A harisnya

Szobatársam, Sarah és én igen jó barátok vagyunk. Mindent elmondunk egymásnak, így aztán azon tűnődtem, miben sántikál, amikor véletlenül megpillantottam azokat a szexis harisnyákat és alsóneműket hálószobája szekrényében. Jó, el kell ismernem, szeretek kutatni. Egyébként meg összeakadt azzal az új sráccal, Rickyvel, és nagyon titkolózott felőle.
Mostanában alig volt otthon, ezért mikor meghallottam, hogy a hétvégére a srác kénytelen nálunk maradni, mert festik a házát, örömmel töltött el, hogy végre megismerhetem.
A gond csupán az volt, hogy Sarah nem akart osztozni a fickón. Még csak azt sem akarta, hogy beszéljek vele. Bezárkóztak az ő hálószobájába, szinte ki se jöttek. Mivel marha kíváncsi voltam, elhatároztam, kilesem őket. Épp elviharzottak, hogy valami flancos étteremben vacsorázzanak. Sarah a legmagasabb sarkú cipőjét vette fel, amit valaha is láttam, no meg neccharisnyát és szorosan simuló vörös bőrruhát.
Úgy döntöttem, a hálószoba ablakához állítom a videokamerámat egy állványra. Volt távirányítója, úgyhogy rákapcsoltam a tévémre és türelmetlenül vártam, hogy visszajöjjenek. Sarah és én gyakran vitattuk meg szexuális fantáziánkat, és őszintén kitárgyaltuk a fiúkat is, ezért bosszantott annyira, hogy semmit sem mondott nekem Rickyről. De minél tovább ültem ott és morfondíroztam, annál jobban beindult a fantáziám és majd megvesztem, hogy történjen már valami! Szerencsére nem kellett túl sokáig várnom. Amint berontottak a hálószobaajtón, összeölelkezve, kezük máris egymáson kalandozott. Aztán a srác lerángatta Sara ruháit és a földre dobta.
A francba is! Láttam már máskor is a csajt meztelenül, mikor kijött a zuhany alól, de így még soha. Kurva jól nézett ki. Fekete bőr harisnyatartó volt rajta, erre kapcsolta neccharisnyáit, apró tangában volt, mely szexis segge vágását követte, mindezt kiegészítette egy dögös melltartó, melynek kosaraiból a cickói szinte kifolytak.
A tűsarkaival magasabb volt a srácnál, aki most nekitolta a hálószobaajtónak és testét csókokkal borította. Egyre haladt lefelé, kihúzta Sarah melleit a kosarakból és szopogatni kezdte. Aztán lefelé araszolt, közben megcsókolta minden porcikáját.
Mikor aztán arca egy vonalba ért Sarah szeméremszőrzetével, félrehúzta a bugyiját és valahogy sikerült oda bedugni az arcát, Sarah pedig az arcának dörgölte a bugyit, miközben a srác már a punciját nyalta, két kezét felül a harisnyákba dugva.
Ricky most hirtelen elhúzódott tőle, és egy erőteljes rántással letépte a bugyiját, majd a szájához emelte és a lágyékrészét szopogatta. Sarah eközben széthúzta szeméremajkait a csiklója elől, majd ujjait a pinájába merítette, mely elképzelésem szerint mostanra már majd szétrobbant, aztán a csiklójára kente nedveit és dörzsölni kezdte.
A kurva életbe! Már attól nedves lett a saját bugyim is, hogy itt nézem őket. Villámgyorsan lehúztam, szemem egy pillanatra se vettem le a tévéről. Bár eszembe jutott volna, hogy kazettára vegyem! Felvehettem volna, és aztán akkor nézem, amikor csak jólesik… Csak hát ha ezt Sarah egyszer megtudná, az a barátságunk végét jelentené.
Ujjaimat a puncimba dugtam, élvezve saját selymes nedveimet, ki-be csúsztattam azokat, és eközben egyre csak őket figyeltem. Ricky most lehámozta ingét. Öregem, micsoda felsőtest… izmoktól duzzadó… és mikor letolta a nadrágját és a gatyáját, aztán előbukkant a dákója, hát felakadt a szemem.
Ekkora faszt még életemben nem láttam.
Most felkapta Sarah-t, az ágyhoz vitte és rádobta. Ennek örültem, mert így jobb volt a látószög. A falon át vihorászást hallottam, de hogy mit mondanak, azt nem. Sarah most megragadta a srác faszát és mélyen beszopta. Ricky két kezét a csaj arcára téve irányította, és így baszta őt szájba, miközben Sarah imádattal pillantott fel rá.
