Luxusnyalánkság

Sportingbet Regisztracios Bonusz

HARMADIK FEJEZET

Másnap reggelre hosszú listában álltak a válaszok a hirdetésemre. Mit csináltak ezek a férfiak? A fél éjszakát a számítógép előtt töltötték, miközben a feleségükhöz bújva kellett volna aludniuk? Sok válasz éjjel kettőkor érkezett, vagy még annál is később! Az alvászavar talán elterjedtebb volt, mint hittem.
A monitorra meredtem, meg az izgalmat nélkülöző felhasználónevekkel teli levelesládámra. Egyetlen „Baltaforgató Dühöngő” sem volt köztük. A tárgyhoz írottaktól rándultam össze igazán:
Leszek a Gáláns Úriembered
Férfi mindenfélére
Pokolian kanos
Alkalmi munka
Nagy levegőt vettem és az elsőre kattintottam. Egyszer. Működésbe léphet egy trójai-ló- bigyó, ha csak kiválasztok egy üzenetet? Mi történne, ha a válasz gombra kattintanék? Nem kéne felfrissítenem a kémprogramomat? A weboldal megadta nekik a személyes e-mail címem? Oh, te jó ég, benne van a nevem abban a címben! Hétköznapi nevez. Nyugi.
A fogam csikorgattam és lélekben felkészültem, hogy végigolvassam az összes beteg és perverz választ, amit a merő arcátlanságnak és puszta üzletiességnek ez a cselekedete nyilván kiérdemelt. Mi van, ha előbb le akarnak feküdni velem? Az ki van zárva! Előre kell fizetni. És mi van, ha béna vagyok az ágyban? Hogy érezném akkor magam? Mi van, ha becserkésznek vagy megerőszakolnak? Ha rákattintok a válaszukra, attól valamiképp nem férhetnek hozzá a legféltettebb titkaimhoz és vágyaimhoz?
Kinyitottam az első üzenetet.
Heló, dipplomás férfi vagyok a 40-es éveim közepén. Magas és atletikus testalkattal. Nagycerű lenne megbeszélni veled részletesebben a vágyaidat. Esetleg meg tudsz adni egy elérhetőséget vagy ha az neked jobb, kérlek hívj a - számon. Alig várom. David
Nem rossz. Habár a helyesírás nem az erőssége. Kinyitottam még néhányat.
Mindig is odavoltam a hajszáért, a spontaneitásért és a váratlan helyzetekért, és úgy tűnik, te is szereted a kalandokat. A helyszín is tetszik. Én a városháza közelében élek… az megfelel neked? Kérlek tudasd velem és aztán gyorsan léphetünk. Üdv, Barry
szia, annyira gyönyörű vagy. milyen országból való vagy? én szingli vagyok és 19. találkozhatok veled? küldhetek magamról egy képet, ha akarod, koszi:)
hahó, én szeretnék a Gáláns Úriembered lenni, mire számítasz? mik a feltételek? bill
Üdv, láttam a hirdetésed. A 30-as éveimben járok és örömmel beszélném meg veled, miféle felállásban gondolkodsz, együtt élő / külön élő / alkalmankénti látogatás / stb. És a $$$ tekintetében mire gondoltál? Szia, Marcus
Szeretnék egy jó estét csapni ma este, ráérsz? Hamish
Szinte már csalódtam. Megkönnyebbültem, ugyanakkor meg is voltam zavarodva. Milyen különös, hogy pusztán felnőttek vagyunk, akik megvitatnak egy üzleti megállapodást. Az egész olyan hihetetlenül civilizáltnak tűnt! Egyikük sem tűnt kéjsóvár bugrisnak, aki virtuális prédát keres, hogy aztán lenyomozhassa telefonvonalon és leskelődhessen utána a légkondi szellőzőnyílásán. Hétköznapi férfiak voltak csupán, akik üzleti e-maileket írtak válaszul egy általam egyre inkább rendkívülinek tartott ajánlatra.
Azt kívántam, bárcsak rákerestem volna magára a „Gáláns Úriember” kifejezésre és megtudtam volna, mik az elvárások. A világ bizonyára teli van művelt, vonzó nőkkel némi petrezselyemárus beütéssel, és meglepően jó testtartással, akik ingyenes apróhirdetési weboldalakon árulják magukat.
