Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Harmincegyedik fejezet

Faith csak nyelte és nyelte az ételt. Még soha nem akart ennyire egy férfit, mint Grayt. Soha. Az érintését akarta. A száját. A farkát. A teste minden egyes négyzetcentiméterét. Minél előbb túl akart esni a reggelin.
- Vége?
- kérdezte aztán Gray. Faith bólintott, de nem mert megszólalni. Gray felállt, és összeszedte a tányérokat.
- Menj a nappaliba, és ülj le a díványra! Én is megyek, amint elpakoltam. Faith bizonytalanul lábra állt, és szinte bemenekült a nappaliba. Ki kellett használnia az időt, hogy összeszedje magát, míg Gray végez a konyhában. Amikor a lány a díványhoz ért, a puha bőrbe süppedt, és amennyit csak lehetett, eltakart magából. Ha bátrabb lett volna, széttárhatta volna a lábát egy provokatív pózban, és eljátszhatta volna a csábítót. De az igazság az, hogy olyan ideges volt, mint még soha. Faith hallotta az edények csörömpölését, azután egyszer csak csend lett. A várakozás végigfutott a lány gerincén. Faith felnézett, és meglátta a férfit, aki az ajtóban állt. Őt nézte. A lány ökölbe szorította a kezét, míg a körme bele nem mélyedt a tenyerébe. A férfi elindult felé. Gray megállt egy félméternyire tőle, és a hüvelykujját a farmerja zsebébe dugta. Gray erőt sugárzott. Az érzéki forróság várakozással töltötte el a lány minden idegszálát. Lassú, módszeres mozdulatokkal a férfi a nadrágjához nyúlt, és kigombolta a gombot. Faith megbabonázva figyelte, ahogy egyre lejjebb és lejjebb kúszik a cipzár. Gray a jobb kezével benyúlt a nadrágjába, és elővette a farkát. Faithnek elkerekedett a szeme. Az előző alkalommal, a sötét folyosón a Házban a lány csak érezhette és ízlelhette Gray péniszét. Most végre megpillanthatta a férfi vastag, vöröses hímtagját. Keményen előremeredt a világosbarna szőrszálak közül. Gray megfogta a farka tövét a kezével, és a vastag makkját a lány szájához tartotta. Faith megnyalta az ajkát. Gray felszisszent.
- Neked van a legszexibb szád a világon! - szólalt meg a férfi. Előrébb húzódott, és a lány szája elé tartotta a farkát.
- Nyisd ki nekem! - kérte Gray. Faith kinyitotta a száját, mire a férfi beléhatolt. A lány lehunyta a szemét, amint ellepték az érzelmek vad hullámai. Gray pénisze vastag volt a szájában, puhának érezte a nyelvén, és merevnek az ajkán. A férfi mélyen a lány szájába hatolt. Faithnek elakadt a lélegzete. Gray elvette a kezét a péniszétől, beletúrt a lány hajába, végigsimította a lány fejét, és mindkét kezét Faith tarkójára tette. Megfogta a lány fejét, és mélyebbre hatolt a szájában. A férfi makkja a lány torkának feszült. Faith mélyeket lélegzett az orrán keresztül.
- Nyeld! - utasította Gray a lányt.
- Nyeljed, ahogy nyomom, lazítsd el az állkapcsodat! Vedd be mélyen! Faith úgy tett, ahogy a férfi mondta. A következő pillanatban Gray teste előrefeszült, és egyre mélyebbre jutott a lányban, ahogy Faith nyelni kezdett. A férfi mélyen bent tartotta a farkát a lány torkában. Gray keze megszorította Faith tarkóját. Azután a férfi elhúzódott, és elengedte a lány fejét. Aztán ismét megragadta a péniszét, amely a lány ajka előtt himbálózott.
- Nyald! - mondta Gray rekedten. Faith körbenyalta a hímtag selymes makkját, és a kis nyílást nyalogatta a csúcsán. Gray felnyögött, mire Faith elégedetten elmosolyodott.
