Szex és New York

Sportingbet Regisztracios Bonusz

8.

Édeshármas Manhattanben! Hét férfi megvitatja

Egy pasival vacsorázom. Már a második üveg 1982-es Cháteau Latournál tartunk. Lehet, hogy ez még csak a harmadik randink, de az is lehet, hogy már a tizedik, nem ez a lényeg. Előbb--utóbb úgyis kiderül, hogy ő is csak ugyanazt akarja.
– Tudod, izé...
– kezdi.
– Igen? – mondom közelebb hajolva. A combomra teszi a kezét. Talán most elszánja magát. Nem biztos, na de mi a biztos? Újrakezdi.
– Gondoltál már...?
– Igen?
– Gondoltál már arra, hogy szeretnél... lefeküdni egy másik nővel? – böki ki megkönnyebbülten.
Egyelőre még mosolygok. De már úgy ülök az asztalnál, mint aki karót nyelt. Tudom, mi következik.
– Persze, én is ott lennék – teszi hozzá.
– Tudod, hármasban csinálnánk.
És most jön a beszarás.
– Talán az egyik barátnődnek lenne kedve hozzá.
– Na de nekem, lenne-e kedvem hozzá?
– Hát, nekem lenne – vallja he.
– És lehet, hogy neked is tetszene.
Na ne!

