Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Huszonnyolcadik fejezet

 Faith lezuhanyozott, és gyorsan felöltözött. A gyomra kavargott. Egyáltalán nem volt biztos benne, hogy képes lesz egy falatot is enni. Megszárította a hosszú haját, megfésülte és hagyta, hogy hanyagul a vállára omoljon. Tudta, hogy Graynek tetszik így. Az enyém. A férfi szavai még mindig a lány fejében visszhangzottak. Valahányszor Faith felidézte a férfi elszánt hangját, amikor ezt mondta, izgalmat érzett. Faith úgy döntött, hogy farmert és egy rövid ujjú rózsaszín topot vesz fel. Felöltözött, és kiválasztott egy magas sarkú cipőt. Még egyszer megnézte magát a tükörben, majd a nappaliba ment, ahol Gray várt rá. A férfi a franciaablak előtt állt, hüvelykujját a nadrágzsebébe akasztotta. Gray szeme elismerően felragyogott, amikor végignézett a lányon.
- Gyönyörű vagy- mondta a férfi Faith elmosolyodott.
- Kész vagyok, ha te is. Gray előásta a kulcsait a zsebéből, majd a kijárat felé indultak. Amikor a férfi odaért a lányhoz, kinyújtotta a kezét. Faith becsúsztatta a kezét a férfi sokkal nagyobb tenyerébe, Gray ujjai pedig szorosan megfogták az ujjait. Együtt mentek ki a férfi kocsijához, és akárcsak aznap éjjel a Háznál, Gray átkísérte az autó túloldalára a lányt, és segített neki beszállni a kocsiba. Egy szót sem szóltak Galvestonig, de Gray a kezébe vette a lány kezét, és a hüvelykujjával simogatta az ujját. Faith ellágyult az intim érintésre - megnyugtatta. Külső szemlélődő számára átlagos randinak tűnhetne... Amikor ez eszébe jutott, a lány kis híján felnevetett. Belülről egyáltalán nem olyan volt, mint egy átlagos randi. Faith ezt kereste, erre várt, ezt akarta egész életében. Ez nem csak péntek esti időtöltés.
- Tengeri kaja jó lesz?
- kérdezte a férfi megtörve a csendet. A lány bólintott. Gray lelassította a kocsit, balra kanyarodott, és beállt egy parkolóba. Azután megszorította a lány kezét, és a szemébe nézett. Faith szégyenlősen elmosolyodott a néma kérés láttán. Gray odahajolt, megcsókolta a lányt forrón, gyengéden és finoman. Azután elhúzódott tőle, és kilépett a kocsiból. Amint beléptek az étterembe, a férfi diszkréten váltott néhány szót a hostesszel, aki elmosolyodott, majd bólintott. A nő Faithre pillantott, majd ismét mosolygott. Felvett két étlapot, és intett, hogy kövessék.
- Mit mondtál neki? - suttogta Faith, miközben a nő mögött ballagtak.
- Csak azt, hogy szükségünk van egy kis magányra. A hostess egy sarokbokszban ültette le őket az étterem végében. A legközelebbi társaság legalább hatasztalnyi távolságra volt tőlük. Amint helyet foglaltak, megjelent egy pincér, és felvette az italrendelést. Néhány másodperc múlva végre magukra maradtak. Gray átnyúlt az asztal felett, és összefűzte az ujjait a lányéval.
- Tudod, annyi... Szóval túl sokáig kerültelek. Őrült dolgok zajlottak közöttünk. Minden túl gyorsan történt. Ma este le akarom lassítani a dolgokat, hogy jobban megismerjük egymást. Az elégedettség érzése forrón áradt szét a lány mellkasában.
- Egyetértek - mondta a lány gyengéden.
- Nem sokat tudok rólad. Csak amit Pop elmondott. Zsaru vagy. Dallasban élsz. Az idén vesztetted el a társadat, és eljöttél egy időre a rendőrségtől, hogy rendezd a soraidat. De többet szeretnék tudni. Gray kissé bosszúsnak látszott, mintha azt várta volna, hogy a lány beszéljen először magáról.
- Mikor volt az utolsó kapcsolatod?
- kérdezte a lány. Gray szája legörbült és egy grimaszt vágott.
- Kapcsolat? Nem vagyok biztos benne, hogy bármelyik találkozásom a másik nemmel kapcsolatnak nevezhető. Faith felhúzta az egyik szemöldökét.
- Akkor minek neveznéd őket?
- Szexnek - mondta a férfi közönyösen.
- Én is ez vagyok neked? Csak szex?
- kérdezte a lány halkan. Gray hosszan a lányra nézett.
- Nem. Épp ezért rémültem meg annyira. Ezért toltalak el magamtól, és igyekeztem távol tartani magam tőled.
- Ti férfiak miért rémültök meg annyira attól, ha egy nő többet jelent nektek, mint a szex?
- kérdezte Faith kíváncsian.
- Az édesanyád soha nem ölelt meg, vagy ilyesmi? A férfi szeme elkerekedett a meglepetéstől, majd nevetni kezdett.
- Nem, nem vádolhatom az anyámat a kapcsolataimért. Nem ismertem elég jól ahhoz, hogy megkedveltethesse, vagy megutáltathassa velem a női nemet. Faith arra várt, hogy a férfi folytassa, de nem tudta pontosan, mit akar először hallani. Gray elengedte a lány kezét, és hátradőlt a bokszban. Az ajkához emelte a poharát, és hosszan belekortyolt, mielőtt visszatette volna.
- A kapcsolataim azért nem működtek, mert féltem, hogy nem találom meg, amit akarok.
- Úgy látszik, ebben megegyezünk - mondta Faith. Gray bólintott.
- Olyan dolgokat láttam meg benned, amelyek tetszenek nekem. Egy olyan nőt láttam, akiről azt hittem, hogy tökéletesen illik hozzám, de a jó öreg mondás, „túl szép, hogy igaz legyen" nem akart kimenni a fejemből.
- Remélem, nem okoztam csalódást - mondta Faith kényszeredetten.
- Csak magamat adhatom. Ahogy te sem szereted az előre megírt forgatókönyveket, úgy én sem.
- Soha nem akarnálak megváltoztatni, Faith. Úgy tetszel nekem, ahogy vagy.
- De hát nem is tudsz rólam semmit! - fakadt ki Faith. Gray hitetlenkedve rázta meg a fejét.
- Tudom, hogy gyönyörű vagy, hűséges, intelligens és nőies. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és nem éred be kevesebbel. Nem félsz attól, hogy odaadd magad egy férfinak.
- Gray előrehajolt, és komolyan a lány szemébe nézett.
- Kétfajta nő létezik, akikkel soha nem tudtam mit kezdeni. Faith oldalra hajtotta a fejét, és égett a kíváncsiságtól. Egy férfi lelkének belső működése... Ez az este valóban elképesztő meglepetésekkel szolgál.
- Olyan nőkkel, akik csak játszanak velem. Álomvilágban élnek, szexuális játékokat űznek. Szeretem, ha egy nő őszinte, és nem rejtőzik álarc mögé. A másik az a nő, aki nem elég erős, hogy megadja magát egy férfinak. Faith szemöldöke erre a kijelentésre ismét az égbe szökött. Ő is előrehajolt, és egyre kíváncsibb lett.
- Nem akarom, hogy az a nő, akivel összejövök, egy tudattalan bábu legyen. Én sem lennék képes ilyenné válni soha. Nagyon különleges nőnek kell lenni ahhoz, hogy valaki oda tudja adni magát egy férfinak, de megőrizzen mindent, amitől erős, és ami egyedülállóvá teszi. Amitől önmaga.
- Úgy látom, sokat gondolkodtál ezen - jegyezte meg Faith. A férfi megvonta a vállát.
- Erre vágyom.
- És mi van a hálószobán kívüli dolgokkal?
- kérdezte Faith.
- Mindent irányítani akarsz a kapcsolatban is? Gondolom a játszadozók, akikre utaltál, olyan nők, akik csak egy jó kis perverz szexre vágynak, aztán amikor kilépnek a hálószobából, kilépnek a szerepből is. Gray mélyen a lány szemébe nézett, az arckifejezése nagyon komoly volt.
- Nem akarok zsarnok lenni. Csak ismerem magam. Imádok irányítani. Akkor érzem jól magam, ha én döntök. Ha ezt összerakod azzal a fajta nővel, aki a legjobban vonz - egy kedves és nőies nő, akit megvédhetek, akire vigyázhatok akkor nyilvánvaló, hogy olyan kapcsolatra vágyom, ahol én irányítok az ágyban, és az ágyon kívül is. Ez így nagyon szörnyen hangzik? Faith elmosolyodott.
- Nem. Gyengének tartasz, ha bevallom, hogy egy olyan férfit akarok, aki vigyáz rám? Elégedettség ragyogott a férfi szemében. Az arca minden szegletében elszántság tükröződött.
