Huncutságok az irodában

Számítógépe képernyőjének ragyogásából Margaret most az irodák sorának sötétségébepillantott.
Tényleg valami zajt hallott? Talán az egyik ajtó csukódott be?
Nem valószínű, minthogy egyedül volt ott, és kellően bezárkózott.
– Ki az?
Csak a visszhangot hallotta.
– Hallottam valamit, ez biztos! – folytatta.
– Ki van ott? Szólaljon meg!
Aztán elhessegette a gondolatot, magában elintézte azzal, hogy csak képzelődött. Sebesen folytatta a gépírást, és csak a jelentésre koncentrált, meggyőződve arról, hogy minden egyes számadatot helyesen írt le. Mr. Stinson igencsak háklis volt a részletekre, és habozás nélkül lapátra tenné őt, ha valamit elszúrna abban.
Már többször megfordult a fejében, hogy felmond, mert nagyon utált már ott dolgozni. Persze leginkább a főnökét utálta. Igazi rátarti seggfej volt, aki soha még egy mosolyra sem méltatta őt. Ez persze még nem lenne baj, ha nem épp a főnöke lenne a legizgatóbb, legszexisebb férfi, akit ő valaha is látott. Margaretet nemegyszer elöntötte már a forróság, ha arra gondolt, hogy nem azért hajol oda fölé, hogy a hibákat kijavítsa, amiket épp akkor vétett, hanem azért, hogy megcsókolja őt vagy megfogja a melleit.
Most épp odanyúlt, hogy még egyszer átnézze az épp leírt oldalt, miközben szeme sarkából hirtelen mozgásra lett figyelmes. Ám még mielőtt megfordulhatott volna, egy kesztyűs kéz tapadt a szájára, nyakának pedig valami hideg és éles feszült. Kapkodva szívta be a levegőt, készen arra, hogy sikoltson.
– Meg ne moccanjon… és egy hangot se! – sziszegte halkan valaki a fülébe.
– Nem szívesen bántanám. Már jó ideje figyelem magát– közölte a behatoló.
– Figyelem és csodálom… meg minden ilyesmi.
Azon tűnődtem, vajon igaziak-e a mellei. Meg hogy természetes vörös-e. Sőt azon is, szeret-e faszt szopni, a pinája zaftos és forró-e?
Margaret torka összeszorult. Vajon ki ez a férfi?
Most egy nyelv körözött a fülkagylójában, amitől bizsergés futott végig a testén, akarata ellenére.
– Ma este megtudom az igazságot.
Ó, te jóságos ég, gondolta magában Margaret. Ez a fickó arra készül, hogy leszopassa magát ővele, aztán majd megbassza őt. Most fészkelődni kezdett, abban a reményben, hogy kellően kiszabadíthatja magát, és akkor megléphet.
– A szabályok a következők – kezdte a támadója.
– Maga nem sikolt, nem kiabál! Egyetlen nyüsszentés, és a saját bugyiját tömöm a szájába!
A szemét bekötözöm és nincs ám kukucskálás sem a kendőn át, sem alatta. A kezét hátrakötözöm, de a lábait szabadon hagyom. Ha nem tárja szét a combjait, mikor mondom, vagy megpróbál szökni, netán belém rúgni, akkor olyan szélesre terpesztem a lábait, hogy azt hiszi, maga egy guminő.
- Világos?
Margaret bólintott.
– Akkor most emelje fel a kezét a billentyűzetről, hajoljon előre és tegye hátra a kezeit.
Margaret engedelmeskedett, lassan mozgott, nehogy a torkának feszülő kés megsebezze. Mikor már jócskán a billentyűzet fölé hajolt, foglyul ejtője levette kezét a szájáról.
– Ne feledje: nincs sikoltozás, kiabálás. Most pedig szorítsa egymásnak a két kézfejét!
Margaret magában küszködve engedelmeskedett, aztán érezte, amint bilincset csúsztatnak a csukóira és egy kattintással be is zárják. Miután a bilincskarikák már a kezén voltak, a kés többé nem feszült a torkának, és a férfi fekete kendővel kötözte be a szemét, hogy még a legcsekélyebb fénysugár sem hatolhatott át azon az asztali lámpából.
– Na, így mindjárt jobb – szólt a férfi.
