Fél évvel ezelőtt még képtelen lett volna azt mondani, hogy szeretkeznek. Teljesen meg volt győződve róla, hogy mindez csak a szexről szól. De tévedett. Ez szerelem volt. Hogy is lehetett volna más, amikor két szerető szív ennyire magához öleli. Olyan közel voltak hozzá lélekben, hogy belehalt volna, ha elveszíti valamelyiket is. El sem tudta képzelni, hogy nélkülük létezzen. Hála Istennek Mac pontosan tudta ezt, és nem engedte volna, hogy bármi is fenyegesse a kapcsolatukat.
– Miért sírsz, baby? – kérdezte Mac, miközben elmorzsolta a lány egyik könnycseppjét.
– Annyira biztonságban érzem magam – suttogta Kit.
Mac komolyan a szemébe nézett.
– Soha nem fogom engedni, hogy bárki bántson, Kit. Biztonságban vagy. Hidd el nekem, bízhatsz bennem. Az életem árán is megvédelek.
Kit mosolygott, és a könnyei záporozni kezdtek. A mozdulataik megpihentek, csak feküdtek ott, eggyé olvadva, Mac és Ryder mélyen a testében.
– Bárcsak mindig ilyen közel lennétek hozzám – mondta Kit.
Ryder a nyakát harapdálta, a lány beleborzongott.
– Örökké imádni fogom ezt az ízt – mondta.
– Neked van a legédesebb bőröd.
– Így van – helyeselt Mac, majd ő is lehajolt és megkóstolta.
Kit sóhajtott, és szinte elolvadt az ölelésükben. Nagyon vigyáznak rá. Efelől semmi kétsége nem volt. Megnyugtató érzés volt azok után, ami történt vele egy évvel korábban.
Másnap reggel összepakoltak és hazamentek. Kit visszatért a munkahelyére és az élet a szokott kerékvágásban haladt tovább. Azzal a különbséggel, hogy Ryder visszatért hozzájuk, legalábbis remélte, hogy így van. Megígérte neki, hogy többé nem fogja magára hagyni.
Kit elmosolyodott. Oda kell figyelnie rá, hogy ne kószáljon el túl messzire tőle.

fel