Amire vágyik

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Hatodik fejezet

Jack figyelte, ahogy a dagadt fickó sietve végigmegy Miával a folyosón, majd betuszkolja egy helyiségbe. A karján megfeszültek az izmok, a keze ökölbe szorult a teste mellett. Valami nincs rendjén.
Az ösztöne még soha nem hagyta cserben. Legszívesebben berúgta volna az ajtót, és kirángatta volna Miát a szobából. De félelmet látott a lány szemében, és tudta, hogy bajban van. Nem akarta, hogy bántódása essék.
Néhány perccel később a dagadt fickó kijött, Jack pedig elindult felé. Félúton találkoztak. Jack nyugalmat erőltetett magára.
– Megint találkozunk.
A fickó ingerülten felnézett, majd elmosolyodott, amikor meglátta Jacket.
– Azért jöttél, hogy megnézd Miát?
Jack bólintott.
– Megfontoltam az ajánlatodat.
A fickó a hüvelykujjával megbökte a vállát.
– Néhány vendégemet szórakoztatja most. Természetesen bemehetsz, de ára van.
Jack szeme elkeskenyedett.
– Pontosan miféle szórakoztatásról beszélünk, mert meg kell mondjam, nem szeretek másokkal nőn osztozkodni.
A dagadt nevetett.
– Ha adsz nekem ötszáz dollárt, a tiéd egész estére. Nem fekszik le egy vendéggel sem. Jobban szeretem, ha csak elvarázsolja őket. Addig mozgatja a punciját az orruk előtt, amíg a gatyájukat is odaadnák, hogy vele legyenek. Terveim vannak Miával, de nem szerepel közöttük, hogy szedett-vedett kurvát csináljak belőle.
– Mégis odaadnád nekem egy éjszakára – felelte Jack.
A fickó megvonta a vállát.
– Neki is szüksége van a karbantartásra, ráadásul úgy látom, nem igazán rajong érted. Ráfér a kis kurvára a lecke. Talán rájön, hogy nem ő az, aki irányítja itt a dolgokat.
Jack legszívesebben torkon ragadta volna, és addig szorítja, míg ki nem dülled a szeme. Óvatosan a pénztárcájáért nyúlt, nehogy elárulja a dühét a keze remegésével. Kihúzott öt bankjegyet, és a fickó felé nyújtotta.
A férfi elvette a pénzt, és a zsebébe tömte.
– Csak arra ügyelj, hogy itt legyen holnap este hat előtt. Fel kell lépnie, és fontos programja van rögtön utána.
– Nevetett, amikor ezt mondta.
Jack bólintott. Túlságosan erősen kellett szorítani a fogát, semhogy meg tudott volna szólalni.
A dagadt fickó a szoba irányába intett a fejével.
– A tiéd.
Jack az ajtó felé indult, és megállt, mielőtt kinyitotta volna.
– Mibe keveredtél, Mia? – motyogta magának.
– Mi a fenéért árulod itt magad minden éjjel?
Kinyitotta az ajtót, és igyekezett áttekinteni az eléje táruló képet. Egy csomó öltönyös üzletember ült a fotelekben, elszórtan a szobában. Zene áradt az olcsó hangfalakból, és az összes szem a helyiség túlsó végére szegeződött. Jack követte a pillantásukat. Mia érzéki táncot lejtett, egy széket használt színpadként.
Fel volt öltözve, de csak alig. A mellbimbóját és a lába közét ugyan eltakarta a ruha, de ez volt minden. A lány felnézett, és meglátta. Egy pillanatra megmerevedett és rámeredt. Szégyen villant gyönyörű, kék szemében. Aztán félrenézett, és folytatta a táncot.
A számnak hamarosan vége lett, Mia pedig végigment az ülő férfiak között, mosolygott, és incselkedett velük. Felvette az italrendelést, aztán a mini bárhoz suhant, hogy kitöltse az italokat.
Bár határozottnak és összefogottnak tűnt, Jack jól látta, hogy remeg a keze, ahogy a tálcára teszi az italokat. Félelmet és zavartságot látott a tekintetében. Akármit is csinál itt Mia, az biztos, hogy nem jószántából teszi.
Hátradőlt a székében, és megpróbált úgy viselkedni, mint a többiek a szobában. Miután Mia kiszolgálta őket, lesütött szemmel elé állt.
– Mit keresel itt?
Jack felhúzta az egyik szemöldökét.
– Vigyázok, nehogy bajba kerülj.
– Martinnak nem fog tetszeni – sziszegte.
– Menned kell.
– Ó, a dagadt fickóra gondolsz? Tudja, hogy itt vagyok. Légy jó kislány, és hozz egy italt! – tette hozzá, és megpaskolta a lány fenekét.
Mia összerezzent, és elsétált. Jack a többi férfira kacsintott, akik végignézték a jelenetet. Fogalma sem volt, kik azok és milyen veszélyt jelentenek, de nem akarta tudtukra adni a szándékát. Hadd gondolják csak azt, hogy ő is egy közülük, aki épp nőre vadászik.
