Amire vágyik

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Tizedik fejezet

– Mondja csak Mr… mit is mondott, mi a neve?
Jack a jólöltözött férfira nézett, aki belépett a tárgyalóba.
– Nem mondtam – felelte szárazon. A tekintete az ostorra tévedt a férfi kezében, és igyekezett megfékezni a gyilkos vágyat, ami ébredt benne.
A két fegyveresre pillantott, akik ott voltak vele a szobában, míg a találkozóra várt. Nem tudta, hányan lehetnek még. A házat kívül és belül is jól őrizték. A férfi mosolygott.
– Értem. Titkolózó a barátunk. Akkor mondd, mit tehetek érted?
– Nálad van a nő, aki nekem kell.
A férfi felhúzta a szemöldökét.
– Sok nő van nálam.
Jack szinte átfúrta a tekintetével.
– Szőke, formás, jó cicik, jó segg. Ma éjjel árverezik.
A férfi szeme megrebbent.
– Szóval Miára gondolsz.
Jack bólintott.
– És miért érdekel?
– Van egy rendezetlen ügyünk.
A férfi leült az egyik fotelbe, és italt töltött magának a kristályüvegből, ami az asztal hozzá közelebb eső végén állt.
– Kérsz egy italt?
Jack megrázta a fejét.
– A nevem Drake – folytatta.
Felemelte a poharat, és körbe-körbe mozgatta, mielőtt beleivott volna.
– Erik azt mondja, hogy vannak kapcsolataid, igaz ez?
Jack lassan felemelte az ingét és megmutatta a tetoválást a hasán.
Drake felhúzta a szemöldökét.
– Te lennél az? Az egyetlen, aki megmenekült a rajtaütés során. A rendőrség keres, te meg itt vagy, és egy nő után érdeklődsz. Különös, nem gondolod?
Jack nyugalmat erőltetett magára, és gyorsan felvette azt a szerepet, amelyet az elmúlt két évben tökélyre fejlesztett.
– Elveszítettem a rabszolgámat a rajtaütés során – felelte és megvonta a vállát.
– Akarok egy másikat, mielőtt délre megyek és meghúzom magam. Lapulni magányos dolog, ha tudod, miről beszélek.
Drake elvigyorodott.
– Pontosan tudom. Mit adsz cserébe?
Jack keményen ránézett.
– Fizettem a kurváért tegnap éjjel, de kirabolt. Nem vagyok hajlandó olyan áruért pénzt adni, amit nem kóstoltam meg. Egy órát akarok vele. Ha tetszik, nagylelkű leszek. Azt akarom, hogy halaszd el az árverést, amíg nem hallottad az ajánlatomat.
Drake letette a poharát, és Jacket fürkészte.
– Szóval ki akarod próbálni az árut? Gondolom tisztában vagy vele, hogy lehetetlent kérsz?
– Sok pénzt áldoznék egy puncira, ha tudom, hogy első osztályú – felelte Jack hanyagul.
– Előleget kérek. Természetesen nem visszatérítendő – egyezkedett Drake.
Jack keresztbe tette a karját a mellén.
– Én pedig azt mondom, nem fizetek egy centet sem, ha nem tudom, mit kapok érte. Félsz, hogy átverlek? – tette hozzá baljós hangon, és élvezte, ahogy a szarházi fészkelődni kezd a székében.
Legszívesebben fegyverrel rontott volna rá, de fogalma sem volt, mibe keveredik. Tovább kellett játszania, és meggyőződnie arról, hogy Mia biztonságban van. Nagyon remélte, hogy Kenny hamarosan megérkezik a zsarukkal.
– Ám legyen – mondta végül Drake és felállt a székből.
– De van néhány kikötésem, és akkor a kóstolás mindkettőnk számára hasznos lehet. Fel fogom venni az egészet. Ha nem veszed meg, értékes műsor lesz a jövőbeni vásárlóknak. Csak hogy tudd: az embereim is figyelni fognak benneteket.
Jacknek vissza kellett tartania magát, hogy ki ne verje a fogsorát. A burkolt fenyegetés mindennél jobban dühítette. Mintha a gennyek nem néznék őket közben függetlenül attól, hogy veszélyesnek tartják-e. Rábólintott a feltételekre, mert nem bízott a hangjában. Drake intett neki, hogy kövesse.
