Szexvadászok

Sportingbet Regisztracios Bonusz

4. fejezet

A fényes fekete harisnyából kis tasakot formált, majd felemelte a lábát, és beleillesztette a lábujjait. Felhúzta. Az anyag szépen rásimult hosszú lábára, és a fényes nylon átalakította eleven húsát, karcsú, formás, uniformizált tárgyat csinált belőle. Egészen combjáig simította a harisnyát, és rákapcsolta a csipkés fekete harisnyatartó pántjára. A másikkal is így tett. A harisnyatartó húzása ívelt, feszes díszítést alakított ki combján a fekete, mintás harisnyaszegélyből.
Még sohasem viselt harisnyatartót, eddig nem is volt neki. Ma reggel indult el vásárolni, és hamarosan talált egy kis üzletet a Bond Streeten, amely elegáns La Perla és egyéb márkás, csábító fehérneműket árult. Több mint egy óra hosszat próbálgatta a különféle darabokat, míg végül két hatalmas csomaggal és egy hasonlóképpen tetemes számlával távozott az üzletből. A La Perla fűzőn kívül eddig valamennyi fehérneműjét a kényelem és a praktikum szempontjai alapján választotta ki. Most azonban egészen mást forgatott a fejében.
A harisnyatartó csupa csipke és selyem volt. Háromnegyedes, kivágott kosarú melltartó és mélyen felvágott szárú bugyi egészítette ki. A melltartó már rajta volt. Átfutott a fején, hogy egyáltalán nem vesz bugyit, de azután eszébe jutott, hogy sokkal izgalmasabb lesz, ha érzi, amikor lehámozzák róla a hosszú lábain keresztül.
Az órájára nézett. Sam tíz percen belül itt lesz. Gyorsan felhúzta a bugyiját, helyresimította, és megnézte frizuráját a tükörben. Kedvenc parfümjéből egy pár cseppet hintett a combjai és a melle közé, fehér szaténköpenybe rejtette ily módon felékesített testét – ezt is reggeli bevásárló körútja során szerezte –, majd belebújt fehér, magas sarkú szaténpapucsába. Odalent a konyhában kinyitott egy üveg pezsgőt, és töltött magának egy pohárral. A Daily Herald kinyitva feküdt a konyhaasztalon. Ahogy előre jelezték, hirdetése már benne volt az új számban.
Fogta a pezsgőt és két poharat, és átment a nappaliba, leült a nagy piros kanapéra, szemben az ablakkal. Keresztbe tette a lábait. A harisnyák súrlódtak egymáson. Valamilyen okból ettől a kis nesztől megmerevedtek a mellbimbói.
Sam azt mondta neki, szombatig nincs a városban, így hát hagyott neki egy üzenetet a rögzítőjén, és megkérdezte, van-e kedve eljönni hozzá szombat este. Sam Manchesterből hívta fel azzal, hogy örömest meglátogatja. Semmiféle vacsoráról és egyéb enyhítő körülményről nem esett szó. Mindketten tudták, mi lesz a program.
Más körülmények között, gondolta Liliane, Sam kifejezetten úgynevezett „jó fogás” lehetne. Jóképű volt, jó modorú, és remek szerető. De Liliane most többre vágyott. Nem is annyira szexuális értelemben – önmagáról akart minél többet megtudni. Életének ez a területe önmaga előtt is felfedezetlen birodalom maradt, és úgy vélte, itt az ideje, hogy alaposan feltérképezze. Ha csak egyetlen férfival van viszonya, nem tudhat meg mindent. Pontosan tudni akarta, mire képes. Ezért döntött úgy, hogy feladja azt a hirdetést. Azt akarta, hogy legyen választása. Látni akarta, mi van még a lehetőségek listáján. Mindent meg akart ismerni, mielőtt végérvényesen eldönti – ha ugyan hoz ilyen döntést valaha is – hogy mi az, aminél hajlandó kikötni.
Egyelőre azonban nagyon örült, hogy Sam kéznél van.
A fehér szatén lecsúszott a térdéről, és Liliane lenézett saját combjára, amelyet kettéosztott a fekete harisnyaszegély, fölötte puhábbnak és fehérebbnek tűnt a hús, mint ahogy valaha is látta. A harisnya szimbólum. Azelőtt túlságosan frivolnak és kényelmetlennek találta ezt a viseletet. Most azon kapta magát, hogy nem csak tetszik neki, hanem határozottan máshogy is érzi magát tőle. Bujának, érzékinek, nőiesebbnek. Élvezte azt a sürgető szükséget, amelyet Daniellel is átélt, mikor semmi sem számít, csak az, hogy mielőbb megkapják egymást, de a szertartásosabb szex gondolata is vonzotta, amikor a megjelenés, a viselkedés, a ruházat éppoly nagy szerepet játszik az aktusban, mint a fizikai vágy és a kívánkozás.
Ott ült, olyan öltözékben, mint valami drága szajha, és ez határtalanul izgalmas volt számára. Akárcsak a gondolat, hogy Sam egy és csakis egy dolog miatt látogatja meg őt, és az a szex. Liliane eddig ahhoz szokott, hogy a szexet mindig valami másnak az álarcában kell elfogadtatnia önmagával, mint egy bonyolultabb kapcsolat részét. Most hihetetlenül üdítőnek és izgatónak találta, hogy minden mástól függetlenül, leplezetlenül élhet vele.