Hajnal felé járhatott már az idő. Mia fáradtnak látszott, a lába hasogatott, de a férfiak nem akartak még távozni. Még több italra, még több táncra vágytak. Egyre részegebbek, hangosabbak és követelőzőbbek lettek.
Az egyik egyszer csak az ölébe vette Miát, és az ágyékához szorította a fenekét. Megfogta a mellét a bikinin keresztül, és megszorította.
Jack már épp felpattant volna a székéből, mikor Mia arcon öntötte a férfit egy itallal. Az felugrott, és a földre lökte Miát.
– Kurva, ezért fizetni fogsz!
Dühösen törölgette az italt drága öltönyéről. Amikor az övéhez nyúlt, Jack megelégelte a dolgot. Átverekedte magát a férfiak között, akik addigra már mind felálltak, és a dühös fickót biztatták. Jack lehajolt, és a karjába vette Miát. A lány odabújt hozzá, Jack a mellkasán érezte a szívverését. Rettenetesen félt.
– További szép estét kívánok az uraknak – mondta Jack.
– A hölgynek és nekem van egy kis üzleti ügyünk. Nem igaz, édes?
Mia bólintott, és még mélyebbre fúrta a fejét a mellkasában.
– Várj csak egy kicsit! – tiltakozott a dühös fickó.
– Fizettünk a szórakoztatásért!
– Beszéljétek meg Martinnal – szólt vissza Jack a válla felett, és az ajtó felé indult –, ugyanis nekem ígérte a lányt ma éjszakára.
Jack látta, ahogy valaki a kezét a férfi vállára teszi.
– Hadd menjen, lesz máskor is alkalmunk rá.
Jack összeráncolta a homlokát, de folytatta az útját az ajtó felé.
Áthaladt Miával a karjában a már üres klubhelyiségen, kilépett a bejáraton, és a kocsijához ment. A lány kis keze szorosan és odaadón a tarkójára simult, az arcát a mellkasába fúrta. Enyhén remegett, amitől Jack percről percre dühösebb lett.
Kinyitotta az utas ülés felőli ajtót, finoman beültette a lányt, aztán megkerülte az autó elejét, és beült a kormány mögé. A lányra nézett, aki háttal neki, összekuporodva bámult ki az ablakon. Káromkodott egyet, beindította a motort. Néhány perc múlva elhaladt a lány bérháza előtt, úton a város egyik kevésbé lerobbant negyedébe.
– Hová megyünk?
– Egy hotelbe. Biztos lehetsz benne, hogy nem foglak visszavinni abba a patkánylyukba, amit a lakásodnak nevezel.
– Meglepetésére a lány nem veszekedett vele. Tény, hogy elég fáradtnak látszott a beszélgetéshez.
Begördültek egy hotellánc egyik szállodájának a parkolójába. Jack leállította a motort.
– El ne mozdulj! – utasította.
– Szerzek egy szobát.
Öt perccel később visszatért a szobakulccsal a kezében. Üres parkolóhelyet keresett, és beállt. A kocsi kulcsát a zsebébe süllyesztette, kiszállt, és átment Mia oldalára. Amikor kinyitotta az ajtót, látta, hogy a lány mélyen alszik. Nem akarta felébreszteni, így aztán átkarolta a kis testét, kiemelte a kocsiból, és felvitte a szobába. Amikor az ajtóhoz ért, úgy ügyeskedett, hogy Mia lába alól elérje a kilincset.
Kint már világosodott, nemsokára fényes nappal lesz. Oldalazva belépett a szobába, és örömmel látta, hogy van sötétítőfüggöny. Miának pihennie kell. Berúgta maga mögött az ajtót, aztán az ágyhoz vitte. Amikor letette, a lány kinyitotta a szemét. Félelem, zavartság és bizonytalanság ült benne.
Jack óvatosan kihúzta a takarót a lány alól, ráterítette, aztán ő is bemászott mellé.
Érezte a lány bizonytalanságát. Feszült volt, mintha várna valamire, de Jack nem tudta, mi az.
– Aludj, Mia! – suttogta, közel a füléhez.
– Majd beszélgetünk, ha felébredsz.
Magához húzta, és szorosan megölelte. A lány teste hozzásimult, mintha mindig is oda tartozott volna. Tökéletesen illett hozzá. Jack a lány selymes haját simogatta.
Holnap. Holnap kideríti, mi az ördög folyik itt. Holnap véget vet ennek az egész szarságnak. Addig azonban olyan szorosan öleli magához, ahogy csak tudja, amíg már egyikőjük sem fogja tudni, hol végződik az egyik, és hol kezdődik a másik. Remélte, hogy világosan és egyértelműen érti a lány, miről van szó ezúttal. Az övé, és nem engedi el. Soha többé.

fel