Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Huszonötödik fejezet

Az elmúlt három napban Faith több szexuális kalandot élt át, mint egész addigi életében. És komplett hülyét csinált magából több férfi előtt, mint ahánnyal valaha is lefeküdt. Ez első hallásra elég lesújtóan hangzott.
A lány lejjebb csúszott a fürdőkádban, és a frissen festett körmét nézegette a lábán. Még a vidám, világos rózsaszínnek sem sikerült kirángatnia a lányt a szomorú letörtségéből. Újra és újra Gray szavai jutottak eszébe. Egyfolytában az járt Faith fejében, mennyire ostobán viselkedett. Most, hogy a férfi elmagyarázta, minden egyértelműnek tűnt.
Amikor Faith arra gondolt, hogy egy férfi irányítsa, valójában egy képzeletbeli feladatlistát adott át neki, amelyet végre kellett volna hajtania. Jobban járt volna, ha felbérel egy férfi prostituáltat, és átad neki egy forgatókönyvet. Letörtségében egy gondolat szöget ütött Faith fejébe, és egyre inkább ott ragadt. A megfelelő férfit egyáltalán nem kell irányítania.
Egészen egyszerűen az a helyzet, hogy eddig még nem találta meg az igazit. Ez eléggé nyilvánvaló volt. Gray viszont feloldotta a belső, titkos korlátait. Olyan férfi volt, aki hozzászokott, hogy a maga módján intézze a dolgait. Tökéletes társ lett volna a számára. De ő elbaltázta, mert buta libaként viselkedett, aki kizárólag kisded kéjjátékokban leli örömét. Faith jobban össze volt zavarodva, mint valaha.
A pillantása a vezeték nélküli telefonra tévedt, amelyet magával vitt a fürdőszobába. Két lehetősége volt: felhívhatta Micah-t, de tudta, hogy a férfi ezt ajánlatnak venné, és erre nem volt felkészülve. Vagy felhívhatja Damont, és kikérheti a véleményét. Damon elég nyitottnak látszott, és Faith szívesen beszélt volna vele. Egy perc habozás után Faith felvette a telefont, és Damon mobilszámát tárcsázta, a férfi a második csengésre felvette a telefont.
- Damon? Faith vagyok, remélem nem rosszkor.
- Persze, hogy nem - mondta Damon előzékenyen.
- Mit tehetek önért? Faith egy hosszú másodpercig habozott.
- Beszélnem kell önnel. Tudnánk esetleg találkozni ma este egy italra? Úgy értem, ha nem túl elfoglalt - tette hozzá gyorsan a lány.
- Küldök önért egy kocsit - mondta a férfi.
- Egy kocsit? Nem szükséges, oda tudok menni.
- Ugyan. Küldöm a kocsit, mondjuk egy óra múlva. Elég lesz egy óra, hogy elkészüljön? Ismerek egy nagyszerű helyet a városban, ahol nyugodtan beszélgethetünk.
- Jó - mondta végül Faith.
- Egy óra múlva tökéletes lesz.
- Nagyszerű. Akkor később találkozunk. Faith feltápászkodott a fürdőkádból, hogy megtörölközzön. Kocsit küld? Ki az ördög ez a fickó, hogy kocsit küld érte? Ez egészen irreálisan hangzott. Ilyen jól fizet a szex klub vezetői állás? Vagy a klubnak van külön sofőr? A férfi azt mondta, hogy egy nyugodt helyre mennek a városban.
Ez a sofőrrel együtt arra sarkallta a lányt, hogy kissé elegánsabban öltözzön, mint a megszokott farmer és sportcipő. Pontosan egy órával később csengettek Faith ajtaján.
A lány egy csinos, fekete, spagetti pántos, szűk ruhát választott, és a szexi, nagyon magas sarkú cipőt vette fel, amelyet Damon pár nappal korábban adott vissza neki. Faith ügyesen feltornyozta a haját, és egyszerű, könnycsepp alakú gyémánt fülbevalókat viselt. Még utoljára vetett egy pillantást a sminkjére az előszobai tükörben, mielőtt kinyitotta volna a bejárati ajtót. Egy magas férfi üdvözölte komor, fekete öltönyben. Napszemüveget viselt, pedig már jóval elmúlt kilenc óra.
- Miss Malone?
- Igen, én vagyok - biccentett Faith. A férfi viszonozta a mosolyát, és a karját ajánlotta.