Eddig azzal töltötte az életét, hogy a karrierjére koncentrált. Mindegyre azon törte a fejét, milyen döntéseket kell hoznia, hogy előrejusson, hogyan szerezhet előkelő ügyfeleket, hogyan nyerhet meg fontos tárgyalásokat. Most eljött az ideje, hogy lénye másik oldalára is gondoljon.
A szíve megdobbant, mikor meglátta Sam alakját, aki a háza előtti hosszú fal mentén jött, majd ráfordult a kis előkertjében haladó ösvényre. Elnyomta magában a kísértést, hogy odarohanjon a bejárati ajtóhoz, és feltépje, még mielőtt megszólal a csengő.
Várakozott, olyan nyugodtan, ahogy csak bírt. Megszólalt a csengő. Felállt, visszasimított egy rakoncátlanul elszabadult fürtöt a gondosan megformált frizurájába, és kisétált a hallba, miközben érezte, ahogy a harisnyatartó pántjai ingerlően a húsába vágnak.
– Helló – mondta könnyedén, mikor ajtót nyitott, habár nem éppen a könnyedség jellemezte valódi érzéseit.
– Helló.
– Sam rábámult fehér szatén köntösére és magas sarkú papucsára. Talán azt várta, hogy kissé illedelmesebb öltözékben fogadja?
– Már kinyitottam a pezsgőt.
– Jól hangzik.
– Hadd vezesselek be. Legutóbb nem láttál a házból túl sokat.
Liliane előrement a nappaliba. Nagy, négyszögletes helyiség volt, hatalmas ablakkal, amely az előkertre nézett. Volt benne egy kandalló, kovácsoltvas rácsozattal és réz tartókkal, melynek mindkét oldalán egy-egy falfülkében roskadásig teli könyvespolcok álltak. Egy másik fal előtt sztereókészülék helyezkedett el, üvegezett állványon.
Liliane kitöltötte a pezsgőt, és átnyújtotta Samnek a poharát. Csöndes üdvözlésképpen egymásra emelték poharukat. Sam szomjasan kortyolt.
– Tudod, még meg sem kérdeztem tőled, mit csinálsz – mondta azután.
– Jogász vagyok – mondta Liliane kurtán, remélte, hogy hanglejtése útját állja a további kérdezősködésnek.
– És te?
– Borszakértő. De nem nagyon akarsz ilyesmiről társalogni, igaz?
– Hát, ha tudni akarod az igazat, valóban nem. Úgysem számít, vagy igen?
– És azt mondtam már neked, Liliane, hogy gyönyörű nő vagy?
– Rémlik, hogy említettél ilyesmit. Te is nagyon vonzó férfi vagy. Remekül éreztem magamat veled. De hát ezt tudod, ugye?
– Jók voltunk együtt.
– Kapsz tőlem egy ajándékot.
– Micsodát?
– Tessék...
– Liliane letette a poharát, és kioldozta köntösének selyem övét, majd lecsúsztatta vállán a könnyű anyagot. Suhogva, lebegve hullott a lábaihoz. – Nos, hogy tetszik?
Sam rámeredt a testére. Liliane látta, hogy a szeme onnét, ahol melltartója kivágásában kibukkant a lágy hús, lecsúszik oda, ahol a parányi bugyi és a harisnyák közt szabadon maradt a bőre. Megfordult száznyolcvan fokban, hagyta, hogy a férfi szemügyre vegye, amint a nadrágocska tapadós anyaga kiemelkedik fenekének mély vágatából, és apró háromszöget alkot fölötte, csupaszon hagyva gömbölyű hátsójának legnagyobb részét. Kinézett az ablakon. Szét volt húzva a függöny, tehát bárki beláthat a nappalijába, de cseppet se bánta. Sőt, a lehetőség perverz módon izgalomba hozta.
Mikor megfordult, Sam a szemébe nézett.
– Igazam volt veled kapcsolatban, ugye?
– Pontosan miben?
– Abban, hogy mindez még teljesen új neked, igaz? Liliane odalépett hozzá, a karjaiba bújt.
– Sam, én most nem vagyok abban a hangulatban, hogy társalogjak. Az ég szerelmére, hát nem látod, mit akarok?
– Ujjait a férfi hajába fúrta, és hátrahajtotta a fejét, majd száját rátapasztotta az övére, és erősen megcsókolta, nyelvét bedugva a férfi fogai közé. Ajkai vonaglottak, amint teste megborzongott a vágytól. Hátrahúzta a férfi fejét.
– Szent ég, annyira be vagyok indulva.
– Újból megcsókolta Samet, és a férfi átölelte a testét, cirógatta szinte teljesen csupasz hátát.
– Gyere – mondta azután Sam, és hátrahúzódott. Megfogta Liliane kezét, és odavezette a nagy piros kanapéhoz. Lenyomta őt a kanapé szélére, majd elé térdelt, és kezével szétnyitotta a lábait. Két vállát Liliane térdei alá helyezte és felegyenesedett, amitől Liliane szemérme felfelé fordult, ő pedig hátraesett a heverőre. Sam beletemette arcát az ágyékába.
