Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Huszonkilencedik fejezet

 Amikor visszatértek a tengerparti házba, Gray az asztalra tette a kulcsát. Faith a franciaablakhoz lépett, és kinézett rajta. Ideges volt. A testbeszéde bizonytalanságról árulkodott. Gray a fürdőszobába ment, és egy pillanatra egyedül hagyta a lányt. Letérdelt a nagy kád mellé, bedugaszolta a lefolyót, megnyitotta a csapot, és a vízsugár alá tartotta a kezét, hogy megnézze, milyen a víz. Amikor már elég melegnek találta, felállt, és visszament a nappaliba. Faith ugyanott állt. Gray odasétált mögé, és a kezét finoman a lány vállára tette. Félresimította a haját, lehajolt, és az ajkát Faith nyakához érintette. A lány megremegett az érintésre, és lágy sóhaj hagyta el az ajkát. Gray felemelte a fejét, a felkelő holdat nézte. A hold majdnem szabályosan kerek volt, a távolban tükröződött az óceánon. Tökéletes éjszaka volt.
- Gyere a fürdőszobába - súgta Gray halkan Faith fülébe.
- Készítek neked egy fürdőt. Faith megfordult a férfi karjában. Gray keze a lány csípőjére siklott.
- Ez csodálatosan hangzik - mondta Faith. Gray a lány farmerjának övpántjába akasztotta az ujját, és a nadrágjánál fogva közelebb húzta magához. A gombbal matatott, majd kigombolta. Azután lehúzta a cipzárt, és elkezdte letolni a farmert a lány csípőjén. Amikor a nadrág végre lecsúszott a lány lábáról, Gray a lány fenekére tette a kezét. A férfi keze elindult felfelé, lágyan Faith derekának finom ívét simogatta. A férfi keze egyre feljebb húzta a lány pólóját.
- Emeld fel a kezed! - mondta Gray. Faith engedelmeskedett, Gray pedig gyengéden áthúzta a pólót a lány fején, és félredobta. Ezután Faith lecsúsztatta magáról a szűk farmernadrágot. Gray lenézett a lány csipkés, nőies alsóneműjére. Halvány, orgonaszín melltartó és hozzá illő bugyi. Tökéletes. Gyönyörű, akárcsak a nő. Gray finoman a lány vállára tette a kezét, a melltartó pántjával babrált, majd lecsúsztatta, míg lágyan a lány karjára nem hullott. Gray hátranyúlt, kikapcsolta a melltartót, hagyta, hogy a földre hulljon. A lány mellének dombjai fehéren izzottak halvány holdfényben. Gray nem tudta megállni, hogy ne érintse meg Faith mellbimbóját. Az ujja közé vette, és finoman csipkedte a kemény bimbókat. Gray leengedte a kezét, és megérintette a lány bugyijának a szélét. Az ujjával benyúlt az alsóneműbe. Amint megérezte a finom szőrzetet a lány lába között, elkezdte lefelé tolni Faith bugyiját. Amikor az apró ruhadarab a földre hullott, Faith mezítelenül állt Gray előtt. A lány teste a hold foszforeszkáló fényében izzott. Gyönyörű volt, akár egy istennő. És csak az övé.
- Az enyém vagy - súgta Gray. Apró libabőrök táncoltak a lány bőrén, a szőröcskék felálltak a karján. Gray végigfuttatta a kezét a lány karján, hogy elmúljon a borzongás. A fürdő lassan elkészült. Gray lehajolt, a karjába vette a lányt, mire Faith meglepetten felsikkantott. Gray egy csókkal elhallgattatta a lányt, és a fürdőszobába indult vele. A kád megtelt. A férfi lassan engedte bele a lányt a gőzölgő vízbe, majd odanyúlt a csaphoz, és elzárta a vizet. Faith a kád szélére hajtotta a fejét, és elégedetten felsóhajtott, amikor a forró víz körülölelte a testét. Gray letérdelt a kőre, és a samponért nyúlt.
