Amire vágyik

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Negyedik fejezet

– Engedj be, Mia! – szólalt meg Jack.
Mia megrázta a fejét. Mit kereshet itt? Remegő kezekkel kapcsolta ki a láncot. Aztán lassan kinyitotta az ajtót, és alaposabban szemügyre vette a férfit.
Vékonyabb volt, mint ahogy emlékezett. Talán egy kicsit szikárabb is. Az izmai azonban mit sem változtak. Még formásabb most, mint valaha. A szeme sem változott. Kis híján átdöfte a tekintetével.
– Sokat töprengtem, mit mondanék neked, ha újra látnálak – kezdte Mia halkan.
– Most rájöttem, hogy nincs mit mondanom neked.
Azzal adott nyomatékot a kijelentésének, hogy becsapta az ajtót Jack orra előtt, és visszazárta. A helyére tette a láncot és ellépett az ajtótól.
Jack dörömbölni kezdett.
– A pokolba, Mia, engedj be!
A lány a hálószobába menekült, a szeme könnyes volt, ahogy lekuporodott az ágy mellé. A kemény padló nyomta a térdét, de ügyet sem vetett a fájdalomra, csak előre-hátra hintázott. Miért jött vissza? Miért most?
Nagyon örült, hogy élve látja, de a tény, hogy nem halt meg, azt is jelentette, hogy visszajöhetett volna hozzá, felhívhatta volna, vagy írhatott volna. Bármi. Hallotta a férfi kiabálását az ajtón túlról. Az egész lakás beleremegett abba, hogy az ajtót ütötte. Aztán hangos reccsenés hallatszott, és az ajtó beszakadt.
Mia bizonytalanul lábra állt, amikor Jack berontott a hálószobába.
– A pokolba, Mia. Bárki betörhetett volna ide. Egy gyufásdobozt is könnyebb arrébb tenni. Mi a fenét akarsz? Azt akarod, hogy megerőszakoljanak, vagy megöljenek?
Mia eltátotta a száját. Az arcát elöntötte a forróság. Düh, hatalmas felháborodás forrongott benne. Nekirontott a férfinak, rúgta, ütötte, ahol csak érte és torkaszakadtából üvöltött vele.
– Te szánalmas, semmirekellő szemétláda!
Jack megragadta a karját, könnyűszerrel lefegyverezte, de a lány csak nem hagyta abba.
– Fejezd be, Mia, mielőtt kárt teszel magadban!
– Dögölj meg!
Rángatózott és vonaglott a férfi szorításában, a sípcsontját rugdosta, míg végül Jack magához szorította, a karját köré fonta és akkora erővel ölelte magához, hogy a lány úgy érezte, menten megfullad. Jack szorosan tartotta, amíg el nem múlott a rohama.
Mia még mindig küzdött. Amikor nem tudta bántani, szidni kezdte, minden káromkodást a fejéhez vágott, amit a sztriptíz bárban tanult.
– Jézusom – szólalt meg végül Jack.
– Nem hagysz nekem más lehetőséget, hogy elhallgattassalak, csak ezt.
Megragadta a haját, hátrahúzta a fejét, és az ajkát a lányéra szorította. Dühös, forró, megnyugtató, izzó érzés hatalmasodott el Mián.
Összezárta szorosan az ajkát, de Jack a nyelvével és a fogával szétfeszítette. Harapdálta és szívogatta, míg a lány kinyitotta a száját, és halkan felsóhajtott. Forró könnyek áztatták az arcát. Két éve álmodozott erről a pillanatról, hogy ismét megérinthesse a férfit.
Mia elfordította az arcát.
– Hagyd abba! Nem akarom.
– Nézz rám, és úgy mondd, Mia! Különben nem hiszek neked – hörögte Jack.
– Nézz a szemembe és mondd, hogy nem akarsz, akkor elmegyek.
A lány felnézett rá. Elöntötte az évek alatt felhalmozódott fájdalom és szorongás.
– Nem tudom.
Gyűlölte magát, amiért ezt mondta, és úgy érezte, belehal, ha nem érinti meg. Vágyott rá, kívánta, mint egyetlen más férfit sem az életében.
Jack ismét magához húzta, és a száját az övére tapasztotta. Az ajkát harapdálta, nyalogatta és szívogatta. Megkóstolta és hagyta, hogy a lány is megkóstolja.
Mia azon kapta magát, hogy az ágy felé hátrál. Jack egy pillanatra megállt, hogy lerántsa róla a pizsama felsőt egyetlen, határozott mozdulattal. Aztán az ágyra huppantak, és a lány a férfi izmos teste alá került.