Liliane érezte a férfi forró leheletét a bugyija könnyű anyagán. Sam ujjai félrehúzták a selymet, és a férfi rátapasztotta ajkait Liliane szeméremajkaira. Máris érezhette, amint a nyelve felfelé halad a csiklója irányába. Rátalált a kicsiny idegcsomóra, és nagyon lassan körözni kezdett körülötte.
– Finom – sóhajtotta Liliane. Meghajlította lábait, papucsa sarka belefúródott a férfi hátába, majd előrecsúszott, amitől feneke félig a levegőbe került.
Sam ujjai alácsúsztak. Megtalálták szeméremteste hasítékát, és belebújtak, míg ujjai el nem érték a hüvelynyílást. Nem hatolt beljebb, csak körözött velük, kitágította a nyílást. Liliane teste erős kéj hullámokkal reagált az érintésre, amelyek különböztek a csiklójában keletkezett, ismerős érzületektől.
Liliane érezte, hogy egy ujj finoman megérinti fenekének lyukát. Hogy bátorítsa a kíváncsiskodót, előretolta hátsóját. Az ujj erősebben próbálkozott, nekifeszült az izomgyűrűnek, amely nem állt ellen túl soká, és az ujj belecsusszant Liliane fenekébe. Ugyanebben a pillanatban Sam két másik ujjával behatolt Liliane hüvelyébe.
Liliane lenézett a testére. Húsát felosztotta a fekete melltartó és bugyi, a harisnyatartó hosszú pántjai ott feszültek a combjai felett, feszesre húzták fényes nylonharisnyáit. Sam feje a szeméremdombja mögül bukkant elő. Liliane fején átvillant, vajon mit szólna James Winston McQuintire, ha most láthatná őt.
Sam ki-be tologatta ujjait a testében, míg nyelve a csiklójával játszott. Most már nem körözött rajta, hanem nyalogatta, fel-le tolta. Minden nyelvmozdulat érzületek tömegét indította el Liliane testében, amelyek egybehangzottak a többi, Sam ujjai által keltett érzésekkel.
Liliane lehunyta a szemét. A feketeségben minden egyes érzésre külön oda tudott figyelni. Érezte, hogy mellbimbói odadörzsölődnek melltartója selyméhez, és harisnyatartója szorosan feszül derekán, míg bugyija lágyan simul a bőrére. Érezte testében azt a vékony húsfalat, amely elválasztotta a férfi ujjait egymástól, miközben teste két különböző alagútjában kutattak. A húsa rájuk tapadt, selymesen és nedvesen. A csiklója a nyalogatás hatására hevesen lüktetett. Máris közeledett orgazmusa. A férfi pár perc alatt előcsalogatta belőle ezt a csodát.
A múltban – amely hihetetlen sebességgel kezdett ködös, homályos és feledhető régmúlttá válni onnantól, amikor Daniel és a köztük történtek radikálisan megváltoztatták életét –, szóval, a múltban, emlékezett Liliane, az orgazmusai gyakran nehezen megvívott, fárasztó küzdelem eredményei voltak. Most úgy tűnt, hogy hihetetlen könnyedséggel élvez el. Tudta, hogy miért. Azelőtt a szex csak egy kicsiny része volt a nagy egésznek. Most, hogy minden mástól különválasztotta, sokkal jobban tudott összpontosítani rá. Az a tény, hogy kifejezetten a szex kedvéért öltözött fel, hogy olyan sok időt szánt a megjelenésére, a fehérnemű és parfüm gondos kiválasztására, szintén hozzájárult a sikereihez. Már attól a pillanattól gyülekezett benne az izgalom, amikor bontogatni kezdte fantasztikus szerzeményeinek papírcsomagolását.
– Olyan jó – lehelte.
– Mindjárt el fogok élvezni. Orgazmusa most nem robbanásszerű és éles volt, inkább lassan terjedő, sugárzó élmény, amely fokozatosan erősödött, és úgy terjedt szét benne az elháríthatatlan kéj, mint valami elementáris hőhatás.
Liliane hosszan, lágyan sóhajtozott, sarka Sam hátába fúródott, kezével belemarkolt a heverő körülötte lévő párnáiba.
Sam felemelte a fejét.
– Fordulj meg – mondta csendesen, és lábra állt.
Liliane kinyitotta a szemét. Sam jókora erekciója hevesen ágaskodott. Makkjának hasítékából egy fényes folyadékcsepp szivárgott ki.
– Hogyan, így? – kérdezte, és megfordulva feltérdelt a heverőn, fenekét egészen kitolta Sam felé. Tudta. hogy fehér húsát érzéki keretbe foglalja a fekete harisnya és harisnyatartó, és a nadrágocska selyme ingerlően betűrődik a fenekébe. Körözött egyet a csípőjével, élvezte a férfi vágyakozását.
Sam előrenyúlt, és megragadta a bugyi vékony tartópántját, majd lehúzta a fenekén át. A bugyi alja nehezen vált meg a szeméremréstől, egészen beletapadt, ki kellett rántani belőle. Liliane egyenként felemelte lábait, hogy Sam könnyedén megszabadíthassa a fekete alsóneműtől.