- Mr. Roche szívesen venné, ha élvezhetné a társaságát. Én fogom elvinni hozzá. Faith szeme elkerekedett, amikor meglátta a kocsit, amellyel a sofőr érkezett. Megfordult a fejében, hogy limuzin jön érte, de amikor megpillantotta a Bentley-t, elakadt a szava. Ki az ördög tart ilyesmire egy felesleges Bentley-t? Ilyen jól jövedelmeznének a szex klubok? A sofőr a hátsó üléshez kísérte a lányt, és becsukta mögötte az ajtót.
Faith belesüppedt a toll puha bőrülésbe, és lehunyta a szemét, hogy kiélvezze a határtalan kényelem érzését. Amint elindultak, a lány kipillantott a sötétített üvegen keresztül Gray autójára. Szomorúan felsóhajtott, aztán ismét a Bentley belsejét szemlélte tovább. Klasszikus zene lágy hullámai töltötték meg az autó belsejét.
Faith oldalt fordította a fejét, kinézett az ablakon, és a város fényeinek csodás játékát figyelte. Harminc perccel később a Bentley megállt egy ponyvatetős bejárat előtt, ahol a kapus kinyitotta a kocsi ajtaját, odanyújtotta a kezét Faithnek, és segített kiszállni.
- Erre kérem, Miss Malone - mondta a férfi. Faith felhúzta a szemöldökét. Meglepődött. Nagy hatással voltak rá a pompás külsőségek. A lányt rendkívül kezdte érdekelni Damon szex klub vezetői pozíciója.
A sofőr egy enyhén megvilágított, elegáns étterembe kísérte Faitht, ahol rögtön a főpincér gondjaira bízta, aki meghajolt, és kezet csókolt neki. A férfi a karját nyújtotta és az étterembe kísérte a lányt. A berendezés pazar volt. Ebbe az étterembe biztosan előre kell asztalt foglalni.
Faith azt kívánta, bárcsak jobban odafigyelt volna, hogy hová jöttek, amikor megérkeztek. Bár nem hitte, hogy ismerős lenne a számára a név. Az egyetlen hely, ahová be szokott rendszeresen ugrani, a Cattleman's volt, de arról egyáltalán nem mondható el, hogy exkluzív lenne. Faith meglepetésére a főpincér az asztalokkal teli helyiségen át az étterem hátsó részébe vezette, egy kisebb, privát klubterembe. Amint beléptek a helyiségbe, Damon felemelkedett az asztala mögül, és elmosolyodott. Kinyújtotta a kezét, és a főpincér felé bólintott.
- Köszönöm, ez minden, Phillip. Phillip elmosolyodott, és távozott. Damon kihúzta az asztalnál álló egyik széket, és intett a lánynak, hogy foglaljon helyet. A férfi megkerülte az asztalt, és a saját székére telepedett. Damon az inge nyakához nyúlt, meglazította a nyakkendőjét, majd kigombolta hosszú ujjú, elegáns inge mandzsettagombjait.
- Remélem, nem bánja, ha kissé kényelembe helyezem magam - mondta a férfi.
- Egyáltalán nem - mondta Faith halkan. Damon az asztalra tette a karját, és a lány szemébe nézett.
- Ma is káprázatosan gyönyörű. Faith kényelmetlenül fészkelődött a székében. Valamiért úgy érezte, hogy az a Damon, akivel korábban beszélt és a Házban találkozott, nem ugyanaz a férfi volt, aki most vele szemben ült. Hirtelen ostoba ötletnek tűnt, hogy felhívta és megkérte, hogy beszélgessenek. Oldani szerette volna a feszültséget.
- Damon, volna ellene kifogása, hogy tegeződjünk?
- Épp ellenkezőleg, nagy örömömre szolgálna - mosolygott a férfi.
- Mit szeretne inni erre a nagy alkalomra?
- kérdezte Damon.
- Nagyszerű az itteni bor, vagy kér valami erősebbet? Faith felsóhajtott.
- Nem hinném, hogy árulnak alkoholmentes sört ezen a helyen.
- A lánynak a legkevésbé alkoholra volt szüksége abban a pillanatban. A feje egyébként is elég zavaros volt. Véletlenül sem vágyott még több kósza gondolatra. A férfi nevetett, kivillantva tökéletes mosolyát.