EGY KIS SZEXUÁLIS VÁLTOZATOSSÁG

New York olyan hely, ahol az emberek kiélhetik a fantáziájukat. Pénz. Hatalom. Szerepelni a David Letterman-show-ban. És ha már így benne vagyunk, miért ne lehetne meg két nő egyszerre? Vagy, miért ne ajánljuk fel legalább? Lehet, hogy ezt is ki kell mindenkinek egyszer próbálni.
– Az összes szexuális fantázia közül egyedül ez tesz túl minden elváráson – mondja egy ismerősöm, foglalkozására nézve fotós.
– Az élet nagyrészt apró csalódások sora. De két nő? Mindegy, mi történik, nem veszíthetsz.
Ez azért nem teljesen igaz, ahogy később rájövök. De a szex hármasban az egyetlen olyan fantázia, amiben minden New York-i remekel. Egy férfi ismerősöm szavaival élve, ez nem szexuális eltévelyedés, inkább egy kis szexuális változatosság. Egy újabb lehetőség a végtelen lehetőségek hazájában. De talán van a hármasban gyakorolt szexnek árnyoldala is? Talán azt testesíti meg, ami rossz New Yorkban? Talán az egész a kétségbeesés és a vágy sajátos manhattani keverékének a következménye?
Akármi is az igazság, mindenkinek van egy ilyen története. Van, aki már próbálta, van, aki ismer olyasvalakit, aki már csinálta, és van, akinek az ismerősei készülnek rá – mint azok a „topmodellek", akik nemrég egy férfi modellt rángattak be a férfivécébe a Tunnelban, kényszerítették, hogy vegye be az összes drogot, ami nála volt, aztán hazavitték magukhoz.
A hármasban folytatott szexhez a leghuncutabb szám tartozik: a hármas. Akármennyire is furfangos vagy, tudod-e kezelni ezt a helyzetet? Ki fog veszíteni? Tényleg jobb a három, mint a kettő?
Talán az ingyen pia, fű és mézes dió csábításának hatására, egy szép hétfői estén, hét férfit sikerül összehoznom a SOHO egyik képzőművészeti galériájának pincéjébe, hogy arról beszélgessünk, milyen is a szex hármasban. Váratlanul ott találjuk a híres fényképészt, a nyolcvanas évek nagy nőfalóját, Peter Beard-et, négykézláb. Éppen egy kollázst készít: alakokat fest a saját, fekete-fehér állatfényképeire. Némelyik fényképen rozsdaszínű lábnyomokat pillantok meg, erről eszembe jut, hogy valakitől azt hallottam, Peter a saját vérét használja. Farmerben és pólóban van.
Peter afféle fenegyerek, akiről mindenfélét beszélnek. Például azt, hogy a hetvenes évek szupermacája, Cheryl Tiegs volt a felesége (igaz), vagy hogy egyszer Afrikában megkötözték, és majdnem felfalta valamilyen állat (valószínűleg nem igaz). Azt mondja, ö dolgozna tovább, amíg beszélgetünk:
– Egyfolytában dolgozom. Csak hogy ne unatkozzam. Mindenki koktélt készít magának, és rágyújtunk az első jointra. Peter kivételével a jelenlévők arra kértek, hogy a könyvben ne az igazi nevükön szerepeljenek.
– Nem tenne jót az ügyfélkapcsolatainknak – magyarázza egyikük.
Belevágunk a témába.
– Az effajta szórakozás futótűzként terjed a városban – kezdi Peter.
– Ismerek pár lányt, egyikőjükkel pont ma este fogok találkozni, akik azt állítják, hogy már a barátnőik kilencven százaléka ajánlatot tett nekik. Ez biztos, hogy új jelenség.
Peter belemártja az ecsetet a piros festékbe. A divatszakma, mondja, szinte felkészíti a hármas szexre a lányokat.
– Az ügynökök és a közvetítők szívességet várnak el a lányoktól, amiért beszervezik őket a jó munkákba – aztán hozzáteszi -, szinte minden modellnek lenyomják a torkán, a férfivécében.
Tad, negyvenegy éves, sikeres építész, szkeptikus.
– Ja, biztosan a Népszámlálási Hivatal tartja vissza a pontos adatokat.
– Folytatja.
– A nőkben fizikailag több érzékiség és szépség van. Könnyű a férfiaknak egyszerre két nőről fantáziálni. Két férfi egyszerre, már szárazabb kép.
Peter felnéz a padlóról.
– A nők akár egy ágyban is alhatnak, senki sem fog rosszra gondolni.
– Sőt, örülünk neki – teszi hozzá Simon, aki negyvennyolc éves, és egy szoftvercég tulajdonosa.
– Mi férfiak, valószínűleg soha nem fogunk egy ágyban aludni. Én például nem lennék rá hajlandó – mondja Jonesie, aki negyvennyolc éves, és egy keleti parti lemezkiadó cég vezetője. Körülnéz.
– A férfiak azért nem alszanak egy ágyban, mert a legtöbb férfi horkol – állítja Peter.
– Azonkívül árt az idegrendszernek.
– Mindenféle sötét félelmet hoz elő – magyarázza Simon.
A pillanatnyi csöndben egymásra nézünk. Peter oldja fel a feszültséget.
– A háttérben meghúzódó valóság a biológiai patkánykísérletekből érthető meg – mondja.
– Zsúfoltság, stressz és az élettér túlnépesedése. A patkányoknál a túlnépesedés első jele a nemek szerinti elkülönülés. Ebben a városban pedig, a rengeteg ügyvéddel és a túlnépesedett élettérrel, hihetetlen nagy a nyomás. Ez pedig tönkreteszi a hormonokat, és ha elbaszódik a hormonrendszer, több lesz a homoszexuális. A homoszexualitás tulajdonképpen a természet módszere a népesség csökkentésére. És mindazok a természetellenes dolgok, amikről most beszélünk, hatványozottan szaporodnak.
– Most már legalább mindent értek – mondja Tad szárazon.
– Az érzékeink irányítják az életünket – folytatja Peter.
– Nagy népsűrűség. Intenzív élet. Millió előre megbeszélt találkozó. Időpont-egyeztetés az ügyvéddel. Az egyszerű dolgokban már nem leljük örömünket. Ma már két vagy három lány kell nekünk egyszerre, vagy egzotikus vetkőző lányok a Pure Platinumban.
– Másrészt viszont, puszta kíváncsiságból is vágyhat az ember több szexpartnerre – teszi hozzá Tad.
– Anélkül, hogy szételemeznénk a dolgot.
De Peter lendületben van.
– És mi van az őszintétlenséggel? – kérdezi.
– Egyre kevesebb az őszinteség és a becsületesség. Ha tényleg vonzónak találsz egy lányt, nem akarsz mellé mindjárt egy másikat is. De manapság az emberek nem őszinték.
– Mondasz valamit – mondja Jonesie óvatosan.
– Amikor New Yorkban megismerkedsz valakivel, csak hülyeségekkel etetnek – panaszkodik Peter, és észre sem veszi, hogy közben kiszáradnak az ecsetei.
– Csak a szokásos partiszövegeket nyomatják. Telecsacsogják a fejed, amíg a végén eleged lesz az egészből, és soha többé nem mész el sehová.
– Vagy legalábbis kevesebb helyre – ért egyet Jonesie.
– És bemész a vécébe, és leszopatod magad valami macával a divatszakmából – folytatja Peter.
Rövid, és ha nem csalódom, tiszteletteljes csend. Aztán megint Peter:
– Nem ez a valóság. Nem ez a kommunikácíó. Nem ez az őszinteség. Ez csak egy pillanat a stresszes életünkből.
– És én még azt hittem, nőt akarok – mondja Tad.