Egy világ-széles Google kereséssel később a „Gáláns Úriember” pontosan tíz definícióján görgettem végig. Az általános megegyezés szerint ez „Olyan férfi, aki egy nő kedvében jár kényeztetéssel és ajándékokkal, gyakran pénz formájában, szexuális és egyéb szolgáltatások fejében.” Aztán azokat tanulmányoztam, akik hirdetést adtak fel. Lesújtóan kevesen voltak. A legtöbb hirdetésben olyasmi állt, hogy „Gáláns Úriember kerestetik. Kényeztess el!” és megadtak egy telefonszámot. Egyik sem volt olyan részletes, mint az enyém. Ráadásul én azt gondoltam, hogy az elkényeztetés az én feladatom. De láthatóan ez a férfira hárul. Teljesen összekevertem a dolgokat.
Nevettem magamon. Egy teljességgel új elképzelésbe botlottam: ők vásárolják meg az elkényeztetést és dédelgetést. Miért is ne? Új foglalkozás születik Kev rohadt felvilágosultságából. A munkanélküliség problémái megoldva. A férfiak boldogak. A feleségek hálásak, hogy ellökött szeretőik figyelmét leköti valaki. Még csak meg sem akartam tartani magamnak a pasit; épp csak kölcsönbe kellett egy darabig. HELYI NŐ MEGSZÜNTET MINDEN MEGBÉLYEGZÉST, áll majd a Port Stephens-i újságok címlapján. VÉGE MINDEN HÁBORÚNAK. MINDENKI BOLDOG.
Elmosolyodtam. Valamiképp sikerült megragadnom ezeknek a férfiaknak a fantáziáját. A fantázia olyan csodás tartózkodási hely. Aztán arra gondoltam, a pokolba az ő fantáziáikkal! Az enyémet kell megragadni. Megragadni és egy időre valaki más testébe tenni. Most épp miben sántikál? Bizonyára beteg vagyok! De legalábbis perverz. Miért éreztem magam ennyire fantasztikusan? Mikor érkezik már a bűntudat?
Kinyitottam még egy választ.
Hello, épp csak kissé lenyűgözött a hirdetésed és eltűnődtem, vajon miért kérsz pénzügyi ellenszolgáltatást mindazokért, amiket felsoroltál, miközben diplomás pszichológus vagy és PR szakemberként is dolgoztál a múltban. Elnézést, ha ez túl személyes, igazából nem is várok választ, és egyáltalán nem akarok udvariatlan lenni, csak nagyon kíváncsi vagyok… Másodsorban pedig, lenne a számodra egy meglehetősen képtelen üzleti ajánlatom, amennyiben kaphatok egy percet… 30 éves vagyok, és rendkívül nehezemre esik olyan nőkkel találkoznom, akik intellektuálisan ösztönzőleg hatnak rám, különösen az én korosztályomból, az érdeklődési köreim közé pedig valójában a pszichológia, a szellemiség, a filozófia és effélék tartoznak, és a legideálisabb felállás tulajdonképpen az lenne, ha lenne egy okos és sikeres, valamivel idősebb Gáláns „Nőcim”! Nos, tekintettel arra, hogy te ennek épp az ellenkezőjét keresed, valószínűleg ez az a rész, ahol a „bezár” gombra kattintasz, hogy elolvass egy üzenetet egy jólszituált, 50-es, magányos úriembertől, de őszintén szólva, mielőtt megtennéd ezt, el kell mondjam, hogy gyönyörű a mosolyod a fényképen és ha mindaz, amit a hirdetésedben írtál, igaz, akkor okosnak és érdekesnek is kell lenned, ha másért nem, hát azért, mert feladtad ezt a hirdetést! Igazán frusztráló, hogy engem olyasmik érdekelnek, amiket gyakran nem tudok megosztani a korombéli lányokkal, mivel emellett meglehetősen szexuális beállítottságú is vagyok. Szóval: van arra bármi esély, hogy érdekelne valamilyen felállás egy intellektuálisan kiéhezett sráccal, aki rengeteg érzéki és erotikus energiát tud felkínálni és minden