– Akkor hát itt az ideje egy kis szórakozásnak – mondta, azzal maga felé perdítette Margaret székét.
– Álljon fel!
Összekötözött kézzel az egyensúlyát vesztette. Végül aztán ott állt a tűsarkain egyensúlyozva, mellkasa le-föl járt megbilincselt csuklói miatt.
Feszülten figyelt, próbálta kitalálni a férfi légzésének hangjaiból, hol is van éppen.
A férfi most néhány lépést oldalvást vezette, aztán hátra. Margaret megállt, mikor megérezte, hogy egy íróasztal durva széle ütközik hátulról a combjainak. A férfi most a karjai alá csúsztatta kezét.
– Ugrás fel! – mondta, azzal ülő helyzetbe emelte a nőt az íróasztalra.
Aztán hátratolta, a hátára fektette Margaretet, hogy feje lelógott az asztal másik oldalán, ő közben egyik kezével a nő testén végigsimítva kerülte meg az asztalt. Margaret most meghallotta, ahogy lehúzza cipzárját, ezt levetett ruhák suhogása követte.
A férfi egy-egy ujját mindkét oldalról a nő szájába dugva feszítette azt szét, fejét még jobban hátrahúzta. Mielőtt Margaret tiltakozhatott volna, a férfi farka töltötte ki száját, az pedig csak nyomta beljebb, le a torkán.
Görcsösen nyelt egy párat, próbált nem öklendezni. Nyilvánvalóan hatott, hogy összeszorította száját, mert a férfi dákója tüstént megmerevedett. Aztán minél hosszabb és keményebb lett, annál könnyebben csúszott le Margaret torkán. Fogva tartója szilárdan fogta a fejét egy helyben, miközben csípőjét lökdöste előre-hátra.
– Húú, ez nagyon jó – nyögte a férfi.
– Tudtam, hogy jó forró szád van, csillagom. Csak tátsd ki jó nagyra, hogy lenyomhassam a farkamat a torkodon!
Még soha férfi így nem beszélt vele. A körülményektől eltekintve azonban Margaretnek tetszett. Szexisnek, belevalónak érezte magát.
Lehet, hogy egy ribanc valahol a lelke legmélyén, és szeret szopni, meg ha jól megbasszák. Már maga a gondolat forrósággal töltötte el, hogy ezután biztos jó alaposan megbasszák őt. Furcsa, hogy a helyzet most teljes egészében a visszájára fordult. Mert akár le is kötözhették volna, szemét bekötve, és akár késsel kényszeríthették volna, hogy vetkőzzön le. Be kellett vallania, hogy semmit sem élvez jobban, mint hogy faszszopásra kényszerítik, és ettől teljesen bezsongott. Érezte, hogy mellbimbói keményen feszülnek a melltartójának, lágyéka pedig már teljesen átnedvesedett a türelmetlen várakozástól.
Most nyelvével körözött a jókora fasz körül, miközben az egyre nyomult előre a torkába, ő pedig erőteljesen szopogatta a tövénél, ahelyett hogy passzívan tűrte volna a behatolást. Fogva tartója újfent felnyögött, amiből Margaret tudta, hogy a férfi élvezi, amit ő csinál vele, ezért aztán mohón nyalogatta és szopogatta őt.
A férfi csípőjének lökései keményebbé és szaporábbá váltak, még mélyebbre csusszanva a nő torkába.
– Ez az, csillagom! – szólt most a pasas.
– Remek, szopjad csak! Keményebben, gyorsabban! Hú, te jó ég, most elmegyek!
Azzal kezdett kilövellni, egyenesen Margaret szájába, miközben szorosan és egy helyben tartotta a fejét, teljes hosszában lenyomva hatalmas faszát a nő torkán, és így tartotta, hasa rángva feszült neki.
Margaret automatikusan nyelni kezdett, nehogy megfulladjon, érezte, ahogy a férfi nedvei lecsúsznak torkán át a gyomrába.
Miután Margaret szorosan összeszorított ajkakkal szívta ki az utolsó cseppeket is a férfi dákójából, az lassan kihúzta hímtagját a szájából, makkját a nő arcának dörgölve. Margaret kidugta nyelvét, azon igyekezve, hogy lenyalja az utolsó cseppeket.
– Ez már nagyon kellett – mondta a férfi.