ECSTASY-SZERELEM, HAPPY END NÉLKÜL

Három éve Tad is pontosan ilyen lelkiállapotban volt, amikor a háromszögezés kezdeti jeleit tapasztalta magán, amit ő ecstasyval megbolondított pettingpartinak nevezett.
Akkoriban szakított a barátnőjével, akivel öt évig voltak együtt. Elment egy buliba, ahol meglátott egy vonzó húszéves lányt. Követte, és látta, hogy beszáll egy taxiba. Utána hajtott a Mercedesével. Amikor a taxi megállt a pirosnál, átszólt neki. Megbeszéltek egy randit másnapra egy nightclubban.
A lány a barátnőjével érkezett, akit Andie-nek hívtak.
– Szerencsére – meséli Tad – gyorsan kiderült, hogy Andie nincs magánál.
Épp akkor érkezett repülővel Olaszországból, és egy rókabundában kellette magát. Néhány ecstasy-tabletta után mindhárman felmentek Tad lakására, pezsgőt ittak, utána összetörték a poharakat a padlón, és tapizták egymást. A húszéves csaj elaludt, Tad és Andie pedig dugtak, miközben a csaj feküdt mellettük az ágyban.
Peter ismét magához ragadja a szót.
– Minden napra egyre több élmény jut, ezért egyre gyorsabban és egyre több élményt kell szerezned! A végén már nem bírod energiával, szerencsével, új helyekkel, túlfeszíted a...
– Olyan, mintha egy tálca sütit vinnének el az orrod előtt, és kikapnál párat belőle – szól közbe Garrick, aki harmincéves, és gitáros egy belvárosi zenekarban.
Tad kezd egyetérteni Peterrel.
– Az egésznek az a filozófiája, hogy a több jobb. Két cici helyeit négy cici. Szerencsére megérkezik Sam, a befektetési bankár. Sam negyvenegy éves, és az a fajta férfi, aki mindig azt hajtogatja, hogy meg akar nősülni, de sokszor elfelejti visszahívni azokat a nőket, akikkel éppen jár. Így aztán még mindig nőtlen. Sam azt mondja, háromszor is szexelt már hármasban.
– Miért csináltad?
Sam megvonja a vállát.
– A változatosság kedvéért. Az ember előbb-utóbb megunja, bárkivel is jár.
Sam szerint lényegében három szituáció vezethet a hármas szexhez.
Egy: a férfi titokban hosszú ideje dolgozik azon, hogy a barátnője ágyba bújjon egy másik nővel. Ennek lehet oka, hogy unatkozik, vagy hogy titokban le akar feküdni a barátnője egyik barátnőjével.
Kettő: a barátnő titokban le akar feküdni egy másik nővel, és rábeszéli a barátját is, hogy utána könnyebben szembe tudjon nézni önmagával.
Három: két nő kívánja egymást, és összefognak, hogy egy pasit ágyba vigyenek.
Sam elmeséli, hogy már fél éve járt egy Libby nevű lánnyal, amikor meggyőzte magát, hogy Libby nagyon szeretne ágyba bújni a legjobb barátnőjével, Amandával. Persze, igaság szerint, és ezt ma már ö is beismeri, Sam akart lefeküdni Amandával.
Addig gyötörte Libbyt, amíg a lány összehozta az estét. Amanda átjött. Bort ittak. A kanapén üldögéltek. Sam megkérte a két lányt, hogy vetkőzzenek le.
– És erre mi történt? Csúfos kudarcot vallottam – ismeri he Sam. Libby továbbra is a kanapén üldögélve kortyolgatta a borát, Sam pedig Agyba bújt Amandával.
– Teljesen bele voltam esve. Az a gond, hogy az ember végül jobban kívánja az egyik nőt, mint a másikat, aki így kimarad a dolgokból – magyarázza. Végül Libby is bebújt melléjük az ágyba.
– Azt hiszem, tőlem várták, hogy megmondjam, mit csináljanak, és irányítsam az eseményeket. De annyira lefoglalt Amanda, hogy erre nem voltam képes – mondja Sam.
Libby soha nem heverte ki az élményi. Két hónappal az eset után szakított Sammel.
Libby és Amanda egy darabig nem álltak szóba egymással.