- Fordulj meg, hogy megmoshassam a hajad - utasította a lányt. Faith fészkelődni kezdett a négyzet alakú kádban. A férfi egy kicsit eltolta magától, hogy maradjon elég hely a lány teste és a kád széle között, azután vizet mert egy kis jégvödörbe. Gray ráöntötte a vizet a lány hajára, azután ismét magához húzta Faitht. A lány hallotta a sampontubus szuszogó hangját, majd a férfi keze beletúrt a lány hajába. Gray dörzsölte és masszírozta Faith fejét, hogy felhabosítsa a sampont. A férfi érintése nagyon kellemes volt, az ujjai a lány fejének minden részét érintették. Faith ellágyult, a csodálatos érzés teljesen elhatalmasodott rajta. Lehunyta a szemét, és átadta magát a férfi varázslatos érintésének. Jó néhány perc telt el így. Gray dörzsölgette és simogatta a lány fejét, míg Faith úgy nem érezte, hogy menten kómába esik az élvezettől. A férfi egyszer csak eltolta magától a lányt, és kimosta a sampont a hajából. Amikor elkészült, megfogta Faith vállát, és halkan azt kérte tőle, hogy üljön vissza. A lány kissé elpirult, amikor meglátta, hogy a mellbimbója kiáll a vízből. A férfi tekintete végigsimította Faith testét. A lány azt kívánta, bárcsak a keze is bejárná ugyanazt az utat. Gray újabb flakonért nyúlt, de nem a kád szélén halomba rakott mosdókesztyűket használta, hanem a kezébe nyomta ki a tusfürdőt. Ezután pedig leengedte a vizet. A férfi várt, míg a víz lassan lefelé vándorol, és egyre többet mutat meg a lány testéből. Amikor a lány mellkasa láthatóvá vált, finoman Faith mellére kente a tusfürdőt, és lágyan dörzsölgetni kezdte. Tenyerébe vette a lány egyik mellét, aztán a másikat, érdes mellbimbóit simogatta a hüvelykujjával. Ahogy a víz egyre lejjebb hullámzott a lány testén, Gray Faith hasát kezdte dörzsölni, finoman masszírozva a bőrét. Amint a keze visszatért a melléhez, Faith felnyögött, háta ívbe hajlott. Gray körkörösen mozgatta az ujját a lány merev bimbója körül, majd finoman megdörzsölte a csúcsát. Minden egyes érintés vad ingereket sugárzott Faith ágyékába. A lány teste vonaglott a vízben. Combjai szétváltak, a meleg víz behatolt a lába közötti redőkbe a csiklóját kényeztetve. Kisvártatva előbújtak a szőke szőröcskék Faith széttárt combjai között. Gray tusfürdőt nyomott a kezébe, majd lassan és finoman a tenyerébe vette a lágy dombot a lány lába között. Ujjai megtalálták az idegek érzékeny csomópontját, majd érzékien izgatni kezdték. Faith még szélesebbre tárta a combját.
- Kérlek! - suttogta a lány.
- Ó, kérlek! Gray ujjai még lejjebb hatoltak, és a puha nyílás bejáratát simogatták. Aztán megtalálták a lány vagináját, de épphogy csak beléhatoltak. Faith kissé felszisszent, a teste megfeszült, és elviselhetetlen fájdalom szökött az ágyékába.
- A mai éjszaka a tiéd - suttogta a férfi.
- Csak a tiéd. Mialatt Gray ezt mondta, a hüvelykujja megtalálta a lány csiklóját, a középső ujja pedig mélyebbre hatolt a puncijában. A lány csípője felemelkedett, és megrázkódott. Faith beharapta az ajkát.
