Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Ötödik fejezet

Gray belépett a Cattleman's grillbárba, és a pult felé tartott. Eldöntötte, hogy legurít egy hideg sört. Connor hívta meg a helyi pubba. A fiúk munka után itt találkoztak, hetente többször is. Miután Gray megkerülte a térelválasztót, amely elkülönítette a bárt az étteremtől, meglepetten vette észre, hogy Faith ott ül az egyik távoli sarokban. A lány lába lelógott a magas bárszékről. Az egyik könyöke a pulton pihent, a másik kezében szívószál, az italát kevergette elgondolkodva. Gray odalépett hozzá, de a lány nem nézett fel. Úgy tűnt, gondok gyötrik. A férfi felült a lány mellett álló bárszékre, és intett a pultosnak. Faith meglepetten kapta fel a fejét, amikor Gray megrendelte a sörét.
- Úgy látom, magának és nekem jó érzékünk van hozzá, hogy folyton egymásba akadjunk - motyogta Faith. Gray elmosolyodott.
- Nem követem, ha erre céloz. Mindennap eljövök ide munka után. Magát most látom itt először. A lány elpirult. Gray csodálattal figyelte, ahogy a rózsaszín foltok előtűnnek a lány arcán.
- Nem céloztam semmi ilyesmire. Tudom, hogy Connor és a többiek sokat járnak ide. De azt hittem, ma mindenki sokáig dolgozik. A férfi megvonta a vállát.
- Befejeztük. Pop visszament az irodába, hogy bezárjon. Connor meg hazaindult.
- Gray félrecsapta a fejét, és kérdőn a lányra nézett.
- Miért van itt? Faith tekintete elhomályosult, és gyorsan félrenézett.
- Nem volt kedvem hazamenni - mondta a lány bizonytalanul. Gray magában szentségelt. Lefogadta volna, hogy a lány anyja ma is telefonált, ő pedig még mindig nem tudott bejutni az irodába, hogy elhelyezze a lehallgatót a telefonján.
- Vacsorázott már?
- kérdezte Gray. A lány megrázta a fejét.
- Nem vagyok éhes.
- Zavarja, ha én eszem? Faith visszanézett a férfira, és apró mosoly jelent meg a szája szegletében. Gray ámulva nézte, ahogyan a lány lenyal a felső ajkáról egy csepp italt.
- Csak rajta! Isten ments, hogy egy éhes férfit megakadályozzak az evésben.
- Látom, jól ismeri a férfiak szükségleteit - mondta Gray kissé kétértelműen. A férfi legnagyobb örömére Faith ismét elpirult, és a karjára hajtotta a fejét. Hihetetlenül édes volt a hirtelen elpirulásaival. Gray arról kezdett fantáziálni, hogy vajon a lány egész teste elpirul-e. Vajon félénk az ágyban? Vajon a szerelmének minden egyes ruhadarabot úgy kell lecsalogatnia a testéről? A férfi egész teste megfeszült. Akárcsak a legtöbb férfi, Gray is kész volt minden további nélkül egy jóleső dugásra bármilyen nővel, aki megtetszett neki. A gondolat azonban, hogy Faithszel igazi férfiként viselkedjen, és lépésről lépésre csábítsa el, hatalmas vágyat ébresztett benne. A vágy egészen az ágyékáig hatolt. Csábítás? Jézusom! Nem azért van itt, hogy elcsábítsa, bár Isten látja lelkét, minden pillanatát élvezné. Azért van itt, hogy információt szedjen ki a lányból, és minden szükséges eszközt felhasználjon, hogy elkapja a társa gyilkosát. Gray intett egy arra járó pincérnőnek. Egy hamburgert és egy sült krumplit kért, mielőtt ismét Faith felé fordította volna a tekintetét.
- Milyen napja volt ma az irodában? Kissé feszültnek látszik. Faith kényelmetlenül fészkelődött a bárszéken, és ismét kortyolt egyet az italából. Azután kivette belőle a szívószálat, és egy húzásra kiitta a poharat. -Az irodában minden rendben volt. Kicsit fáradt vagyok. Nem aludtam jól az éjszaka.
- A lány a férfi felé fordult a bárszéken, és barátságosan rámosolygott.
- Na és, hogy tetszik a munka eddig? Klasszikus témaváltás. Biztos, hogy Faith titkol valamit. Egy idióta zöldfülű is látná, de nem voltak olyan személyes kapcsolatban, hogy a lány megbízzon benne, Graynek pedig nincs ideje rá, hogy egy ilyen viszonyt építgessen.
- Tetszik. Eddig nagyon jó.
- Connor azt mondta... Connor azt mondta, hogy a társát nemrégen ölték meg. Gray elkeseredetten próbált rezzenéstelen arccal ülni, hogy a lány ne lássa rajta, mekkora fájdalmat okozott a kérdése. Sokáig nem szólt semmit.