– Egy erre a célra kialakított helyiségbe kísérlek, és megkapod Miát. Miután letelt az egy óra, várom az ajánlatodat. Különben megkérünk, hogy távozz.
– Megegyeztünk.
Drake a fejével intett a két fickónak, akik néhány méterre álltak tőlük. Az egyik Jack mögé lépett, és megmotozta.
– Az ember soha nem lehet elég óvatos – mondta Drake mosolyogva, miközben a pénztárcáért nyúlt, amit Jack zsebéből vettek ki.
Drake átnézte a tárca tartalmát, aztán láthatóan elégedetten visszaadta.
– Jöjjön utánam, Mr. Kirkland.
Jack követte Drake-et a hosszú folyosón, majd beléptek a giccses hálószobába. Egy hatalmas ágy állt a szoba közepén. Jack körülnézett. Kampókat látott a mennyezeten és az ágylábakon. Egy ódivatú sámli állt az ágy végében. Rengeteg ostor, bilincs, bimbócsipesz, kötél és más szexuális játékszer feküdt szépen egymás mellett egy hosszú asztalon a fal mellett.
A falon, amely előtt az asztal állt, egy nagy tükör lógott. Nyilvánvalóan ezen át bámulnak be a szobába. Jack a kamerákat kereste. Nagyon óvatosnak kell lennie, nehogy elárulja magát vagy Miát.
A gyomra összeszorult, mikor rágondolt, mit kell tennie. Ironikus a helyzet. Annak érdekében, hogy megmentse, úgy kell a magáévá tennie, ahogy mindig is szerette volna. Remélte, hogy a lány megbocsát majd neki, és megérti. Ha később meggyűlöli, akkor is az a legfontosabb, hogy most épségben kijuttassa innen.
– Itt várj! – utasította Drake.
– Hozom a lányt.
Jack nagyot sóhajtott, és ledobta magát egy fotelbe az ágy mellett. Nem akart idegesnek vagy feszültnek látszani.
Néhány perccel később kinyílt az ajtó és Drake sétált be, maga előtt tolva Miát. A lány teljesen meztelen volt, kivéve a nyakörvet a nyakán. A férfi a póráz végét tartotta a kezében.
Mia elvesztette az egyensúlyát, amikor Drake megrántotta.
– Térdre, ribanc! – parancsolta Drake Miának.
– Köszöntsd szépen a gazdádat. Ha elégedett lesz veled, akkor hazavihet magával. Ha nem, később elárverezünk.
Mia lassan felemelte a fejét és Jackre nézett. A férfi látta, hogy düh izzik a szemében. Jól van. Nem törték meg. Az összes maradék lélekjelen¬létére szükség lesz, ha élve ki akarnak jutni.
Jack mást is látott rajta. Megkönnyebbülést és bizalmat. Nem érdemli meg a bizalmát. Elhagyta, mégis nyugodtan, határozottan néz rá. Lélekjelenléte meghazudtolja a félelmét. Jack mélyen a szemébe nézett, azt akarta, hogy megértse, hogy bízzon benne, miközben azt teszi, amit tennie kell.
Odament hozzá, és remélte, hogy nem szól egyetlen szót sem addig, amíg Drake ott van.
– Csókold meg a lábamat, rabszolga! – utasította keményen a lányt.
Mia meglepetten pislogott, aztán összeszedte magát, és közönyös álarc mögé rejtette az érzéseit. Drake a földre nyomta, Mia a kezére támaszkodott, az arca centiméterekre volt Jack lábától. Pillanatnyi habozás után az ajkát a cipője orrához érintette, majd lassan elhúzódott.
– Nagyon jó! – mondta Jack elégedetten. Drake-re nézett.
– Magunkra hagyhatsz bennünket!
Úgy látszott, mintha Drake mondani akarna még valamit, de végül csak bólintott és kilépett az ajtón.
Jack megfogta a pórázt, és felállította Miát. Elfordította az arcát a tükörtől. Mia mereven állt, miközben a férfi a háta mögé sétált. Jack a mellkasát a hátához érintette, és óvatosan félresimította a haját. Aztán kinyitotta a száját, és úgy tett, mintha a nyakát harapdálná.