Hátranézett a válla felett. Sam a szeméremtestének nyílását nézte, feneke alatt a szeméremajkak úgy meredtek előre, mint egy éhes száj, egy vastag ajkakkal megáldott függőleges száj.
Sam előrelépett. Liliane teste megremegett a gyönyörűségtől, amint a férfi hímtagja az ölébe bújt.
– Megkefélsz, Sam? – kérdezte, nem mintha kétségei támadtak volna efelől éppen ebben a pillanatban, hanem mert hallani akarta a saját hangját, amint kiejti ezeket a szavakat.
Sam válasza abból állt, hogy hímtagját lejjebb engedte, Liliane hüvelyének bemenetéhez. Amint makkja belefúródott a nedves puhaságba, Liliane érezte, hogy a húsa mohón köré zárul, mint valami üdvözlő csókban.
Sam erőteljesen behatolt, fütykösének teljes hosszát benyomta Liliane zsigereinek mélyére, makkja Liliane méhének ütődött.
– Úristen, Sam...
Liliane jobbra-balra ringatta csípőjét, és érezte, amint a jókora férfiszerszám mozog benne. Sam keze a fenekét becézte, majd szorosan megmarkolta kétfelől, és mintegy magára húzta a lányt, így növelve behatolása erejét. Liliane érezte, hogy hüvelye összeszorul a férfi hímtagján.
– Nyisd szét a lábad – mondta rekedtes, mély hangon Sam.
Liliane engedelmeskedett, és jobban szétnyitotta térdeit.
Érezte, hogy Sam jobb keze végigsimítja a csípőjét, majd rátér a hasára. Lecsúszott a szeméremdombjára, a szeméremajkak közé. Liliane nagyot nyelt, amint a férfi ujjai megérintették csiklóját. Mint előzőleg is, a férfi hímtagjának vastagságától szétfeszültek a szeméremajkai, és csiklója napvilágra került. Sam ujja most nekinyomta az érzékeny rügyecskét az alatta lévő szeméremcsontnak, amitől érzületek áradata indult el Liliane testében.
Sam mozgatni kezdte a csípőjét, kemény, forró hímtagja ki-be járt Liliane testében, miközben ujjával a csiklóját ingerelte, ide-oda mozgatta.
A kétféle érzület együtt elakasztotta Liliane lélegzetét. Teste ismét beleremegett a kettős támadás erejébe, idegei szinte elektromos vezetékekké váltak.
Sam hevesen döngette, felhasználta szerszáma teljes hosszát az előrenyomulásban, és hasa erőteljesen csapdosta Liliane hátsóját. Bal kezével előrenyúlt, és kinyitotta a melltartó kapcsát. Liliane mellei kiszabadultak a melltartó fogságából és előrelendültek, a férfikéz azonnal megragadta őket, egyiket a másik után, és könyörtelenül csipkedni kezdte a máris merev mellbimbókat.
A csípős fájdalom szinte azonnal éles gyönyörűséggé változott. A kéjérzet tovább terjedt, leszállt a szeméremtestébe, mivel, úgy látszik, összeköttetésben állt a csikló és hüvely idegvégződéseivel. És a gyönyörérzet egyszer csak megváltozott: már nem a kéjes érzületek egyszerű sorozata volt, hanem koncentrált, felfokozott, különleges minőségű élmény, ritmikus lüktetés, amely egy, csakis egyféle módon végződhetett. Minden egyes csúszós lökés, heves taszítás közelebb és közelebb hozta Liliane második orgazmusát, amely máris ellenállhatatlanul közeledett.
Hátranézett a válla felett, hogy lássa Samet. A férfi teste az övé fölé hajolt, hasának izmai megfeszültek, csípője kétoldalt bemélyedt farizmainak erőfeszítésétől, amellyel szerszámját mozgatta, szeme rátapadt Liliane fenekére.
Liliane testében valamennyi érzület, minden kéjes inger egyesült, és összegyűlt egyetlen pontban, a csiklója mögött. Amint a férfi hímtagja keményen nyomult a hüvelyébe, Liliane testét elárasztotta az orgazmus, robbanásszerűen tört rá, éles, hihetetlen kéjhullámokat lökött szét a legkisebb porcikájába is, minden izma, minden ízülete, minden idegszála pattanásig feszült. Hüvelye ritmikusan rángott, csiklója ugyanabban a ritmusban lüktetett.
Sam megállt, megvárta, amíg Liliane orgazmusa bejárja a maga útját.
– Istenem, nem is tudod, hogy mit teszel velem – zihálta Liliane, mikor valamennyire magához tért.
– Azért van róla némi elképzelésem – mondta Sam mosolyogva.
Liliane oldalra húzódott, amitől a férfi hímtagja kicsúszott belőle.
– Most én is szeretnék megtenni valamit neked – mondta. Megfordult a hosszú kanapén, és teljes hosszában elnyúlt rajta.
– Állj csak fel.
A férfi engedelmeskedett. Liliane megragadta a fütykösét. Forró volt és csurom nedves. Ajkai közé csúsztatta, érezte rajta saját nedveinek ízét.