- Ne hagyd abba! - tört ki a kiáltás a lányból. Graynek esze ágában sem volt abbahagyni. A férfi középső ujja a lány puncijának falát simogatta, míg a hüvelykujja a lüktető kis dombot masszírozta. Gray hirtelen még mélyebbre hatolt a lányban, és megtalálta Faith G-pontját. A lány szeme előtt összefolyt a világ, és szinte szétrobbant az érzéstől. Az orgazmus hihetetlen gyorsasággal öntötte el. A tenyerével megtámaszkodott a kád alján, de elcsúszott volna, ha a férfi a másik kezével nem szorítja erősen a lány tarkóját. Hosszú másodpercekbe telt, mire Faith ismét tudta, hol van. A hátát a fürdőkádnak támasztotta, levegőért kapkodott, míg lassan visszatért a való világba. A lány lassan a férfi felé fordította a fejét és látta, hogy Gray csillogó szemmel mered rá. A tekintetében a vágy ült, hogy a lány minden porcikája az övé legyen. Faith bágyadtan megremegett. Úgy érezte, mintha az izmai ragacsos folyadékból lennének. Gray a karjába vette a lányt, a zuhanyfülkébe vitte, és lemosta a maradék habot a testéről. Azután óvatosan megtörölgette a testét, a feje tetejétől a lába ujjáig. Az érintése finom, de határozott volt. A férfi magával vitte Faitht a hálószobába, és kivett egy köntöst a gardróbból. A lányra adta, majd megkötötte az övet az elején. Gray egy pillanatra magára hagyta a lányt, levetette magáról az átnedvesedett inget. Amikor visszatért, megfogta a lány kezét.
- Menjünk ki, és üljünk le a verandán. Megfésülöm a hajad. Faith remegő lábakkal követte a férfit. Az orgazmus utóhatásától még olyan esetlen volt, mint egy kiscica. Legszívesebben összegömbölyödött volna a férfi karjában, és csak élvezte volna szorítását. Gray kinyitotta a franciaablakot, és az egyik kezét a lány derekára tette, ahogy kiléptek a szabadba. Meleg, tengeri levegő borzolta a lány nedves haját. Faith behunyta a szemét, nagyot sóhajtott, mélyen belélegezte a sós levegőt. Gyönyörű éjszaka volt. Gray leült a nyugágyra, majd maga elé ültette a lányt. Faith a férfi lábai között helyezkedett el, és egy pillanatra nekitámasztotta a hátát a férfi mellkasának. A lány feje Gray álla alatt pihent. Faith élvezte az intim érintést. Imádta, hogy a teste szinte eltűnik a férfi hatalmas mellkasában. A lány teste lágyan duruzsolt, édes vágy áradt szét az ereiben. Abban a pillanatban minden olyan tökéletesnek tűnt. Mintha semmi sem tudná tönkretenni ezt a pillanatot. A hold fényesen sütött az égen, és ezüstös izzásba vonta az öböl nyugodt vizét. Mintha csak egy üveglap lett volna, az óceán felszínét a legkisebb hullám sem zavarta. A parthoz közelebb apró fodrok nyaldosták a partot, és habos zuhatagot vetettek a nedves homokpartra. Gray keze a lány hajával játszott. Az ujjával választotta szét Faith hajtincseit, majd lefelé húzta a kezét. A férfi előrenyúlt, és megfogta a hajkefét a lány ölében. Gray hagyta, hogy a keze elidőzzön egy kicsit a fürdőköpeny megkötött öve előtt, mintha arra készülne, hogy kioldja. Aztán lassan, incselkedve visszahúzta a kezét. Faith halkan felnyögött, amikor Gray elkezdte kifésülni száradó hajtincseit. Ahogy a férfi lefelé húzta a hajkefét, a másik kezével megfogta a tincsek végét, és hagyta, hogy a lány haja a hajkefe előtt végigfusson az ujjai között. Minden egyes mozdulat örömteli dorombolást váltott ki a lányból.
- Olyan gyönyörű hajad van - mondta a férfi.
- Tökéletesen illik hozzád. Izgató. Zabolátlan. Puha. Faith hátrafordította a fejét, és felnézett a férfira a válla felett.
- Időnként a legszívesebben megszabadulnék az egésztől. Gray keze megállt a levegőben.
- Úristen! A lány megvonta a vállát.
- Időnként csak nyűg.