– Napok óta rajtad tartom a szemem, és ez teljesen bepörgetett. De most már rendben van, megkönnyebbültem.
Margaret nem merte megkérdezni tőle, mik a további tervei. Hátha azok nem olyan szexisek és pajkosak, mint azt őt remélte. Tán csalódnia kell? Te jó ég, micsoda ribanc lett belőle! Hisz épp most szopatta őt le egy krapek erőszakkal, ő pedig még teljesen fel van öltözve, és eközben minden reménysége az, hogy az éj további része is ilyen szexis és csintalan lesz, mint eddig volt.
A férfi most a feje mögé csúsztatta kezét és ülő helyzetbe segítette őt ott az íróasztalon. Majd az asztalt megkerülve odaállt elé és széthúzta a lábait. Margaret csak ült ott ajkait beharapva, mert tudta… ha a férfi most a lágyékához nyúl, mindjárt észreveszi, hogy teljesen benedvesedett. Most csaknem felugrott, mikor megérezte, hogy egy ujj végigszánt a bugyiján szeméremajkai résének teljes hosszában.
– Jó lucskos – állapította meg a férfi.
– Totál szaftos lett. Hát ez megkönnyíti a dolgokat. Így nem kell attól félnem, hogy szétszaggatlak.
Na, ugrás, le az asztalról – rendelkezett a férfi, majd miután Margaret engedelmeskedett és a tűsarkain billegett, megfogta őt, nehogy elessen.
Margaret most érezte a férfi ujjait a blúzának nyakán, az pedig gyorsan lekapta róla a blúzt és a szoknyát. Most ott állt bugyiban és melltartóban. A kés hideg éle most felfelé csúszott csípője egyik oldalán, egyenesen a bugyija alá. Egy határozott mozdulat, és a selyem könnyedén hasadt. A férfi megismételte a mozdulatot a másik oldalon is, aztán lehámozta a bugyi két felét a nő testéről.
Margaret egy szót sem mert szólni, mozdulatlanul állt ott, miközben a kés végigpásztázta szeméremszőrzetének körvonalait, majd a hasán felkúszva az éles kés átmetszette a melltartóját, hogy az szétnyílt. A férfi most levágta az összes pántot és lehúzta róla a melltartót, így Margaret testén nem maradt más, csak a szemét eltakaró kendő.
– Ne izgulj, nem bántom ezt a remek testet – mondta most a pasas.
– Hacsak nem akadékoskodsz és kényszeríted ki belőlem.
– Margaret most hallotta, ahogy a fickó leteszi a kést. Ezután egyik ujjával végigsimított vállán és kulcscsontján, majd mellének domborulatán. Ujjhegye érezhetően érdes volt, de valahogy mégis nagyon érzéki, és Margaret mellbimbói sajgóan megfeszültek. Nyilvánvalóan teljesen bezsongott.
Talán épp ezért nem érzett már semmilyen fizikai fenyegetést. Persze a kezét megbilincselték, a szemét bekötötték. És bár a fickó épp az előbb szopatta le, aztán meztelenre vetkőztette, eddig fájdalmat még nem okozott neki.
A férfi kalandozó ujjai most megcsippentették a mellbimbóját.
– Na nézd csak – mormolta a pasas.
– Tán fázol, vagy csak nekem örülsz?
– Azzal belecsípett a másik mellbimbójába is, amitől mintha áramütés futott volna végig Margaret testén.
– Kérem – suttogta a nő.
– Kérsz? Ugyan mit, csillagom?
– Kérem – suttogta ismét a nő a fejét rázva. Igazából nem is tudta, miért könyörög.
– Talán ezt szeretnéd?
– Azzal a férfi a két mellbimbó között csípett belé, mely villámlásszerű impulzust küldött a lágyékába.
– Vagy tán ezt?
– Most a mellbimbóknál fogva húzta el két mellét a testétől, szinte elviselhetetlenül messzire.
Margaret egész testében megborzongott, azon tűnődve, mennyit bír még ki. Sokkal többet, gondolta magában, izgatottan azt remélve, hogy a fickó tovább folytatja ezt a szexuális kínzást.
– Terpeszd szét a lábadat – adta ki a parancsot a férfi.
Margaret tüstént engedelmeskedett.
– