Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Huszonharmadik fejezet

Gray befejezte a munkát. Örült, hogy vége a napnak, és visszatérhet a lakásába, ahol biztosan nem futhat össze Faithszel. A lány megőrjítette. Még mindig érezte az illatát, pedig két napja a közelébe sem ment. Minden percben maga előtt látta a lányt kikötve, áthajolva a bakon, a feneke hívogatón a levegőben. Istenem, milyen izgató az a helyzet! Szabadon behatolhat a lány puncijába vagy a fenekébe. Mindkettő ott van előtte, és csak rá vár.
Elverhetné Faith fenekét, amíg pipacspiros nem lesz mind a két farpofája. Gray vagy egy tucat olyan helyzetet tudott elképzelni, amelyben az irányítása alá hajtaná a lányt, de eldöntötte, hogy nem fogja kipróbálni. Nem vágyott rá, hogy egy nő szexuális játékszere legyen. Gray beállt a parkolójába.
Látta, hogy Faith és Micah is otthon van. Aztán kiszállt a kocsiból, és elindult a lakása bejárata felé. Elhatározta, hogy vesz egy forró zuhanyt, és megiszik egy hideg sört. Gray kinyitotta az ajtót, belépett, és a konyhapultra dobta a kulcsait. Ahogy a folyosó felé indult, felállt a szőr a tarkóján.
Gray a tarkójára tette a kezét, megdörzsölte a nyakát, és belépett a hálószobába. Amikor felnézett, és meglátta Faitht az ágyán feküdni, kis híján hanyatt vágta magát. Az ágyhoz kötözve? Meztelenül? Mi a fene van? Faith a félig lezárt szemhéja alól a férfire nézett. Az arcán idegesség tükröződött. Abban a pillanatban Gray minden feszültsége az ágyékában összpontosult.
Érezte, hogy a pénisze megmerevedik, és ha nem vigyáz, holnap viheti varratni a nadrágját. Végül aztán a férfi összeszedte magát, előrelépett, és a zsebébe süllyesztette a kezét, hogy elrejtse a lába között előremeredő kidudorodást.
- Te mit keresel itt?
- kérdezte Gray, de a következő pillanatban már hatalmas seggfejnek érezte magát, hogy feltette a lehető legostobább kérdést, amelyet egy férfi egy ilyen helyzetben feltehet. A nők nem vetkőznek le csak úgy, és nem kötik ki magukat egy férfi ágyához anélkül, hogy pontosan tudnák, mit akarnak elérni ezzel.
Faith megnedvesítette az ajkát. A nyelve rózsaszín hegye kibújt az ajkai között. Gray majdnem felnyögött, amikor visszagondolt arra, hogy a lány nyelve a péniszét simogatta, a lány ajkát a húsán érezte, és mélyen behatolt a lány torkába. Gray kivette a zsebéből a kezét, és a kezét tördelte. Meg akarta érinteni a lányt. Megkóstolni. Megdugni. Legszívesebben letépte volna magáról a nadrágot, hogy behatoljon a lány testébe és lelkébe. Fel akart oldódni a folyékony forróságában. Gray ökölbe szorította a kezét, hogy megállítsa az ujjai remegését.
- Érints meg! - suttogta Faith.
- Kérlek! A lány könyörögve nézett Grayre. Az alsó ajka piros és duzzadt volt, mintha egyfolytában harapdálta volna. Leginkább úgy festett, mintha valami felsebezte volna a száját. A látvány arra emlékeztette Grayt, amikor szájba dugta a lányt a folyosó falának támaszkodva a szexklubban.
Faith ajka csókra éhezett. Gray leült az ágyra a lány mellé, és előrehajolt, hogy a lányéhoz érintse az ajkát. Faith mohón, nyíltan, befogadóan és hívogatóan fogadta a férfi nyelvét. A férfi nyelve a lányét simogatta. Gray mélyen magába szívta Faith édes ízét. A férfi megérintette a lány testét, a csípője hajlatánál, közben pedig egyre hevesebben csókolta. Gray nem vett levegőt.
