Édes megadás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Harminckettedik fejezet

Faith elégedetten, de bágyadtan tévelygett az alvás és az ébrenléti közötti világban. Meleg kezek simogatták a mellkasát, majd megfogták a vállát. A szeme akkor nyílt ki, amikor a hasára fordult, és az arca a párnába fúródott. Valaki mindkét kezét a háta mögé húzta, míg nem találkoztak a derekán, majd Faith azt érezte, hogy egy kötél kerül a csuklójára. A lány az ágyon érezte a saját szíve dobogását. A lélegzete szaggatottá vált, ahogy megpróbálta megfejteni, mi történik körülötte. Faith fel akart tápászkodni, de a kötél szorosan tartotta. Gray odavetette neki, hogy ne ficánkoljon. A lány a párnához szorította az arcát, és megpróbált lazítani, de az ereiben keringő izgalom egyre nagyobb várakozással töltötte el. Erős kéz gyúrogatta és masszírozta a lány fenekét. Faith lába szét volt tárva, mindene kilátszott. A feneke, a puncija. Tehetetlen volt, akármit is akar művelni vele a férfi. Faith behunyta a szemét, és levegő után kapkodott, miközben az adrenalin úgy áradt szét a testében, ahogy még addig soha. Vajon melyiket teszi a férfi magáévá? A fenekét? A punciját? Már maga a tény, hogy Gray ilyen erőszakosan akarja kielégíteni, az orgazmus szélére repítette Faitht. A lány azonnal választ kapott a kérdésére, amikor a férfi egy kicsit felemelte a csípőjét, épp csak annyira, hogy behatolhasson Faith lüktető vaginájába. A lány felnyögött, amikor Gray az utolsó centiméterig betolta a farkát a szűk puncijába. A férfi a lány fölé hajolt, és kétoldalt a feje mellé tenyerelt. Gray teste betakarta a lányt, mialatt a csípője Faith fenekének feszült. Gray kemény hasa a lány hátrakötött kezénél járt le-fel, ahogy ki-be húzogatta a farkát Faith testében. A férfi szája a lány füléhez ért.
- Mondd csak, Faith, megdugta már valaki a fenekedet?
- suttogta Gray.
- Vagy én leszek az első? Apró libabőrök jelentek meg a lány karján.
- Igen - lihegte Faith.
- Mi igen?
- Te leszel az első - felelte a lány halkan. A férfi csípője előreszegeződött, kemény és gyors mozdulatokkal dugta a lányt. Gray elégedetten felnyögött, miközben Faith fülébe sugdosott.
- Akarod, hogy megdugjam a fenekedet?
- kérdezte Gray.
- Kíváncsi vagy rá, hogy milyen lehet?
- Igen - nyögte a lány.
- Igen! - Szeretnéd, hogy elengedjem a kezed?
- kérdezte Gray.
- Vagy inkább azt szeretnéd, ha így dugnálak meg? Mozdulatlanul. Kiszolgáltatva, kényemre-kedvemre. A férfi erotikus duruzsolása átjárta a lány egész testét. Faith minden egyes idegszála pattanásig feszült. Gray csípőmozgása lelassult, ahogy a válaszra várt. A lány úgy érezte, a férfi teljesen betölti a vagináját. Vajon mennyivel lesz szűkebb a feneke? Gray megfogta a lány haját, és kissé meghúzta.