- Sajnálom, nem akartam megbántani. Faith szeme gyengéden fürkészte a férfi arcát. A tekintete megtelt együttérzéssel. Istenem, milyen édes lány. A férfi fogadni mert volna, hogy olyan kedves és finom az érintése is, mint a pillantása.
- Nem bántott meg - mondta Gray csendesen.
- Nem titok. Igen, a társamat - Alexet - megölték szolgálat közben. Faith arca aggódó kifejezést öltött.
- Elkapták a tettest?
- Nem. Még nem. A lány hosszú, szőke haja előrehullott a válla fölött, amint közelebb hajolt a férfihoz. Gray legszívesebben megérintette volna Faith haját. Elképzelte, milyen érzés lehet az ujja köré tekerni a hajfürtjeit, miközben a péniszét lassan a lány puncijába csúsztatja. Fájdalmas súly feszítette Gray mellkasát, de egy hang sem jött ki a száján. Emberemlékezet óta nem feküdt le senkivel, így nem tehet magának szemrehányást amiatt, hogy így reagál Faithre. Volt valami a lányban, aminek nem tudott ellenállni. Faith stimulálta Gray összes óvó és védő ösztönét. Elsősorban nem a vad szex járt a fejében, amikor a lányra gondolt - talán csak egy kicsit. Inkább egy szenvedélyes, lassú szeretkezésről fantáziált. Olyanról, amikor a férfi a nő oltárán áldoz. Amikor minden érintést és mozdulatot kiélveznek, és a végsőkig fokoznak. Aztán következhet a vad, kőkemény dugás. Gray kiürítette söröspoharát, és azon töprengett, miért nem működik az a kurva légkondi.
- Mennyi ideig van eltávozáson?
- kérdezte Faith.
- Úgy értem, mikor megy vissza? A lány előrehajolt. A felsőjén áttűnt a melle finom dombja, és a csipkés melltartó, amelyet viselt.
- Nem tudom. Egyelőre csak lazítok. Majd később döntöm el, hogy aztán mi következik az életemben. Faith elmosolyodott, a férfi tekintete a lány arcára tévedt. Gray nem tudta levenni róla a szemét. Még sohasem akart ennyire megcsókolni senkit.
- Örülök, hogy itt van - mondta a lány kedvesen.
- Poppal nagyszerűen együtt lehet dolgozni. A munkatársait a családjának tekinti. Néha... Néha az embernek ki kell lépnie a saját világából, tudja? Talán magának is erre van szüksége. Hogy távol legyen a megszokottól.
- Magának miből kell kilépnie, Faith?
- kérdezte Gray finoman. A lány arca megrándult. A férfi tudta, hogy Faith nem fogja elárulni. Hülye helyzet. A pincérnő visszatért, és letett egy tányért és egy újabb sört Gray elé. Gray a ketchupért nyúlt, kinyitotta, a hamburgerre és a sült krumplira akarta nyomni. A keze megállt a levegőben, és Faithre nézett.
- Biztos, hogy nem kér belőle? A lány elmosolyodott, és elvett egy sült krumplit.
- Tipikus pasi. Minden úszik a ketchupban.
- Visszafogom magam a maga kedvéért.
- Gray középre tolta a tálat, azután ketchupot nyomott a tál egyik felére. Míg Gray a sült krumplival matató lányt figyelte, hirtelen eszébe jutott valami.
- Nem is kérdeztem: nem zavarja, hogy ideültem? Nem vár valakit? Faith csodálkozva nézett rá, és megrázta a fejét. A férfi egy sült krumplit mártott a ketchupba, és a szájához emelte.
- Nem a barátjával találkozik? Ezúttal is finom pír jelent meg a lány arcán.
- Már nincs barátom - mondta a lány könnyedén. Nem lehet, hogy ez Faith letörtségének az oka? Nem valószínű, nem szerelmi bánatnak látszik. Gray még mindig a lány anyjára gyanakodott. Bárcsak tudná, mennyire van benne Faith a dologban.
- A volt barátja egy barom - motyogta Gray. Faith felkacagott, Gray pedig felkapta a fejét a hangra.
- Azt hiszem, én vagyok a barom. Én vetettem véget a kapcsolatnak.
- Akkor is egy idióta.
- A lány mosolyogva intett a pultosnak, hogy töltsön neki még egy italt.
- Úgy beszél, mint a többiek. Gray felhúzta a szemöldökét.
- Miféle többiek?
- Connor, Micah és Nathan.
- Pedig én nem úgy tekintek magára, mint a testvéremre. Faith szeme elkerekedett.
- Akkor hogy tekint rám? Na most jól megkapta. Lehet, hogy nem is olyan szégyenlős ez a lány, mint gondolta? Faith farkasszemet nézett a férfival. -Mint egy gyönyörű nőre.