– Szereted ezt? – kérdezte, amint ajkai a férfi makkján játszadoztak.
Válaszul a férfi a kanapéra térdelt, Liliane válla fölé, arcával a lábai felé fordulva úgy, hogy herezacskója Liliane állát érte. Ő mohón beszívta szájába a heréket, és hallotta, hogy a férfi felnyög. Végignyalogatta nyelvével mindkét elrejtőzött heregolyót, majd kezével felnyúlt, és lehúzta szájába az ágaskodó hímtagot. Beszopta, szinte lenyelte, érezte, hogy a kemény húsdorong a torka mélyéig hatol. Nyelvével nyalogatta egész hosszában, azután majdnem teljesen kihúzta, és erősen szopni kezdte a makkot.
Sam fütyköse vadul lüktetett. Nagyon régóta nem fordult elő, hogy egy férfi Liliane szájába élvezett volna, de most pontosan erre vágyott. Érezni akarta a férfi ondójának ízét, ki akart próbálni mindent, bármit. Izgatottabbnak és felhangoltabbnak érezte magát, mint valaha is évek óta, elevenebbnek, szebbnek. Valósággal új életre kelt. Testének minden idegszála bizsergett, és minden másodperc újabb és újabb gyönyörűséggel ajándékozta meg.
Fel-alá jártatta ajkait a hosszú, vastag hímtag törzsén, kezével morzsolgatta a herezacskót, és ujjaival csiklandozta a heregolyókat. Sam szerszáma vadul rángatózott.
Hirtelen előrebukott, és beletemette arcát Liliane ágyékába. Egy pillanat múlva forró nyelve már ott járt Liliane csiklóján. Ő előzőleg nem így képzelte, önzetlenül szerette volna kielégíteni a partnerét. De most ráébredt, hogy igazából ezt a helyzetet kívánta. Amint a férfi nyelvének hegye ingerelni kezdte az idegek kicsiny csomóját, olyan volt, mintha bezárult volna egy elektromos áramkör. Minden, amit a férfi a fütykösében érzett, áttevődött Liliane csiklójára, minden lüktetés, minden kéjhullám visszhangot vert benne, és szorosabbra zárta az érzületek áramkörét.
Érezte, amint a hímtag megdagad és remegni kezd a szájában, pontosan akkor, amikor az ő csiklója is lüktetni kezdett a kéjtől. Tudta, hogy a férfi mindjárt elélvez. De a különös az volt, hogy azt is érezte, ő maga is el fog élvezni mindjárt. Küzdenie kellett az egyre fokozódó szenvedéllyel azért, hogy ezúttal a férfi örömére koncentrálhasson. Mélyen a torkába szívta a hímtagot, és nyelvével körbejárta a makk peremét, miközben finoman gyúrta a herezacskót.
A hímtag hevesen lüktetett. Sam fojtottan felnyögött, és ajkai közül forró levegő tört ki, ami Liliane csiklóját érte, és még közelebb vitte az orgazmushoz, amit megpróbált elhalasztani. A hímtag megrándult a szájában, majd egy hosszú pillanatra mintha teljesen megdermedt volna, és most először a férfi nyelve is abbahagyta táncát Liliane csiklóján. Azután a hímtag hirtelen visszafelé rándult, és Liliane érezte, hogy forró ondósugár lövell a torkába. Már előzőleg is érzékelte, hogy szája és hüvelye közvetlen kapcsolatban áll egymással, de most a hatás felfokozódott, a férfiból kirobbanó ondósugarak sűrű egymásutánjában Liliane hüvelye ugyancsak reagálni kezdett, mintha benne történne mindez. Hüvelyizmai ugyanolyan hevesen kezdtek lüktetni, mint Sam fütyköse, és alig telt bele két másodperc, Liliane teste megmerevedett, combjai szorosan összepréselték a férfi fejét, és egy harmadik, éles, erőteljes, nyers orgazmus rohant át Liliane érzékein.
Hosszú-hosszú ideig tartott, míg testük végre eltávolodott egymástól.
Liliane boldogan nyelte le a férfi ondóját. Egy kevés kicsordult a szája szélén. Ujjával törölte le, azután bekapta az ujját és szopogatta.
Szeme sarkából úgy látta, mintha az ablak előtt elsuhant volna egy árnyék. Lehet, hogy valaki megleste őket? Liliane azon kapta magát, hogy egyáltalán nem érdekli.

Megszólalt a kapucsengő.
Liliane épp az emeleti fürdőszobában volt. Felkapta a fürdőköpenyét, és lerobogott ajtót nyitni.
– Helló, Mrs. Woodstock – üdvözölte vidáman az ismerős postás, és egy nagy barna borítékot lengetett a kezében.
– Bocsásson meg, hogy megzavartam, de nem tudom begyömöszölni a levélládába vagy a levélrésen.
– Hát persze, Peter. Kösz’ szépen.
– Kérem.
– A fiú mosolygott, megfordult, és ment a dolgára.
Kedd reggel volt, és Liliane máris késett a munkából. Gyorsan bement a konyhába, és lehajította a csomagot a konyhaasztalra, majd bekapcsolta a kávéfőzőt, és töltött magának egy pohár reggeli narancslét.