- Felelj a kérdésre! - rendelkezett a férfi. Gray enyhén elengedte a lány hajtincseit, de a kezét a hajában tartotta. Az ujjára tekerte a lány fürtjeit, és lassú, kimért mozdulatokkal dugta. Aztán egyszer csak elhúzódott tőle. Az ágy megmozdult, ahogy a férfi Faith fölé hajolt. Síkosító? Gray a kezével széthajtotta a lány farpofáit, aztán Faith a hűvös zselé érintését érezte. A férfi finoman rátette az egyik ujját Faith ánuszára, és lassan benyomta a nyílásba az ujjbegyét. Faith felnyögött, ahogy a férfi óvatosan ki-be mozgatta az ujját a lány végbélnyílásában. Csak az egyik ujja volt, de a lány úgy érezte, mintha Gray az egész farkát betolta volna a kis nyíláson. A férfi elvette a kezét, és még több síkosítót nyomott Faith ánuszára, majd két ujjal elkezdte masszírozni a nyílást. Igyekezett kitágítani a szűk csatornát, hogy képes legyen befogadni a péniszét. A lány ökölbe szorította kezét a háta mögött, a teste pedig megfeszült, amikor Gray kihúzta az ujját. A férfi szélesebbre tárta Faith combjait, és ráhajolt. A karja Faith fenekéhez ért, amikor odanyúlt, hogy megigazítsa a péniszét. A férfi farka becsúszott a farpofák közé. Gray a kezével megragadta a lány fenekét, és szétfeszítette. A makkja az izomgyűrűhöz ért. Faith ösztönösen összerándult a behatolásra. Gray felnyögött, amikor a lány ánusza összerándult a pénisze hegyén. Az ujját bedugta a lány fenekébe, és tágította a nyílást, mialatt egyre mélyebben hatolt belé. Gray előrehajolt, egyre beljebb erőltetve a farkát.
- Lazíts! - morogta a férfi.
- Fájni fog. De olyan jó lesz neked is! Engedj be, kicsim! Fogadd be teljesen! Az érzéki szavak melegséggel töltötték el Faitht. A lány nyugalmat erőltetett magára, és ellazult. Amint Gray megérezte a lány megadását, tövig hatolt Faith ánuszába. A lány teste hátrafeszült, amikor a fájdalom belehasított. Felnyögött, és beharapta az ajkát, amint az éles fájdalom nyomában elviselhetetlen kéjt érzett.
- Faith, kicsim, ezt ne csináld! - nyögte Gray.
- Maradj nyugodtan, vagy nem bírom tovább. Megölsz. A férfi finoman odacsapott a lány fenekére, mintegy nyomatékot adva a kérésének. A lány abbahagyta a ficánkolást, mélyeket lélegzett, hogy elnyomja magában az egyre hatalmasabbá váló izgalom hullámait. Gray megfogta a lány csípőjét, és egy kissé hátrahúzódott. Megtorpant, Faith érezte, hogy Gray remeg.
- Van fogalmad róla, milyen kurvára izgalmas látvány a szexi feneked a péniszem körül?
- A férfi ismét a lányba hatolt, mire Faith felszisszent.
- Megőrülök, annyira szorítasz. A fenébe is, elmondhatatlan érzés. Gray feltápászkodott, térdre állt, és felhúzta a lány csípőjét is. Azután kihúzta Faith fenekéből a péniszét.
- Gyönyörű - morogta a férfi. Mielőtt a lány elkezdett volna könyörögni neki, hogy ne hagyja abba, Gray egy határozott mozdulattal átfordította Faith testét. A lány fészkelődött, igyekezett hátrakötött kézzel is kényelmesen feküdni. Azóta, hogy felébredt, először nézett a férfi szemébe. Faith megremegett a nyers birtoklást sugárzó tekintetre. Gray széttárta a lány lábát, majd feltolta, hogy Faith ánusza ismét hozzáférhető legyen. A férfi a lány puncijára tette a kezét, és a csiklóját izgatta az ujjával, közben mélyen belenyomta a péniszét az anális résbe. A lány felsikított.
- Engedd el a fájdalmat! - mondta Gray rekedten.
- Élvezd a kéjt! Akard! A férfi hüvelykujja Faith csiklóját dörzsölgette és cirógatta. Azután Gray ujja lejjebb csúszott, és behatolt a lány vaginájába. Faith teste ívbe feszült, felkínálta a testét, hívogatta a férfit, hogy mozogjon és dugja meg. Gray azonban mozdulatlan maradt olyan mélyen Faith testében, ameddig csak beért.
- Kérlek! - könyörgött Faith. Gray lassan visszahúzódott, aztán finoman előremozdult. Behunyta a szemét, és erősen szorította össze a fogát, igyekezett visszafogni magát.
- Képtelen vagyok lassan csinálni! - szólalt meg Gray. A férfi csípője előrelendült, közben a lány csiklóját simogatta.