- Van alkoholmentes sör. Azért élek, hogy kiszolgáljak másokat. A férfi intett a pincérnek, aki a sarokban ácsorgott. Faith addig nem is vette észre. Amikor a fiatal férfi közelebb lépett, Damon olyan bort kért, amelynek a nevét Faith még soha nem hallotta, és egy üveggel a legjobb alkoholmentes sörükből. Faith kuncogott, amikor a pincérnek a szeme se rezdült a kívánsága hallatán.
- Reménytelenül tapintatlan vagyok - mondta a lány bocsánatkérésképpen Damonnak.
- Ellenkezőleg, nagyon szórakoztató vagy - mondta a férfi egy mosoly kíséretében.
- Vacsorázzunk, Faith? Éhes vagy egyáltalán? Faith megrázta a fejét. Úgy érezte, a gyomra nem tudná befogadni az ételt az aznapi felfordulás után. Esetlen csend állt be kettejük között. Faith a textilszalvétával babrált, hogy leplezze zavarát. A pincér visszatért az italokkal. A koccintás után Faith hálásan tapasztotta a száját a hideg üvegre. Amikor a pincér elsétált, Damon mélyen a lány szemébe nézett.
- Miben segíthetek neked? Mi a baj?
- kérdezte a férfi. Faith kortyolt egyet az üdítőjéből, azután letette az üveget egy sóhaj kíséretében.
- Először is meséld el, hogy egy férfi, akiről azt gondoltam, hogy egyszerű klubvezető, hogyan vedlett át Mr. VIP-vé. Damon kényszeredetten elmosolyodott.
- Nem hiszem, hogy valaha is egyszerű klubvezető lettem volna.
- Nem, én sem így gondolom - vallotta be Faith.
- Bár a Bentley egy kicsit mintha túlzás lett volna. A férfi nevetett, és ivott még egy kortyot a borból.
- Rendben, bevallom, el akartalak bűvölni. Sikerült? A lány megvonta a vállát.
- Azt hiszem, inkább meg vagyok zavarodva, semmint el lennék bűvölve. A szórakozott csillogás eltűnt a férfi szeméből, és őszinte aggodalom jelent meg a helyén. Damon átnyúlt az asztalon, és a kezét a lányéra tette.
- Ha van valami, amiben segíthetek, Faith, megteszem. A lány lassan elhúzta a kezét, és az ölébe tette.
- Bevallom, hogy van néhány dolog, amit meg szeretnék beszélni veled, mert azt gondolom, komoly tapasztalatod van ezen a téren, de most...
- Most mi?
- sürgette a férfi. Faith fészkelődni kezdett.
- De most nem tudom, ki vagy. Ez a mostani éned a szerep? Vagy a pénteki a Házban? Melyik vagy te valójában? Damon hátradőlt, és mély levegőt vett.
- Faith, a Ház az enyém. Ezért vagyok én a vezetője, a tulajdonosa. A Ház számomra menedék. Odamehetek, önmagam lehetek, és másfajta életet élhetek, mint egyébként.
- Szóval ez a hobbid?
- kérdezte a lány. Damon kérdőn a lányra nézett.
- Szeretek emberekkel foglalkozni. Szeretek segíteni rajtuk. Most például érzem, hogy dühös és csalódott vagy. Úgy érzed, hogy felültettek, hazudtak neked, és játszottak veled. Faith felhúzta a szemöldökét. Damon a fején találta a szöget. Faith úgy érezte magát, mintha egy végtelen fantáziavilágba csöppent volna. Hogyan lát ennyire belé ez az ember?
- Nagyra becsüllek, Faith. Tényleg.
- Tessék?
- Tudod, hogy mit akarsz. Nem vagy hajlandó kevesebbel beérni, és kész vagy akár hibákat is elkövetni, miközben keresed, amire vágysz. Faith nevetett. Ő lenne az, aki tudja, hogy mit akar? Bár így lenne. Minden sokkal könnyebb lenne. A férfi megrázta a fejét, mert a lány nem szólalt meg.
- Akármilyen zavart is vagy most, legbelül tudod, hogy mit akarsz. Csak még azt nem tudod, hogyan szerezd meg. Ezért jöttél a Házba. Nem azért, mert nem tudod, hogy mit akarsz, hanem mert nem tudtad, hol találod meg.
- Vagy hogyan keressem egyáltalán - mondta Faith komoran.
- Ki volt az a fickó?
- kérdezte Damon kíváncsian.
- Az, aki megjelent a házban, és úgy festett, mint aki darabokra akarja tépni Brentet. Faith lenézett, és egy grimaszt vágott.