– Figyelnek bennünket – megvárta a szavai hatását, időt hagyott a lánynak, hogy felfogja, amit mond. – Azt akarom, hogy bízz bennem, Mia. Tedd meg, amit mondok, mindegy, mi az. Dugni fogunk. Egyenes adásban néznek minket ezek a férgek. Csak rám figyelj, édes, semmi másra. Nem sétálhatunk ki csak úgy. Ki kell vágnunk innen magunkat. Érted?
Mia alig láthatóan bólintott.
Jack egy pillanatra lehunyta a szemét, szomorúság és szégyen áradt szét a lelkében. Soha nem akarta, hogy a lány megismerje az igazi Jack Kincaidet. Vajon gyűlölni fogja érte? Nem számít, csak életben maradjon.
Megacélozta magát, és hagyta, hogy a vágy elhatalmasodjon rajta. Kiengedte a gyeplőt, a kéj elárasztotta a testét. A múlt képei villantak fel lelki szemei előtt, akár egy gyorsan pergő film. Mia az ágyában, csókolgatja, a lábával átöleli. A kínzó vágy, amelyet érez, amikor csak megérinti, amikor csak rá gondol. Belekapaszkodott a vágyba, és kitárta a lelkét előtte.
– Készülj fel, kezdünk! – motyogta és ellépett tőle.
Jack megkerülte és elé állt.
– Térdelj le! – mondta élesen.
A lány térdre ereszkedett, a tekintetét a tökéletes odaadás jeléül leszegte. Bárcsak tudná, milyen gyönyörű. Szégyellnie kéne magát, hogy ennyire felizgult, de képtelenség lett volna tagadni a vágyat, amely szétáradt a testében.
Jack lehúzta a nadrágja cipzárját és elővette a farkát. Az egyik kezével Mia hajába markolt, és előrerántotta a fejét.
– Szopjál le! – parancsolta.
– Vedd be jó mélyen! Jól csináld, különben elfenekellek!
Mia ajka lassan szétvált. Felnézett rá, bizonytalanság ült gyönyörű, kék szemében. Jack bólintott, az engedélyét adta. A szájához tette a péniszét, majd egyetlen, határozott mozdulattal behatolt.
Mintha csak forró selyem ölelte volna körül a farkát. Nedves, forró és erotikus volt. Elvette a kezét a farkától, és mindkettővel a lány hajába markolt. Keményen, mozdulatlanul tartotta a fejét maga előtt.
Engedte, hogy a domináns énje átvegye az irányítást. Nem is kellett színlelnie. A játék nem játék volt. Elfeledkezett a környezetéről, kizárt mindent a tudatából, kivéve az előtte térdelő nőt, akivel élete legdédelgetettebb álmát válthatja valóra.
– Amikor elmegyek, azt akarom, hogy lenyeld minden cseppjét! – hörögte Jack.
– Ha csak egy csepp is mellémegy, megbüntetlek. Megértetted?
A farkával mélyen a torkában Mia képtelen lett volna megszólalni, így csak bólintott.
Jack elhúzódott tőle, hagyta, hogy levegőhöz jusson, aztán újra előredöfött a selymes forróságba. Az egyik kezét végighúzta Mia arcán, megfogta az állát, és finoman megszorította.
– Nyisd ki nagyobbra, lazítsd el az állkapcsodat – utasította.
– Be tudod kapni teljesen. Azt akarom, hogy megtedd.
A lány küzdeni próbált, de Jack nem hagyta, hogy ő irányítson. Végül Mia feladta, és elengedte a kezét. A férfi a torka mélyéig hatolt. Egy pillanatra megállt, és élvezte, hogy tövig behatolt a szájába.
Amikor a lány ismét küzdeni kezdett, elhúzódott tőle, hogy levegőhöz jusson.
– Nagyon jó! – motyogta elismerően.
– Az ember azt hihetné, hogy egész életedben csak szoptál. Most pedig nyisd ki szép nagyra, édes! El fogok menni.
Ismét megragadta a lány állát, és mélyen behatolt a szájába. A lány a farkát szopogatta, a csípője az arcának csapódott. Csattogó, szürcsölő hang töltötte be a helyiséget. A sperma feltódult a férfi heréjéből, a farka kőkemény lett.
A magja elöntötte a lány száját. Az első néhány kilövellés a torkát érte. Mia halkan felnyögött, nyelt egyet, majd még egyet.
Jack felette vonaglott, a combján kidagadtak az izmok, ahogy az utolsó csepp sperma is a lány szájába került. Mia óvatosan tovább nyalogatta a péniszét, az utolsó cseppig a szájába szívta a magját.