- Ó, istenem, Faith! Gray elkezdte lökdösni a lányt, a csípője Faith fenekén csattant. A lány vaginája nedves lett a közelgő orgazmusra. Kezdte elveszíteni az önkontrollját. A kéj nem lassan érkezett, és öntötte el, ahogyan szokta. Több robbanás volt, közvetlenül egymás után. Minden egyes orgazmus a gyönyör és a fájdalom furcsa keverékét hozta magával. Minden összekeveredett és összezavarodott Faith testében, már-már tudattalan eksztázissá folyt össze. Az utolsó tolásnál a lány érezte a forró kilövellést mélyen a testében. Faith minden idő- és térérzéke elveszett egy pillanatra. A lány felsikoltott, amikor a teste eggyé vált a kéjjel. Gray tovább mozgott, aztán egyszer csak abbahagyta. A lányra feküdt egy hosszú pillanatra, pénisze megrándult, és kilövellte az utolsó adag spermát. Azután finoman kibújt Faith testéből. A lány érezte, ahogy a férfi meleg magja elönti a sajgó nyílását, amint Gray eltávolodik tőle. A férfi óvatosan oldalra fordította Faith testét. A lány felhúzta a lábát és összegömbölyödött, a térde a hasához ért. Faith fájdalmat érzett az izmaiban, a teste tetőtől talpig remegett. Boldogabbnak érezte magát, mint korábban bármikor. Izgatott, kimerült és tökéletesen kielégített volt. Gray lehajolt, és megcsókolta a lány csípőjét. Faith behunyta a szemét. Túl fáradt volt ahhoz, hogy bármit is tegyen azon kívül, hogy ott fekszik és várja, hogy a férfi visszatér. Néhány másodperc múlva Gray elkezdett babrálni a kötéllel a lány kezén. Amikor a lány kiszabadult, Gray átfordította a hátára, és a karjába vette. Felvette az ágyról, megcsókolta a fejét, és a fürdőszoba felé indult vele. A víz még csobogott, amikor Gray beleengedte a lányt a fürdőkádba. Faith elégedetten felsóhajtott, amikor a forró víz hulláma összezárult a teste felett. A férfi a fürdőkád mellé térdelt, és beletúrt a lány hajába.
- Jól vagy? Faith mosolygott, és engedte, hogy a végtelen öröm, amelyet érzett, megmutassa magát.
- Még soha nem voltam jobban. A férfi szemében fény gyúlt. Faith látta az elégedettséget Gray arcán, amelyet a válasza váltott ki benne. A férfi megmosdatta a lányt, finoman kényeztette a teste minden pontját. Amikor végzett, lenyúlt, és kiemelte a lányt. Letette Faitht a kád mellé, és az egyik nagy törölközőért nyúlt, ami a szárítón lógott. Gray a lányra terítette a törölközőt, majd megfogta a vállát, és közelebb húzta magához. A férfi csókja gyengéd volt. Gray szétterpesztette az ujjait a lány arcán, ahogy egyre hevesebben csókolta. Faith elégedett sóhajt hallatott, amelyet a férfi abban a pillanatban magába szívott, ahogy megszületett.
- Annyira hihetetlenül édes vagy - mondta a férfi.
- Olyan tökéletes! Faith lelkét melegség öntötte el. A bókra szerényen elmosolyodott, amikor a férfi elhúzódott tőle. Gray a kezébe vette a lány kezét, és kivezette a fürdőszobából. Faith követte Grayt a nappaliba, a dívány előtt álltak meg. A férfi szótlanul átkarolta a lányt, és a dívány végéhez ment vele. A karfák nagyok és tömöttek voltak. Lábujjhegyre kellett állnia, amikor a férfi áthajtotta az ő felsőtestét a puha karfán. Faith lába elemelkedett a földtől, amikor a férfi előrehúzta, hogy az arca az ülőpárnához érjen. A feneke fent volt magasan a levegőben, a hasa a puha párnázatra támaszkodott. Gray otthagyta a lányt egy pillanatra, majd Faith csuklójára tette a kötelet, és megkötötte a kezét a háta mögött. Azután széttárta a lány lábát, hogy a puncija meg a feneke tisztán látható és elérhető legyen.
