Szexvadászok

Sportingbet Regisztracios Bonusz

1. fejezet

Szóval elvált?
– Igen.
– Mióta?
– Két éve.
– És?
Liliane nem értette, mit kíván még hallani tőle a férfi.
– Tessék?
A férfi mosolygott. A mosolya szívélyes volt. Keskeny, nagyon puha szája volt, felső ajka közepén a mélyedés szokatlanul hangsúlyos. Liliane mamája mindig azt mondogatta, hogy ez az a kis hely, ahol egy angyal otthagyta az ujja nyomát. Nos, ez esetben az angyal erősen odanyomta az ujjacskáját.
– Úgy értettem, hagyott maga után sebeket, keserűséget?
Egy kis hangulatos olasz étteremben ültek a rakparton, amelynek hófehér falai és terrakotta padlózata volt. Liliane még csak egy hete ismerte a férfit. Ügyvéd volt, akit egy ipari baleset ügyében küldtek tárgyalni Liliane-hez, mert a biztosítótársaság makacsul megtagadta a kártérítést. A férfi a második egyeztető tárgyalásuk után elhívta őt vacsorázni.
Liliane Woodstock belenézett a férfi sötétkék szemébe.
– Igen. Az egész sokkal megrázóbb volt számomra, mint ahogy eleinte beismertem. Azzal áltattam magamat, hogy nem sokat számít. De részben az én hibám is volt. Férjhez mentem, még mielőtt tisztáztam volna magamban, hogy számomra a hivatásom lesz a legfontosabb dolog az életben.
– A legfontosabb? – nézett rá kérdőn a férfi, és felvonta egyik szemöldökét.
– Igen.
– Tehát nem megy férjhez újra?
– Lehet, hogy egyszer majd igen. De semmiképp sem ez a fő célom.
– Az asztal fölött ránézett a férfira. Daniel Stone hosszú idő óta a legvonzóbb férfi volt, akivel találkozott. Magas volt, karcsú, de széles vállú – mindenestől erőteljes fizikumot sugallt. Rövid, barna haja volt és csinos arca, egyenes, elég kicsi orral, kiemelkedő járomcsonttal. De Liliane figyelmét elsősorban a szeme ragadta meg. Színük a tenger színére emlékeztette, az óceán árnyalatára mélyen bent, messze a parttól.
– És maga? Házas?
– Voltam. Most már külön élünk.
– És? – utánozta Liliane a férfit.
– Nos, azt hiszem, ugyanazt mondhatom el, mint maga. A hivatásom került az első helyre. Nem vagyok az otthonülő fajta.
Megérkezett a pincér két tányér tejszínes-gombás spagettivel. A férfi újratöltötte poharukat a Valpolicella nevű borral, amely rózsaszín lenvászon kendőbe bugyolált fém jeges vödörben állt az asztalon.
A tészta isteni volt.
Amióta elvált, Liliane számára egyre nehezebbé volt, hogy vonzó, és megfelelőnek tűnő férfiakkal találkozzék. Azok, akikkel jogtanácsosi munkája során találkozott, rendszerint túl öregek voltak, túl fiatalok, vagy túlságosan „házasok”. Létezett egy negyedik kategória is, amelynek hátrányait nem nagyon akaródzott bevallania magának, mert hát az ilyesminek nem illett túl sokat nyomnia a latban – de az volt az igazság, hogy sok férfit egyszerűen nem talált elég vonzó külsejűnek. Nem igazán tudta magát elképzelni egy pocakos, dagadt fickó oldalán, akinek dupla tokája van, és olcsó sörtől meg cigarettától bűzlik. Éppen ezért annál jobban esett most Daniel Stone közelében lennie.
Evés közben a munkájukról beszélgettek. Daniel elmesélte legutóbbi ügyének komplikációit, mire Liliane beszámolt róla, hogyan küzdött meg egy másik jogtanácsossal nemrégiben, de nem igazán figyelt oda, mit mond. Beszéd közben ugyanis egyre azon járt az esze, milyen lenne kigombolni a férfi fehér ingét, és végigfuttatni ujjait a mellkasán. A férfi csuklóját és kezének hátát barna szőrzet ékesítette, és Liliane feltételezte, hogy a mellkasa is szőrös lehet. Mindig is szerette az ilyesmit. Főfogásként halat rendeltek, roston sült tengeri sügért, Daniel szerint a hely specialitását – mindkettejük helyett ő döntött.