Sam bevallja, tudja, hogy a hármasban élvezett szexnek lehetnek következményei, de az ember mégis belemegy, mert férfi.
– Ha hármasban szexelsz, az első szabály: soha, de soha, ne a barátnőddel csináld – állítja Garrick.
– Az mindig kész katasztrófa.
– Második szabály: nem lehet előre megtervezni. Valami mindig elromlik – veszi át a szót Simon, aki már hatszor vagy hétszer szexelt hármasban.
– Magától kell a helyzetnek kialakulnia.
Mielőtt a harmadik szabályt is felállítanánk, megszólal a kaputelefon. Jim érkezik, a huszonegy éves bűvész, és Ian, a huszonöt éves tévéproducer. Jim azt állítja. hogy épp az elmúlt héten szexelt hármasban.
– Az ember utána elmondja a barátainak. Bár egy kicsit ízléstelen volt a dolog, mert mindhárman pont előtte néztük meg a Szex hármasban című filmet.
Mielőtt folytathatná, ismét szól a kapucsengő. Mind egymásra nézünk.
– Ki lehet az? Már mindenki itt van, akit hívtam.
Peter felnéz a festményéből.
– Még egy nő jött – mondja nyugodtan.
– Felmegyek ajtót nyitni. Tényleg egy nő. Mindketten meglepődünk, végigmérjük egymást.
– Te mit csinálsz itt? – kérdezi tőlem.
– Én is pont ezt akartam kérdezni tőled – felelem. Aztán azt tesszük, amit a New York-i nők általában, akármit is gondolnak a másikról: puszi-puszi.
– Szia, Chloé – mondom.
Leopárdmintás blézer van rajta, nyakában rózsaszínű kendő. Olyan fajta lány, akit az egész város ismer: szuperbombázó, de az ember nem tudhatja, hol fogja végezni.
A pasik csak lesnek, ahogy jövünk le a lépcsőn. Jim hátradől a székéhen.
– Most következik az akció – mondja. Chloéval egymásra nézünk.
– Na ne – mondjuk egyszerre. Chloé körülnéz a szobában.
– Mi van itt, megszálltátok azt alagsort? – kérdezi. Valaki hoz neki egy vodkát. Elmesélem, miről beszélgetünk.
Ő is csatlakozik a társalgáshoz.
– Szerintem, a lányok a legkevésbé azt szeretik, ha hármasban szexelnek.
– Ezt úgy mondja, mintha egy hajcsatról nyilvánítana véleményt.
– A lányok kettesben szeretik. Szeretik, ha csak rájuk figyelnek.
– Belekortyol a vodkába.
– Annyiszor voltam már ebben a kibaszott helyzetben. Egyszer például az aktuális barátommal voltam, és ott volt egy másik pár is. Mindannyian valami szado-mazo játékot akartak játszani. Engem a hálószobába küldtek a másik nő férjével, akit évek óta ismertem. Egymásra néztünk, és azt mondtuk: ez nem fog menni, mert mind a ketten rabszolgatípusok vagyunk. Ez egy vicc. Kioltjuk egymást.
Megkérdezem, mi van, ha hármasban szexelnek, és a két nő tudomást se vesz a férfiról.
– Én ezért imádkozom – mondja Simon.
– Mind ezt akarjuk – helyesel Tad.
– Ez az igazi! Olyan, mintha az ágyadban lenne a mozi. Mind azon dolgozunk ilyenkor, hogy a két nőt összehozzuk.
Jonesie-nak egészen más a véleménye. Folyton a profi szót használja. Nem lehet tudni, hogy olyan hivatásos prostira gondol-e, aki hármasban szokta csinálni, vagy valami másra.
– Általában akkor áll elő ilyen helyzet, ha egy profi csaj nagyon szeretne lefeküdni egy nővel. Igazából leszbikus ugyan, de lefekszik a pasival is, hogy megkaphassa a nőt. A profi mindent belead, hogy neked jó legyen, és hogy a lehető legtovább tartson. Azért csinálja ezt, hogy a nő ne legyen ideges, ne érezze úgy, hogy odadobtad a profinak. Szóval, a profi először lerendez téged, de nem siet, és a végére tartogatja magának a másik nőt.
– Ezt nem fogadom el – szögezi le Simon.
– Jonesie-nak korlátozottak a tapasztalatai.