- Alig várom, hogy lássam, ahogy szétterül az ágyon, miközben a farkamat a combod közé csúsztatom - mondta a férfi rekedten. Faith csiklója lüktetni kezdett, a mellbimbója megkeményedett, és apró izgalomhullámokat küldött szét szerte a testében.
- Elképzeltelek, ahogy rajtam ülsz, a farkam nagyon mélyen benned. Rám hajolsz, a hajad függönyként függ a mellkasom felett. Aztán mindkét kezemmel megragadom a hajtincseidet, ahogy rajtam lovagolsz. Faith hirtelen beszívta a levegőt, és behunyta a szemét, ahogy elképzelte a jelenetet. Gray finoman fésülgette a lány haját a kefével. Már-már az öntudatlanságba ringatta a lányt minden egyes mozdulata.
- De a kedvencem...
- suttogta Gray a lány fülébe -, amikor négykézláb állsz, a kezemmel megragadom a hajadat, és hátrahúzom a fejedet, miközben hátulról megduglak. Lehet egy nőnek orgazmusa attól, hogy erotikus dolgokról beszélnek neki, és a haját fésülik? Faith nem volt biztos benne, de nagyon szerette volna megtudni. A férfi elhallgatott. Az egyetlen zaj, amit hallani lehetett az éjszakában, az óceán távoli morajlása volt. Faith a férfi mellkasára támaszkodva pihent, míg Gray az ujjával és a hajkefével fésülte hosszú hajfürtjeit. A lány még jobban hátradőlt, feltartotta az állát, és behunyta a szemét. Az öröm néma hangjai hagyták el a száját minden lélegzetvétellel. Faith nem is emlékezett rá, mikor volt utoljára ennyire elégedett. Nem tudta volna megmondani, mikor törődött vele ennyit egy férfi. Izgató volt, megnyugtató, de egy kicsit félelmetes is egyben.
- Miért nem beszélsz soha az édesanyádról?
- kérdezte Gray. Faith megmerevedett, és magában átkozódott, amiért azt gondolta, hogy semmi sem teheti tönkre ezt a pillanatot.
- Nem szeretek beszélni róla. A kefe lefelé mozgott a lány hajában, a fürtök végén a fogak gyengéden Faith hátát masszírozták. Gray egy pillanatra elhallgatott, és megállt, mielőtt tovább kényeztette volna a lányt. Faith felsóhajtott. Ez így nem igazságos, gondolta. Ő is személyes kérdéseket tett fel a férfinak. Ha bármilyen kapcsolatba akarnak kerülni, őszintének kell lennie, még ha a gondolat, hogy a férfi megismeri a gyermekkorát és az anyját, borzongással is töltötte el.
- Ez nem volt fair a részemről - mondta Faith halkan.
- Sajnálom, de gyűlölök róla beszélni.
- Megértem - felelte Gray.
- Nagyon hosszú történet.
- Miénk az éjszaka - biztatta Gray. A férfi hangjában bujkáló csendes elfogadás felborzolta a lány lelkét. Gray nem akart többet, mint amennyit ő hajlandó volt adni. Ez arra sarkallta Faitht, hogy még többet akarjon adni. Gray a verandára dobta a kefét, de tovább játszott a lány hajával. Az ujja hamarosan mélyebbre hatolt a lány hajfürtjei között, és elkezdte masszírozni Faith fejét.
- Mm. Ha ezt így folytatod, mindent elmondok neked, amit csak akarsz - mondta a lány. Gray nevetett, és folytatta a masszírozást. Fentről lefelé haladt a lány tarkójáig, aztán le a válláig. Faith a boldogságtól eltelve felsóhajtott.
- Pop nem az igazi apám. Várj csak, ez így nem igaz. Ó az igazi apám - az egyedüli apa, akit ismertem. De nem ő a biológiai apám. Faith azt hitte, hogy a férfi meglepődik majd, de az - ha így is volt - nem szólt semmit. Csak folytatta a megnyugtató masszázst, Faith pedig ellazította feszült izmait.
- Az édesanyám... Nem is tudom, mit mondjak róla. Az egész életét úgy élte le, hogy a homokba dugta a fejét. Olyan, mintha ösztönösen mindig rossz döntéseket hozna. Meggondolatlan, gátlástalan, és egyszerűen nem hajlandó szembenézni a tettei következményeivel.