– Az érzésem, hogy minden férfi, aki meghívja vacsorára, előbb-utóbb közli magával, hogy milyen gyönyörű – mondta Daniel könnyedén, miközben ették a halat. Liliane elmosolyodott. Az tényleg nem okozott neki problémát soha, hogy felkeltse a férfiak figyelmét. A teste karcsú volt, és éppen a megfelelő helyeken domborodott és homorodott, szénfekete haját csinos bubifrizurában viselte, amely a tarkóján rövidebb volt, mint elől, és érvényesülni hagyta kecses nyakát. Az arcát kissé túl hosszúkásnak találta, és az orrát a kelleténél hangsúlyosabbnak, de magas járomcsontja és hatalmas, sötétbarna szeme kétségkívül elragadó volt. De talán a lábaira lehetett a legbüszkébb. Hosszú, formás lábai voltak, izmos lábikrái és karcsú bokái. Szigort tornáztatással tartotta őket ebben a jó formában.
– Ha tudni akarja az igazságot, az utóbbi időben nem randevúztam túl sok férfival – vallotta meg Danielnek.
– Hát, ezt igazán nehéz elhinnem – felelte amaz.
– Pedig elhiheti. Ha találok is valakit, aki legalább valamennyire megfelelne, arról mindig kiderül, hogy házasember.
– Lehet, hogy nem a megfelelő helyen keresgél!
– Ami azt illeti, attól tartok, nem is igazán keresgélek – mondta Liliane, és ez igaz is volt. Az utóbbi időben teljesen elmerült a munkájában. Egy évvel ezelőtt ő lett cégének legfiatalabb munkatársa, és olyan sokat túlórázott, hogy jövedelméből saját lakást vehetett Kensingtonban, miután elköltözött Johann-nal közös otthonából, a kertvárosi házukból.
– Ez azt jelenti, hogy nem is érdekli a téma? – kérdezte Daniel.
– Inkább azt, hogy könnyen elbátortalanodom – felelte Liliane.
A tengeri sügér romjait eltávolították, és közösen úgy döntöttek, hogy nem kérnek édességet. Csak kávét rendeltek és még egy kis bort.
– Remekül éreztem magamat ma este – jegyezte meg Daniel, miközben kortyolgatta a borát.
– Én is – mondta egyszerűen Liliane. Nem szerette volna, ha az este itt véget ér.
– Figyeljen ide – mondta a férfi.
– Itt lakom a közelben. Miért nem jön fel hozzám? Magára bízom, hogy milyen ürügyet találunk rá.
Liliane elnevette magát. Ugyanakkor átcsapott rajta az izgalom erős hulláma.
– Mi lenne, ha egyáltalán nem is keresnénk ürügyeket? – kérdezett vissza, rá nem jellemző kihívó modorban. Ez egyszer hagyta, hogy az ösztönei diadalmaskodjanak józansága felett.
– Igazán civilizált megoldás – mondta a férfi, és minden kétértelműség nélkül mosolygott rá.
– Hát, akkor megállapodtunk – mondta Liliane.
Kihörpintették a kávéjukat, és Daniel úri módon rendezte számlájukat az aranyszínű bankkártyájával. Odakint kellemes nyári este fogadta őket. Daniel karon fogta Liliane-t, és ráérősen ballagtak a férfi lakása felé. Egy György-korabeli lapos elejű házban lakott, pár utcával odébb.
– Kellemes itt – jegyezte meg Liliane, mikor a férfi előre engedte a bejárati ajtóban.
Daniel becsukta mögöttük az ajtót, és azon nyomban megragadta Liliane csuklóját, gyorsan magához vonta, és száját rátapasztva az övére, nyelvét az ajkai közé fúrta. Erőteljes, izmos teste volt, erős karjai szorosan ráfonódtak Liliane derekára. A lány levegő után kapkodott.
– Azt mondtad, nem akarsz semmi körülményeskedést – dünnyögte a férfi kissé hátrahúzódva.
– Nem is – mondta Liliane, és a szíve úgy verdesett, mint valami rabul ejtett kismadár a kalitkában.
– Helyes.
A férfi ismét megcsókolta, ha lehet, még szenvedélyesebben. Erősen odaszorította a mellkasához. Liliane érezte, hogy Daniel hímtagja gyors ütemben növekszik. Kezével végigsimította a férfi hátát, le egészen a fenekéig. Kicsi, kemény farizmokat talált, ami felizgatta.