Míg a kávéfőző kellemesen duruzsolt, leült az asztalhoz, és kinyitotta a csomagot. Egy egész halom boríték ömlött az asztalra. Felvette az egyiket, egy könnyű halványkéket, amelyre takaros nagybetűkkel írták rá a címzést, vagyis: Daily Herald, 18 Blake Rd, London EC. A postafiókszáma, 38, a bal felső sarokban szerepelt.
Ez volt az első adag válaszlevél a hirdetésére. Legalább harmincan írtak neki. Sohasem gondolta volna, hogy ennyi választ fog kapni. Feltépte a kék borítékot. Egyetlen papírlap és egy színes fénykép volt benne. Megnézte a fotót. Egy karcsú, meglehetősen komoly kinézetű férfiember nézett vele szembe, nagy tömegű barna hajjal a fején. A levél így szólt:
Kedves 38-as! A hirdetését vonzónak találtam. Szeretem a barna lányokat. Én magam is szeretőt keresek, és pillanatnyilag nincs több barátra szükségem. Harmincéves vagyok, egyedülálló, és ha gondolja, hívjon fel a jelzett telefonszámon. Mellékelem a fotómat. Remélem, hallani fogok önről. Úgy hiszem, meg tudnám adni önnek azt, amit keres.
Jerry.
A kávéfőző befejezte áldásos ténykedését. Liliane kávét töltött a bögréjébe, és visszatért az asztalhoz. Felvette a következő borítékot, ezúttal egy fehéret, amelyet széles, már-már olvashatatlan kézírással címeztek meg. Szerencsére a levelet magát géppel írták.
Helló, kis 38-as! A hirdetésed igazán elragadóan hangzik, szivi. Komolyan mondom. Úgyhogy készséggel lennék a szeretőd. Én eléggé odavagyok a szexért. De még mennyire. Van is hozzá megfelelő felszerelésem, és tudok is vele mit kezdeni, szivi. Semmi értelme a szerénykedésnek, igaz? Igazán a mennyekbe tudok röpíteni egy nőt. Szedj fel magadnak, szivi, és menjünk együtt a mennyekbe. Hívjál bármikor, ha ráérsz. Várni fogom.
Dodi.
A borítékból kihullott egy fotó, és képpel lefelé a konyhaasztalra esett. Liliane felvette. A színes képen, teljes életnagyságban, egy bőszen ágaskodó fütykös volt látható. A makkja valamivel vastagabb volt, mint a törzse. A fütykös tövét egy nyilvánvalóan női kéz markolta éppen, élénkpirosra lakkozott körmökkel, egyik ujján gyémántgyűrűvel. A férfi ágyékszőrzete vöröses volt, és a fütykös egy meglehetősen kerekded has alól meredezett fölfelé.
Liliane az órájára nézett. Sürgősen fel kellene öltöznie, hogy dolgozni menjen. Ehelyett felvett egy újabb levelet.
Helló, ismeretlen! Figyelj, tudom, hogy a hirdetésedet az egyedülálló heteroszexuálisok rovatába tetted, de tudod, olykor történnek hibák, sőt nemcsak hibák, hanem végzetes tévedések is. Néhány nő, aki férfiembert keres, hogy boldoggá tegye őt, csak azért csinálja, mert még életében nem tette boldoggá amúgy istenigazából egyetlen férfi sem. Vagyis még egy férfitól sem kapta meg azt, amit igazán szeretett volna. De sokan nem jönnek rá, hogy ez nem azért van, mert még nem találták meg a megfelelő partnert, hanem azért, mert nem a megfelelő neműek között keresgélnek. Nem jut eszedbe erről valami? Nem gondoltál még rá, hogy esetleg épp egy nő adhatja meg neked azt, amit keresel? Nos, én most azért írok neked, mert szívesen próbálkoznék nálad. Lehet, hogy én leszek a megfelelő válasz a kérdéseidre, szivi, tényleg lehet. Megérintenélek lágyan, kedves, és megcsókolnálak olyan édesen, ahogy még senki. El se tudod képzelni, mi mindent tudnék nyújtani neked. Ha éppen kísérletező kedvedben vagy, itt vagyok neked, kedves, csak fel kell venned a telefont.
Odette.
Ehhez a levélhez is csatoltak egy fényképet. Liliane rábámult. Egy barna nő szerepelt rajta, hosszú, a vállai mögé simított hajjal. Harmincas évei közepén járhatott. Egy kényelmes karosszékben ült a képen, keresztbe tett lábakkal, csinos fekete kiskosztümben, fehér blúzban. Kérdő kifejezés ült az arcán, egyik szemöldökét felhúzta, sötétbarna szemével egyenesen a fényképezőgépbe nézett. Tekintete mintha egyenesen Liliane szemébe mélyedt volna.
Liliane visszaejtette a fotót az asztalra, és felrobogott a hálószobájába. Tízkor már volt egy megbeszélése, és nem akarta a kliensét megvárakoztatni.