- Sok ilyen embert ismerek - mondta Gray csendesen. Faith bólintott.
- Egészen kicsi koromtól kezdve én voltam a „családunk" érzelmi támasza. Akkoriban még nem láttam, hogy a viszonyunk mennyire különbözik egy normális anya-lánya kapcsolattól. Igyekeztem a legjobb kislány lenni, aki csak létezik a világon. Amikor nem volt mit ennünk otthon, kisegítő munkát vállaltam, bébiszitterkedtem a szomszédoknak, hogy legyen pénzünk ételre. Emlékszem, én tartottam az anyám fejét, amikor a belét is kihányta egy-egy részeg éjszaka után. Persze akkor még nem jöttem rá, de az összes pénzünk erre ment el. Gray együttérzően felmordult.
- Istenem, Faith mennyi idős voltál? Faith megvonta a vállát.
- Kilenc, tíz - már nem emlékszem. Gray megszorította a lány vállát. A masszázs finomabbá vált, mintha a férfi megérezte volna, hogy a lány mennyire nehezen beszél a saját anyjáról.
- Amikor tizennégy éves lettem, az anyám hozzáment Pophoz. Nagyon izgatott voltam. Pop rögtön szimpatikus volt nekem. Olyan kedves volt hozzám. A lányaként nevelt. Rettenetesen belezúgtam Connorba. Melyik tizennégy éves lány ne tette volna? Huszonnégy éves volt, akkor jött el a hadseregtől, és ő is kedves volt hozzám. Nem úgy bánt velem, mint egy púppal a hátán. Először éreztem azt, hogy végre egy olyan családba kerültem, amelyet mindig is akartam.
- És aztán? Mi történt? Faith felsóhajtott. Annak az éjszakának az emléke még mindig letaglózta. Élete legrosszabb élménye volt. Rosszabb, mint az összes többi csalódás együttvéve, amelyet az anyja okozott neki.
- Egy nap aztán az anyám már nem fért a bőrébe. Felkeltett az éjszaka közepén, hogy lelépünk. Kétségbeestem. Nem akartam elmenni. Megkérdeztem tőle, hogy maradhatok-e. Magával ráncigált, és én tudtam, hogy csak azért teszi, mert senki más nem gondoskodna róla. Rettenetesen dühös voltam. Pop olyan jó volt hozzá. A gondját viselte volna, ha nem hagyja el. De mint minden mást, az anyám ezt is elkúrta. Nem hagyta, hogy bármi jó is történjen velünk. Gray a kezét a lány vállán nyugtatta, az ujjai a bőrét nyomogatták. A férfi előrehajolt, és megcsókolta Faith nyakát.
- Hová mentetek? Mihez kezdtetek? Könnyek jelentek meg a lány szempilláján.
- Vissza a régi életünkhöz. Néhány havonta költöztünk, általában, amikor kilakoltattak bennünket. Nem tudtam visszamenni az iskolába. Túl sok időbe került megdolgozni az ételért, és a tetőért a fejünk felett. Gray káromkodott.
- Úgy egy évvel később, az anyám drogozni kezdett. Nem lepődtem meg. El kellett dugnom előle a pénzt, különben mindenünket drogokra költötte volna. Gyűlöltem, ott akartam hagyni.
- Miért nem tetted meg?
- Fiatal voltam. Féltem. Nem volt hová mennem. Senkire sem számíthattam. Ráadásul mindennek a tetejébe, Celia az anyám. Képtelen voltam magára hagyni, mert tudtam, hogy nélkülem nem lenne képes talpon maradni. Gray a lány köré fonta a karját, és szorosan magához húzta. Mindketten az éjszakai égre bámultak. Faith lehunyta a szemét, és élvezte a férfi ölelésének az erejét. A kényelmet, az elfogadást, a megértést.
- Mi történt aztán?