A férfi szája a nyakára vándorolt, szopta, nyalogatta, majszolta a húsát, és Liliane hátraejtette a fejét, kitárva torkának porcos ívét, mely rugalmas kötélként megnyúlt. Érezte, hogy a szemérme szinte megolvad, mint a fagylalt a forró napon, és ragacsos nedvesség önti el. Hirtelen eszébe jutott, hogy már az idejére sem emlékszik, mikor szeretkezett utoljára.
Daniel megmarkolta a mellét, beborította erős tenyerével, majd dörzsölni kezdte a mellbimbóját. Liliane érezte, hogy mindkét mellbimbója ágaskodni kezd, és érzékeny, kemény kis kavicsokká változik a férfi keze alatt, amelynek minden mozdulata éles bizsergést váltott ki belőlük, ahogy ide-oda járt a két melle között. A heves érzület másodszor is elakasztotta a lélegzetét.
– Ugye, te is akarod? – suttogta a férfi.
– Ó, istenem, de mennyire – motyogta Liliane.
A férfi egyik karját a nyaka köré fonta, a másikkal lenyúlt a térde alá, és a legcsekélyebb erőfeszítés nélkül felemelte őt. Előttük egyenes lépcsősor húzódott felfelé, és Daniel könnyedén felszaladt rajta.
Az emeleti lépcsőfordulóban három ajtó nyílt. A férfi berúgta az egyiket, és bevitte Liliane-t. Nagy hálószobába jutottak, a franciaágyat fehér selyem ágytakaró borította.
Liliane már olyannyira lázba jött, hogy szinte lélegezni is elfelejtett.
Daniel letette őt az ágyra, és újra csókolni kezdte, most már gyengédebben.
– Nagyon erős vagy – lehelte Liliane. – Szeretem az ilyet.
– Te pedig gyönyörű vagy.
A férfi levette a zakóját, és félredobta a padlóra. Liliane ujjatlan fekete ruhájának szoknyája felcsúszott a combján, és Daniel mohón szemrevételezte a látványt. Liliane csupasz húsa fénylett a pezsgőszínű nylonharisnya alatt.
– Hadd vetkőzzek le – súgta Liliane, és megpróbált felülni.
De Danielnek más elképzelései voltak.
– Arra nincs idő – duruzsolta, és előrehajolt, hogy ismét szájon csókolja. Miközben nyelvével erőteljesen Liliane szájába hatolt, kigombolta a lány ruhájának elejét, és aládugta a kezét. Nyomban rálelt a melltartóra, becsúsztatta kezét a fekete csipke holmi alá, majd ujjai rázárultak Liliane jobb mellbimbójára. Liliane felsóhajtott a gyöngéd csípés hatására.
– Jóságos ég, mennyire kívánlak – mormolta a férfi.
Liliane még életében nem csinált ilyet. A szex eddig mindig a férfiakhoz fűződő viszonyának előre tervezett és alaposan megfontolt eleme volt. Még soha senkinek nem engedte meg, hogy már az első randevún elcsábítsa őt. Abból a fantasztikus érzésből ítélve, amely most elfogta, ez bizony jókora baklövés volt.
Daniel otthagyta a mellét, és kezét végigfuttatta lefelé a hasán. Benyúlt Liliane lába közé, és a lány erős, kéjes lüktetést érzett, amint a kéz behatolt a szeméremtestébe. Szinte öntudatlanul szélesebbre tárta combjait.
Daniel lecsúszott az ágyról. Miközben kezével dörzsölte a selymet és nylont, amely Liliane ágyékát fedte, ajkával mohón csókolgatta belső combjait. Addig helyezkedett, míg végül Liliane lábai közé térdelt. Két kézzel megragadta a nylont, és megemelte. Liliane reccsenést hallott, és érezte, hogy a feszes harisnya hirtelen elernyed. Még mielőtt igazában ráeszmélhetett volna, mi történt, a férfi ujjai már félretolták fekete bugyijának szegélyét, és forró ajkai rátapadtak a szeméremdombjára. Úgy csókolták a punciját, mintha az is száj lenne.
