Prűdek és paráznák

Sportingbet Regisztracios Bonusz

14.
Darwinizmus: az marad fenn, aki szexi

Hölgyeim, mit vállalnának szívesebben: elfutnának Párizsból Varsóba, vagy végigcsinálnának egy terhességet? Mindkettő körülbelül 80 ezer kalóriát emészt fel. Ha a nő elszánja magát a közösülésre, azt kockáztatja, hogy el kell futnia Párizsból Varsóba, és igazi megpróbáltatásai csak ott kezdődnek.
Skacok, mit vállalnátok szívesebben: végignéznétek egy focimeccset a kanapéról, vagy szexelnétek egy nővel? Kalória szempontjából ugyanaz. Ha a nőt is ki akarjátok elégíteni, adjátok hozzá a reklámokat a szünetben. És a kétféle tevékenység abban is hasonlít, hogy ha vége van, akkor vége van.
Döntsd el, szerinted jó üzletnek tűnik-e a következő: a nő elfut Párizsból Varsóba, aztán felugrik egy pasi hátára, aki attól kezdve köteles végighurcolni őt a bolygón a teljes szoptatási időszak alatt, ami a gyűjtögető, mellszívót nem ismerő népek körében kettőtől négy évig tart. Ezután vagy tizenöt éven át a férfinak és a nőnek egymás mellett kell körülfutnia a Földet, amíg tíz-tizenhárom millió további kalóriát el nem égetnek. Egyébként: pihenés nincs. Ha megállsz pihenni, a gyerek éhezik. Azt pedig, ugye, nem akarjátok, skacok, mert eléggé biztosak vagytok benne, hogy a gyerek tőletek van. Hogy tetszik? Belemehet ebbe az alkuba egy nő vagy egy férfi?
Vajon miért nem akar a lány lefeküdni veled? Vajon miért nem képes a pasi elkötelezni magát?
A nőknek nem akaródzik elfutni Párizsból Varsóba. A férfiaknak nincs kedvük végigcipelni egy állapotos nőt a Föld körül.
Dögös csajok? Kamaszkorától az esküvőjéig a csaj nem jár egyedül. A pasik egymásnak adják nála a kilincset. Dögös csajjal randizni olyan, mint parkolóhelyet találni San Franciscóban. Szabad hely nem létezik. Az ember addig köröz, amíg pont az orra előtt üresedik meg egy hely. Ebben a városban nem te választod meg a parkolóhelyet. A parkolóhely választ téged. És minden percért meg fogsz fizetni.
Nézz körül a piacon. Egy kávéskanálnyi sperma, mintegy százmillió ondósejt ötven dollárt ér. Húszezer spermium kell ahhoz, hogy egyetlen centet megkeressen az ember. Egyetlen pete 50 ezer dollárt is hozhat a szabad piacon, és ez az anyaméh bérbeadását nem tartalmazza, mert ha igen, akkor az árak a sztratoszférában járnak.
A kapitalizmusban a piac diktál, és a piac kimondta a véleményét: a nőknek nem kell aggódniuk a spermahiány miatt. Őket a megbízható málhahordók hiánya aggasztja. A korlátozott számú pete miatt a férfiak aggódnak.
Ha a méhed színaranyból volna, nem érne annyit, mint ez a mostani. Nem csoda, hogy ha romantikus kapcsolatról van szó, a nők felsrófolják az árat. Az élethosszig tartó rendszeres szexért a férfiaknak élethosszig tartó szeretetet és munkát kell ígérniük. A pleisztocén szavannán nem volt más módja annak, hogy magatehetetlen kis húsdarabokat fölényeskedő kamaszokká lehessen nevelni.
Nők számára szóba jöhető férfit találni olyan, mint gyémántgyűrűt keresni a vurstliban. Akinek méhe van, jól teszi, ha körültekintően üzletel. Aki az értéktelen sperma termelésére állt be, az akkor jár el helyesen, ha megkülönbözteti magát a tömegtől, és erre az a legjobb megoldás, ha fészekrakási képességére hívja fel a figyelmet.
Amikor angol szakosként diplomát szereztem, a szüleim nyaggatni kezdtek, hogy szerezzek állást, és kezdjek el pénzt keresni. De én fölötte álltam ennek.
Talán a bankszámlájával mérjük az ember értékét? Egyéniségem végtelen lehetőségeit szorítsam be a gazdasági érték korlátai közé? Ugyan! Én költő leszek!