- Így maradsz - utasította a férfi.
- Én elmegyek zuhanyozni. Azt akarom, hogy ugyanígy találjalak, amikor visszajövök. A férfi hangjából kiszűrődő egyértelmű fenyegetés örömteli borzongással töltötte el a lányt. Faith hallotta a férfi mezítelen lábának puha dübögését, amint a kemény fapadlón a fürdőszobába sétált. Faith a karfán áthajolva feküdt, de a teste máris izgalomtól izzott. Nem hitte volna, hogy ilyen gyorsan magához tér a legutolsó orgazmusából. Olyan erő volt ez, amellyel korábban soha nem találkozott. Még soha senki nem volt képes ennyit adni neki, és nem volt képes ennyit elvenni. Vajon Gray az igazi? Faith szíve és a teste is azt mondta, hogy igen. Egyértelműen igen. Vajon remélheti, hogy közte és Gray között valaha rendes kapcsolat lesz? Faith lehunyta a szemét. Túlságosan félt, hogy reménykedni merjen. Attól tartott, nem tudná elviselni a csalódottságot, ha nem működne kettejük között a dolog. Faith megérezte a férfi jelenlétét, kinyitotta a szemét, és meglátta, hogy Gray a dívány mellett áll. A lány tekintete Gray lelógó kezén akadt meg, amelyben egy ostornyél pihent. Forróság öntötte el Faith testét. A férfi el fogja fenekelni. Gray kinyújtotta a karját, és az ostorral megérintette a lány arcát. A bőrből készült ostorvég végigfutott a lány álkapcsán. Gray követte Faith nyakának vonalát, majd a vállát cirógatta. Az ostor végigfutott a lány gerincén, le a hátán. Faith megremegett, amikor Gray a fenekét kezdte el simogatni. Az ostor vége elemelkedett Faith hátsójától, és egy tizedmásodperc múlva lecsapott a fenekére. Az ostorcsapás helyéről kiindulva forró, vöröslő fájdalom áradt szét a lány egész testében. Faithnek elakadt a lélegzete. A fájdalom a következő pillanatban érzéki forrósággá vált, ahogy elérte Faith ágyékát. Az ütés végigbizsergett a testén, a mellbimbója megmerevedett, és a vaginája a vágytól égve összerándult. Újabb ütés csattant a lány másik farpofáján. Faith összerezzent, és meglepett sikoly tört fel belőle. Két másik csapás követte egymást gyors egymásutánban, amíg Faith vonaglani nem kezdett a fájdalom és a hatalmas izgalom érzése között.
- Szereted a fájdalmat - mondta Gray. Faith válaszul erotikusan felnyögött. Igen, szerette. Nem tudta volna megmondani, miért. Először minden egyes ütés kellemetlen volt, de minden csapás nagyobb örömöt okozott neki, mint az előző.
- Szeretem látni, hogy nyomot hagyok rajtad. Szeretem nézni, milyen piros lesz a feneked minden egyes ostorcsapás után. Szeretem nézni, ahogy fájdalmasan vergődsz, majd átadod majd a kéjnek, amely követi.
- Még! - suttogta Faith.
- Kérlek! Gray ismét odasózott a lány feszes fenekére, keményebben, mint addig. Faith felsikított, majd remegni kezdett, amikor a férfi keze elsimította az égő fájdalmat. Az ostor ismét lecsapott, és a lány húsán csattanó bőr éles hangja betöltötte a helyiséget.
- Tudni akarod, mit szeretek még jobban?
- kérdezte Gray lágy hangon. Faith halkan nyöszörgött.
- Miután pirosra vertem a fenekedet, megduglak. Keményen megkeféllek, amikor a feneked még ég, és még látszik a kezem nyoma a bőrödön. Faith közel állt ahhoz, hogy elmenjen. Pusztán a férfi szavaitól és az ütéseitől. Hamarosan elveszíti az irányítást a teste felett.
- Mennyit még?
- kérdezte Gray.