A nap ólomlábakon vánszorgott előre. Tizenegyre véget ért a találkozója, és temérdek tennivalója akadt, de képtelenség volt elfeledkezni arról a nagy halom levélről, ami most a konyhaasztalán hever. Még az is megfordult a fejében, hogy magával hozza a leveleket az irodába, magára zárja az ajtót, és egyenként végigolvassa az összeset ebédidőben, egy szendvics felett. De eddig még sohasem zárta magára az irodája ajtaját, és nem volt kedve Sheilának magyarázkodni, hogy miért pont most kezdi el.
Ehelyett megpróbált a munkájára összpontosítani, és remélte, hogy valami izgalmasabb esemény majd felgyorsítja az órák folyását. Gyakran előfordult, hogy valamelyik ügyfél egy sürgősen megoldandó problémával jelentkezett, munkahelyi balesettel vagy biztosítási panasszal, ami miatt azonnal akcióba kellett lendülnie. De ma nem történt semmi ilyesmi. A nap tökéletes érdektelenségben telt el.
Négy óra harminckor azt mondta Sheilának, hogy hazamegy és megpróbálja behozni lemaradásait az aktaolvasás terén. Iratokat tömött a táskájába, hogy hihetőbbé tegye a sztoriját, de igazából azt remélte, hogy az estéje ennél sokkal izgalmasabban alakul majd.
Amint hazafelé autózott BMW-jén a délutáni forgalomban, amely a korai órának köszönhetően szerencsés módon kisebb volt a szokásosnál, folyton maga előtt látta a hosszú barna hajú nőnek a képét. A nő bizonyára jól sejtette, hogy ha más nők évek óta szenvednek cseppet sem kielégítő heteroszexuális élményektől, akkor jó esélye van rá, hogy a levele kiválthat némi visszhangot a Rokon Lelkek heteroszexuális hirdetői között is. De Liliane vajon ebbe a megcélzott kategóriába tartozónak érzi magát? Daniellel és Sammel szerzett tapasztalatai előtt talán így gondolta volna. Töprengett, vajon Odette hány nőnek írhatott, és hányat sikerült elcsábítania. Mikor erre gondolt, beleborzongott.
Talált egy üres parkolóhelyet majdnem pont a háza előtt, majd sietve kinyitotta a ház ajtaját. A levelek most is ott hevertek egy kupacban a konyhaasztalon, és a merev fütykösről készült fénykép egyenesen rá bámult a kupac tetején. Átfutott a fején, hogy fel kellene menni zuhanyozni, de a levelek úgy vonzották magukhoz, mint a mágnes.
Kihozott a nappaliból egy kis papírkosarat, és leült az asztalhoz. A fütyköst ábrázoló fotót és a hozzá tartozó levelet máris beledobta a kosárba.
Felvett egy fehér borítékot, és kinyitotta.
Drágám! Érdeklődéssel olvastam hirdetését. Mint maga, én is szeretek különbséget tenni szeretők és barátok között, és magam sem vágyakozom hosszú távú ismeretségre. A számomra legfontosabb állítás, amit szexről valaha is olvastam, az a mondat volt, hogy a test legnagyobb szexuális szerve az agy. Számomra tehát a szex legalább annyira az elme műve, mint a testé. Ha érti, mire gondolok, talán érdekli annyira a dolog, hogy felhívjon telefonon.
William.
Egy kis mellképet tettek a levélhez a borítékba. Negyvenes évei végén járó férfi képe volt, nagyon elegáns öltönyben, hófehér ingben és sötétkék nyakkendőben. Jóképű férfi volt, rövid, kifogástalanul nyírt frizurával.
Ismét egy fehér boríték következett.
Helló, 38-as!
Figyelj, szivi, jó a dumád. Hívjál fel. Nem akarom csépelni a szót, mellékelek neked egy fotót, ami elárulja neked, amit rólam tudni kell. Ha érdekel, amit látsz; akkor felhívsz.
Blaise.
Liliane kivette a fényképet a borítékból. Egy fiatalember feküdt a hátán a képen, csinos szőke nő emelkedett fölé térden állva, meztelenül, háttal a kamerának. A fiú ágaskodó fütyköse a nő combjai között volt látható, ő maga felemelt fejjel egyenesen a kamerába nézett, és szélesen vigyorgott.
Liliane még további öt olyan borítékot nyitott ki, amelyet férfiak írtak, levelükhöz olyan képet mellékelve, amelyen meztelenül leledzettek, a szexuális felhangoltság állapotában. A levelekből kitűnt, hogy mind azt képzelik, a fotó maga elegendő lesz megtekintőjének ahhoz, hogy nyomban a telefonhoz fusson. De Liliane esetében a képek éppen ellenkező hatást váltottak ki. Sem a férfiak, sem a nemi szervük nem vonzották egy cseppet sem.
Volt hét olyan levél is, amely láthatólag nagyon magányos emberektől származott. Szomorú arccal néztek rá a fényképről, és udvarias, de teljesen érdektelen levelet mellékeltek hozzá. Liliane mindet a papírkosárba seperte.
Végül maradt hat vagy hét olvasatlan levél. Liliane kiválasztott egy rózsaszínt, amely valószínűleg a legdrágább levélpapírra íródott a kupacban. A borítékban levelet talált, de fényképet nem.