mást is? Én is szeretek masszírozni és boldogan kísérleteznék az érzékiség és intimitás különböző fokaival egy megfelelő nővel, aki tudja, mi az, amit szeret, és mi az, amit nem… Talán megtaníthatnád nekem, te mit szeretsz, és viszont? Nos, mindenesetre, mivel volt szerencsém néhány múltban írt könyvhöz, néha olvastam olyasmiről, hogy a nők apanázst kaptak férfiaktól és szépen berendezett lakásuk volt, stb., de néha arról is, hogy a nőnek volt egy kellően fiatalabb férfipartnere, aki eljárt hozzá, társaságot biztosított, meg nevetést, szexet és szórakozást, nem feltétlen pénz fejében, hanem a nő adott valamit a férfinak, megtanította őt dolgokra, és megnyilvánulási lehetőséget nyújtott neki, és talán némi útmutatást a férfi életének bizonyos területeire, cserébe pedig a nőé volt egy okos, művészies, és fiatal férfi társasága, aki teli volt lelkesedéssel! Egyelőre, és valószínűleg örökre is búcsúzom, mivel gyanítom nem fogok hallani felőled, de igazán izgalmas lenne megtudni, mit felelsz erre az őrült ajánlatomra, amit remélem nem találsz udvariatlannak vagy túlságosan vérlázítónak… Késő éjszaka van, és egyáltalán nem ismerlek, de a hirdetésed telibe talált valamilyen idegvégződést a fantáziámban, mert nem tudtam ellenállni és elmondhatom, hogy jó társaság vagyok és szinte mindenben nagyon gyorsan tanulok! Koszi. Akkor ismét Üdv.
Aztán ott volt a skála másik véglete:
Szia. Benne lennél egy szerepjátékban, ahol te vagy az anya? Ha igen, szólj, és megbeszélhetjük a továbbiakat. Vára vonzalom. Kígyófiú
Elképesztően könnyű volt szétválasztani az ocsút a búzától. Volt valami abban a nagyfőnök-nyelvezetben, amit a gazdagok használnak – még ha csak egy mondatot írtak is le, már abból is kitűnt. Milyen különös, hogy ezek a fantasztikus férfiak mind olyasmit akartak, amit csak én adhattam meg nekik! Nem különbözött ez az internetes randizástól. Meghívtak egy kávéra egy nyilvános helyre. Megszállottjai voltak a „vonzalomnak”. Udvarias alternatívája lett volna ez annak a kérdésnek, hogy vajon elég jól nézek-e ki? Hogy elég szexis vagyok-e?
Egész nap a standard válasz kidolgozásával foglalatoskodtam. Ezúttal meg fogom említeni az árat. Az én áramat. Sokat rágódtam ezen. Mennyit érek? Féltucatnyi fizetést kialkudtam magamnak tárgyalókban és bíztam benne, hogy keményen alkudtam, de erős gyanú élt bennem, hogy kissé balek vagyok. Ez azonban más volt. A lakbér és a lakáshitel heti 650 dollár volt. Sürgősen pénzre volt szükségem. Emellett luxuskivitelű életformát kellett fenntartanom, ha olyan módon akartam elszórakoztatni ezeket a férfiakat, amihez hozzá voltak szokva. Szóval nagy levegőt vettem, és gondolatban kitettem egy heti-1000-dollár matricát a homlokomra. Minimum heti 1000 dollárra van szükségem a megélhetéshez, mondtam. Készpénzben. Előre.
Szia____ ! Sok éven át magas szintű vállalati pozíciókban dolgoztam, és az elmúlt három hónapra szabadságot vettem ki, hogy megírjak egy regényt. Sajnálatos módon a megtakarított pénzem a kézirat felénél elfogyott, én viszont szentül megfogadtam, hogy befejezem a könyvemet. Felvilágosult gondolkodású vagyok és nyitott az új dolgokra – innen az ötlet, hogy azt tegyem, amiben a legjobb vagyok (az emberek elkényeztetése), eltartsam magam és közben folytassam az írást.