A férfi tüdeje oxigénért kiáltott, de nem tudott elszakadni a lány puha érintésétől. Gray ujjai lágyan simogatva haladtak felfelé a lány testén, amíg el nem értek Faith mellének finom ívéhez. Gray eltépte a száját a lányétól, és mindketten levegőért kapkodtak. De a szája azonnal újra a lányéra tapadt, és mélyen magába itta a lényét.
Gray ajka a lány szája sarkába tévedt, azután végigcsókolgatta az állkapcsát. A férfi szaggatottan, robbanásszerűen lélegzett. Faith apró, húsos fülcimpája hívogatta. Faith felnyögött, és nyugtalanul vonaglott a férfi ajkainak érintésétől. Gray megnyalta a lány fülét, majd a nyelvével a fül-kagylójába hatolt.
Érezte, hogy a lány megremeg, és látta, hogy libabőrös lesz a nyaka. Gray követte a libabőr hullámait egészen Faith kebléig. Egy hosszú pillanatig a lány mellére bámult. A mellbimbója tökéletes volt. Nem túl hegyes. Lágy, bársonyos és kerek. A férfi meg akarta ízlelni. Rettenetesen.
Megnyalta a lány egyik bimbóját. A nyelve a bársonyos csúcson játszott. Faith teste összerándult. A férfi a másik bimbóhoz ért. Először nyalogatta, azután a foga közé vette a kis csúcsot, és csak annyira harapta meg, hogy a lány enyhe fájdalmat érezzen. Faith elégedett, mély nyögést hallatott, mire Gray elmosolyodott.
A lány hasának finom bőrét simogatta, majd lejjebb siklott. Faith puncijának göndör szőrzetében matatott, az ujjára tekerte a finom szőrszálakat. Aztán behatolt a redők közé, és az ujjával széthúzta a nedves húst. Gray a középső ujjával megérintette, és körkörösen simogatni kezdte a lány csiklóját.
Kéjes sóhajok hagyták el Faith száját. Olyan finomak, mint amilyen maga a lány volt. Ez a hang arra született, hogy felkeltse a férfi vágyát. Gray még több örömet akart szerezni a lánynak, csak hogy a lány hívogató nyögéseit hallhassa. A férfi lejjebb csúsztatta a kezét, és a lány puncijának bejáratát simogatta körkörösen.
Lágyan izgatta a lány punciját, felkorbácsolva benne a kielégülés iránti vágyat. Faith csípője felemelkedett, elégedett nyögés tört fel a lány mellkasából. Válaszul Gray az ujjával behatolt a lány testébe. Faith majd ledobta magát az ágyról. Gray felnyögött, amikor a lány puncija összerándult, és szorítani kezdte a férfi ujját, nedvesen és szorosan ráfonódott. Forró selyem. Gray behunyta a szemét, és a péniszét képzelte az ujja helyére.
- Ne, még ne! - könyörgött Faith. A férfi kinyitotta a szemét, és a lányra nézett. Faith hátradobta a fejét, mézszőke haja szétterült a párnán. Az izmok a lábán és az ágyékán remegtek, rángatóztak. Közel volt az orgazmushoz. Miért akart megállni?
- Azt akarom...
- suttogta Faith levegő után kapkodva.
- Azt akarom, hogy üss meg, mint a múltkor! Azt akarom, hogy kötözz ki, és mondd meg, hogy mit tegyek! Azután... Gray nem hagyta, hogy a lány befejezze. Hirtelen felállt, és hátralépett. Ingerültség tükröződött az arcán. Faith zavartan ránézett. A szeme fényesen izzott a kielégítetlenségtől.
- Mi a baj?
- kérdezte Faith.
- Miért hagytad abba? Gray csendesen szitkozódott, és legszívesebben szétrúgta volna a saját seggét, hogy hagyta magát belerángatni ebbe a játékba.
- Hadd találjam ki! Mindent pontosan elterveztél. Előbb azt akarod, hogy játszadozzam veled. Kicsit felizgassalak, hogy urat játsszak a rabszolgának. Azután azt akarod, hogy verjem el a fenekedet, és érzéketlenül dugjalak meg. Faith felszisszent a durva hangra, de Gray nem követett el semmi rosszat azzal, hogy ilyen őszinte volt. Faith lassan bólintott.
- Olyan rossz ez?