- Úgy látom, neked is tetszik. A lány válasz helyett körbe-körbe mozgatta a fejét, és a nyelvével a férfi péniszét simogatta. Faith megállt egy pillanatra, mert meg akarta vizsgálni az érdes részt Gray fitymája mögött, ahogy a férfi hátrahúzta.
- Szívd! - parancsolta Gray. Faith kitátotta a száját, és finoman a szájába vette a férfi péniszének a csúcsát. Finoman szívogatni kezdte a pénisz makkját.
- Most vedd be mélyen! Faith szélesre tátotta a száját, beengedte Gray péniszét, és szívni kezdte.
- Ahhh - nyögött fel a férfi. A férfi a lány fejére tette az egyik kezét, a másikkal pedig megfogta a farkát.
- Maradj így! - nyögte a férfi. Gray gyorsan előre-hátra kezdte mozgatni a csípőjét. Faith lehunyta a szemét, és lazított. Hagyta, hogy a férfi átvegye az irányítást. Hirtelen lágy kilövellés érte a lány torkát, a férfi mozgása kapkodóvá vált. Gray kihúzta a péniszét a lány szájából. A sperma kilövellt belőle, és forrón a lány melléhez ért. Faith kinyitotta a szemét, és látta, hogy Gray hátravetett fejjel áll előtte. Az arcán az orgazmus gyönyöre rajzolódott ki. A férfi a péniszével játszott, közben a lány mellére célzott. A krémes folyadék Faith mellén át lefolyt a hasáig. Gray kinyitotta a szemét. A tekintetében elégedettség izzott. A férfi újra és újra végigmérte a sperma útját a lány mellén. Kinyújtotta a kezét, az ujjával megérintette a lány mellbimbóját, és felemelt egy eltévedt cseppet. Azután az ujját a lány orra alá tartotta. Gray kinyitotta a lány száját, az ajkára és a nyelvére kente a spermát.
- Nyald le! - utasította Gray Faitht rekedten. A lány megízlelte a világos, pézsmaillatú folyadékot, és addig szívta a férfi ujját, míg Gray ki nem vette a szájából. Gray ellépett a lánytól. Faith teste fájt és remegett. A férfi érintésére vágyott. El akart menni. Még jobban felizgult, mint az előző éjjel.
- Nagyon tetszel nekem - jegyezte meg a férfi.
- Pokolian szexin áll rajtad a spermám. Gray tekintete férfierőtől izzott - a magabiztos férfi, az irányító. Ha Faith őszinte akart lenni magával, az érzés, hogy a férfi megjelölte, csodálatos izgalomba hozta. Butaságnak tűnt volna hangosan kimondani, ezért a lány hagyta, hogy néma maradjon a gondolat. A férfi a lány felé nyújtotta a kezét. Faith felnyúlt, és engedte, hogy Gray felsegítse. A férfi tekintete még egyszer a spermára tévedt végig a lány mellén, mielőtt a fürdőszobába vezette volna. Amikor ott voltak, Gray megnyitotta a zuhanyt, és miután a víz felmelegedett, bevitte magával a lányt a fürdőbe. A férfi lehajolt és az ajkát a lányéra szorította. A szájával szinte felfalta a lány ajkát, míg a víz zuhogott rájuk. A tenyerébe vette a lány könyökét, és lassan felfelé csúsztatta egészen a válláig. Gray nem volt erőszakos. Felcsigázta a lány érzékeit. A csókja finom volt. Faith a lelke minden rezdülésében érezte a férfit. Senki más nem létezett a számára. Semmi, csak ők ketten, és az, ahogyan Gray a lány iránt érzett. Faith a karját a férfi csípője köré fonta, a kezét szétterpesztette Gray izmos hátán, miközben a férfi ajka a lány szájáról az álkapcsára, majd a nyakára tévedt. Gray farka a lány hasának feszült. Faith egy kicsit elhúzódott, és lenyúlt. Meg akarta érinteni a férfit, cirógatni és kényeztetni, de Gray megragadta a lány csuklóját, és megállította félúton.