A mai napig nem fordult elő, hogy valamelyik versem randihoz segített volna. Volt néhány nagyon meghitt és mély pillanatom, az igaz, és némelyik nő még elismerését is kifejezte a metaforáim iránt. (Vagy a hasonlataimról beszélt?
Sosem tudom, melyik melyik.) A szóbeli szavazatokat a versek kapják, nem vitás. A versek és a fizetési boríték között a nők mégis a vaginájukkal döntenek.
A férfiak nem csak azért viselnek nyakkendőt, mert az a ruhadarab egy óriási nyíl, amely a sliccükre mutat. Hanem azért is, mert a sikeresség jelképe. A fizetési boríték a fészket jeleníti meg. A versek az ígéretet.
Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a nők párválasztásai az evolúció során alakították, formálták a spermatermelőket. Gondoljunk csak a pávakakas farkára! Ha a nőstényeknek bármi csekély hatalmuk van a párválasztásban, akkor a női ízlés néhány nemzedék alatt megmutatkozik a hímek külsejében, viselkedésében is.
A Ruandában és Burundiban élő vatuszi törzs valóságos szépségversenyeket rendez, csak ott a férfiak a versenyzők és a nők a versenybírák. Az udvarlási rituálé egészen fantasztikus; aki nem látta, el sem hinné: felnőtt, házasulandó férfiak táncolnak és szökdécselnek egyetlen nő előtt, aztán várják a döntést. A vatuszi nők a nyurga termetű, nyílt tekintetű, hosszú orrú, egészséges fogsorú férfiakat kedvelik: azokat, akik – és ez a legfontosabb – a legmagasabbra tudnak ugrani. A női ízlés eredményeképpen a népcsoport férfitagjainak szeme kidülled, szemük fehérjének nagy része látható, orruk hosszú, mint a lovaké, termetük langaléta és sovány. Akad köztük két és fél méter magas is. Mind úgy néznek ki, mint Manute Bol, a 215 centis kosárlabdázó, aki erről a vidékről, a dinka törzsből származik. Azok a fickók aztán úgy tudnak ugrani, mint a fene. Ha a vatuszik egyszer elindulnak az olimpián, nagy bajban leszünk.
A vatuszi törzs Közép-Afrika keleti részén él. Ezzel szemben a Közép-Afrika nyugati részén élő pigmeusok nem sokat adnak a testmagasságra. Nemzedékekkel ezelőtt e néptörzs férfi- és nőtagjai úgy döntöttek, hogy az egészség legpontosabb mérőeszköze az egészséges tompor. Ebből ered a biológusok által steatopygia néven ismertjelenség, magyarán: a nagy fenék (zsírfarúság). Ha alacsony termetű vagy, és steatopygiában szenvedsz, látogass el egy pigmeus faluba: nagy sikered lesz!
A ruandai vatuszik átlagos magassága 196 centiméter. A Kongóban élő mbuti pigmeusoké 132 centi. A világ legmagasabb és legalacsonyabb népe alig pár száz kilométerre él egymástól, és ez mind azért van, mert a lányok arrafelé az ilyen pasikat bírják. Amire gerjedünk, az formálja a testünket is, agyunkat is.
Minden hím pávában megvannak a pazar farokdísz kialakulásához szükséges gének, de csak azok a pávakakasok tudnak pompás farkat növeszteni, amelyek sok táplálékhoz jutnak. A páva farka olyan, mint az amerikai férfi esetében a tágas lakóház, a vatuszi esetében a magas termet, a pigmeusoknál a tömör tompor. Mind a bőséges fogyasztás közszemlére tétele. Azt közli a világgal:
„Nézzétek, milyen hatalmas vagyok a pávák között! Térjünk a lényegre!”
Ez a nőknek isteni hatalmat ad, amivel a férfiak testalkatát formálhatják. Mi vagyunk az első faj, amelyik tud erről a hatalomról. A pleisztocén kor australopithecusai, ergasterei, erectusai, habilisai és az ősi Homo sapiensek esetében is a nők párválasztása lett az emberi faj megmentője.

fel