Fantasztikus érzés volt. Liliane egész teste hevesen remegni kezdett, és szeméremajkai közül ragadós nedvesség szivárgott. A lába között csekély volt a szőrzet, és ami volt, nedvesen tapadt a bőrére. Daniel nyelve a szeméremajkak közt kutakodott, és mikor rátalált a csiklójára, Liliane hangosan felnyögött. A nyelv előbb fél oldalra döntötte a kis kéjrügyet, majd nekiszorította a szeméremcsontnak, amely a párnás bőr alatt domborodott. Liliane érezte, hogy kezek kúsznak a combjain, amelyeket még mindig beborított a szakadt harisnya. A mohó ujjak rátaláltak hüvelynyílására, és benyomultak, előbb egy, majd kettő, befurakodtak teste mélyébe és sóhajtozásra késztették. A testnedvek már eláztatták Liliane fenekének egész vágatát. Érezte, hogy egy harmadik ujj birizgálni kezdi a végbélnyílás ráncos kis mélyedését. A záróizom először ellenállt, majd engedett, és az ujj becsúszott. Daniel most mindhárom ujjával körözni kezdett, és a két csatorna közötti keskeny választófal olyan érzékenyen reagált erre, mint maga a csikló.
Liliane most már szakadatlanul nyögdécselt és sóhajtozott. Eddig sosem gondolt magára úgy, mint különösképpen hangos szeretőre, de az is igaz, hogy időtlen idők óta nem tett vele férfiember ehhez hasonlót. Sőt, ami azt illeti, nem is nagyon emlékezett senkire, aki ilyesmiben részesítette volna. Az ujjak még mélyebbre nyomultak, és közben Daniel nyelve körözni kezdett a csiklóján, mint valami precíz óramutató. Az egész általa megtett kör elképesztő gyönyörűséggel járt, de Liliane hamarosan észlelte, hogy egy bizonyos ponton az élvezet szinte észveszejtő kéjbe fordul. Teste felívelt az ágyról, és ahányszor a férfi nyelve elhaladt a végzetes pont felett, mindig még magasabbra feszült. Hallotta magát, amint eksztatikus sikolyok hagyják el az ajkát, egyre hangosabban és gyakrabban, mert az érintések már nem is váltak külön, hanem egyetlen, összemosódó folyamattá alakultak, amely rohamosan vitte őt az orgazmus határai felé, és pillanatokon belül túl is repíti rajta.
Ám a férfi hirtelen taktikát váltott. Három ujját benyomta olyan mélyre, amilyen mélyre csak tudta, érzékelve, hogy Liliane orgazmusa sebesen közeledik, majd felhagyva a körkörös ingerléssel, arra összpontosított, hogy nyelvét azon a különösen érzékeny ponton siklassa fel-alá.
Liliane testében minden izom megmerevedett, teste, mint valami pattanásig feszült íj, elemelkedett az ágytól. Hatalmas érzésáradat öntötte el, olyan erős, hogy szinte már-már fájdalmasnak tűnt, majd a kéj hulláma, amely lüktetve áradt szét minden kis porcikájában, minden egyes idegszálában, mintha örökké tartana.
Agya mintha megszűnt volna működni, semmi sem maradt benne, csak a kivételes élvezet. Alig érzékelte, hogy a férfi kihúzza ujjait az öléből, egész teste elernyedt, mint valami rongybabának, lehunyt szeme mögött bíborvörös, mámorító sötétség lüktetett.
Ez az állapot nem tartott soká. Meg nem tudta volna mondani, hogyan szabadult meg a férfi a ruházatától, de Daniel hímtagja egyszer csak ott volt a szeméremajkai között, mohón furakodott közéjük. Először duzzadt csiklójának támadt, amitől Liliane teste reszketni kezdett, majd lejjebb csúszott. Daniel meglendítette csípőjét, és erőteljesen behatolt Liliane lényének folyékony középpontjába, akadálytalanul, mivel Liliane testének nedvei csúszóssá tették útját. A hímtag a lehető legmélyebbre fúródott, mélyebbre, mint ahol az ujjak járták ingerlő táncukat az imént, a makk a méhszájat döfködte, és a két szeméremdomb egymásnak feszült.
Tökéletesen betöltötte Liliane testét. Akár azért, mert már hosszú-hosszú ideje nem hatolt férfi a testébe, akár azért, mert Danielnek különösen nagy és kemény hímtagja volt – bármi is volt az oka, Liliane nem emlékezett, hogy hüvelyét kitöltötte-e valaha is ennyire valami. Az érzés olyan erős kéjhullámot eredményezett, hogy szinte még mielőtt első orgazmusa végképp elhalt volna, már ott volt nyomában a második, gyorsan kibontakozott, mint valami elbűvölő zeneszó.