SZEX HÁRMASBAN. KI TUDNA ERRE NEMET MONDANI?

– Az egyik lány, akivel hármasban voltam, imádja a szexet – mondja Jim.
– Minden férfi ismerősével lefekszik.
– Egy pillanat – szól közbe Chloé.
– Honnan tudod, hogy tényleg lefeküdt velük?
– Mert Iannal is lefeküdt – feleli Jim.
– Iannal is lefeküdt, és Ian azt mondja, hogy imád mindenkivel lefeküdni.
– És ő honnan tudja? – kérdezi felháborodva Chloé.
– Lehet, hogy csak vele szeret lefeküdni. Ez a baj veletek. Férfiak!
– A csajnak az az elképzelése, hogy egy nő is lehet olyan, mint a férfiak – magyarázza Tan.
– Azt mondja, mitől lennének a nők mások, mint a férfiak? Ha egy férfi azzal fekszik le, akivel csak akar, ő miért ne fekhetne le minden pasival, akit megkíván?
– Figyeljétek Simont! – szól közbe Jonesie.
– Most azonnal fel akarja írni a lány nevét és telefonszámát.
Jim folytatja.
– A másik lány az első ellentéte volt. Tudjátok, olyan szüzecske. Egész életében összesen két barátja volt. Szóval, ez a két lány összeköltözött. És a lökött csaj teljesen megváltoztatta a szüzecske életét, mert egy hét múlva már a szüzecske is kész volt mindenkivel lefeküdni. Én először a lökött csajjal feküdtem le, a szüzecskére meg egy évig hajtottam. Aztán egyszer elmentünk moziba, utána vettünk egy üveg bort, és felmentünk hozzájuk. Megittuk az egész üveggel.
– De hisz az csak három és fél pohár fejenként – csodálkozik Chloé.
– Volt idő, kedves Chloé, amikor még te is be tudtál rúgni három és fél pohár bortól – jegyzi meg Tad.
– Szóval – veszi vissza a szót Jim – felmentünk a lakásukba, és megittuk azt az icike-picike kis bort, amink volt, aztán a bevállalós csaj meg én elvonultunk a hálószobába. Az a
fajta hálószoba volt, ahol az ágy elfoglalja az egész helyet, és csak az ágyon lehet lenni. Szóval, elkezdtük a dolgot a csajjal. De neki a másik lány kellett. Meg nekem is. Mind a ketten őt néztük közben. Ő meg fel-alá járkált a lakásban, tette a dolgát. Bement a fürdőszobába, aztán a konyhába.
Oda-vissza járkált.
– Mi volt rajta? – kérdezi Simon.
– Nem emlékszem – feleli Jim.
– De a végén berángattuk a hálószobába.
– És megerőszakoltátok – mondja Simon.
Jim a fejét rázza.
– Dehogy erőszakoltuk. Leültettük az ágy szélére, és elkezdtük fogdosni. Megmasszíroztuk a hátát. Aztán lefektettük az ágyra. A két lány nem közeledett egymáshoz, úgyhogy rátettem az egyik lány kezét a másik lány cicijére. Akkor kezdtek belejönni. Én is ott voltam végig, de megpróbáltam visszahúzódni, és csak nézni őket. Később ezt mindenkivel eljátszották, fél New Yorkkal. Egyedül a Buddha bárból vagy húsz pasival megcsinálták.
Iannak is van egy története.
– Egyszer egy lánnyal úgy szexeltünk, hogy egy másik lány is volt velünk az Agyban. Amikor ránéztem arra a másik lányra, a tekintetünk összekapcsolódott. Az volt a legszebb pillanat. Annyira intim volt. Peter Beard, aki eddig szokatlanul csendes volt, most bekapcsolódik.
– Szex hármasban. Ki tudna erre nemet mondani? – jelenti ki.
– Mekkora faszkalapnak kell ahhoz lenni.