- Mit gondolsz, hányat kell még a fenekedre sóznom, mielőtt olyan mélyen beléd mártom a farkam, hogy a szádban érzed majd az ízét?
- Kérlek, kérlek! - lihegte Faith.
- El kell... A lány megrándult, amikor a férfi még egyszer megütötte. Aztán még egyszer. Ó, istenem! - Még egy tucatszor? Kibírsz még ennyit, Faith? Vagy abbahagyjam?
- Ne! - kiáltotta a lány.
- Kérlek, ne hagyd abba! - Imádom ezt hallani - dörmögte Gray. A férfi a lány fenekére ütött, majd a másik irányba fordult, és újra odacsapott. Ötször, hatszor, hétszer. Faith képtelen volt tovább számolni, annyira égett a hátsója. Szinte feloldódott az éles fájdalom és az eufórikus öröm birodalmában. Erősebben. Minden egyes ütés egyre erősebben csattant a lány fenekén. Gray gyengéden kezdte, de növelte az erőt minden ütéssel. Elviselhetetlen hőség áradt szét a lány testében, a végén már csak a bizsergést érezte a fenekében. Azután a férfi abbahagyta. Az ostor a földre hullott. Gray keményen megragadta a lány farpofáját, és szétfeszítette. Mielőtt Faith rájöhetett volna, hogy mi következik, a férfi berontott a puncijába. A lány egész teste olyan forróságban izzott, amilyet csak Gray volt képes megadni neki. A férfi felnyúlt, és szorosan megfogta Faith összekötözött kezét. Így maradt, míg hátulról dugta a lányt. Faith képtelen volt egy másodperccel is tovább visszafogni magát. Már régen az orgazmus határán táncolt a teste, mielőtt még a férfi belehatolt volna. A lány csak sikított és sikított, ahogy Gray kegyetlenül dugta hátulról.
- Gyerünk, élvezz el! - követelte a férfi. Faith nedvességet érzett, és rájött, hogy belőle jön. A csattanások hangja, ahogy a férfi csípője a lány combjához ért, betöltötte a szobát. Nedves, erotikus hangok, amelyek csak fokozták Faith csúcsát.
- Nem tudok...
- szólalt meg Faith, valamiért könyörögve, amit ő maga sem értett vagy fogott fel. Gray megszorította a lány kezét, ahogy a férfi csípője ismét előrelendült. Faith veréstől érzékeny feneke minden egyes lökésnél bizsergett.
- Engedd el - kérte a férfi gyengéden. A hangja szöges ellentétben állt a lökései erejével. Faith elengedte. A gyomra összeszorult. A puncija összerándult, és a férfi pénisze körül vonaglott. Behunyta a szemét, összeszorította az ajkát, ahogy a szörnyű erő birtokba vette a testét, és dühöngeni kezdett benne, követelve, hogy engedje ki magából. Abban a pillanatban, amikor Faith azt gondolta, hogy már egy másodpercig sem bírja elviselni a feszültséget, a világ szétrobbant körülötte. A szoba kicsúszott a látóköréből, és elhomályosult. A lány teste önálló életre kelt, rázkódott és remegett. Könnyek törtek elő a lány szemhéja alól, az egész teste úgy vonaglott, mint egy kinyújtott gumiszalag. Édes, fájó megkönnyebbülés. Ahogy lassan véget ért az orgazmusa, Faith észrevette, hogy a férfi még mindig dugja, a farka olyan mélyre hatol a vaginájába, amennyire csak lehet. Szinte fájt. A lány túl érzékeny, túl feszült volt egy ilyen fájdalmasan lüktető orgazmus után. Gray megtöltötte, majd szétfeszítette a punciját. Faith nyüszített a férfi mozdulatainak heves fájdalmára. Gray elhúzódott a lánytól, és átfordította a testét. Faith csípője a dívány egyik karfáján nyugodott. A lány felhúzta a lábát, hogy kényelmesebbé tegye a furcsa pozíciót. A férfi közben megkerülte a díványt. Behajlította a térdét, és a lány arcához közelítette a farkát. A férfi bedugta a péniszét a lány szájába, és mélyen bent tartotta. Közben előredőlt, megragadta a dívány háttámláját a bal kezével, és megtámaszkodott az ülőpárnán a lány feje mellett a jobbal. Azután elkezdte szájba dugni a lányt.