- kérdezte Gray. Faith tudta, a férfi arra gondol, hogyan került oda Pophoz - távol az anyjától. Faith ajka remegni kezdett, amikor eszébe jutott az ominózus éjszaka.
- Amikor húszéves voltam, két munkahelyem is volt, így nem tudtam törődni az anyámmal. Ételt vettem, fizettem a számlákat, és pénzt adtam neki. Azt hittem, így nem lesz pénze drogokra. Sajnos alábecsültem, milyen messzire hajlandó elmenni, hogy megszerezze, amit akar. Amikor egy este hazaértem a második munkahelyemről, a kis lakásunk nappalijában kinyúlva találtam az anyámat. Nem lélegzett. Felhívtam a 911-et, és megpróbáltam újraéleszteni, már amennyire tudtam. Amikor a mentők megérkeztek, nekik sikerült életet lehelni belé, és kórházba vitték. Emlékszem, ott ültem a kórház várójában, és bűntudatom volt, mert nem tudtam, akarom-e, hogy túlélje.
- Faith megremegett, és igyekezett elhessegetni a bűntudatot, amelyet még mindig érzett.
- Milyen szörnyű ez? Az ember a saját anyja halálát kívánja. Gray szorosabban magához vonta a lányt.
- Nem szörnyű. Inkább emberi.
- A kórházban megtalálták Pop telefonszámát az anyám táskájában, és felhívták. Amikor ő és Connor megjelent, véresre sírtam a szemem Pop vállán. Connor elvitt egy hotelbe, és velem maradt, míg Pop elintézte az anyám dolgait. Beíratta egy elvonóra, és még nem tudom, hová. Akkoriban nem igazán érdekelt. Csak megkönnyebbültem, hogy nem nekem kell ezzel az egésszel foglalkoznom. Pop és Connor elhoztak magukkal Houstonba, és azt mondták, hogy a családjuk része vagyok. Pop szigorúan a lelkemre kötötte, hogy soha ne engedjem közel magamhoz az anyámat. Azt mondta, vegyem le róla a kezemet. Faith mocorogni kezdett, kissé oldalt fordult, és az arcát Gray vállára tette. A férfi lenézett a lányra, a szemében együttérzés tükröződött.
- Van fogalmad róla, milyen megnyugtató volt, hogy valaki azt mondja, nem baj, ha véget vetek az anyámmal való kapcsolatomnak? Furcsán hangzik, de szükségem volt valakire, aki azt mondja, ez rendben van így, és ettől én még nem vagyok rossz ember. Gray bólintott, és az egyik ujjával megérintette a lány állát.
- A legtöbb ember nem lett volna képes arra, amit te megtettél érte.
- Amikor Pop azt mondta, hogy örökbe akar fogadni... Emlékszem, csak bámultam rá, annyira megdöbbentem. Azután kitörtek belőlem a könnyek, és bőgtem, akár egy szamár. Pop azt hitte, megbántott, pedig ez volt a legcsodálatosabb dolog, amit valaha tettek értem. Életemben először úgy éreztem, hogy tényleg tartozom valahová. Ő és Connor voltak a családom. Ott álltam húszévesen, és ismét gyermeknek éreztem magam. Gray megcsókolta a lány homlokát, az ujjával megsimogatta Faith arcát. A férfi láthatatlan vonalakat rajzolt a lány arccsontja és a füle közé.
- És azóta is Poppal vagy. Faith alig érezhetően bólintott, mert nem akarta elvenni az arcát a férfi ujjától.
- Beköltöztetett az egyik lakásába, munkát adott nekem a Malone és Fiainál. A lelkemre kötötte, hogy soha többé ne engedjem vissza az anyámat az életembe.
- Pedig ő azóta is hívogat téged - mondta a férfi csendesen. A lány teste megfeszült, de a férfi tovább simogatta az arcát, s ettől Faith lassacskán ismét megnyugodott.