- Még ne! - motyogta Gray.
- Ha megérintesz, nem tart sokáig. Faith Gray arcára meredt, magába szívta a férfi tekintetét, amely olyan volt, mintha a lány lenne az egyetlen nő, aki valaha is számított a férfinak. Faitht lenyűgözte a zabolátlan vágy, amelyet a férfi szemében látott. Bizsergés indult el a gyomrából a torka felé.
- Imádom, ahogyan rám nézel - mondta Gray, miközben a szappanért nyúlt. Faith félreszegte a fejét.
- Hogyan nézek rád? A férfi kék szeme csillogott, amint viszonozta a lány pillantását.
- Mintha mindenható lennék, mintha én lennék az egyetlen férfi a világon. Ha így néznél valamikor is egy másik férfira, megölném. Faith arca megrándult, és elmosolyodott.
- Épp arra gondoltam, hogy szeretem, ahogyan rám nézel. Gray felhúzta az egyik szemöldökét.
- Miért, én hogyan nézek rád?
- Gyönyörűnek látsz - suttogta Faith.
- Mintha én lennék az egyetlen nő, aki valaha így hatott rád. Mintha egy nőkkel teli teremben csak engem látnál.
- Így igaz - felelte Gray, és még közelebb hajolt a lányhoz. Gray elkezdte beszappanozni Faith testét. Az érintése hol kemény, hol lágy volt. Amikor befejezte, Faith kivette a kezéből a szappant, és Gray minden tiltakozása ellenére elkezdte beszappanozni a férfit. A lány ujjai végigsiklottak az inas izmokon. Faitht lenyűgözte Gray testének tökéletessége. Egyetlen ujjnyi felesleges hús sem volt rajta. Faith végigsimította a férfi hasizmát, aztán követte a szőrzet vonalát a mellétől a köldökéig.
- Vigyázz! - kérte Gray, amikor a lány keze kissé lejjebb tévedt. Faith kuncogott, és felugrott, amikor a férfi megpaskolta a fenekét.
- Ha befejezted a játszadozást, akkor nyomás kifelé innen - mondta a férfi, közben a gombért nyúlt, hogy elzárja a vizet. Megtörölték egymást, aztán amikor Gray befejezte, félredobta a törölközőt, és a lány fenekére csapott.
- A hálószobába. Fel az ágyra. Faith nem vesztegette az időt. Sarkon fordult, kisietett a fürdőszobából, felmászott az ágyra, és várt. Gray egy másodperccel később kiballagott a fürdőszobából, és állva figyelte a lányt, aki a könyökére támaszkodott. A férfi kis terpeszben állt, a pénisze már félig felállt. Tökéletesnek látszott. Gyönyörű. Erős. Inas. Mint egy ragadozó. Igazi férfi. És csak az övé. Gray lassan az ágyhoz sétált. A kezét a lány lábára tette, és végighúzta a csípője ívén. Egy gyors és határozott mozdulattal átfordította a lányt a hátára. Az ágy hullámzott, amikor Gray felmászott a matracra a lány mellé. A férfi a lány teste felett mozgott, átható pillantással figyelte minden porcikáját. Leengedte a fejét, és megcsókolta Faith hasát.
- Eleget vártam már, hogy megkóstoljalak - mondta a férfi, miközben egyre lejjebb haladt a lány testén. Gray megragadta a lány csípőjét, a kezét a feneke alá tolta, amíg egészen a tenyerébe nem vette Faith mindkét farpofáját. Azután a férfi lejjebb csúsztatta a kezét, és megfogta hátul a lány combját. Gray visszahúzta a kezét, a lány combjára tette, néhány centiméternyire Faith puncijától. Gray oldalra tolta a lány combját, majd felfelé húzta. Faith behajlította a térdét, és behunyta a szemét, a kezét pedig a combtövéhez tette. Gray szája nagyon közel volt Faith csiklójához. Elég lett volna, ha rálehel, a lány azonnal elment volna. A lány fájdalmas lüktetést érzett. A teste minden része úgy égett, mint egy csillagszóró, tüzes szikrákat szórva minden irányba. Gray végighúzta az egyik ujját a lány puncijának a nyílása mentén. A férfi két ujjával szétfeszítette a nyílást.