Szia!
Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor meglátod, hogy ezt a levelet nem egy egyedülálló férfi írta, hanem egy házaspár, szeretnéd rögtön kidobni a szemétbe. De várj még vele. Engem Samanthának hívnak, a férjemet Rogernek. Én biszexuális vagyok. Mikor összeházasodtunk, még nem tudtam, hogy vonzanak a nők, de azután volt egy kalandom egy leszbikus lánnyal, és rájöttem, hogy nem tudok meglenni a nélkül az izgalom nélkül. De a férjemet sem szeretném elveszíteni. Hogy megmentsük a házasságunkat, kötöttünk egy kompromisszumot. Csak akkor találkozom más nőkkel, ha Roger is jelen van.
Mivel a legtöbb nő, aki tetszett, nem volt biszexuális, a dolog igazságtalan volt Rogerrel szemben. Ezért úgy döntöttünk, hogy ő is választhat lányokat magának, szintén úgy, hogy én jelen vagyok. Így, habár a szó szoros értelmében mindketten hűtlenkedünk, nincsenek hazugságok és becsapások, amelyek a mi szemünkben a házasság igazi ellenségei. A rendszer, amit kitaláltunk, remekül működik. Sikeresen használjuk a „Rokon Lelkek” rovatát partnerek keresésére mindkettőnk számára. Mivel a te hirdetésed a hetero rovatban jelent meg, szeretnénk meghívni, hogy ismerkedj meg Rogerrel. Előzékeny és fantáziadús szerető. Mivel te szemmel láthatólag nem keresel kötödést, talán szívesen bocsátkozol kalandba a férjemmel. Én természetesen jelen leszek, de csak nagyon diszkréten és szótlanul.
Mindannyiunk számára remek kaland lehet!
Roger és Samantha
Liliane kétszer is elolvasta ezt a levelet. Felállt az asztaltól, és töltött magának egy pohárral a hűtőbe tartott fehér borból. Szomjasan belekortyolt, és vissz, ment az asztalhoz. Letette a poharat, és kinyitott egy újabb levelet.
Helló, 38-as! Szeretném elképzelni, mi mindent tennék veled. Jobb lesz, ha magaddal viszed ezt a levelet az ágyba – és legyél teljesen meztelen. Feküdj hanyatt. Megtetted? Most nézd meg a fényképemet. Az ágyad felé sétálok, és kezemmel markolom a farkamat. De még nem lehet a tiéd. Először hozzá fogom dörzsölni a tested minden kis porcikájához. Azután szopogatni kezdem a cicijeidet. Azután lecsúsztatom a számat a combod közé, és nyalogatni kezdem a kicsike csiklódat, azután a feneked lyukát és belenyomom a nyelvemet a puncidba. Csak amikor már mindezt megtettem, és te már rimánkodsz érte, akkor fogom megadni neked azt, amit igazán szeretnél. Csak akkor fogom a nagy, duzzadt farkamat lassan végtelenül lassan belenyomni a szoros kicsi puncidba.
Felhúzódtál, szivi? Játszadozol magaddal csupán attól, hogy belegondoltál? Igen?
Gondolj arra, mennyire szeretnéd, hogy beléd élvezzek, mélyen a testedbe, vagy akár a hasadra. Vagy ha jobban szeretnéd, a szádba. Hívj fel, szivi, ne kínozd magadat.
Pietro.
A fotón egy körülbelül harmincéves férfit lehetett látni, sötét hajjal, barna bőrrel, feszes olasz öltönyben. Úgy festett, mintha egy napja nem borotválkozott volna, az álla borostától sötétlett.
Annak ellenére, hogy a pasas pimaszsága jól feldühítette, Liliane mégis lángra gyúlt a levél olvastán. Sorra felnyitogatta a megmaradt borítékokat, és kidobott közülük még ötöt. Abból, amit megtartott, kis kupacot csinált, azután felment, hogy lezuhanyozzék.
Levette a blúzát és a szoknyáját, majd a háta mögé nyúlt, hogy kikapcsolja a melltartóját. Amint mellei kiszökkentek a melltartó kosaraiból, látta a fürdőszobai tükörben, hogy mellbimbói megkeményedtek és kipirultak. Nem volt meglepő – mint ahogy az sem, hogy bugyijának ágyéki része és combjai köze csuromvizes lett.
Úgy fogalmazta meg hirdetését, hogy világos legyen, nem férjet keres. Szexet akart, és a Sammel való élmények csak megsokszorozták étvágyát. A levelek az erotikus élmények széles skálájával kecsegtették, csak ki kell választania közülük azt, amelyiket a legvonzóbbnak találja.
Átfutott az agyán, hogy talán az lenne a legokosabb, ha lemenne a konyhába, beleseperné az összes levelet a papírkosárba, helyreállítaná az élete rendjét úgy, ahogyan akkor volt, még mielőtt Daniel meghívta volna vacsorázni. Azután bemászhatna a zuhany alá, és hagyhatná, hogy a forró víz kimossa belőle az izgalmat, a vágyat és a kíváncsiságot.
De tudta, hogy esze ágában sincs ezt tenni. Egyelőre legalábbis biztosan nem.

fel