CSAK EGY KIS SPORT

– De azzal a lánnyal nem csinálnám, akibe szerelmes vagyok – mondja Tad.
– A legjobb egy olyan belevaló csajjal csinálni, akivel jó viszonyban vagytok, és aki szeret hülyéskedni – válaszolja Ian.
– Pont emiatt szeretnének veled a férfiak hármasban szexelni – fordul Tad Chloéhoz.
– Véled könnyű jóban lenni. Chloé sugárzik.
Aztán Ian váratlanul bejelenti:
– Többször voltam már olyan szituban is, hogy két férfi volt egy lánnyal.
– De gyorsan hozzá is teszi:
– A másik férfival nem volt szexuális kapcsolatom.
Egy pillanatra dermedt csönd lesz. Nem vagyok biztos benne, hogy jól hallottam.
– Így a legegyszerűbb – von vállat Ian.
– Csak egy kis sport. Úgysem vagy szerelmes a lányba, különben nem engednéd, hogy a haverod is megdugja. Nem jelent neked semmit a csaj.
– Azonkívül, így jóval olcsóbb is – veti közbe Sam, a befektetési bankár.
Arra a néhány barátnőmre gondolok, akik bevallották nekem: titokban arról fantáziálnak, hogy több férfival vannak egyszerre. Elhatározom, hogy alkalomadtán megmondom majd nekik, legjobb, ha ezt a vágyukat soha nem váltják valóra. Chloé még mindig szkeptikus.
– Velem még soha nem fordult elő, hogy két férfi próbált volna meg egyszerre ágyba vinni. Különben is, a férfiak annyira versengenek egymással, hogy az ember azt hinné, ezt nem lennének képesek lerendezni magukban.
– Nekem nem lenne kedvem megdugni egy nőt, közvetlenül azután, hogy egy másik férfival volt – mondja Peter. Tad nem ért egyet vele.
– I la a legjobb barátom volt az, akkor semmi gond.
– Így van – helyesel Ian.
– De nekem számítana, melyikünk az első – mondja Tad.
– Ez úgyis a két férfi titka marad – mondja Ian.
– Hiszen a barátoddal csináljátok kettesben. És kíváncsiak vagytok, hogy meg tudjátok-e csinálni. És amikor sikerül, hát igen, az aztán király!
Jim nagyon rázza a fejét.
– Nem értek egyet.
– Hogyhogy nem értesz egyet? – háborodik fel Ian.
– Tényleg, hogyhogy? Hiszen egyszer te is csináltad Iannal – emlékezteti Jimet Tad.
– Az egész ötlet úgy nem tetszik, ahogy van – mondja Jim. Ian most diadalmasan Jimre mutat.
– De hisz ő volt az, aki felrángatott a lányhoz!