Jack végül elhúzódott tőle. Megfogta az állát, és felemelte a fejét.
– Élvezed, rabszolga?
Mia szeme fényesen csillogott a vágytól. Az ajka duzzadt volt a dugástól.
– Igen – suttogta.
Jack megtörölte Mia száját a hüvelykujjával.
– Állj fel! – utasította.
A lány bizonytalanul lábra állt, egy kicsit remegett a férfi előtt. Jack kinyújtotta a kezét, és megfogta formás mellét. Az ujja közé vette a mellbimbóját, és addig izgatta, míg kemény nem lett. Mia megremegett az érintésére, és kitárulkozott a gyengédség előtt.
– Élvezted, hogy szophattad a farkam?
– Igen.
– Igen, gazdám! – helyesbített Jack.
– Igen, gazdám.
– Jól van. Elégedett vagyok.
Jack azt akarta, hogy Mia az ágyra dőljön, és a puncija szabaddá váljon. Legszívesebben jól elverte volna a fenekét, hogy lássa rajta a vörös izzást, de nem tudta, mit kellett a lánynak addig elviselnie. Nem volt szíve megtenni, még ha a szerepe ezt is kívánta. Azt akarta, hogy annyi örömben legyen része, amennyit csak adni képes neki.
– Lefekhetsz az ágyra – mondta neki.
– A hátadra. Tárd szét a combodat és a puncidat. A lábad lógjon le az ágyról.
Mia megfordult és bizonytalan léptekkel az ágy felé indult. A férfi legszívesebben kinyújtotta volna a kezét és támogatja, de mindenkit, aki őket nézte, meg kellett győzni arról, hogy csak az árut vizsgálja.
Mia úgy tett, ahogy kérte. Az ágyra feküdt, a végéhez kúszott, és a lábát lelógatta. Széttárta a combját. A puncija rózsaszín húsa láthatóvá vált.
Jack levetkőzött, odament hozzá, és elhelyezkedett a lába között. Megérintette Mia lágy szeméremszőrzetét, ujjával a csiklóját babrálta. Mia felsóhajtott, és megremegett.
A férfi lejjebb csúsztatta a kezét a hüvelye bejáratáig, és bedugta az egyik ujját a nyíláson. Lassú, könnyed mozdulatokkal izgatta, aztán elvette a kezét. A lány csalódottan felnyögött.
– Te szolgálod az én örömömet, rabszolga, nem pedig fordítva – feddte meg Jack.
– Ha észben tartod, jól ki fogunk jönni.
Ezt mondta, pedig azon volt, hogy kielégítse a lányt. Azt akarta, égjen érte úgy, ahogy ő ég érte. Elfeledtesse vele, hogy figyelik őket. Azt akarta, rá figyeljen, csakis rá, és a gyönyörre, amelyet adhat neki.
Lehajtotta a fejét, és a szájával a lágy redőket kereste. Közelebb hajolt, nyalogatta, harapdálta az érzékeny bőrt. A lány combja remegett a feje mellett. A teste rázkódott és vonaglott, halkan nyögdécselt.
Jack a hüvelyétől a csiklója felé kalandozott a nyelvével. Megkóstolta, kényeztette. A nyelve hegyével cirógatta az apró kis gombot, majd beszívta a szájába. Mia közel volt az orgazmushoz, de Jack tudta, hogy még nem adhatja meg neki, amire vágyik.
Elhúzódott tőle. Felmászott rajta, és az arca fölé térdelt.
– Szopogasd, amíg elég kemény lesz, hogy rendesen megdugjalak! – parancsolta.
Előrehajolt, a karjára támaszkodott. A csípőjét leengedte a lány szája felett, majd le-fel mozgatta. A pozíció pokolian erotikus volt. Úgy dughatta meg a száját, mintha a puncija lenne.
A farka ki-be járt a lány száján. Felemelte a csípőjét, majd újra előredöfött. A pénisze életre kelt Mia meleg, nedves szájában. Nemsokára ismét kőkemény lett. Finoman behatolt mélyen, egészen a torkáig, és élvezte, ahogy Mia a nyelvével dörzsölgeti.
Aztán elhúzódott tőle, lecsúszott a testén, és ott volt, ahol korábban, a lába között.
– Nyisd szét a puncidat az ujjaiddal!
