Amire vágyik

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Tizenhatodik fejezet

– Kinyithatod! – mondta Jack, és elvette a kezét Mia szeme elől.
A lány az előtte álló téglaházra bámult, majd meglátta az „Eladó” táblát, amelyen keresztben „Elkelt” felirat állt. Csodálkozva pillantott Jackre.
– Ez a… – …miénk – felelte Jack.
– Ma reggel írtam alá a papírokat.
Mia örömében felsikoltott és a nyakába ugrott. A férfi elkapta, a lány pedig átölelte a csípőjét a lábával. Csókokkal halmozta el az arcát és a száját, miközben Jack csak nevetett. Egy hónap telt el azóta, hogy otthagyták Dél-Texast és az összes kínzó emléket. Miát tisztázták a vádak alól. Jó nagy ügy kerekedett a dologból, számtalan letartóztatással.
Dallasban közös lakást béreltek, Jack visszament dolgozni a Rangerekhez. Ragaszkodott hozzá, hogy a lány ne vállaljon munkát. Mia tudta, hogy még mindig aggódik a – fizikai és lelki – sebei miatt.
– Na, mit gondolsz? – kérdezte Jack, aztán megfogta a kezét és elindultak a bejárati ajtó felé.
– Imádom!
– Azt akarom, hogy feleségül gyere hozzám – közölte Jack.
– Amint megszerveztük. Arra gondoltam, elrepülhetnénk Vegasba a következő vagy az azutáni hétvégén.
Mia elmosolyodott. Tipikus Jack-féle tervezés. Nem kérdez, csak bejelenti, mi van. Nem mintha kérdéses lett volna, van-e kedve hozzá. Ezt a férfi is jól tudta, legalábbis tudnia kellett. Az elmúlt hónap minden percét együtt töltötték, hogy minél jobban kiismerjék újdonsült kapcsolatukat.
Még mindig volt idő, amikor Jack azon aggódott, hogy túlságosan erőszakos, de Mia csak nevetett rajta, és azt mondta, különben nem lenne vele. Ez igaz is volt. Mia szerette őt, a domináns természetét, örömmel megadta magát az akaratának. Jack pedig nagyon vigyázott rá.
A lány sóhajtott. A rengeteg félelem és rettegés után annyira boldog volt Jackkel, hogy el sem hitte.
– Nagyon elhallgattál – szólalt meg mellette Jack.
Mia rámosolygott.
– Csak gondolkodtam.
– Miről?
– Ez túl szép, hogy igaz legyen. Nagyon boldog vagyok. El sem hiszem, hogy szeretsz.
A férfi tekintete elkomorodott, magához rántotta a lányt.
– Én vagyok a szerencsés kettőnk közül, édes. Meg sem érdemellek. Meg sem érdemlem a bizalmadat azután, ami történt. Az életem hátralevő részét azzal fogom tölteni, hogy bebizonyítsam, mennyire szeretlek. Egyetlen nap sem telik majd el úgy, hogy ne tudnád.
Mia sóhajtott, és csókra nyújtotta az ajkát.
– Igen, hozzád megyek.
Jack bűnbánóan mosolygott.
– Gondolom, meg kellett volna kérdeznem.
Mia elmosolyodott, és újra megcsókolta.
– Ami azt illeti, megkérdezhetted volna, de jobban tetszik, hogy közölted velem, összeházasodunk. Vegas csodálatos ötlet. Most pedig hajlandó vagy végre megmutatni az új otthonomat, vagy itt fogunk álldogálni az udvaron egész nap?

Vége

fel