Nem csoda, hogy ki se jöttek a hálószobából!
Mikor Sarah visszahúzta arcát, Ricky farka valamelyest lankadt, ott himbálódzott előtte, a makkjából csöpögött a nedű. Sarah most lefeküdt és széttárta combjait, a srác pedig behatolt közéjük. Sarah eközben saját melleit simogatta, mellbimbóit húzogatta, morzsolgatta hogy megkeményedjenek.
Megragadtam mellemet a póló alatt és erőteljesen kezdtem masszírozni. A mellbimbóim húzkodtam, és mit nem adtam volna azért, ha ott van velem a fiúm. Ricky úgy falta Sarah-t, mint aki napok óta nem evett, a farpofái közé dugta ujját és a lukával játszadozott.
Ezután Ricky lefelé araszolt Sarah testén, a combjait csókolgatva, aztán a lábikráit, bokáit és lábfejét. Felemelte egyik bokáját és a tenyerébe fogta, kicsatolta majd nagyon lassan kiszabadította Sarah lábát a cipőből, és a farkának dörgölte. Sarah most a másik lábát is a srác lágyékának szorította és erőteljesen dörzsölte. Ricky azonban félretolta a lábát és a cipő talpával egy párszor rápaskolt Sarah puncijára. Ő most még jobban széttárta lábát, mintha azt akarná, üssék tovább.
Mit mondjak, soha meg nem fordult volna a fejemben, hogy Sarah belemegy ilyesmikbe. Az életben eszembe sem jutott, hogy a puncimat csapkodják. Ricky most elhajította a cipőt, úgy nézett Sarah-ra, mint egy ragadozó, megnyalta ajkait, aztán mondott valamit, amitől a csaj hangosan felkacagott.
A srác lehajtotta a fejét és a harisnyákon nyalakodott, a szárát harapdálta a legtetején. Sarah nevetgélt és el akarta húzni Ricky elől a lábát, ám ő szorosan rátapadt és a szájába vette lábujjait, majd szopogatni kezdte azokat.
Embert nem láttam még, aki ilyet tett volna. Hallottam már harisnyafétisekről, de olyannal még nem találkoztam, akinek ezzel dolga lett volna. Sarah-nak már bizonyára volt, mert kezét a combjai közé csúsztatta és a puncijával játszadozott, láthatólag élvezte, amit csinált.
Ricky egyre csak a lábujjait szopogatta, eközben Sara másik lába a srác lágyékánál kalandozott. A csaj most nekinyomta a tűsarkát és azzal dörgölte, miközben Ricky kicsatolta a cipőt, majd lekapta Sarah lábáról. Ő pedig most mezítláb birizgálta a srác faszát, és igyekezett elkapni azt a lábujjaival. Ricky azonban fogta, végigvezette a lábat a dákóján és a tökein. A lélegzetem elakadt, mikor láttam, hogyan nő a fasza egyre nagyobbra.
A francba! Ez a srác egy igazi csődör.
És ez így ment egy darabig, aztán Ricky végül elengedte Sarah lábát és az ágyra ejtette. A csaj pedig széttárta combjait, kitárulkozva Ricky előtt. A srác makkja lila volt, lüktetett benne a vér, aztán marokra fogta a farkát és a csaj felé közelített, ám ahelyett, hogy megbaszta volna, lerántotta a harisnyatartóról az egyik harisnyát és annak dörgölte a hímtagját.
Aztán letépte a harisnyát Sarah lábáról, ráhúzta a faszára, hogy fedje a makkját, a többit a tökei köré tekerte. A csaj most közelebb vonta a srácot és a farkát bevezette a puncijába. Ricky egy lökéssel behatolt, fejét hátravetette, farpofái megfeszültek, azzal baszni kezdte Sarah-t.
Sarah a srác dereka köré fonta a lábait, sarkait a seggébe döfte, mintegy ösztönzésképpen, hogy bassza őt keményebben.
Megbabonázva néztem, ahogy körmeivel végigszánt Ricky hátán, nyomukban fénylő vörös csíkokat hagyva. A kéjérzettől vadul karmolászta a férfit, miközben az keményen döngette őt.
A csiklómat dörzsölgettem, mert már minden bajom volt, annyira el akartam menni, és mikor sikerült, örültem hogy nem tartott olyan soká, mint máskor. Lekaptam a ruháimat, majd kinyitottam az ablakot abban a reményben, hátha hallom őket, aztán meztelenül visszafeküdtem az ágyba, és a szobát vizslattam valami hasznos tárgyat keresve, minthogy műpénisz nem volt.