- A neve Gray.
- Úgy látszott, elég jól ismer téged - jegyezte meg Damon őszintén. Faith sóhajtott.
- Azt hiszem, túlságosan is jól megért.
- Azaz?
- Hosszú történet. Egy hosszú, rettenetesen zavaros történet.
- Szabad az egész éjszakám - válaszolta Damon könnyedén. Faith egy pillanatig habozott, majd kiöntötte a lelkét. Elmondta az egész történetet a Johnnal való szakításától kezdve a későbbi, Grayjel történt találkozásokig. Először a Házban, aztán a férfi lakásán.
- Az egészben az a legszomorúbb, hogy Graynek igaza van - tette hozzá Faith, miután befejezte a mondanivalóját. Damon elgondolkodva újra megtöltötte a borospoharát.
- Azt reméltem, hogy te majd mondasz nekem valami okosat. Tényleg csak játszadozom? Tényleg? Az egyetlen dolgot, ami annyira nem volt ínyemre a Házban tett látogatásom során? Valami olyasmit akarok, ami csak a szerepjátékokban és egy kimódolt fantáziavilágban létezik? Damon előrehajolt, és megérintette a lány arcát.
- Nem hiszem. Azt gondolom, amit már mondtam. Te olyan nő vagy, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Még nem tudod, hogyan szerezd meg, vagy talán nem találtad meg az igazit. Azt a férfit, akinek nem lesz szüksége utasításokra, utalásokra vagy forgatókönyvre.
- Perverz vagyok?
- Nem. Olyan nő vagy, akiről a legtöbb férfi álmodik. Beleértve magamat is. Nagyon sok időt töltök a Házban, részben azért, mert én is keresek. Hogy mit, abban nem vagyok biztos, de tudom, hogy több mint az ártatlan játékok, amelyeket a zárt ajtók mögött játszanak. Nem vetem meg egyetlen tagunkat sem a szexuális ízlése miatt. Nagyon szeretnék biztonságos környezetet nyújtani a számukra, ahol kiélhetik a legvadabb szexuális fantáziáikat is.
- Mi az, amit akarsz?
- kérdezte Faith lágy hangon. Damon elmosolyodott, és megrázta a fejét.
- Meg fogsz döbbenni. Faith felhúzta az egyik szemöldökét.
- Nem szoktam megdöbbenni. Az sem döbbentett meg, hogy végignézted, ahogy leszoptam egy másik férfit. A férfi ivott egy kortyot a poharából, felvette az egyik szalvétát, és a szája elé tartotta. Egy percig tartott, mire a lány rájött, hogy a férfi nevet.
- Imádlak, Faith. Sohasem foglak kiismerni. Bár neked van a legnőiesebb pirulásod, rettenetesen szókimondó tudsz lenni.
- Na? Elmondod nekem, milyen nőt keresel? Damon egy pillanatig a lány arcát fürkészte, azután visszatette a szalvétát az asztalra.
- Úgy vélem, hogy te és álmaim asszonya nagyon sokban hasonlítotok. De azt hiszem, én annál is többet akarok, mint te. A lány előrehajolt.
- Most aztán nagyon kíváncsi lettem. Damon elmosolyodott.
- Olyan nőt akarok, aki teljesen megadja magát. Azt hiszem, bizonyos körökben szexuális rabszolgaságnak tekintik az ilyesmit. Faith szeme elkerekedett.
- Szex rabszolgát keresel?
- Mint mondtam, bizonyos körökben így fogalmaznák meg - felelte Damon szárazon.
- Az emberek túlságosan ragaszkodnak a sablonokhoz. Olyan nőt akarok, aki teljesen az én szükségleteim elkötelezettje. Viszonzásul odafigyelnék rá, és biztosítanék a számára mindent, amire szüksége van. De én akarok irányítani.
- De hát én is pontosan ezt akarom - mondta Faith halkan. Damon bólintott.
- Tudom. Szomorú, nem? Itt vagyunk mi, egy férfi és egy nő, mindketten ugyanazt akarjuk, és mégsem vonzódsz hozzám. Faith tiltakozni akart, de Damon elmosolyodott.
- Kedvesem, te is tudod, hogy ez így van. Tudom, felizgatott az érintésem. De amikor Gray belépett a képbe... Nos, az már egy teljesen más történet volt. Faith nem tudott mit mondani erre.