- Gray nevetett, amikor a lány megint elpirult.
- Mi az? Mi ilyen vicces?
- Olyan aranyos, amikor elpirul. És imádnivaló, hogy olyan könnyen pirul el. Faith összeráncolta a homlokát, és egy grimaszt vágott.
- Aranyos? Nem gyönyörű, hanem aranyos? Gray odanyúlt, és megérintette a lány karját.
- Mit szól hozzá, ha azt mondom, szerintem mindkettő? Meleg bizsergés áradt szét Faith karjában, miután Gray ujja megérintette a bőrét. A lány nagyot nyelt. Nem volt már tinédzser, de ahogy ott ült, közel egy férfihoz, aki azt mondta neki, hogy gyönyörű és aranyos, egészen zavarba jött. Faith imádta a vonzalom rejtélyes szövevényét. Szerette az új emberekkel való találkozás bizsergését és kihívását. Szerette felfedezni a közeledés első esetlen pillanatait, amelyek szinte öntudatlanok és nagyon őszinték.
- Azt hiszem, együtt tudok élni ezzel - mondta Faith rekedten. Gray visszahúzta a kezét, és folytatta az evést. A lány azt akarta, hogy a férfi újra megérintse. Csak kényeztesse, és nézzen rá úgy, ahogyan az előbb. Érezni a férfias illatát... A lány gyomra idegesen összerándult a vágyakozástól. Faith a férfit figyelte, ahogyan eszik, nézte a határozott mozdulatokat. Erős és magabiztos volt. Szerette az ilyen férfiakat. Vajon kitart a hálószobáig? Ilyen lehet a kapcsolataiban is? Faith kissé megrázta a fejét. Többé nem tesz fel mindent egy lapra. Hány férfin kell még átmennie, hogy megtalálja, amit akar? Vajon megtalálja valaha is, amit akar, amire szüksége van? A péntek fényévnyire volt. Rettenetesen ideges lett arra a gondolatra, hogy egy fétisklubban fog keringeni, de a másik énje büszke volt rá, hogy ilyen messzire kimerészkedett a megszokott kis életéből. Erős és magabiztos. Ha ezeket a tulajdonságokat akarta megtalálni egy férfiban, akkor talán itt az ideje, hogy ő is ilyennek mutassa magát. Rokonlelkek vonzzák egymást, vagy nem?
- Képes lennék egy hétig nem sörözni cserébe, hogy megtudjam, mi jár most a fejében. Faith pislogott, a férfire nézett, és látta, hogy Gray rábámul.
- Bocsánat, elgondolkodtam. A férfi nevetett.
- Már mondtam, nagyon szeretném tudni, hogy miről. Nem fog elpirulni. De igen. Nem. Elpirult. Faith érezte, hogy elvesztette a csatát, amikor a forróság elkezdett felfelé kúszni a nyakán. A fenébe! Gray hangosan felnevetett. A kezébe vette a szalvétát, és megtörölte a száját.
- Ez a pirulás ismét elárulta magát, kedvesem. A lány feljajdult.
- Nem kifejezetten udvarias dolog egyfolytában a hibáimra emlékeztetni. Gray előrehajolt, és az ujja hegyével megérintette Faith állát.
- Egyáltalán nem hiba. Pokolian szexinek találom. Faith érezte, hogy az izgalom végigfut a hátán lefelé, majd újra felfelé a válláig. A lány mellbimbója megkeményedett, és az izmok megfeszültek a vaginájában. Egy csöpp ketchup maradt a férfi szája szélén. Kiváló indok volt, hogy Faith megérintse Grayt. Istenem, rettenetesen szerette volna megérinteni. A lány odanyúlt és az ujjával finoman letörölte a ketchupot. Amikor visszahúzta a kezét, hogy megtörölje egy szalvétával, a férfi elkapta az ujját, és a szájához emelte. Gray ajkai forrón zárultak össze a lány ujján. A férfi először a nyelvével simogatta a lány bőrét, majd lenyalta róla a ketchupot. A jelenet felkorbácsolta Faith érzékeit. Döbbenten ült, és maga sem hitte, ami lezajlott benne. A férfi lassan eltolta a lány kezét, közben a nyelvével végigsimította az ujját, és kivette a szájából. Amikor Gray elengedte a lány kezét, az élettelenül hullott Faith ölébe. A lány igyekezett elrejteni a remegését.
- Mennem kell - mondta Faith, kimondva az első dolgot, ami eszébe jutott. Hazugság volt. Nem akart menni, de nem tudta, mit mondjon, vagy hogyan reagáljon a hatalmas szexuális vágyra, amely kettejük között izzott.
- Mit szólna, ha elkísérném?
- ajánlotta fel a férfi.
