Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Tizenhetedik fejezet

Gray az ajtóban állt karba tett kézzel, és elszánt kifejezés ült az arcán. Mi az ördögöt keres itt? A lány szörnyen megalázva érezte magát attól, ahogy a férfi rábámult. Grayből hatalmas feszültség áradt. Faith megrázta a fejét. Nem, nincs mit szégyellnie. Fogalma sem volt, hogy a férfi mi a francot keres itt, de nem is érdekelte. Faith kihívóan Grayre meredt, és eldöntötte, nem fog szégyenében meghátrálni.
A lány lassan leengedte a fejét, és csalódottságában becsukta a szemét, amikor egy újabb csapás érte a hátsó felét. Nem volt igazi. Egy sem volt igazi. Egy könnycsepp gördült végig a lány arcán, és a földre csöppent előtte. Mindez csak színház volt, egy látványosság, amely a szemlélőnek nagyobb élvezetet nyújt, mint a résztvevőnek. Vagy lehet, hogy egyszerűen nem neki való. Pedig már olyan közel érezte magát.
Egy új világ küszöbén. Faith bőre izzott a vágytól. Ingerültnek és nyugtalannak érezte magát. Megelégelte a színjátékot. A lány ismét felemelte a fejét, és épp szólásra nyitotta volna a száját, hogy leállítsa az egészet, de a szája tátva maradt, amikor meglátta, hogy Gray alig néhány lépésre áll tőle. A férfi szeme izzott a vágytól. Vajon mire vágyik? Brent hátralépett, majd Gray felé indult. Faith a szeme sarkából látta, hogy a két férfi egymást méregeti. Azután Gray Damon felé fordította a fejét.
- Szabad?
- kérdezte Gray, és a Brent kezében pihenő falapát felé intett. Damon lemondóan megrázta a fejét.
- Nem. Nem szabad.
- Kérdezze meg tőle! - mondta Gray határozott hangon.
- Kérdezze csak meg tőle, hogy akarja-e! - A férfi kék szeme kihívóan és csalogatóan a lány arcát fürkészte. Istenem, tényleg meg akarja ütni? Faith teste életre kelt, a vér a fejébe szökött. Nyelt egyet, a szája kiszáradt, alig tudott levegőt venni. Damon hol a lányra, hol Grayre nézett kérdő tekintettel.
- Faith, tényleg ezt akarod? Ez a férfi nem klubtagunk. Ha kell, kivezetjük. Csak mondd meg, hogy mit szeretnél! Faith megnyalta a száraz ajkát, és elkeseredetten próbálta összeszedni a bátorságát, hogy bele merjen vágni abba, amire vágyott. A lány lassan bólintott.
- Nem, Faith, hallanom kell! Mondd ki, hogy mit szeretnél! - erősködött Damon.
- Igen - suttogta a lány.
- Igen - mondta még egyszer hangosan.
- Akarom.
- A lány hangja rekedt volt, és egy pillanatra leengedte a fejét, mert elfáradt, miközben mereven felfelé tartotta. A lány őrült. Annyi szent. Brent nem értette az egészet. Amennyire felizgatták a lányt a látottak, annyira lelohadt abban a pillanatban, ahogy ő hozzáért. A gondolat, hogy Gray megérinti, és ő lesz az, aki birtokolja... Faith megremegett, és érezte, hogy a forróság hulláma önti el a lába közét. Egy erős kéz megfogta a lány állát, és felemelte a fejét. A lány Gray szemébe nézett és pislogott, mert a férfi majd keresztüldöfte a tekintetével.
- Biztos, hogy ezt akarod, Faith? Mindent tönkre akar tenni? Faith szeme összeszűkült.
- Ne szórakozz! - mondta a férfi lágyan.
- Megadom neked, amire vágysz, de akarnod kell, különben nem megy. Gray még egyszer hosszan a lányra nézett, mielőtt elengedte volna az állát. Faith félrefordította a fejét, és Grayt figyelte, amint Damonhoz fordult.
