Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Tizenkilencedik fejezet

Gray Micah lakásához ballagott, és közben igyekezett megfékezni a dühét. Fogalma sem volt, hogyan mondja el neki, mi történt az átkozott szex klubban. Miféle démon szállta meg, hogy ezt tette Faithszel? Nem tudta. Csak annyit tudott, hogy a lány úgy feltüzelte az érzékeit, ahogy előtte még egyetlen nő sem. Nem gondolta volna, hogy a lány ennyire érzékeny. Arra gondolt, hogy megleckézteti. Be akarta neki bizonyítani, nem arra van szüksége, hogy elverjék a fenekét. Tény, hogy láthatóan nem izgatta a házi puncikirály ütlegelése. Gray gyomra összerándult arra a gondolatra, milyen keményen odasózott a lány fenekére, miután átvette a falapátot. A férfi felnyögött, amikor a pénisze ezúttal is megkeményedett. Azt várta, hogy a lány ki nem állhatja majd, amit művel, könyörögni fog neki, hogy hagyja abba, és azután azt mondhatja neki, hogy vonszolja ki a csinos kis fenekét onnan, és soha be ne tegye újra a lábát. De a lány begerjedt, és egyre többet akart. Amikor pedig megérintette... Jézus. Faith azonnal elment. A férfi bele se mert gondolni abba, hogy mindez mit jelent. Gray bekopogott Micah ajtaján, tudva, hogy ezúttal is elküldi majd a fenébe, amiért zavarja. Néhány perccel később Micah kivágta az ajtót. Az arcán savanyú kifejezés ült. Gray meglepetésére Micah fel volt öltözve.
- Megtaláltad Faitht?
- kérdezte rögtön Micah.
- Igen, otthon van.
- Gray megnyugodott, és mindkét kezét zsebre tette.
- Nézd, tudom, hogy megint zavarok, de szeretném, ha eljönnél velem abba az átkozott szex klubba, és hazavezetnéd Faith kocsiját. Az én autómmal hoztam haza.
- Nem zavarsz semmiben - mondta Micah.
- Hazaküldtem a csajt, miután először itt jártál. Gray meglepetten felhúzta a szemöldökét.
- Elég lelombozó volt Faitht elképzelni a Házban - motyogta Micah.
- Bemegyek a tárcámért, aztán gurulhatunk. Gray bólintott, és visszament a kocsijához. Lelombozó? Bárcsak Faith látványa, amikor lehajolt, és a feneke az égre meredt, őt is lelombozta volna. Ehelyett feltüzelte az összes, perverz vágyát. Micah néhány perc múlva kiügetett a lakásból, és beült Gray mellé az anyósülésre, aztán csendben elindultak. A csend azonban nem tartott sokáig.
- Elmondod nekem, mi történt? Gray egyenesen maga elé meredt. Olyan erővel szorította a kormányt, hogy a bütykök a keze fején elfehéredtek.
- Nem. Micah felmordult.
- Ugyan már, ember! Később úgyis megtudom. Gray a férfire bámult.
- Úgy gondolom, ha Faith azt akarná, hogy tudj erről, akkor már eddig is beavatott volna.
- Micah is Grayre meredt.
- Nem emlékszem, hogy benned megbízott volna, Mr. „Berontok a palotába és elviszem a királylányt a karjaimban". Gray felsóhajtott. Ennek a baromnak legalább annyira igaza van, mint amennyire Gray nem akarta elárulni, hogy mi történt.
- Nézd cimbora, csak annyit szeretnék tudni, hogy szét kell-e rúgni valakinek a seggét a Házban? Faith jól van? Gray idegessége elmúlt, amikor meghallotta az aggódást Micah hangjában.
- Teljesen jól van - felelte Gray.
- Közbeléptem, még mielőtt bármi történt volna. Micah megrázta a fejét.
- Nem tudom, hogy mi ütött abba a lányba. A Ház egy olyan hely, amelyről még tudnia sem kellene, nemhogy odamennie. Gray kíváncsi lett volna, mennyit tud egyáltalán Faithről Micah és a többi srác a Malone cégnél. Vagy akár Pop. A lányban van néhány ellentmondás, annyi szent. Angyali, édes, ártatlan, finom és nagyon nőies külső. Ráadásul olyan teste van, hogy akármelyik férfit bűnbe vinné. Nem ez, amit minden férfi akar? Egy gyönyörű, szerény nő mások előtt, és egy szexi vadállat a hálószobában? Gray nem akart sokáig spekulálni azon, hogy más férfiaknak mire van szüksége, de a történtek alapján tudta, hogy ő erre vágyik.