Amint az a hirdetésemben is állt, Darlinghurstben élek egy legfelső emeleti lakásban, fantasztikus kilátással. Tudok adni egy biztonsági kártyát a fedett vendégparkolómhoz, ami azt jelenti, hogy napi 24 órában parkolhatsz Darlinghurstben, amikor csak akarsz. Van egy megbízható autóm, és kész vagyok kiutazni a környező kerületekbe, habár jobb szeretném, ha a saját otthonomban találkozhatnék veled. Kizárólagosságra törekszem (értsd: egypasis lány vagyok!), így aztán (elméletben) napi 24 órában a rendelkezésedre állok majd. Azonban lehetőség szerint főként hétköznaponként szeretnék találkozni veled, bár hajlandó vagyok elmenni hétvégére is stb. Egyedülálló vagyok, gyerekeim nincsenek. Emellett mesésen jól főzök, és amennyiben úgy kívánod, ínyenc fogásokat is el tudok készíteni. Igazán szeretek embereket vendégül látni, és híres vagyok a fenomenális vacsoráimról. (Ezenkívül semmit sem szeretek jobban, mint rendezni egy ínyenc pikniket a napsütésben.) Nagy örömömet lelem majd abban, hogy a hűtőmet feltöltöm a kedvenc ételeiddel és italaiddal, és egy kényelmes helyet teremtek számodra, ahol ellazulhatsz és kiengedhetsz. Szakképzett pszichológus vagyok, így remek hallgatóság vagyok, és nagyon szeretem a tartalmas beszélgetéseket. Úgy hiszem, hogy a valóság az érzékelésen nyugszik, és hogy megváltoztathatjuk a valóságunkat egyedül azáltal, hogy változtatunk az érzékelésünkön. Régebben a depresszió kezelésére, illetve a motiváció és az önbecsülés fejlesztésére szakosodtam. Szeretek társaságban lenni, és minden helyzetben elragadó társ vagyok – kettesben, vagy akár egy egész termet végigjárva egy nyakkendős fogadáson. IMÁDOM a szexet és nagyon nyitott vagyok mindenre. Ha van valamilyen fantáziád, elszórakozhatunk a valóra váltásával!
Minimum heti 1000 dollárba kerül a megélhetésem, és ezt az összeget előre kérem (Moet pezsgős és homáros vacsorákhoz felár!). Emellett jó ötletnek találom, ha az első hét próbahét lenne. Üdv, Holly
Kivágtam és bemásoltam a választ az összes érdeklődőnek, és reménykedtem, hogy nem fognak a földön fetrengve röhögni az én rovásomra.
Szeretném azt mondani, hogy ekkor jött el a várakozás pillanata, de egyáltalán nem kellett várnom – némelyikük azonnal válaszolt, plusz az új érdeklődők szüntelen árja is zúdult rám. Ezekre az 1000 dolláros üzenetemmel válaszoltam.
A következő huszonnégy óra java részét a számítógép előtt töltöttem. Az éjjeleim és nappalaim egyformán zsúfoltak voltak. Ömlöttek az e-mailek.
Sokan, akik nem engedhették meg maguknak az 1000 dollárt, vagy akiknek nem tetszett a felállás, egyszerűen nem válaszoltak. Ezt már önmagában is elképesztőnek találtam: egyetlen ember sem támadott le az arcátlanságomért vagy a büszkeségemért. És ha mégis válaszoltak, abban udvariasan megfogalmazott csalódottságuknak és sajnálatuknak adtak hangot.
A maradék csoport férfi, aki még mindig jelezte érdeklődési szándékát, már kisebb volt. A pénz válaszfalat húzott a gazdagok és a szegények között. A férfiak, akik visszatértek hozzám, jól iskolázottak voltak, és egyáltalán nem rendítette meg őket a gondolat, hogy 1000 rugót fizessenek valakinek, hogy az állandóan a rendelkezésükre álljon. Két fontos igazgatósági megbeszélés között válaszoltak az e-mailjeimre. Hogy unatkozhat bárki is, akinek ennyi pénz van a zsebében? Hogy lehet, hogy nem bámulnak ki az előttük elterülő városra, és álmélkodnak, hogy mennyi minden hever a lábaik előtt? Hogyan lehetséges, hogy egy hétköznapi kis nő, egy pöttöm kis lakásban üldögélve ennyire el tudja őket téríteni a fontos életüktől?
Leginkább pedig nem győztem csodálkozni, hogy vajon hová lett az erkölcsösség meg a hűség. Nekem ezek mindig nagyon fontosak voltak. Mikor fogok végre elkezdeni idegeskedni és rosszul érezni magam emiatt?
Rendes körülmények között a lelkiismeretem fellázadt; most miért ilyen csendes?
Felhagytam az értetlenkedéssel és elkezdtem megfogalmazni a személyre szabott válaszokat.
Szia, Holly! Micsoda elragadó üzleti ajánlat. Milyen lebilincselő. Azt hiszem, meg kéne hívjalak egy ebédre, hogy gondolatban levetkőztethessük egymást egy szellemes társalgás kíséretében, amit a lehetséges szex ígéretének kikerülhetetlensége tüzelne. Reálisan nézve a dolgokat, nekem sokkal egyszerűbb tudnom, hogy képes vagyok állni a megélhetésed finanszírozását, mint neked tudnod, hogy én vagyok-e az, akitől ezt a fizetséget elvárod. Számomra a költségek fedezésénél sokkal fontosabb kérdés, hogy vajon nem akarnálak-e azonnal megvenni. Csatoltam egy képet. Amint látod, egy nálad idősebb fickó vagyok, néhány évvel. Szólj, hogy jó ötletnek tartod-e az ebédet. Üdv, Roger
Hello, Roger! Hogy teljesen őszinte legyek, elég nagy becsben tartom magam – nem vagyok benne biztos, hogy lenne elég pénzed ahhoz, hogy azonnal megvegyél ;0 Köszönöm a fényképet. Rendkívül vonzó férfinak tűnsz. Abszolút semmi gondom nincs az idősebb férfiakkal – az igazat megvallva sokkal szexisebbnek tartom őket a fiatalabbaknál, mert (és ez valószínűleg együtt jár azzal, hogy pszichológus vagyok) az intellektuális ingerlést találom mind közül a leggerjesztőbbnek. (Arról már nem is beszélve, hogy sokkal jobb szeretők vagytok!) Különben is, a kor is csak az érzékelés egyik azon állapota, amiről beszéltem. Egyetlenegy dolgot sem bánok az életemben (a kellemetlen dolgok értékes leckének bizonyultak) és a tanulás egyetlen évét sem cserélném el egy pusztán számszerű értékre. Az ebéd csodásan hangzik- nekem a hétköznapok a legjobbak. Én is csatolok pár fotót, viszonzandó a szívességet. Üdv, Holly
És egy másik:
Szia! Érdeklődéssel olvastam a hirdetésed és a következő ajánlatot szeretném tenni. Úgy tűnik, egy „teljes munkaidős” felállást keresel és biztosra veszem, hogy sok választ kapsz majd. Ha azonban egyik válaszadó sem felel meg az elvárásaidnak, és készen állsz egy „részmunkaidős” felállást is fontolóra venni (értsd: heti 1 vagy 2 napról lenne szó), akkor én boldogan állnék elő. Habár egy elkötelezett kapcsolatban élek, nem kívánok ezen változtatni, legalábbis a közeljövőben nem. Még mindig közeli barátok vagyunk, de a testi kapcsolat mostanában visszaesett – egy egészségügyi probléma eredményeként, amin a partnerem nemrégiben ment keresztül, és ami csökkentette a libidóját, így aztán alternatív, diszkrét megoldást keresek, amiért kész vagyok fizetni is. Magamról: egy 50-valahány éves, egyetemet végzett pasas vagyok, aki mostanában már csak részmunkaidőben dolgozik. A vállalati világban töltött életemnek néhány éve vége szakadt, és most egy kevésbé stresszes életet élek szabadúszóként, hogy ki tudjam fizetni a számlákat és frissen tartsam az agyam. A két gyerek már felnőtt és elköltözött itthonról. Egy város-közeli lakásban élek. 175 centi magas vagyok, 80 kiló, sokfelé jártam a világon, fitt vagyok, jó beszélgetőtárs, és jó a humorérzékem, legalábbis ezt mondják. Az exem szerint a legjobb vonásom a lábam volt – de talán ez nem mond túl sokat a többiről! Kérlek tudasd, hogy érdekel-e a javaslatom, és hogy szeretnéd-e részletesebben megbeszélni. Sok sikert a kereséshez! Üdv, Mel
Kedves Mel, rettentően sajnálom, de kizárólagosságot kínálok annak, akit végül kiválasztok, és nem leszek abban a helyzetben, hogy bármilyen „részmunkaidős” felállásból kivegyem a részem. Ez főként azért van, mert mindig is egyszerre-egy-pasis lány voltam, és hihetetlenül nehézkesnek találnám, ha egyszerre több ember igényeivel kéne zsonglőrködnöm. De te csodálatos embernek tűnsz, és biztosra veszem, hogy meg fogod találni a nőt, akit keresel. Sok sikert a jövőhöz és a keresésedhez! Üdv, Holly
Mindenki meglepően kedvesnek tűnt. A száz vagy akörüli e-mailből, amit kaptam, az egyetlen, amire nem válaszoltam, Kígyófiúé volt, és az is főleg a felhasználóneve miatt volt – mindig is féltem a kígyóktól.
Szóval, szinte üres bankszámlával, ételektől mentes, kongó konyhaszekrényekkel, kifizetetlen számlákkal teli íróasztallal és az egy héten belül esedékes lakáshitel-törlesztésemmel, megtettem az első lépéseket azon szakma felé, amire az egész társadalom megvetéssel néz. Ennél alávalóbb munkára nem is gondolhattam volna, de ebben megvolt a potenciál, hogy a legkifizetődőbb lesz. Nemcsak hogy szétzúztam a személyes határokat, de életemben először felöleltem a társadalom megbélyegzését is. Én, a kislány, akinek csakis ádázul monogám párkapcsolatai voltak, no meg kisvárosi neveltetése. És az igazán furcsa mindebben az volt, hogy belülről még mindig jó embernek éreztem magam. Ez lenne minden idők legnagyobb eltussolása? Annyira elnyomottak lennének a nők, hogy éppen azt tagadjuk meg magunktól, ami erővel tölt el? Végső soron, ha jobban belegondolunk, a vendéglátó mindig nagyobb hatalommal bír, mint a vendég.
És ami a legfontosabb, végre találtam olyan férfiakat, mint John. Bár tudná, mennyire hiányzik.
Amikor lesétáltam néhány boltba, le se tudtam törölni az arcomról a mosolyt. Szexisebbnek éreztem magam, mint évek óta. Napjában többször is maszturbáltam. Szinte minden férfi felfigyelt rám, amikor ellibegtem mellettük. Életemben először visszanéztem rájuk. Azelőtt mindig kissé megbecstelenítve éreztem magam; most inkább rájuk villantottam egy titkos, szexi kis mosolyt. Olyan mosolyt, amely abból a felismerésből fakadt, hogy az emberek hajlandóak fizetni azért, hogy velem legyenek. Kívánatos voltam. Vonzó voltam. Nem voltam nevetség tárgya: árucikk lettem.
Továbbra is válaszolgattam az érdeklődőknek. Végül a hirdetésemre összesen 11 000 találat érkezett. Az ígéretesebbje közül néhány csalódásba torkollt, míg a kevésbé vonzó ajánlatok némelyikéről kiderült, hogy csupán nem az angol az anyanyelvük.
Végre megérkezett a várva várt válasz „Roger”-től. Gonosz vigyor ült ki az arcomra a szavai láttán. Szívderítő volt ilyesféle ügyeket megvitatni. Megint csak lenyűgözött a saját reakcióm. Mi lett volna, ha ugyanezeket a szavakat két évvel ezelőtt Port Stephensben olvasom? Mit gondoltam volna akkor? Elszörnyedtem volna, bizonyára. És mégis itt voltam, ugyanaz az ember, és úgy vitattam meg a fétiseket, mintha azok szeretnivaló személyes hobbik lennének.