- Igen, megint telefonálgat. Ugyanaz a történet. Pénzt akar. Persze mindig segítettem neki, hiába kötötte a lelkemre Pop, hogy ne adjak neki semmit. Pop egyszer azt mondta nekem, ha kinyújtod a kezed egy kóbor kutya felé, soha nem fog békén hagyni. Igaza volt. De legutóbb már nem voltam hajlandó segíteni neki. Faith hangja elcsuklott, és elfordította a fejét. Gray megérintette a lány arcát. Faith arca a férfi felé fordult, miközben az óceánt nézte.
- Bajban van, tudom, de én csak azt akarom, hogy menjen el. Megpróbáltam leszámolni vele. Nem beszéltem Popnak a telefonhívásokról, mert ha tudná, fájna neki, és dühös lenne, hogy nem szóltam. De nem akartam terhelni a problémáimmal. Már így is eleget tett értem. Tudtam, itt az ideje, hogy a saját lábamra álljak. Bár azt hiszem, ezúttal tényleg segítségre van szüksége az anyámnak.
- Nem vagy felelős az életéért - mondta Gray finoman.
- Popnak igaza van. Ha folyton kihúzod a bajból, soha nem fog békén hagyni. Ráadásul soha nem fogja összeszedni magát. Mire jó ez neked? Örökké csak a fejőstehene maradsz. Faith bólintott.
- Tudom. Én is ezt mondogatom magamnak, de aztán mindig oda jutok vissza, hogy mégiscsak az anyám. Ha senki más, akkor legalább az anyád legyen ott neked a világban, nem?
- Nem hiszem, hogy nincs senkid a világban - jegyezte meg Gray.
- Ott van Pop, Connor, Nathan, Micah... és én is. Melegség áradt szét Faith testében. A mellkasából indult ki, és szétterjedt az egész testében, míg el nem érte a lelkét. Graynek igaza van. Nincs egyedül. Faith a férfira bámult. A szeméből kicsorduló könnyek keretbe foglalták az arcát. A lány oldalt fordult, összegömbölyödött a férfi ölében, majd Gray arcához érintette a fejét.
- Szólnom kellett volna Popnak a telefonhívásokról, most már tudom. De legbelül valami bennem még mindig fél attól, hogy kiborítsa a bilit, és konfliktust okozzon. Nem akarom, hogy Pop valaha is sajnálja majd, hogy befogadott. Olyan sokat jelent nekem.
- Eszedbe jutott már valaha, hogy te mennyit adtál neki?
- kérdezte Gray. Faith döbbenten a férfire bámult.
- Nem, én...
- Imád téged, Faith. A pokolba is, mindnyájan imádnak. Connor, Micah és Nathan. Egy pillanatig se gondold, hogy te nem tettél hozzá semmit ehhez a kapcsolathoz. Legalább olyan fontos vagy nekik, mint ők neked.
- Te ilyen okos vagy? Mindent tudsz?
- kérdezte Faith halvány mosollyal az arcán.
- Ez annyira nyilvánvaló. Nem volt nehéz észrevenni, milyen sokat jelentesz nekik. Mindnyájan nagyon vigyáznak rád.
- A férfi szavai melengették Faith szívét.
- Köszönöm, hogy ezt mondod. Szükségem van rá. Annyira aggódtam a telefonhívások miatt, és nem voltam biztos benne, hogy jól döntöttem-e. A férfi a lány ajkára tette az ujját.
- Nincs több aggodalmaskodás. Ez a hét a miénk. Ráadásul ki tudja, lehet, hogy mire visszaérünk, már minden megoldódik. Gray meg akarta nyugtatni a lányt. Faith megérezte, és átengedte magát a férfi hangjából kiszűrődő nyugalomnak.
- Elfeledteted velem a gondjaimat - vallotta be Faith.
- Nem is baj. Azt akarom, hogy boldogok legyünk együtt. Véget akarok vetni a boldogtalanságodnak. Azt akarom, hogy ragyogj. Nekem. Faith a férfi válla köré vonta a karját, és a nyakához szorította az arcát. A lány a homlokán érezte Gray ütőerét.
- Megengeded, hogy bevigyelek?