De az agyamba véstem, hogy holnap veszek egyet. Sarah ezalatt már Rickyn lovagolt. A srác hanyatt feküdt, mesés farka mélyen Sarah puncijába hatolt. A csaj most lekapta a melltartóját és előbukkantak jókora mellei. Ricky most összenyomta a kettőt és közéjük fúrta arcát, miközben Sarah lassan lovagolt rajta le-föl.
A férfi most közelebb húzta magához, hogy a mellbimbóit harapdálhassa. Ekkor Sarah segge szétnyílt, egyenesen a kamerába. A segge luka ott virított velem szemben, mialatt Ricky keze lopva odacsúszott és lassan tolta be egyik ujját. Sarah most még előrébb hajolt, a férfi testének dörgölte melleit, punciját belepréselve Ricky lágyékába, míg a srác ujja eltűnt a lukában. Most a semmiből került elő egy műpénisz, és Ricky ezt tolta lassan Sarah segglukába.
Az öltözőasztalomra néztem és kiszúrtam egy flakon dezodort. Villámgyorsan elvettem onnan, majd kinyitottam éjjeliszekrényem fiókját. Bekentem a flakont vazelinnel, amit minden eshetőségre készen ott tartottam. Az oldalamra feküdtem, térdeimet felhúztam és a flakont a saját lukamnak kezdtem dörgölni. Még mindig láttam őket, azt is, mikor a műpénisz szinte teljesen eltűnt Sarah-ban.
Sarah jobbra-balra ficánkolt, majd félreütötte Ricky kezét, kirántotta a műpéniszt és áthajította a szobán. Két kezét a falnak támasztotta, s úgy lovagolt, testét keményen a srác lágyékának ütve, vadul a vágytól. Feje ide-oda himbálódzott, haja vadul repkedett körülötte. Mint aki teljesen bevadult, keményen baszott, mígnem Ricky egyetlen mozdulattal hanyatt perdítette, továbbra is felnyársalva Sarah-t, aztán csak dugta, löködte belé a dákóját, míg végül mindenhol csörgött róluk a veríték.
Most hallottam őket a falon keresztül. Kiabáltak, azt üvöltözték, hogy elmennek. Nem lepett meg, inkább azon csodálkoztam, hogy bírták ilyen sokáig.
Jómagam a puncimba nyomtam a flakont, és eszeveszetten dörgöltem a csiklómat. Ám ez nem volt elég, többet akartam. Egy férfit, akitől elélvezek, igazi nő módjára. Ricky végül kihúzta farkát és Sarah mellére fröcskölte a nedűt. A csaj hanyatt feküdt és két kézzel dörgölte el a bőrén, haja az arcához tapadt, aztán elpilledve nyúlt el a srác mellett. Ricky kimerültén hevert ott, mellkasa le-föl járt, farka lekókadt, combjának egyik oldalán pihent mint egy jókora kobra, még mindig vaskos volt és csöpögött belőle a nedű.
Most felemeltem az ágyam melletti telefonkagylót és felcsöngettem a fiúmat, Franket.
– Még mindig hármasban akarod csinálni? – kérdeztem lélegzet-visszafojtva.
– Micsoda? – horkant fel hallhatóan hitetlenkedve.
– Mondom hármasban. Azt hittem, azt akarod, vagy nem, szivi? – kérdeztem olyan reszelős és szexis hangon, ahogy csak tudtam.
– Hogy a francba ne – mondta nevetve.
– Hát persze.
– Akkor mozgasd a segged és gyere ide. Beszélnünk kell és baszhatnékom van – vihorásztam.
– Rögtön ott vagyok – felelte.
Letettem a kagylót és a képernyőre pillantottam. Sarah és Ricky újból nekiláttak. A srác kurvára kanos lehetett. Emlékszem, úgy egy évvel ezelőtt Sarah megkérdezett engem, érdekelne-e, ha hármasban szexelnénk. Akkor nemet mondtam. De most, hogy láttam őt dugás közben, ideje volt szaván fogni. És egy kis szerencsével a végén még négyesben leszünk az ő csődörével, Rickyvel.
Alig vártam, hogy Frank megjöjjön. A puncim bizsergett a várakozástól, és mihelyt Frank belépett az ajtón és meglátott meztelenül az ágyon, egyből nekiláttunk, mint a tüzelő kutyák.
Majd elmondom, hogyan alakultak a dolgok.

fel