- Olyan gyönyörű - mondta halkan Gray.
- Rózsaszín és bársonyos. Puha. Fogadjunk, hogy legalább annyira édes, mint amilyen szép. Faith megremegett, a teste ívbe feszült. Többet akart, a férfit akarta. Azután Gray megnyalta a lányt. Faith szeme kivágódott, a feje felemelkedett az ágyról, ahogy a férfi nyelve a puncija bejáratát, majd felette a csiklóját érintette. A lány testének minden porcikája megfeszült, és rángatózni kezdett, mintha a lány agyának nem lenne befolyása a mozdulataira.
- Mm, igazam volt. Nagyon finom vagy - dörmögte a férfi.
- Istenem! - A lány levegőért kapkodott. Gray ismét megnyalta Faith punciját. A lány összeszorította a fogát, a feszültség a velejéig hatolt. Faithnek csak egy kicsivel többre lett volna szüksége, egy erősebb érintésre. A férfi azonban úgy látszott, pontosan tudja, milyen közel van Faith a gyönyörhöz, és mennyi kellene ahhoz, hogy átbillenjen, mert visszafogta magát. Finoman, ingerkedve nyalogatta a lágy húst. Faith nyögött, és nyugtalanul vonaglott a férfi kezében. Gray felemelte a fejét, és a lányra nézett.
- Úgy látom, ki kell kötöznöm téged, ha azt akarom, hogy nyugton maradj. A férfi tudta, milyen hatással lesz ez a mondat a lányra: mellbimbója nyomban megmerevedett, a testén remegés futott végig. Gray ismét leengedte a fejét, és finoman beszívta a foga között Faith csiklóját. A lány megpróbált nem mozogni. Istenem, nagyon igyekezett. De amikor a férfi elkezdte ritmusosan szívogatni a csiklóját, elveszített minden irányítást a teste felett. Faith teste megfeszült a férfi érintésére, és döbbenten hallotta saját könyörgő hangját. Istenem, pedig ő nem akart beszélni... De már olyan közel volt. Olyan közel. Már csak egy kicsi... Gray elengedte az erogén kis gombot, és lefelé kószált a nyelvével, míg el nem érte a lány vaginájának a bejáratát. Faith visszahanyatlott az ágyra, amint az érzékei visszafordultak az orgazmus küszöbéről. Hamar izgalomba jött ismét, ahogy a férfi a nyelvével izgatta a punciját. A feszültség egyre nőtt Faith ágyékában. A csípője megfeszült. A gyomra összerándult. A keze ökölbe szorult, belemarkolt a lepedőbe. Faith szorosan összezárta a szemét, közben a férfi leheletfinoman újra és újra megérintette a lány legérzékenyebb testrészeit. Majdnem... Már majdnem... Gray felemelte a fejét. A lány csalódottan felsikoltott, amikor a férfi abbahagyta. Egy érintés, csak ennyire lett volna szüksége. Faith keze azonnal a puncija felé nyúlt, át kellett jutni a csúcson. Gray azonban megragadta a lány kezét, és felnevetett.