- kérdezte halkan a férfi. Mennyire imádta Faith, ahogy a férfi ezt kérdezte! Rábólintott, habozás nélkül. Gray felsegítette a lányt az öléből, kikászálódott a nyugágyból, azután a karjába vette. A hálószobába mentek. Amikor a férfi belépett, letette a lányt a hatalmas ágyra.
- Megyek és lezuhanyozom - mondta Gray.
- Szeretném, ha meztelenül feküdnél az ágyban, mire visszajövök. Faith gyomra azonnal összerándult, amint megpillantotta a vad vágyat a férfi szemében. Gray hosszan a lányra nézett, mielőtt megfordult, és kiment a fürdőszobába. Megnyitotta a zuhanyt, és azonnal kigombolta a farmerját.
Egy ideje már nagyon fájt a farka. Egész este állt a pénisze, a nadrág pedig úgy bevágta, hogy folyamatos fájdalmat érzett az ágyékában. Ahogy levette a farmerét, a merev pénisze előugrott. Gray azonnal megkönnyebbült. Biztos, hogy egy percet sem fog tudni aludni akkora merevedéssel, mint maga Texas állam. Esélye sincs így átvészelni az előtte álló éjszakát.
Belépett a zuhanyzófülkébe, és megragadta a merev farkát. Fel-le mozgatta a kezét a péniszén, hogy enyhítse a fájdalmat az ágyékában. Meleg víz ömlött Gray testére, ahogy ide-oda mozgatta a fitymát a farka duzzadt makkján keresztül. A férfi behunyta a szemét, és az arcát a vízsugárba tartotta, amikor érezte, hogy a heréje görcsbe rándul, és megfeszül. Közeledett az orgazmushoz.
A férfi erősebben szorította a kőkemény péniszét, és még kettőt húzott rajta. Spermasugár lövellt ki Gray farkából, amelyet hamar elmosott a vízsugár. Gray lehajtotta a fejét, és fújtatott. A pulzusa a halántékán dobolt. A férfi tovább mozgatta a fitymáját lohadó péniszén, amíg az orgazmus utóhatása teljesen el nem múlt.
Gyorsan bekente a testét a tusfürdővel, majd lemosta magáról a habot. Azután kilépett a zuhanyzóból, és a törölközőért nyúlt. Miután megszárítkozott, elővett egy tiszta boxeralsót, és visszament a hálószobába. Faith az ágyon feküdt, a haja szétterült a párnán, akárcsak Gray álmaiban. A lány mezítelen testét megvilágította az éjjeli lámpa halvány fénye.
A férfi farka azonnal újra felállt. Gray csendesen átkozódott magában. Ennyit arról, hogy könnyít magán. Gray odament az ágyhoz, és a lány mellé feküdt. Faith a férfira nézett, gyönyörű szemében vágy égett, de ami még izgalmasabb volt, a tekintetében bizalom tükröződött. A férfi kinyújtotta a karját, és az ölelésébe vonta a lányt.
Azután Gray lenyúlt az ágy végébe a takaróért, és betakarta vele a testüket. A férfi tudta, a lány azt várja tőle, hogy szeretkezzenek, de azt is tudta, mennyire fontos, hogy ne rontson ajtóstul a házba. Az aznap éjjel arról szólt, hogy kényelmesen belakják a kapcsolatukat, és megbízzanak egymásban. Gray borzasztóan érezte magát.
Hiába tartja annyira fontosnak a bizalmat, ha eddig minden lépésével félrevezette a lányt. A kapcsolatukban azonban a végsőkig őszinte volt vele. Gray remélte, hogy a végén, amikor minden kiderül, mindez elég lesz. A férfi az álla alá szorította a lány fejét, szorosan átölelte, és élvezte, ahogy a teste a lányéhoz ér.
- Aludjunk - mondta a férfi halkan.
- Miénk a világ összes ideje. Gray a testén érezte a lány testének a remegését, majd az izgalom fokozatosan elmúlt, ahogy Faith teste szinte eggyé vált az övével. Gray megcsókolta a lány fejét, aztán a háta mögé nyúlt, és lekapcsolta az éjjeli lámpát.

fel