ROSSZ ÉRZÉS VOLT

Most Garrick szólal meg. Azt mondja, már vagy tízszer szexelt hármasban.
– Figyelj, harmincöt éves vagyok, tudod, mennyi minden megvolt már nekem? És többször volt a két pasi, egy nő felállás is. Mindig a legjobb barátommal, Billel csináltuk.
Bill modell, akivel Garrick egy belvárosi konditeremben ismerkedett meg, amikor Bill fekve súlyzózott, és megkérte Garricket, hogy segítsen neki, nehogy magára ejtse a súlyokat.
– A konditeremben a legtöbb fazon meleg volt – meséli Garrick.
– Úgyhogy attól kezdve mindent megtettünk, hogy bebizonyítsuk: nem vagyunk buzik. A szex hármasban is csak a heteroszexualitásunk alátámasztását szolgálta. Ezzel bizonyítod a férfiasságodat egy másik férfi előtt. Billel úgy éreztem magam az ágyban, mint egy cirkuszi akrobata. Néha ketten dugtuk egyszerre a nőt. Ha egyszer a maca már belement, hogy két férfival legyen egyszerre, onnantól kezdve aztán mindenre nyitott.
– Garrick elégedetten hátradől a székében, és jó nagyot slukkol a cigarettájából.
– Bill egyszer egy másik férfival is csinálta hármasban – mondja. Nevet.
– Mindig húzom vele. Hogy mi volt köztük? Nem tudom, de szerintem ez nála rejtett homoszexuális vágy. Hogy bennem van-e ilyen? Nem kizárt, hogy van, csak éppen Bill nem az esetem.
A fiatalabb férfiak elhallgatnak.
Peter szólal meg.
– Nem vagyok homofób. Egyszer voltam olyan helyzetben, hogy a legjobb barátommal és a csajával éjszakáztam egy szobában. Ők együtt aludtak egy franciaágyban. Emlékszem, éreztem a szex kisugárzását a szobában. És amikor vége lett, a srác véletlenül hozzám ért, a keze szinte égetett. A legjobb barátom volt, mégis úgy éreztem, hogy fölösleges vagyok, és ez rossz érzés volt. Ellöktem magamtól. Nagyon rossz érzés volt.
Mindannyian hátradőlünk egy pillanatra. Későre jár. Mindjárt vacsoraidő van.
– M t, nem tudom – szólal meg végül Garrick.
– Biztos vagyok benne, hogy a szex hármasban érzelmileg jót tesz az embernek. Annyira szokatlan szexuális élmény, hogy szinte nem is annak számít. Amint vége van, nem rágódsz rajta többé. Ha megcsalod a feleségedet vagy a barátnődet, általában bűntudatot érzel utána. De ez a fajta kapcsolat úgysem folytatódik, így a bűntudat nem fenyeget. Ezenkívül a dolog közelebb hoz a másik férfihoz. Erősíti a vele való kapcsolatod. Mi is hozhatna benneteket ennél közelebb egymáshoz? Hiszen a legintimebb közös élményben van részetek.
Na de mi van utána? Másnap reggel?
– Semmi gond. Emlékszem, egyszer hármasban reggeliztünk utána – meséli Garrick.
– Pontosan emlékszem, mert én fizettem.

fel