- Ó nem, Faith, még nem. Ez az én napom, emlékszel? Én pedig nagyon jól szórakozom. Faith csalódottan sóhajtott. Gray a lány csípőjének finom bőrét csókolgatta a szőke szőrzet felett. Azután a lány hasára tévedt, egyre feljebb haladt, közben pedig a lány lába közé óvakodott a testével. Gray a legkisebb sietség nélkül odahajolt Faith melléhez, a nyelvével előbb az egyik, azután a másik bimbóját simogatta. Faith szinte dorombolt elégedettségében. Imádta, ha a mellét izgatják. Gray az érzékeny részt érintette a fogával, majd erősebben is megharapta. A lány felsikított, ahogy a kéj hirtelen elöntötte az alhasát. A férfi a szájába vette a lány mellbimbójának a csúcsát. Fel-le mozgatta a fejét, közben a fogával meghúzogatta, aztán a nyelve hegyével simogatta Faith bimbójának a hegyét. Gray az ujja közé vette a lány másik mellbimbóját. Meghúzta a lány bimbója hegyét, majd a hüvelyk- és a mutatóujja közé szorította. Azután ismét megcsavarta, majd felfelé húzta. Faith levegő után kapkodott, amikor Gray szája végre elszakadt a másik mellétől, és a szájához ért. A férfi a lány lába közé illesztette vastag péniszét, és erőszakosan csókolta a lányt. Gray kiszívta a levegőt Faith tüdejéből. A lány tűzben égett. Fájdalmai voltak. Még soha nem élt át ilyen határtalan izgalmat. Faith szeméremajka ráfonódott Gray merev péniszére. De akárhogy fészkelődött, forgolódott a lány, nem tudta magába erőszakolni a férfi hímtagját. Gray megcsókolta a lány ajkát, az arcát, a szemét, a nyakát. Hol az egyik, hogy a másik fülcimpáját nyalogatta. Azután harapdálni kezdte a lány nyakát. Faith felnyögött. Kétségbeesetten kívánta a férfit. Tüzelt. Elveszítette az irányítást a teste felett. Gray gyengéd és figyelmes, ugyanakkor határozott és kemény volt vele. Faith nem hitte volna, hogy van ilyen férfi a világon. Végre, végre a férfi kettejük közé nyúlt, és a péniszét a lány vaginájához igazította. Gray az egyik könyökére támaszkodott, és lenézett a lányra. A szeme tele volt érzésekkel, amelyeket képtelenség lett volna elmondani. A férfi makkja behatolt a résbe. Faith behunyta a szemét, ahogy a férfi egyre beljebb hatolt a testébe. Lassan. Már-már áhítatosan. Gray vastag volt. De addig tágította a lányt, míg Faith már maga is elcsodálkozott, hogy ennyit be tud fogadni. Könnyek gördültek végig a lány arcán, míg a férfi türelmesen várt. Ő nem volt türelmes, be akarta fogadni Grayt, teljes egészében. Fájdalom ide vagy oda. Gray a karjába vette a lány felsőtestét, magához szorította, ahogy végre egészen behatolt a lány testébe.
- Olyan szűk vagy - suttogta Gray.
- Pont, mintha rám öntöttek volna. Mintha nekem teremtettek volna. Csak nekem. Gray gyengéd csókokat lehelt a lány fülétől indulva az állkapcsán át az ajkáig. A férfi szája leszaladt Faith nyakán, szívta és nyalogatta az erogén pontjait. Faith a férfi köré fonta a karját, Gray csípője előremozdult, aztán csak annyira húzódott el a lánytól, hogy ismét belé tudjon hatolni. Hogyan lehet egy férfi ilyen hihetetlenül finom, miközben ilyen sok erőtől és határozottságtól duzzad? A férfi minden mozdulata, minden érintése, minden simogatása és csókja a lányt kényeztette, védte és szerette. Gray az alkarjára támaszkodott a lány feje mellett, hogy könnyítse a súlyát a lány testén. Úgy illettek egymáshoz, mint két egymásba fonódó puzzle-darabka. Gray a lány lába közé szorult, az ujjával a lány arcát simogatta, félrevonva a kósza, nedves hajfürtöket. A férfi lenézett a lányra. A szeme a lány minden porcikáját magába itta. A gyengédség és a vad birtoklás furcsa keveréke tükröződött Gray arcán. Faith a kezébe vette a férfi arcát, mire Gray becsukta a szemét, a lány ujja pedig az arcát simogatta. Amikor Gray újra kinyitotta a szemét, égő, szűnni nem akaró vágy izzott benne. A férfi megfeszítette a csípőjét, és mélyebbre hatolt.
