Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Tizenhatodik fejezet

Faith elkapta a tekintetét a párról, és meglepetten Damonra bámult.
- Nem értem.
- Nem szeretne helyet cserélni a hölggyel?
- kérdezte a férfi, és az elfenekelt nőre mutatott.
- Úgy látom, hogy az összes eddigi tevékenység közül ez vonzza a legjobban. Azért van itt, hogy megismerje a saját vágyait. Hogyan is tehetné ezt jobban, mint hogy saját bőrén megtapasztalja?
- Megengedi?
- kérdezte Faith hitetlenkedve. Damon türelmesen elmosolyodott.
- Nem mi hozzuk a tagjaink vagy a leendő tagjaink döntéseit. Azért van itt, hogy eldöntse, ezt akarja-e vagy sem. Én csak segíteni akarok a döntésben. Gondoljon rá úgy, mint egy tesztvezetésre autóvásárlás előtt. Faith felnevetett. Nem tudta megállni, hogy ne kacagjon.
Már a puszta gondolat is, hogy idegenek előtt mezítelenre vetkőzni olyan, mint egy tesztvezetésen részt venni, meglehetősen nevetségesnek tűnt. De aztán, amikor Faith végignézett az embereken, akik a teremben tevékenykedtek, rájött, hogy senkit sem fog különösebben zavarni a mezítelensége. Ő volt az egyetlen, aki úgy ámuldozott a teremben, mint egy kislány az édességboltban.
- Úristen, mit teszek? - suttogta Faith. Istenem, vajon képes lenne rá? Meg akarta tenni, efelől nem volt kétsége. De a gondolat, hogy tényleg megteszi, rettenetesen feszültté és idegessé tette. Damon megérintette Faith arcát, és az ujjával finoman végigsimította egészen az álláig.
- Itt leszek végig. Segítek levetkőzni, és ön mellett maradok. Annyi ideig tart, ameddig szeretné. Itt leszek, és figyelni fogok, hogy ne essen bántódása, és senki nem tesz semmi olyat, amit ön nem akar. Ezek a szabályok. Minden más önön múlik. Faith nagyot nyelt, becsukta a szemét, aztán újra kinyitotta, és látta, hogy Damon őt nézi. A lány bólintott.
- Rendben, igen, nagyon szeretném. Damon elmosolyodott.
- Jól van. Látja? Máris elkezdte uralni a vágyait. Faith tekintete ismét körbejárt a termen. Megkönnyebbült, mikor látta, hogy a jelenlévők közül senki sem érdeklődik iránta. Faithnek az a zavaró képzete támadt, hogy mindenki meg fog állni, és őt fogja bámulni. Damon a férfi felé intett, aki megállt, és bólintott. A férfi megérintette a nyeregszerű szerkezeten keresztbe fekvő nő vállát, és segített neki felegyenesedni. Faith meglepetésére a férfi megcsókolta a nőt, mielőtt arrébb intette volna.
- Nem fogok tönkretenni egy kapcsolatot, ugye?
- kérdezte Faith kétkedve. Damon megrázta a fejét, majd a lány vállára tette a kezét.
- Most le fogom vetkőztetni. Biztos benne, hogy ezt akarja? Az ég szerelmére, kérlek, kérlek, el ne hányd magad! Faith mély levegőt vett az orrán keresztül, és bólintott. Damon keze a lány válláról a szoknyája övére siklott.
- Fordulj meg! - utasította a férfi finoman a lányt. Faith engedelmeskedett, és megremegett Damon határozott hangjára. Vajon a férfi tudja, hogy a határozottság mennyire felizgatja? Tudnia kell. Ő az egyetlen ember, akiben Faith a látogatásával kapcsolatban megbízott.
Ő maga is furcsának találta a bizalmat, hiszen gyakorlatilag idegenek voltak egymás számára. Legfeljebb virtuális barátságnak nevezhető a kapcsolatuk, hiszen korábban kizárólag az interneten keresztül beszélgettek. Ideges kacaj tört felfelé a lány torkából, de gyorsan lenyelte.
A férfi ujja Faith szoknyájának gombján és a cipzárján matatott. Damon mindkettőt kioldotta, és hagyta, hogy a szoknya a földre hulljon. Faith nem nézett le. Nem mert lenézni. Nem akarta látni magát magas sarkú cipőben, bugyiban és blúzban.
- Fordulj meg! - utasította a férfi. Faith lassan megfordult, közben a tekintetét a földre szegezte. Damon megfogta a lány ujjatlan selyemingének a szélét, és felfelé húzta.
- Tedd fel a kezed! - parancsolta a férfi. Faith így tett, és a férfi levette róla a blúzt. A lány becsukta a szemét, és karba tette a kezét a teste előtt, hogy minél többet eltakarjon belőle.