Mia zavartan odanyúlt, és szétnyitotta a rózsaszín szeméremajkakat. A piros kis gomb megremegett és megmerevedett. A hüvelye nedves volt a váladéktól. Fel volt izgulva. Legalább annyira vágyott a férfira, mint az rá.
Jack a hüvelykujját a csiklójára tette, és körkörösen mozgatta. A lány csípője felemelkedett, halkan felsikított. A férfi a csiklójára nyomta a hüvelykujját, a hüvelye bejáratához tette a farkát, majd behatolt a nyílásba.
Mia hangosan zihált, és vonaglott alatta. Jack az ágyhoz szögezte, egész testével ránehezedett. Hagyta, hogy elég nagyra táguljon. Amikor a lány puncija megfeszült és benedvesedett, elkezdte kúrni.
Az ujját elvette a csiklójától, mire Mia felszisszent csalódottságában. Jack szélesebbre tárta a combját, és mélyebben beléhatolt. Felnyúlt és az ujjai közé vette mindkét mellbimbóját.
Megszorította, húzogatta, simogatta a csúcsokat, miközben újra és újra beléhatolt. Mia teste megfeszült, a puncija összerándult, megszorította a farkát. Jack tudta, hogy közel van az orgazmushoz.
Keményebben kezdte kúrni. Amikor érezte, hogy már nagyon közel van, hogy elmenjen, erősen megpöckölte mindkét mellbimbóját.
Mia felsikított. Jack nedvességet érzett a pénisze körül. Egyre hevesebben dugta a lányt. Már ő is közel járt. Végül kirántotta a farkát Mia hüvelyéből, a kilövellését a lány hasára és mellére irányította. Aztán visszasiklott a lányba, és hosszú másodpercekig benne maradt.
Egy pillanatra a tekintetük is összeforrt. Jack a lány szemébe nézett, azt akarta, hogy megértse, miért teszi ezt. Mia bátran nézett vissza rá, ami egyértelmű elfogadást jelzett. A férfi legszívesebben a karjába vette volna, és olyan messzire viszi, amilyenre csak tudja. Valahová, ahol szeretheti és vigyázhat rá.
Elhúzódott tőle, felsegítette az ágyról, és biztatóan megszorította a kezét.
– Menj a fürdőszobába, és takarítsd le magad! Amikor visszajössz, azt akarom, hogy addig szopd a farkam, amíg nem lesz megint kemény.
– Igen, gazdám! – felelte Mia csendesen.
Bement a néhány lépésre lévő fürdőszobába. Jack hallotta, ahogy megnyitja a vizet. Néhány perccel később visszajött, odament hozzá, és engedelmesen letérdelt előtte. Mindkét kezét a férfi csípőjére tette, a nyelvét végigfuttatta merev péniszén. Jack felnyögött. A lány a szájába vette a farkát, és a nyelvével az érzékeny makkját kényeztette.
Tökéletes istennő volt. Jack bármit megadott volna, hogy ne abban a szobában legyenek.
Hagyta, hogy a lány egyedül végezze a dolgát, türelmesen megvárta, amíg megtalálta a ritmust. Mia a farkát kezdte simogatni a kezével. Minden egyes érintése a kéj újabb és újabb hullámát indította el Jack testében.
A pénisze hamarosan megkeményedett. Korábban soha nem reagált így egyetlen nőre sem. Kész volt újra megkefélni, élete két legnagyobb orgazmusa után.
– Térdelj le! – nyögte.
– Feküdj a földre, arccal az ajtónak!
Mia otthagyta a férfi farkát, letérdelt elé, az arcát a földhöz érintette. A feneke a levegőbe emelkedett. Jack keze remegett, ahogy a tenyerébe vette az egyik farpofáját.
Ráhajolt a lányra, a péniszét a puncijához illesztette. Lehajtotta a fejét, és a vállát kezdte harapdálni, közben halkan a fülébe motyogott.
– Amikor fenékbe akarlak kúrni, felsikoltasz, és úgy teszel, mintha elájultál volna. Megértetted?
– Igen – suttogta a lány remegő hangon.
Jack előrenyomta a csípőjét, és behatolt a nedves puncijába. Csodálatos érzés volt. Olyan szűk, mintha csak ráöntötték volna. Forró balzsamként ölelte körül a farkát.