- Kötözd meg a kezét! - parancsolta Gray. Faith nagyot nyelt meglepetésében, és ellenkezni akart, de a nyelvébe harapott. Nem, ez volt az, amit akart. Tudta, hogy Damon rögtön leállítja az egészet, ha egyszer is felszisszen. Damon lehajolt, és a lány csuklóit egy-egy bőrszíjjal az állvány lábaihoz kötözte.
- A bokáját is - mondta Gray. Faith behunyta a szemét. A várakozás szinte felemésztette, miután a két bokáját is a falábakhoz kötötték. Istenem, milyen kiszolgáltatottnak érezte magát. A keze-lába megkötözve, a feneke fent a levegőben, a punciját pedig ország-világ láthatja. Mindez mégis jobban felizgatta, mint bármi, amit addig tapasztalt.
Faith hallotta Gray lépteit, ahogy megkerüli a széket, és megáll pontosan mögötte. A férfi az egyik ujjával a lány fenekét kezdte simogatni. Érintsd meg! Kérlek, érintsd meg! De Gray nem érintette meg. A férfi visszahúzta a kezét, a falapát pedig hangos csattanással lesújtott a lány fenekére. Faith teste előre lendült, és a szeme kipattant a döbbenettől.
- Ne ugrálj! - morogta Gray a lány háta mögött. Az ütés égő helye hamarosan enyhe izzássá fokozódott Faith egész testében. Mielőtt a lány teljes egészében kiélvezhette volna az érzést, újabb csípős ütés következett. Faith lehunyta a szemét, és leengedte a fejét. Felnyögött, amikor a forróság elöntötte a testét. A falapát ismét a bőréhez ért. Az egyik oldal. Aztán a másik. Faith teste kisvártatva kéjes, eufórikus remegésben vonaglott.
Gray ügyesen helyezte el a csapásokat, sohasem ütött kétszer ugyanarra a helyre. Faith a szíjaknak feszült, és szinte zokogott azért, hogy kielégülhessen, és kiengedhesse magából a hatalmas feszültséget. Még többet akart, még többre vágyott, de nem volt biztos benne, hogy el tud-e viselni még többet. Mi történik vele? Tíz? Egy tucat? Faith már nem tudta számolni. Aztán semmi. Csend lett. Hűvös levegő simogatta a lány égő fenekét. Faith mély hangon felnyögött.
- Kérlek! - suttogta Faith. Gray a lány fölé hajolt. Faith érezte a férfi ingét a vállán.
- Mit akarsz, Faith?
- suttogta a férfi a lány fülébe.
- Mondd el, mit akarsz! - El akarok menni! - lihegte a lány. A férfi keze a lány puncijához ért. Abban a pillanatban, hogy a férfi megérintette Faith csiklóját, a lányból vulkánként robbant ki az orgazmus. Faith feje hátrafeszült, és felsikított, amikor a robbanás a velejéig megrázta a testét.
Gray tovább masszírozta és kényeztette a lány csiklóját, míg Faith könyörögni nem kezdett, hogy hagyja abba. A lány izmai elernyedtek, és úgy lógott az állványon, mint egy szál löttyedt, túlfőtt makaróni. Óvatos ujjak eloldották Faith csuklóját. A lány kinyitotta a szemét, és Damont látta maga előtt. A férfi tekintete csupa kérdés volt.
- Jól érzi magát?
- kérdezte a férfi. Faith bólintott, de képtelen volt többre. Gray hátulról a lány vállára tette a kezét, és felhúzta. Faith a férfi mellett állt. Amikor a lány eléggé összeszedte magát ahhoz, hogy Gray szemébe nézzen, a zavartság, a vágy, és a düh egyvelegét látta a férfi szemében.
- Öltözz fel! - motyogta a férfi halkan. Damon átadta Faith ruháit. A lány felkapta a szoknyáját és a blúzát, az alsóneművel nem bajlódott.
- Faith most hazajön - vetette oda Gray Damonnak. Damon felhúzta a szemöldökét, és Faithre nézett megerősítést várva. A lány egy mosollyal válaszolt. Azután odament hozzá, és megpuszilta a férfi arcát.
- Köszönöm - suttogta Faith.
- Azt hiszem, megtaláltam, amit kerestem.

fel