Szia Holly! Egy nő elméjének felfedezése igazán csodálatos dolog. Az emberen bizsergés és lüktetés áramolhat végig ha ujjbegyével egy női mellbimbót érint, de egy teljes pompájában feltárulkozó női elme magával ragadó. Pszichológusi képzettségedet egyszerre találom csábítónak és megfélemlítőnek. Egyszer egy elbűvölő brisbane-i nő hálószobájában találtam magam egy bohém éjszaka végén. Megközelítőleg egyidejűleg azzal, hogy megszabadultunk a ruháinktól, elárulta, hogy szex terapeuta, vagy afféle. Életemben azon egyszeri alkalommal éltem át erekciós zavart – egy dicséretes testi adottságokkal bíró nő mezítelen és készséges jelenléte dacára! Gyakorta eltűnődtem, hogy vajon a hálószobájában lévő meglehetősen régimódi bútorzat lehetett-e az oka mindennek. A birtoklásodra való utalásommal nem szándékoltam lekicsinyelni vagy megkérdőjelezni az önérzetedet. Egy férfi, ha teljességgel egy nő bűvkörébe kerül, a birtoklására törekszik, ahogy én látom, bárhogyan nyilvánuljon is ez meg. Az elmúlt hozzávetőlegesen 10 évben lelkesen érdeklődni kezdtem mindazon különféle tevékenységek iránt, amelyek a BDSM általános gyűjtőnév alá esnek. Érdeklődésemet jobbára a résztvevők motivációja mögött fekvő filozófia keltette fel, semmint maguk a testi cselekvések. Ez nem jelenti azt, hogy ne töltene el élvezettel, amikor megkötözhetek egy meztelen nőt, aki derékban előrehajolva mellével az asztalon fekszik, a feje fölé emelt karjával az asztal másik végéhez kötözve, majd a botot pucér hátsójára emelhetem, és amint a feneke megremeg a fájdalom kiváltotta sokktól, kihasználhatom a sebezhetőségét és meglepő nedvességét a saját önös élvezetemre. A BDSM veleje az uralkodás és behódolás alapvető gondolatában rejlik, és nézetem szerint olyan kérdéskör ez, ami mindenki figyelmének központjában kellene, hogy álljon egy párkapcsolat létrejöttekor. A magam részéről, életem ezen szakaszán, nagy előnyben részesítem az uralkodó szerepét, és azon nők társaságát élvezem, akik választásuk és természetük folytán behódolóak. Ennek szélsőséges megfelelője a mester és rabszolga – amilyen mértékben ezt a törvény engedi – és ebben az értelemben utaltam arra, valamelyest öncélúan, hogy azonnal meg akarnálak venni. Azok az emberek, akik szeretik a BDSM-et igazán unalmasak azok számára, akik nem, és én sem a BDSM sem a hagyományos szexnek nem vagyok elkötelezettje. Akár csak, feltételezem, te, én is szeretek könnyednek megmaradni a filozofikus gondolkodásban. Van egy irodám Észak-Sydneyben. Ez a hetem elég sűrű és jelen pillanatban csak a péntek tűnik alkalmasnak egy ebédhez. Örömmel várom, hogy nyélbe üssük, amint nyélbe üthető. Bízom benne, tudsz addig várni. Biztosra veszem, hogy elárasztottak a Perszónás hirdetésedre érkező válaszok. A képeidet nagyra értékeltem és megcsodáltam. Látom, milyen gyönyörű vagy. Üdv, Roger
Szia Roger! Alázat, ám ugyanakkor furcsa izgatottság töltött el a válaszodat olvasván (a hálószobabútorom feletti némi aggodalom közepette).:) Azt mondom, alázat, mert büszkén jelenthetem ki, hogy soha nem mondtam nemet 42 egyetlen új tapasztalatra sem, ám erre egyelőre nem mondtam igent – nem a létező előítélek, inkább az alkalom hiánya miatt. Őszintén szólva, sikerült el érned, hogy talán életemben először szűklátókörűnek érezzem magam. Nem egy kellemes érzés, és változtatnom is kell majd rajta… Mindazonáltal az, hogy hajlandó vagy-e kisegíteni egy BDSM „szűz”-t (akinek kétes a hálószobabútora) már egészen más kérdés! A rend kedvéért szeretném megjegyezni, hogy egyáltalán nem bántottál meg az ajánlatoddal, hogy azonnal megvennél – ha az ember tisztában van az értékeivel, egy ilyen kijelentés sokkal inkább hízelgő, mint sértő, és én pusztán a bankszámlád miatt aggódtam :) Való igaz, mint az emberi természet megfigyelője, a meleg férfiak legjobb barátja és Sydney legsúlyosabb elmebetegeinek egykori bizalmasa, számos megdöbbentő dolgot hallottam. De a reszkető fenék gondolata tetszetős – talán egy kezdő sebezhetősége tovább fokozná az élvezeted… Mindig is egyetértettem azzal, hogy vékony határmezsgye húzódik az élvezet és a fájdalom között. Továbbra is örömmel ebédelnék együtt veled. Üdv, Holly
A hét végére öt férfival beszéltem meg találkozót, akik mindegyikéről úgy tűnt, hogy művelt, sikeres, és meg tud engem fizetni.

fel