- Nyeld! - hörögte Gray. Faith még csak az előkészületekig jutott, amikor az első meleg spermasugár elöntötte a torkát. Gray megvárta, amíg a lány lenyeli, mielőtt mélyen letolta volna a lány torkán a péniszét. Ott tartotta, míg a farkából ki nem jött az összes meleg mag. A férfi úgy dugta a lány száját, mint a punciját. Keményen, mélyen, kegyetlenül. Faith ajka megfeszült a pénisz tövén, hogy a torka be tudja fogadni a makkot. A férfi nem engedett, amíg az utolsó csepp is le nem ment a lány torkán. Gray lassan elhúzódott, de megtorpant, amikor a farka elhagyta Faith ajkát, és alig néhány centire lógott a lány szája előtt.
- Nyald tisztára! - mondta a férfi rekedten. Gray lejjebb hajolt, míg a lány ismét a szájába vette a péniszét, és a nyelvét elkezdte a hegye körül mozgatni. Gray felnyögött, és előre-hátra mozgatta a csípőjét. Miután Faith minden nedvességet lenyalogatott a bőréről, a férfi elhúzódott tőle, és felegyenesedett a dívány mellett. Gray Faith háta mögé nyúlt, eloldozta a kötelet, és megvárta, míg a lány felül.
- Egy másodpercet kérek, felveszem a nadrágomat, és máris visszajövök - mondta Gray. Faith a díványon ült, a teste remegett, ernyedt volt, a feneke még mindig égett az ütésektől, amelyeket kapott. Gray egy percen belül visszatért, és leült a dívány másik végére. Kinyújtózott, a karja a lányt kereste. Faith a karjába omlott. A férfi magára fektette a lányt. A hátát a dívány oldalának támasztotta, megölelte a lányt.
- Hihetetlen vagy - suttogta a férfi a lány hajába.
- Sohasem hittem volna, hogy találok valakit, aki épp olyan, mint te. Faith mosolygott, és még mélyebben belefúrta magát a férfi ölelésébe. Gray beletúrt a lány hajába, az ujjával finoman szétválasztotta az összegubancolódott hajfürtöket.
- Tévedtem veled kapcsolatban - folytatta a férfi.
- És majdnem elszalasztottalak, mert elhittem rólad valamit, ami nem igaz. Faith felemelte a fejét, és a férfi szemébe nézett. Gray tekintetében őszinteség égett. És megbánás. A lány leengedte a fejét, az ajkuk találkozott. Faith édesen és finoman megcsókolta a férfit, de túl fáradt volt ahhoz, hogy szenvedéllyel fűtse fel a csókját. Úgy látszott, a férfit ez nem zavarja. Gray még szorosabban ölelte, megcsókolta a hátát, és a száját. Azután a férfi megfordult, mire Faith lecsúszott a dívány háttámláján. Egymással szemben feküdtek.
- Jól kifárasztottál - vallotta be Gray.
- Túlságosan fiatal vagy hozzám. Nem tudok lépést tartani veled. Faith felnevetett.
- Hála Istennek, hogy kimerültél, mert már mozogni sem tudok.
- Akkor aludj! - felelte a férfi kedvesen.
- Szeretnék még vigyázni rád itt egy kicsit. Aztán majd készítek valami ennivalót, mire felkelsz. Faith szíve megtelt boldogsággal, amikor a férfi az arcához érintette a sajátját. A vágyaiban, a legmerészebb álmaiban sem talált olyat, ami hasonlítható lett volna a szeretkezésükhöz. Gray az erő és a gyengédség tökéletes kombinációja volt. Faith belefúrta az orrát a férfi nyakába, és egy csókot nyomott Gray meleg bőrére. A férfi egy kissé megszorította a lányt, mire Faith behunyta a szemét. Boldog volt, hogy a férfi pont azt teszi vele, amit akar: vigyáz rá.

fel