- Nagyon csendben vagy, ember - szólalt meg Micah.
- Mi az ördög történt az éjszaka?
- Magam sem tudom - mondta Gray őszintén. Ismét csend állt be közöttük. Gray a szeme sarkából látta, hogy Micah időnként ránéz. Csak idő kérdése, hogy Pophoz hasonlóan Micah is elkezdjen a felszín alatt - vagy nem csak a felszín alatt - sejteni valamit.
- Szóval mi van közted és Faith között?
- kérdezte Micah fesztelenül, de Gray érezte az élénk kíváncsiságot a fickó hangjából. Gray összeszorította a fogát, és felszisszent.
- Semmi sincs közöttünk.
- Hát persze. Nézd, haver, biztos vagyok benne, hogy hallottad már a szentbeszédet Poptól. Mindenkinek elmondja, akit érdekel Faith. Ne várd el tőlem ugyanezt. Faith nagyszerű csaj. Pop - na igen. Kedvelem az öreget, de úgy bánik a lánnyal, mint egy kristálypohárral. Túlságosan védeni akarja, és valahol meg is értem. Tudom, hogy mennyi szarságon ment keresztül Faith az élete során, de ő erős lány. Sokkal keményebb, mint Pop hiszi. Nem rajongok érte, hogy egy olyan helyen kefél, mint a Ház, de biztos vagyok benne, hogy képes egy olyan pasit találni, akivel boldogan összejön.
- Köszönöm a tanácsot - mondta Gray szárazon. Micah megvonta a vállát.
- Csak kíváncsi voltam, ez minden. Faith... a csaj nagyon szexi. Nem fogsz nála jobb nőt találni. Szerintem kibaszott nagy buzi vagy, esetleg fatökű, ha egy kicsit sem kelti fel az érdeklődésedet.
- Nem fejeznénk be ezt az érzelmes, romantikus szarságot?
- motyogta Gray.
- Úgy beszélsz, mint egy hülye csaj. Micah felnevetett.
- Hé, csak tudni akartam, hogy érdekel-e Faith, mert ha nem érdekel, akkor lehet, hogy ráhajtok.
- Csak a testemen keresztül, köcsög! - hörögte Gray. Abban a pillanatban, hogy ezek a szavak elhagyták a száját, Gray tudta, hogy fülön csípték. Micah előrehajolt, annyira nevetett.
- A kurva életbe! - ütött két kézzel a volánra Gray.
- Nem imádnivaló, amikor egy nőnek sikerül kifordítania a négy sarkából a világodat?
- kérdezte Micah két nevetés között. Gray lehunyta a szemét, és amíg csak lehetett, csukva tartotta, miközben az autópályán száguldottak. Az egész ügy kurva nagy káosz volt. Egyáltalán nem volt ínyére Micah tréfálkozása. Hála istennek, péntek volt. Gray az órájára nézett. Inkább szombat reggel. Nem fog találkozni Faithszel hétfőig. Persze még akkor sem fogja tudni, hogyan nézzen a lány szemébe.
- Jó nagy szarban vagyok - motyogta Gray. Micah mellette kacagni kezdett. Gray ismét hűvösen végigmérte a fickót, de Micah ártatlanul pislogott rá, önelégült kifejezéssel az arcán.
- Biztos, hogy nem akarod elmondani nekem, mi minden történt a házban?
- kérdezte Micah.
- Kíváncsi fasz! - Én csak próbálkozom - mondta Micah, és megvonta a vállát.
- Sajnálom, hogy végül nem a Házban töltöttem a mai éjszakát.
- Igen, az tényleg nagyszerű lett volna - mondta Gray keserűen.
- Biztos vagyok benne, hogy Faith nagyon megörült volna neked. Micah arcán ördögi mosoly jelent meg.
- Közel sem annyira, mint neked, ha jól sejtem.
- Kuss legyen! - morogta Gray.
- Hagyjuk már az egészet! Nem hiszem, hogy Faith egy fokkal is szívesebben gondol vissza arra, ami ma éjszaka történt, mint én.

fel