Nem volt ideje arra, hogy gondolkodjon, levegőhöz jusson. Csak a szenvedély mindent elsöprő hullámát érezte, amely átcsapott felettük. Felnyögött, miközben Jack a nyakát, fülét, és az arcát harapdálta. A férfi a nyelvével enyhítette a harapás fájdalmát, a büntetést kényeztetéssel váltogatta.
– Nem tudok várni! – hörögte a férfi.
– Meg kell, hogy kapjalak most rögtön! Túl sokáig vártam!
Felemelkedett a lányról és letépte magáról az inget. Az izmai megfeszültek és kidagadtak. Mia elképedt, amikor meglátta a hasán a tetoválást. Érdekes szimbólum volt, nem ismerte. A jobb oldalon volt, tíz centire a köldökétől.
Jack a farmerjához nyúlt és lassan letolta magáról, az alsóneműjével együtt. Lerúgta a lábáról a nadrágot, az ágyra dőlt.
– Az enyém vagy!
A düh ismét elhatalmasodott a lányon. Jack megérezhette a tiltakozását, mert mielőtt szólásra nyitotta volna a száját, szétfeszítette a combját, és egyetlen gyors mozdulattal beléhatolt.
Mia felnyögött a kéjtől, ahogy megtöltötte, és a súlyával ránehezedett. Jack kemény combja nekifeszült, egyre erősebben és mélyebben hatolt belé. Aztán elhúzódott tőle, és a fejét a lány puha hasához közelítette. A nyelvével Mia köldökpiercingjét simogatta. Mia megremegett, amikor megharapta az érzékeny bőrt. Jack csókokkal halmozta el a hasát. A foga közé vette a köves ékszert.
– Ez új – motyogta a férfi a köldökének.
– Akárcsak a tetoválásod – felelte Mia szárazon.
A férfi ránézett, az arcvonásai megkeményedtek.
– Csak azt tettem, amit tennem kellett!
Feljebb tornázta magát a lány testén, közben bedugta a farkát a puncijába. Mia zihálva vette a levegőt, ahogy a hüvelye szétfeszült. Minden idegszála, a vaginája érzékeny bőrének minden négyzetcentimétere megkönnyebbülés után kiáltott. Olyan rég volt az utolsó. Olyan régen voltak együtt utoljára.
– Miért, Jack? Miért hagytál el? – kérdezte a lány, miközben ismét könnyek égtek a szemében.
A férfi nem figyelt rá. A szájába vette a mellbimbóját, és olyan mohón falta, mint egy kiéhezett vadállat. A tenyerét a másik mellére tette, a hüvelykujjával a bimbóját simogatta, amíg meg nem keményedett.
Aztán odahajolt és a fogával izgatta. Egyszer vagy kétszer megharapta az érzékeny csúcsot. Mia felszisszent a hihetetlen izgalomra, amely elöntötte a testét.
Beletúrt a férfi hajába, a tincseket fésülgette az ujjával. Hosszabb volt, mint régen. Mindig rövid hajat viselt, alig hosszabbat, mint a katonáké. Most kusza és rendezetlen volt, akárcsak a tekintete. Mi válthatta ki belőle? Mi történt vele az elmúlt két évben?
Tudni akarta, de még jobban szerette volna, ha a testét és szívét maró szörnyű fájdalom elmúlik. Ma éjjel mindent el fog venni, amit csak tud.
Annak idején Jack kihasználta. Szemernyi bűntudat sem volt benne, hogy ő is kihasználja, amikor visszatért. Rengeteg ideje lesz még gyűlölni másnap.
– Nézz rám! – utasította Jack.
A lány pislogott, és ránézett. Jack mozdulatlan maradt, mélyen a testébe ágyazva. Két ujja között tartotta a mellbimbóját, ide-oda görgette.
Jack lassan mozogni kezdett, a hüvelye szoros, nedves falát dörzsölgette a farkával. Ki-be járt rajta.
– Kit látsz? Ki csinálja ezt veled?
– Te – lihegte a lány.
– A nevemet mondd! A pokolba is!
– Jack!
A férfi elégedett morgással felelt.
– Kié vagy?
Mia megmerevedett. Hogy kérdezheti tőle, hogy kié? A kérdés fájt neki, és dühítette egyszerre. A férfira nézett, és azon igyekezett, hogy a szörnyű fájdalom ne kerítse egészen hatalmába.
– Gyűlöllek! – suttogta és egy könnycsepp gördült végig az arcán.
Jack a szeméhez emelte az ujját, megérintette a könnycseppet és letörölte. Aztán közelebb hajolt hozzá, és gyengéden megcsókolta, nem úgy, mint néhány perccel korábban.
Lenyúlt, megfogta a lány fenekét, és magához szorította. Tartotta, simogatta, ahogy beléhatolt. Mia megrázta a fejét. Ne így. Fogalma sem volt róla, mit kezdjen az új Jackkel. Azt akarta, hogy erőszakos legyen, követelőző, ne pedig ez a gyengéd, szerető férfi.