- Azt hiszem, te vagy az egyik legerősebb nő, akivel valaha találkoztam, Faith. A lánynak nagyon jólesett a dicséret, és a férfi hangjából kiszűrődő őszinte elismerés. Faithnek vaknak kellett volna lennie ahhoz, hogy ne lássa a vágyat a férfi tekintetében. Gray valahányszor Faithre nézett, olyan volt, mintha a puszta tekintetével vetkőztetné.
A lány mindig is olyan férfira vágyott, aki így néz rá - mintha ő lenne az egyetlen nő a világon. Nem, nem érezte magát gyengének. Abban a pillanatban nagyon is erős volt. A beszélgetés félbeszakadt, amikor a pincér megérkezett az étellel. Kényelmesen elhelyezkedtek, és enni kezdtek.
Gray időnként megkínálta Faitht a saját ételéből. Évezte, hogy így is kényeztetheti a lányt. Miután jóllaktak, a pincér elvitte a tányérokat, és letette az asztalra a számlát. Faith és Gray tovább ücsörgött az asztalnál. A lány félt visszatérni a tengerparti házba. Inkább az izgatottság dolgozott benne, mint a félelem.
Még mindig nem tudta, hogy mi vár rá, de boldog volt, hogy nem neki kell irányítania a dolgokat. Ez egyértelműen Gray feladata. Mellékes dolgokról csevegtek. Gray elmesélte a lánynak, hogy egy bűnözőkkel teli környéken nőtt fel, és hogy emiatt lett zsaru. Mesélt neki a társáról és Mickről, akire második apjaként tekintett.
Faith már korábban sejtette, hogy Gray meglehetősen fekete fehér fickó, de miután hallotta beszélni a munkájáról, az igazságról és a társa haláláról, még jobban meggyőződött róla, hogy a férfi nem látja az árnyalatokat a dolgok között. Valami vagy jó, vagy rossz volt a szemében. Gray intett a pincérnek, hogy hozzon még egy kört. Azután mélyen Faith szemébe nézett, és belekortyolt az italába.
- Amikor elmentél a szex klubba ... Faith felnyögött a szó hallatán. Olyan perverznek hangzott.
- A Házba ...
- helyesbített a lány. Gray megvonta a vállát.
- Amikor elmentél a Házba, mit vártál?
- Azt hittem, nyilvánvaló - felelte Faith.
- Tudod, hogy mi történt.
- Csak néhány percig voltam ott - mondta a férfi.
- Biztosan elidőztél volna még ott egy ideig. Felizgatott, amit ott láttál? Faith arcát elöntötte a forróság.
- Részben - vallotta be Faith. Gray felemelte a szemöldökét.
- Melyik része? Faith egy pillanatra lesütötte a szemét.
- Megdöbbentő volt. Úgy értem, láttam már pornót, de még sosem láttam vagy tapasztaltam ilyet szemtől szemben.
- Felizgatott?
- ismételte meg Gray a kérdést. A lány lassan bólintott.
- Nagyon.
- Volt, ami jobban, mint a többi? Faith ismét bólintott.
- Melyik része tetszett?
- erősködött Gray. Faith szája kiszáradt. Az ajka szétvált, ahogy igyekezett úrrá lenni a zavarán.
- Amikor odaértem, az egyik földszinti helyiségben láttam egy nőt, aki két férfival volt. Mindketten csak rá figyeltek. Egyértelmű volt, hogy mindketten akarják. Féltékeny voltam rá. Gray élénk érdeklődéssel nézte a lányt.
- Folytasd! - Amikor felmentünk, ott volt két férfi. Még sosem láttam két férfit szeretkezni. Filmen sem. Döbbenetes volt, mégis annyira lenyűgözött, hogy nem tudtam félrenézni. Az egyik legerotikusabb jelenet volt, amit valaha láttam életemben. Aztán ott volt egy nő, aki két férfival szeretkezett. Nagyon szerettem volna a helyében lenni.
- Izgalmas lenne, két férfival?
- kérdezte Gray. Faith elpirult.
- Nem kell zavarba jönnöd. Meglepődnél, ha tudnád, mennyi férfi fantáziál arról, hogy megosztja egy másik férfival a barátnőjét. A lány félrevetette a fejét, és kíváncsian nézett a férfira.
- Tényleg? Te is? Gray megvonta a vállát.