- Ölelj át a lábaddal! - kérte Gray. Faith a férfi csípője köré fonta a lábát, Gray pedig lenyúlt, és a két tenyerébe fogta a lány fenekét. A férfi combja a lány combja hátsó részéhez ért, ahogy egyre mélyebbre hatolt benne. Gray behunyta a szemét, mintha a világ legédesebb fájdalma hatalmasodott volna el rajta. Faith közeledett az orgazmushoz. Egy lassan készülődő tornádó szélén állt. Olyan sokszor járt már közel a csúcshoz, de mindig vissza kellett fordulnia. Ezúttal megkapja, amit akar. Gray gyorsított, és a húshoz csapódó hús csattanásának a hangja megtöltötte a helyiséget. Faith a férfi tarkójára fonta az ujjait, és összekulcsolta a kezét rajta. A lány már-már az életéért küzdött.
- Kérlek, ne hagyd abba! - suttogta a lány.
- Nem, szerelmem, ezúttal nem! - felelte a férfi.
- Most jöhetsz. Megengedem. Mert az enyém vagy! A férfi szavai feloldották az utolsó akadályt Faithben. A lány szíve fellobbant a gyengéd kedvességre. Úgy érezte, hogy a teste millió apró darabra szakad. Végre egyszer a szíve és a lelke eggyé válhat a testével. Még soha nem érezte magát ennyire teljesnek, ennyire elégedettnek, ennyire kielégítettnek. Friss könnyek szöktek Faith szemébe, és végiggurultak az arcán, ahogy a testének minden izma szinte az elviselhetetlenségig megfeszült. Végül elöntötte a kéj hulláma, feloldva benne a feszültséget. Súlytalanul lebegett a férfi karjában. Gray a lány nevét suttogta, amikor a karjába omlott. Magához szorította Faitht, imádta érezni a testét és a szívverését a mellkasán. Egy hosszú pillanatig Gray csak ott feküdt, és szaggatottan a lány fülébe lélegzett. Azután feltápászkodott, és szórakozottan csókolgatni kezdte Faitht.
- Nem fájt, ugye?
- kérdezte Gray nyersen, amikor elhúzódott. Faith elmosolyodott, és a kezével a férfi állát simogatta.
- Tökéletes voltál.
- Látod? Már megint úgy nézel rám.
- Gray megfeszítette a csípőjét, és a még mindig merev péniszét megmozgatta a lány puncijában. A férfi kijött a lányból, a péniszét forró folyadék kísérte.
- Hozok egy törölközőt - mondta a férfi. Faith nézte, ahogy Gray meztelenül a fürdőszobába megy. Olyan magabiztos volt a járása. Nem arrogáns. Nem nyegle. Egyszerűen magabiztos. Faith lehunyta a szemét, és újra átélte a szeretkezésüket. A teste feloldódott. Meleg, álmos izzás vette körül. Végtelen elégedettség, öröm. Az ágy újra megrezzent. A férfi finoman széttárta a lány lábát, és a törölközőt a lány még mindig lüktető puncijához érintette. Faith kinyitotta a szemét, hogy lássa, hogyan néz rá a férfi. Gray félredobta a törölközőt, és a lány mellé siklott.
- A legszebb látvány a világon: egy kielégített nő - motyogta a férfi, és a karjába vonta a lányt.
- Nincs nagyobb öröm egy férfi számára, mint tudni, hogy ő varázsolt ilyen tekintetet egy nő arcára. Faith belefúrta a fejét a férfi mellkasába, és azt kívánta, bárcsak képes lenne dorombolni, mint egy macska. Gray mindkét karját a lány köré fonta, és a fejét Faith vállára hajtotta. A férfi keze végigsimította a lány hátát, és erősen megszorította a fenekét.
- Aludj egy kicsit! - suttogta Gray. A lány ásított, és kész volt engedelmeskedni a férfi kérésének. Ahogy Faith egyre inkább álomba merült, érezte, hogy Gray az egyik lábát az övére teszi. A lány halványan még érzékelte, hogy a testének nincs egyetlen pontja sem, amelyet a férfi ne érintene valahogy. Faith boldog mosollyal az arcán merült álomba.

fel