- kérdezte Faith.
- Tudod, ha nem akarsz, csak mondd meg! Arra gondoltam... Csak arra gondoltam, hogy mi ketten össze vagyunk kötve. Ilyen a kémiánk. Kémia? A pokolba is, elég szexuális feszültség izzott közöttük, hogy egész Houstont ellássák elektromos árammal. Gray megdörzsölte a kezével a fejét, és erősen igyekezett levenni a tekintetét a lány mellének hegyes csúcsairól, vagy a puncija finom, szőke, göndör szőrzetéről. Gray látta Faith ölének rózsaszín húsát a lány széttárt lába között. Legszívesebben a nyelvével simogatta volna a helyet, hogy érezze a lány ízét.
- Faith, amit te akarsz... - kezdte a férfi olyan nyugodt hangon, ahogy csak tudta.
- Azt hiszem, az orrodnál fogva vezeted magad. A lány elpirult. A férfi tudta, hogy alaposan feldühítette.
- Ne akarj engem kioktatni! - felelte Faith.
- Ne mondd meg nekem, hogy mit akarok, és mit nem akarok! Gray felemelte a kezét.
- Hadd fejezzem be! Hadd lássam, jól értem-e. Oda akarod adni magad egy férfinak. Azt akarod, hogy egy férfi irányítson téged. Ezért mentél el a Házba, és ezért hagytad, hogy egy teljesen idegen férfi elverje a fenekedet. Nyilvánosan, mindenki szeme láttára. A lány elpirult, és félrenézett.
- Faith, nézz rám! A lány ismét a férfire emelte a tekintetét.
- Igazam van? Azt akarod, hogy a férfi irányítson? Faith lassan bólintott.
- Akkor miért nem engeded, hogy ez történjen?
- kérdezte a férfi. Faith felhúzta a szemöldökét.
- Mire gondolsz?
- Amennyire azt akarod, hogy egy férfi irányítson, legalább annyira akarod te is magadat irányítani.
- A férfi a lány testére, a kikötött kezére és lábára mutatott.
- Úgy állítottad be az egészet, ahogyan te elképzelted. Megírtad a szerepeket, az én szerepemet is, és kitervelted, hogyan zajlik majd minden. Minden egyes részletet kidolgoztál az agyadban. Te irányítasz, nem más. Én csak egy zsinegen függő marionettbábu vagyok, aki a parancsodat várja, hogy mikor parancsolhat neked, és hogy megmondd, hogyan parancsolhat neked. Faith szája tátva maradt a megdöbbenéstől. A szeme elkerekedett.
- Én nem ezt akarom, Faith - mondta a férfi lágyan.
- Elmondtam már neked, hogy mit akarok. Olyan nőt akarok, aki beéri azzal, hogy én irányítok. Ez az egész helyzet semmi másra nem jó, mint hogy megmondd, hogyan legyünk együtt. A férfi lehajolt, és kikötötte Faith lábán a kötelet. Azután kiszabadította a kezét is. Gray hátrébb lépett az ágytól, és lenézett a lányra.
- Elmegyek zuhanyozni. Hosszú napom volt. Faith nézte, ahogy a férfi kimegy a szobából. A világ megfordult vele. Lassan letette a lábát az ágy mellé, felállt, és összeszedte a ruháját.
Nem bajlódott a melltartójával és a bugyijával, csak a farmerját és a blúzát vette fel. Majd visszaült az ágyra, és döbbenten hallgatott. A teste még mindig fájt a hosszú izgalomtól, amely még Micah-val kezdődött, majd Grayjel csak fokozódott. Egyikük sem elégítette ki. Gray szavai persze azonnal lehűtötték a lány küszöbön álló orgazmusát.
Hogyhogy nem jött rá erre korábban?
A férfinak tökéletesen igaza volt. Határtalanul vágyott egy férfi uralmára. Azt akarta, hogy egy férfi odafigyeljen rá, de ennek minden egyes pillanatát megtervezte. Pontosan tudta, hogyan menjen minden. A pokolba is, ha megkapná, amit akar, mindent, amit ő akar a férfitól, ugyanazt megadná a társának is.