Első orgazmusa éles volt, és főképp csiklójában összpontosult. A második teljesen másmilyen lett, egész testét átjárta, egyre erősödő élvezetté vált, amely érzéseiből táplálkozott, önmagát fokozta, és hatalmába kerítette minden porcikáját. Liliane teste a harmónia egybehangzó dallamvilágát produkálta, a szenvedély, zengő kórusát, ami hosszan visszhangzott elméjében.
– Mit... teszel velem? – nyögte ki nagy nehezen, mikor az érzés lassacskán halványodni kezdett.
– Azt hittem, ez eléggé nyilvánvaló – mondta a férfi, felemelkedett a könyökére, majd rámosolygott.
Liliane lepillantott a testükre. A férfi bokáig tolta le nadrágját, Liliane ruhája felgyűrődött a derekáig, alatta láthatta tépett harisnyáját. Combjai között ott feszült a férfi vaskos hímtagja félig a testében, fekete bugyiját féloldalra tolva.
– Hadd vetkőzzek le – susogta Liliane.
– Még ne – felelte Daniel. Könnyedén szájon csókolta, majd lassan ki-be kezdett mozogni benne, teljesen elmerült, majd csaknem teljesen kihúzta magát, ezt ismételte állhatatosan. Isteni érzés volt. Liliane hátraejtette fejét az ágyra, képtelen volt ellenállni az újabb érzületeknek. A férfi keze ismét a mellén járt, félretaszította a melltartó kosarait. Ajkai Liliane bal mellére tapadtak, és fogai közrefogták a mellbimbót. Erősen beleharapott a kemény bimbóba. Újabb kéjhullám remegtette meg Liliane testét. Mintha nyílegyenesen a csiklójába futott volna bele, mintha a két pontot valamiféle elektromos áramkör kötné össze. Legnagyobb megdöbbenésére Liliane érezte, hogy testében felélednek a közelgő orgazmus első jelei, hüvelye szorosan rázárul a benne feszülő hímtagra, és csiklója vadul lüktet.
Kezével végigsimította a férfi hátát, és megmarkolta a fenekét. Érezte a kemény izomzatot, amely előre lökte Daniel csípőjét. Ettől csak még inkább lázba jött.
– Megint el fogok élvezni – figyelmeztette a férfit.
– Éppen ezt szeretném – felelte amaz.
Daniel ismét újabb taktikával állt elő. Ahelyett, hogy előre-hátra mozgott volna, a lehető legmélyebbre tolta be hímtagját, és ott is tartotta, miközben a tövét Liliane csiklójához dörzsölte. Tökéletes volt. Egyszerűen tökéletes. Liliane érezte, hogy teste mindenestől megnyílik a férfinak, és még mélyebbre engedi magába, érzületei a férfi hímtagjának csúcsára koncentrálódnak, amely olyan mélyen hatolt lényének forró középpontjába. Pontosan ugyanabban a pillanatban, amikor orgazmusa szétáradt ebből a pontból, a fütykös erős rángásokkal lüktetni kezdett selymes-lágy mélységeiben, és elárasztotta meleg, ragadós nedvességgel. Liliane felsikoltott a kéjtől. Daniel életre keltette ölének minden zegét-zugát, védtelenné tette a támadása előtt, és olyan idegszálakat tárt fel, amelyeket még soha senki sem bírt működésre. Nyers, vad érzületek ragadták magukkal orgazmusa újabb magaslataira, és egész teste erre az egy mozzanatra összpontosult.
Bizonyos idő elteltével Daniel legördült róla, és lassan, nagyon lassan és fokozatosan Liliane számára ismét jelenvalóvá lett a valóság, például, hogy ruhája kényelmetlenül tapad a testére, és bőre tüzel, mint a kályha. Bugyijának ágyéka, amely vékony zsinórrá sodródott, belevágott a húsába.
– Istenem, Daniel, ez csodálatos volt – mondta, és felült. Kigombolta a ruháját, és leeresztette a vállán. Fekete melltartója felgyűrődött kerek, feszes mellein.
– Tudom – vigyorgott a férfi.
– Ki kell mennem a fürdőszobába – mondta Liliane.
– Ott az ajtó – mutatott Daniel egy fenyőfa ajtó felé.
– Ne tartson soká!