A nyaka köré fonta a karját, és magához húzta. Az ajka a válláról a nyakára futott. A nyelvével a fülét izgatta, és titokban elmosolyodott, amikor a férfi hatalmas teste megremegett.
Aztán megharapta a nyakát a füle mögött, mire az egész teste megvonaglott. Jack káromkodott, megszorította a fenekét, masszírozta, és szétfeszítette. Előrenyomult, elfeledve a kényelmes ritmust, amelyet néhány másodperccel korábban vett fel.
– Megőrjítesz! – kiáltotta. – Annyit álmodoztam arról, hogy a magamévá teszlek minden lehetséges módon. Megjelöllek, olyan erősen, olyan mélyen, hogy kétség se férjen hozzá, kié vagy.
– Még – könyörgött Mia. Nyugtalanul fészkelődött alatta, a szenvedély egyre inkább kioltott benne minden önkontrollt.
Két év után végre ismét szabadnak érezte magát. Minden gondja elszállt. Semmi más nem számított a világon, csak az itt, csak a most.
– Gyere velem, édes! – hörögte Jack.
– Engedd el! Bízz bennem, csak most!
Bízni benne.
Jack most is megérezte, hogy Mia gondolatai elkalandoznak. A lába közé nyúlt, és dörzsölni kezdte a lány lüktető csiklóját.
– Menj el nekem, Mia!
A lány háta ívbe feszült, a csípőjét a férfiéhez nyomta, hogy az még mélyebbre hatolhasson a vaginájába. A gyomra összeszorult és bizsergett. Behunyta a szemét, és az ujjait a férfi vállába süllyesztette.
Jack hirtelen elhúzódott. Mia tiltakozva nyitotta nagyra a szemét. A férfi nem vesztegette az időt magyarázkodásra. Egy mozdulattal átfordította a hasára, és szétterpesztette a lábát. Aztán ráfeküdt és hátulról hatolt belé.
Mia hasa a matracnak feszült. A karját oldalra nyújtotta, és a lepedőt gyűrögette, ahogy egyre jobban elhatalmasodott rajta a gyönyör.
Jack keményen dugta, szinte belepasszírozta a matracba. Mia oldalra fordította a fejét, és halkan felsikított. A keze ökölbe szorult.
Jack a fenekére csapott. Gyorsabban. Keményebben. Semmi kegyelmet nem mutatott iránta, egyre csak kínozta az érzékeit. Megragadta a lány fenekét, felfelé feszítette, hogy jobban hozzáférjen a puncijához.
– Jack, kérlek! Kérlek! – Mia hangja egyre tompább lett, míg a végén már csak halk zokogás jött ki a száján.
Szüksége volt rá, szüksége volt az irányítására. Két hosszú éve vágyott rá. Csak vele érezte magát így, ennyire biztonságban és elkényeztetve. Néhány pillanatra arról is megfeledkezett, hogy elhagyta. Elfelejtett mindent, kivéve, hogy ott volt, és megadta neki, amire szüksége van.
Jack még egyszer utoljára beléhatolt. Mia feltartotta a fenekét, az átható gyönyör megfeszített minden izmot a testében, és csak arra várt, hogy beteljesüljön a vágy, amely egyre erősebb lett benne.
Egyszer csak úgy érezte, millió darabra hullik szét. A részecskék körülötte lebegtek, szinte egyenként látta őket, amikor behunyta a szemét és az arcát a matracba fúrta.
Mögötte Jack vonaglott, a testét az övéhez szorította, egészen beledagadt. Mia forró kilövellést érzett mélyen belül, ami elöntötte kívánós testét. A férfi pénisze a puncija falának feszült.
Istenem, istenem, istenem. Mia nagyot nyelt, és megpróbált levegőhöz jutni, de úgy érezte, a tüdeje összepréselődik, a mellkasát olyan erősen szorította valami, hogy szinte fájt.
Jack ráfeküdt, forró teste egészen betakarta. A hajába fúrta az arcát és a fülébe lihegett.
A lány lehunyta a szemét, nem akarta, hogy visszatérjen a valóság. Még egy kicsit így akart maradni. Abban a világban, ahol nem érzi magát annyira átkozottul megbántva.
Jack leszállt róla, forró magjával együtt kihúzta a farkát a vaginájából. Oldalra gurult, és a karjába vette. Mia nem ellenkezett, behunyta a szemét, ahogy a feje a férfi mellkasához ért.
Jack a haját simogatta, kivehetetlen szavakat mormolt a fülébe. Nem számított, mit mond. Egy éjszakára végre oda került, ahová tartozott. Azt kívánta, bárcsak soha ne érne véget.

fel