- Van valami primitív, hogy azt ne mondjam, erotikus és izgató abban, ha átengeded egy másik férfinak azt, ami a tiéd; ha egy nő több testnyílásába is behatolnak. Egyszerre. Faith arca még forróbban kezdett izzani.
- Úgy látom, izgat a dolog - jegyezte meg a férfi.
- Melyik nőt nem?
- méltatlankodott Faith.
- Mit láttál még a házban?
- Ütlegelést.
- Tetszett neked? A lány fészkelődni kezdett.
- Nem is annyira az ütlegelés, mint inkább az irányítás a nő felett. A férfi hatalma. Olyan baljós és izgalmas volt. Hatalmas vágy ébredt bennem, úgy éreztem, mintha menten kifordulna a négy sarkából a kis világom.
- Pedig amikor elfoglaltad a nő helyét, a verés nem izgatott fel - jegyezte meg Gray csendesen. A lány megrázta a fejét.
- Honnan tudod? Gray kedvesen mosolygott.
- Nyilvánvaló volt. Láttam a csalódottságodat és a zavarodat. Többre volt szükséged, mint amit a férfi adhatott.
- Igen - suttogta Faith.
- Nem volt igazi, és ezt tudtam is. A férfi előrehajolt, kinyújtotta a kezét, és megfogta a lány állát. A tekintetük találkozott és egymásba mélyedt.
- Velem igazi lesz, Faith. Én nem játszom. Faith kissé megremegett, amint a komoly ígéret végigfutott a testén.
- Tudom. Csendben ültek még egy ideig, és az italukat kortyolták. Faith ellazult, és a feszültség egy része elszállt belőle. Az este tökéletes volt. A tudat, hogy egy egész hetük van egymás felfedezésére, izgalommal töltötte el. Alig várta, hogy megtudja, Gray valóban olyan férfi-e, aki mindent meg tud adni neki, amiről álmodott. A férfi egyszer csak letette az italát, és ismét a lányra nézett. Faith megérezte a következő kérdést. Fürkészve Grayre emelte a tekintetét.
- Szedsz tablettát?
- kérdezte Gray minden átmenet nélkül.
- Igen - felelte Faith nyugodtan.
- Az utolsó szexuális élményem több mint hat hónapja volt - jegyezte meg Gray.
- Azóta voltam orvosi vizsgálaton. De sohasem viseltem óvszert, amikor lefeküdtem egy nővel. Faith kényelmetlenül fészkelődött.
- Ami azt illeti, az én utolsó vizsgálatom néhány hónapja volt. A fickó, akivel eddig jártam, volt laboron, mielőtt szeretkeztünk. De használtunk óvszert is. Gray bólintott.
- Zavarna, ha mi nem használnánk óvszert? Faith képzeletét erotikus képek hada özönlötte el. A gondolat, hogy a testébe fogadja Grayt, a testét a saját testén érzi, hihetetlenül izgató volt Faith számára.
- Soha sem használtál óvszert?
- kérdezte a lány.
- Nem. Ha akarod, elfaxoltatom az utolsó vérvizsgálatom eredményét holnap reggel. Nem vagyok egy kanos tinédzser, aki lehazudná a csillagokat is az égről, csak hogy a lábad közé kerülhessen. Faith elmosolyodott.
- Hiszek neked. Egyébként pedig imádnám, ha nem kellene óvszerrel bíbelődni.
- A lány elfintorította az orrát.
- Síkosító nélkül rettenetesen kényelmetlen. Be kell vallanom valamit. Utoljára közvetlenül azelőtt szexeltem, hogy mi ketten először találkoztunk volna. Használtunk óvszert. Teljesen egészséges vagyok, de tudnod kell erről - mondta Faith egyszerűen.
- Szeretném érezni a puncid minden egyes finom pontját - válaszolta Gray rekedten. Ösztönös remegés futott végig a lány testén. Gray az órájára nézett, és tudta, hogy a vacsorának vége. Annyi mindenről beszélgettek. Vágyról. Izgalomról. Kíváncsiságról. Félelemről. Faith keze remegett, amikor egymásra tette őket az ölében.
- Kész vagy?
- kérdezte Gray finoman. A lány bólintott, mire a férfi kilépett a bokszból. Gray a lány hátához érintette a kezét, és kivezette az étteremből. Meleg, sós fuvallat csapott az arcukba, amikor kiléptek az étteremből. A távolból az autópálya duruzsolása és az óceán lágy hangja töltötte be az éjszakát.
- Menjünk vissza - súgta Gray a lány fülébe. Faith bólintott, és beült a kocsiba.

fel