- Szóval azok alapján, amiket elmondtam, úgy gondolod, hogy nincs esélyem Graynél? Úgy értem, amit elmondtál, úgy hangzott, mintha ő pontosan olyan lenne, mint te. Egy megadó nőt akar a játékok nélkül. Hogyan vezessem rá, hogy az igazi dolgot is akarom? Damon a fejét csóválta.
- Nem tudom, mit mondjak, Faith. Számomra ez az egész úgy hangzik, mintha Gray küzdene az irántad érzett vonzódása ellen. Hogy miért? Nem tudom. Ha bármilyen érdeklődést mutatnál irántam, egy szempillantás alatt nyakörvet tennék rád, és odakötöznélek az ágyamhoz. Forróság indult el a lány gerincén felfelé, majd kiült az arcára.
- Csak nem tetszik az ötlet?
- tréfálkozott Damon.
- Ezzel ne viccelődjünk! - motyogta a lány.
- A fenébe is, miért kell nekem ezzel a fickóval bíbelődnöm? Miért nem teszi meg csak úgy értem, és senki másért? Tudod, mióta elkezdtem ezt az egész „egy olyan férfit akarok, aki vigyáz rám" dolgot, több ajánlatot kaptam, mint addig egész életemben.
- A férfiak szeretik az irányítható nőket - mondta Damon egyszerűen.
- Még akkor is, ha nem vallják be. Egy gyönyörű, finom nő, akit meg kell védenünk, és akire vigyáznunk kell, nagyszerű dolgokra tesz képessé minket, férfiakat.
- Úgy látszik, könnyen vissza lehet élni ezzel az erővel - jegyezte meg Faith. Damon bólintott.
- Így igaz. Ha a férfiak felelősségteljesebben viselkednének, akkor még több nő adná át nekik a vezető szerepet.
- Istenem! Nem hiszem el, hogy ezt mondod! Ezt én mondtam! Ezt mondtam Graynek a múlt héten. Hogy ha kevesebb férfi menekülne el a felelősség elől, akkor a nők inkább készek lennének rá, hogy a ház urának tartsák őket. Damon ismét a lányra mosolygott. Faith pedig átkozódott, hogy Gray ennyire uralja a gondolatait és a vágyait. Ismét itt ül egy férfival, aki kész lenne megadni azokat a dolgokat, amelyekre neki szüksége van. Ő meg ezúttal is ki fog sétálni onnan, pedig olyan sok időt töltött azzal, hogy ilyen férfit találjon magának. Mindez már olyan sok volt, hogy Faith majdnem felkiáltott kétségbeesésében.
- El akarok menni valahová - mondta a lány.
- Időre van szükségem, hogy rájöjjek, mi az ördögöt kellene kezdenem az életemmel. Damon a kezébe vette a lány kezét, és az ujjával a tenyerét simogatta.
- Van egy tengerparti házam. Odaadhatom a kulcsot. Eltölthetnél ott néhány napot egyedül. Senki sem zavarna. Faith a férfi arcát fürkészte. Hajlott rá, hogy elfogadja Damon ajánlatát. Néhány nap a tengernél, csodálatosan hangzott. Ráadásul nem látná Grayt sem, amíg újra meg nem acélozta a lelkét.
- A sofőröm levisz a Bentley-vel - folytatta a meggyőzést a férfi. Faith felkacagott.
- Rendben, benne vagyok, Damon. Nem is tudom, hogyan köszönjem meg.
- Ne köszönd, nem vagyok egészen önzetlen.
- Tessék? A férfi elvigyorodott.
- Nos, ha a dolgok nem alakulnak jól közted és Gray között, szeretnék melletted lenni. Megvigasztalnálak. Meleg remegés futott végig a lány karján, ahogy a férfi az ujjával lassan a tenyerét simogatta.
- Nem felejtem el - mondta Faith. Komolyan beszélt. Ha Damonnak egy fél esélyt is adna, lehet, hogy rájönne, teljesen összeillenek.
- Mikor szeretnél indulni?
- kérdezte Damon.
- Csak szólj, és azonnal küldöm érted a sofőrömet. Faith az órájára nézett.
- Őszintén szólva még nincs kedvem hazamenni, élvezném még egy ideig a társaságodat. Ha a sofőröd nem túl fáradt, hazavihetne később, és megvárhatná, amíg összepakolok. Majd alszom akkor, ha odaérek. Damon elmosolyodott.
- Rendben, akkor rúgjunk ki a hámból. Még egy alkoholmentes sört?

fel