Faith a kezébe temette az arcát. Istenem, milyen ostoba volt! Eddig nem egy domináns férfit akart. Pont az ellenkezője után szaladgált. Egy önállótlan báb után lihegett. Pedig nem ez volt, amire valójában vágyott. Nem, egyáltalán nem. Valóban egy olyan férfit akart, aki birtokba veszi őt. Valakit, aki megérinti belül, megvalósítja az álmait, kielégíti és törődik vele. Érzelmileg és szexuálisan egyaránt. Hibát hibára halmozott, még akkor is, amikor egy önállótlan bábut keresett. Több időt töltött azzal, hogy erre-arra célozgatott, mint hogy kerek perec megmondta volna, mit akar.
Csodálkozik ezek után, hogy a szexuális frusztráció iskolapéldája lett? Úristen, mennyire összezavart mindent! Faith haza akart menni, hogy kisírja magát. Megtalálta a tökéletes férfit, a férfit, aki ugyanazt akarja, amit ő, de teljesen rosszul állt hozzá.
Gray biztosan azt gondolja róla, hogy egy komplett hülye, akinek fogalma sincs arról, hogy mit akar, és ami még rosszabb, buta kis játékokat talál ki az agyában. A lány annyira belemerült saját maga ostorozásába, hogy észre sem vette az idő múlását. Csak arra ocsúdott fel, hogy Gray a vállára tette a kezét. A lány felnézett a férfira. Gray vele szemben állt, egy törölközővel a derekán.
- Jól vagy? - kérdezte Gray csendesen. Faith oldalt leengedte mindkét karját, és félrenézett.
- Igazad van. Észre sem vettem, hogy mit teszek, igazad van. Az egész dolgot a legkisebb részletig előre megterveztem. Ugyanezt tettem eddig minden kapcsolatomban. És ezek után még csodálkozom, hogy ekkora szarban vagyok. Gray leült a lány mellé, az egyik kezével a törölközőt tartva.
- Nem vagy szarban, Faith. Semmi baj nincs azzal, hogy ki akarod élni a szexuális fantáziádat. Én csak azt akarom mondani neked, hogy amiről azt gondolod, hogy akarod, és amit igazán akarsz, időnként két különböző dolog lehet.
Talán be kellene látnod, hogy jobban érzed magad egy olyan helyzetben, ahol te irányítasz, és tiéd az ellenőrzés. Faith csalódottan felsóhajtott.
- De hát épp ez az, Gray! Egyáltalán nem ezt akarom. Tudom, hogy teljesen összezavarodtam, de én egy erős férfit akarok. Valakit, aki nem fél attól, hogy odaálljon, és irányítson, ahogy te mondtad.
- Ezt akarom... Erre van szükségem. Egy olyan férfit... Egy olyan embert akarok, aki vigyáz rám, aki élni tud az odaadásom ajándékával. Lehet, hogy ez rettenetesen ódivatúan hangzik, de már elegem van abból, hogy olyasmit keresek, ami nyilvánvalóan nem létezik.
Lehet, hogy rosszul álltam hozzá ehhez az egészhez, de ez nem változtat azon, amit akarok. Tudom, hogy mit akarok. Csak még arra nem jöttem rá, hogyan szerezzem meg. Faith felpattant, és hirtelen úgy érezte, hogy azonnal el kell rohannia onnan. Végső soron elég nagy hülyét csinált már magából aznapra.
Talán elmegy, és kisírja magát Micah vállán. Vagy lehet, hogy csak egyszerűen hazamegy, és elfelejti, hogy mindez egyáltalán megtörtént. Faith óvatosan a férfire emelte a tekintetét. Látta, hogy Gray aggódva és döbbenten bámul rá. Furcsa kifejezés ült a férfi arcán, mintha a lány szavainak az értelmét keresné. Ez persze cseppet sem meglepő, hiszen mindenfélét összehordott.
- Sajnálom - suttogta Faith.
- Tényleg sajnálom. Faith a bejárati ajtó felé indult. Olyan messze akart kerülni onnan, amennyire csak lehetett.
- Faith, várj! - szólt utána a férfi, de a lány meg sem hallotta. Megszaporázta a lépteit, és kiviharzott a lakásból.

fel