- Épp hazafelé tartok én is. Elkísérem az ajtajáig.
- Rend... Rendben.
- Faith több mély lélegzetet vett, hogy megnyugodjon, és a hangja ne remegjen olyan árulkodóan. Felvette a pénztárcáját, és pénz után kutatott, majd néhány bankjegyet akart a pultra tenni. Gray odanyúlt, és visszaadta neki a pénzt.
- Én fizetek. Faith lassan elvette a pénzt, és visszatette a pénztárcájába.
- Köszönöm. A lány megvárta, amíg a férfi kifizeti a számlát. Gray odafordult a lányhoz.
- Indulhatunk?
- kérdezte Gray, és a kijárat felé indult. Miért tűnik úgy Faithnek ez az egész, mint egy nyomorult randi? Miért ilyen ideges? Még soha nem volt ilyen bizonytalan, ilyen félénk. Még soha nem érezte ennyire jól magát egyetlen randin sem. Mi volt a baj a többiekkel? Lehet, hogy mindannyian csak a barátai voltak? Kedves fiúk, akikkel jó volt a szex? Jó szex. Na igen. Pedig Faith valami durvábbra vágyott. A forró, izzasztó, sikítós szexre. A lány a férfi előtt lépkedett, de Gray utolérte, és a kezével megérintette a lány hátát, ahogy a parkolóhoz igyekeztek. Öntudatlan, óvó gesztus volt. Faith szerette azt az érzést, hogy Gray óvja. Nagyon szerette. Gray kinyitotta a lány kocsijának az ajtaját, besegítette, majd becsukta az ajtót mögötte. A lány csak ült ott, és nézte, ahogyan a férfi a saját kocsijához megy. Figyelte Gray határozott lépteit, domborodó fenekét, ahogyan a farmer feszül rajta. Amikor Gray beszállt az autóba, Faith beindította a kocsiját, és kitolatott a parkolóból. Tizenöt perccel később beállt a lakása előtti saját parkolójába, és leállította a motort. Faith kiszállt, a kocsi elejéhez ment, és várta, hogy Gray leparkoljon három hellyel arrébb. Suta helyzet volt, ahogy Gray arra várt, hogy a lány ismét kezdeményezzen. Aztán, akárcsak az imént, a férfi a lány hátához érintette a kezét, az ujjával érzékien végigsimította a gerincét, és a keze megpihent lent a mélyedésben. Faith alig tudta megállítani a remegést, amely azzal fenyegetett, hogy az egész testét a hatalmába keríti. Amikor az ajtóhoz értek, a lány nem tudta leplezni a csalódottságát, hogy a jelenet véget ért. Faith elővette a kulcsot, kinyitotta az ajtót, és felnézett a férfira. Gray izzó tekintete a lányra tapadt, és Faith ajkát fürkészte. Vajon arra készül, hogy megcsókolja? Faith ajkai szétváltak, a lány szaggatottan lélegzett.
- Akkor holnap találkozunk. A férfi közelebb hajolt, és az egyik ujjával végigsimította a lány arcát.
- Már alig várom. Gray ajka kihívóan a lány szája előtt mozgott. A lány tekintete a férfi arcát vizslatta. Faith látta az ütemesen pulzáló ütőeret a férfi nyakán. Gray nyelt egyet, aztán még egyet, majd lassan elhúzódott a lánytól, mintha ez rettenetes küzdelmébe került volna. Faithbe belehasított a csalódottság érzése. A férfi nem fogja megcsókolni. A lány halványan elmosolyodott.
- Akkor majd találkozunk. Megfordult, és bement a lakásába. Az ajtóban megfordult, integetett Graynek. A férfi az ajtóban állt mozdulatlanul, és csak nézte a lányt, amíg be nem csukta az ajtót. A lakásban Faith az ajtónak dőlt, behunyta a szemét. Mekkora idióta vagy! Megcsókolhatta volna a férfit. Semmi sem kényszerítette arra, hogy várjon vele. Gray is kívánta őt, ez világos volt. Visszaemlékezett az érzésre, amikor Gray a nyelvével simogatta az ujját. Könnyedén el tudta képzelni, hogy a férfi a testét is így csókolgatja: a nyelve finoman végigsiklik a mellkasán, a melle dombján át a mellbimbójáig. Faith felnyögött, amikor a mellébe hasított a kéjes fájdalom. Az izgalomtól megmerevedett a mellbimbója. Alig tudta elhinni, hogy nemrégen még Johnnal próbált szeretkezni. Most, hogy sejtette, hogy mit tudna adni neki Gray, a múltbeli élményei teljesen elhalványultak. Pedig még csak le sem feküdt vele. Még. Kacér mosoly ült ki a lány arcára, ahogy a fürdőszoba felé tartott. A mégben már benne van a szándék.

fel