- Le a kezekkel! Faith teste Damon hangjára ismét libabőrös lett. A lány lassan leengedte a karját. Egy szál bugyiban és melltartóban állt a férfi előtt.
- Nyisd ki a szemed! Nézz rám! - mondta Damon. Faith kinyitotta az egyik szemét, aztán a másikat. Damon mögött a férfi a kezében a falapáttal ránézett, és érdeklődés csillant a barna szemében.
- Gyönyörű nő vagy, Faith. Fogadd el magad! Ne szégyelld a vágyaidat! Damon lehúzta a lány melltartópántját, amely a válla alá hullott. A férfi közelebb lépett Faithhez, és hátranyúlt, hogy kikapcsolja a melltartóját. Az alsónemű a földre hullott. Faith ösztönösen eltakarta a mellét a kezével. Damon azonban finoman megfogta a lány csuklóját.
- Nem. A szó szinte beléhasított Faithbe, ahogy ott állt, remegő térdekkel, és várta, mi történik.
- Lépj ki a cipődből! - mondta Damon nyugodtan. Faith lerúgta a cipőjét, és a lábával arrébb tolta őket. Damon keze lecsúszott a lány csípőjére, az ujját bedugta a lány alsóneműjének csipkés széle alá. A férfi lassan és módszeresen lefelé csúsztatta a ruhadarabot, amíg a földre nem hullott. Istenem, meztelen volt. Vajon képes az ember elviselni, ha az egész teste elpirul? Mert Faith tűzpirosnak érezte magát tetőtől talpig, és biztos volt benne, hogy az egész teste rákvörös.
Damon keze visszatért a lány csípőjére. Az ujjával lágyan simogatta a bőrét, miközben a melleihez ért. A férfi a tenyerébe fogta a dús idomokat, a hüvelykujjával Faith mellbimbóját simogatta, amíg kőkemény gombokká nem lettek. Nedves forróság terjedt szét a lány lába között. Faith nagyon szerette volna, ha megérintheti az ujjával a csiklóját, és enyhítheti az égő fájdalmat. Damon megfogta a lány kezét, és a mögötte álló férfi felé fordult.
- Brent, a lány csak a tiéd. Faith nagyot nyelt, és a férfi parancsára várt. Brent szeme összeszűkült, ahogy a lányt tanulmányozta. A lány a teste minden porcikáján érezte a férfi tekintetét. Faith remegett, testét elöntötte a forróság.
- Gyere ide! - mondta a férfi. Faith bizonytalan léptekkel indult a férfi felé. Brent ugyanarra az eszközre mutatott, amelyen az előbb a nő feküdt keresztben.
- Hajolj le! Karokat a túloldalra! Lábakat szét! A szék lába mellé! Faith beleharapott az alsó ajkába, de engedelmeskedett. Előrelépett, és a hasát a meleg bőrtámaszhoz érintette. Előrehajolt, és érezte magán Damon kezét, ahogy segített neki elhelyezkedni.
- Ha bármikor azt akarja, hogy vége legyen, csak szóljon - súgta Damon a lány fülébe.
- Rögtön itt leszek. Egy másik kéz, egy ismeretlen, simogatni kezdte Faith fenekét. A tiltott örömnek, hogy egy idegen ilyen intim helyen érinti meg, sokkal izgalmasabbnak kellett volna lennie. Bár Faith lába remegett, és a gyomra összeszorult, Brent érintése nem tüzelte fel az érzékeit. A férfi minden előzetes figyelmeztetés nélkül a lány fenekére csapott egyet a falapáttal. Faith megugrott. Meglepte az ütés. A lány összeráncolta a homlokát. Nem gondolta volna, hogy csupán szúró, csípő fájdalmat érez majd.
Pedig az ütés után semmi izgalmat nem érzett. Egy ütés volt, nem több. A falapát ismét lecsapott, ezúttal Faith másik farpofájára, akárcsak a másik nőnél. A lány felhúzta a szemöldökét. Ennyi lenne az egész? Faith érzékei égtek a várakozástól. Nem volt benne biztos, hogy mit akar - sőt, hogy mire van szüksége -, de azt tudta, hogy ezek az enyhe ütések a fenekén nem azok. Egy újabb ütés következett, mire a csalódottság könnyei jelentek meg a lány szeme sarkában.
Faith felemelte a fejét, és épp arra készült, hogy megmondja Damonnak, állítsa le Brentet, amikor a tekintete a kijáratra szegeződött. Faith felnyögött, de nem attól, hogy újabb ütés érte a fenekét. Az ajtóban a lányra meredő döbbent tekintettel nem más állt, mint Gray.

fel