Liliane némi nehézségek árán feltápászkodott az ágyról, és bizonytalanul a fürdőszoba felé indult. Alig érzékelte környezetét. A hálószoba falán – ennyit látott – virágos tapéta díszlett, és világoskék szőnyeg borította a padlót. Az egyik fal mentén nagy beépített szekrény húzódott.
A fürdőszobát apró fehér csempével burkolták, és fehér volt minden felszerelés. A mosdó feletti üvegpolcon egyetlen fogkefe állt üvegpohárban.
Liliane levetkőzött, pisilt, majd megeresztette a csapot, és egy mosdókesztyűvel ledörzsölte a testét. Elbűvölve bámult a tükörbe. Szeme óriásira tágulva bámult vissza rá, még mindig ködösen a sokszoros, megrázó orgazmusoktól.
Mikor visszatért a hálószobába, Daniel az ágyon feküdt. Meztelen volt. Atlétikus teste volt jól kidolgozott izmokkal, különösen lapos, kemény hasán látszott a rendszeres edzés. Hímtagja részben még mindig merev volt, makkját körülmetélték. Mellkasát sűrű szőrzet borította.
– Most rajtam a sor – mondta. Felpattant az ágyról, arcon csókolta őt, amint elhaladt mellette, majd becsukta maga mögött a fürdőszoba ajtaját.
Liliane megpróbálta kisimítani valamennyire a ruhája ráncait, nyújtogatta az anyagot egy kis támlás szék támláján, majd az ágyra ült, és körülnézett. A hálószoba igazán takaros helyiség volt, minden holmi csinosan elrendezve. Kivéve egyvalamit. Csak most vette észre. Az ágy lábánál, az ágytakaró padlóig érő hullámai alól egy kis darab fehér csipke kukucskált ki.
Liliane képtelen volt ellenállni kíváncsiságának. Lehajolt, és előhúzta a csipkés holmit az ágy alól. Egy igéző hófehér selyem hálóing volt az, amelyet láthatólag minden ceremónia nélkül begyömöszöltek az ágy alá. Felemelte az ágytakarót. Alatta ott volt még egy pár nyitott orrú, fehér szatén papucs is.
– Kérsz egy italt? – kiáltotta Daniel a fürdőszobából.
– Van pezsgő a hűtőben!
– Nem, köszönöm – felelte Liliane. Hallotta, hogy a zuhanyból folyik a víz. Vajon miért dugdossa a férfi ezeket a ruhadarabokat? – kérdezte magában. Lassan felállt, és odament a szekrényhez. Kinyitotta az első ajtószárnyat. Férfiöltönyök sorakoztak benne. Kinyitotta a harmadikat. A fogasokon lógó ruhák ezúttal női ruhatár darabjait mutatták. A szekrény aljában tucatnyi női cipő hevert.
Visszament az ágyhoz, és kinyitotta az éjjeliszekrény fiókját. Ezüstkeretes fénykép bámult vissza rá: Daniel, amint karjával átöleli egy csinos, fekete fürdőruhás szőke nő vállát.
Liliane nagyon nyugodtan felszedegette a ruháit, és magára öltötte valamennyit. Mikor már tetőtől-talpig felöltözött, odament a fürdőszoba ajtajához, és kinyitotta. Daniel ott állt az erőteljes vízsugár alatt, gőz kavargott körülötte.
– Daniel, ez kié? – kérdezte Liliane, és maga elé tartotta a fehér selyem hálóinget.
– Micsoda? – kérdezte meghökkenve a férfi.
– Miért hazudtál nekem?
A férfi elzárta a csapot.
– Figyelj, nem gondoltam, hogy... Vagyis, nem akartam, hogy...
– Szóval, arra gondoltál, hogy ha elmondod nekem, hogy még mindig házas vagy és meg akarsz kefélni a hitvesi ágyban, akkor esetleg nem leszek oda az ötletért?
– Nem. Igen. Nem gondoltam, hogy...
– Hol van a feleséged?
– Elment egy tanfolyamra.
– A férfi mosolygott, próbált a lehető legmegnyerőbben viselkedni.
– Ne aggódj, hétfőig nem jön vissza. Miénk az egész hétvége. Vagy elmehetünk hozzád is. Amit csak akarsz.
Liliane két lépést tett előre.
– Nem fekszem le nős férfiakkal – mondta. Előrenyúlt, és tiszta erővel megcsavarta a csapot, mire hatalmas, jéghideg vízsugár csapott végig Daniel testén. Ezek után sarkon fordult, és kimasírozott a házból.

fel