Jack hosszú percekig lassú, könnyed mozdulatokkal dugta. Közben az agya lázasan dolgozott, hogy felkészüljön a rájuk váró feladatra. Nem tudta, hányan figyelik őket, de biztos, hogy hamar odaérnek, ha kell. Remélte, hogy a meglepetés erejével előnyt szerezhet, és miután lefegyverezte őket, megtalálja a menekülő utat is.
– Készülj föl! – motyogta Jack anélkül, hogy a szája megmozdult volna.
Kihúzta a farkát, és kéjsóváran a lány fenekére csapott.
– Lássuk, hogy tetszik, ha seggbe kúriák, rabszolga! – mondta hangosan.
Szétfeszítette a lány farpofáit, a farkát a szoros kis nyíláshoz nyomta.
– Most! – suttogta.
Előrenyomta a csípőjét, úgy tett, mintha a lány fenekét dugná. Mia Oscar-díjas sikolyt hallatott, majd előrebukott és elterült a padlón.
Jack felugrott.
– Picsába! – üvöltötte. Dühösen megfordult.
– Mi a fasz van ezzel?
Ahogy várta, kivágódott az ajtó, és két fegyveres férfi rontott be.
Drake dühös arccal loholt mögöttük.
– A hülye kurva elájult! Milyen dolog ez? – őrjöngött Jack.
– Bocsánatot kérek – mondta Drake bosszankodva.
– Biztosíthatlak, hogy kárpótolunk az esetért. Azonnal. Megbüntetjük, és legközelebb felkészültebb lesz.
Jack megvárta, amíg Drake közelebb lép hozzá, majd gyilkos sebességgel és pontossággal csapott le. Kirúgta a pisztolyt az egyik fickó kezéből, majd fordulatból hasba rúgta a másikat, aki összegörnyedt, és a tarkójára mért ütéstől elájult.
A társa nekirontott Jacknek, magával rántotta a földre, birkóztak, aztán egyszer csak elernyedt. Jack csodálkozva lökte le magáról.
Mia állt felette a fegyverrel a kezében. Hatalmas csapást mért a fickóra a pisztoly agyával. Felemelte a fegyvert, és remegő kézzel Drake-re irányította, aki csak tátotta a száját a döbbenettől.
– Meg ne mozdulj, rohadék! – sziszegte Mia. A fegyver még jobban remegett a kezében, ahogy a ravaszra tette az ujját.
– Mia, édes – kezdte nyugtatgatni Jack.
– Add ide a pisztolyt! Nincs időnk! Add ide!
A lány nem mozdult, Drake-re szegezte a tekintetét, és olyan gyűlölettel nézett rá, hogy Jack attól félt, azon nyomban lelövi. Nem mintha sajnálta volna, de egyelőre szüksége volt Drake-re, hogy élve kijussanak.
Óvatosan a lány vállára tette a kezét, és a fegyverért nyúlt.
– Add ide nekem, édes! Sietnünk kell! Lesznek többen is.
Mia megfordult, ránézett. Kék szemében annyi fájdalom és szorongás tükröződött, hogy Jacknek elállt a lélegzete. Lassan leengedte a fegyvert, és a férfinak nyújtotta.
Jack odament Drake-hez, és a csövét a fejéhez nyomta.
– Vedd fel az ingemet, Mia!
A lány gyorsan magára kapta. A térdéig ért, eltakarta a meztelenségét – nem mintha számított volna. Inkább meztelen legyen, mint halott.
– Add a farmeromat, édes!
Jack felrángatta a nadrágját az egyik kezével, a másikkal Drake-re szegezte a pisztolyt. Amikor végzett, megrántotta a férfi gallérját és az ajtó felé lódította. Mikor elhaladtak a két ájult őr mellett, Jack lehajolt a másik pisztolyért, és odaadta Miának. Aztán hátrafeszítette Drake fejét, és a pisztoly csövét a halántékához szorította.
– Nem fogjátok megúszni! – szólalt meg végül Drake.
– A ház körül van véve. Megdöglesz, mielőtt még kijutnál innen.
– De csak utánad, pajtás – mondta Jack szárazon.
Az ajtóban megállt, és visszanézett Miára. Biztatóan bólintott. Aztán a fegyverre nézett a kezében.
– Tudod, hogy kell használni?
– Elboldogulok – mondta Mia, összeszorítva a fogát.
– Akkor gyerünk, tűnjünk el innen!

fel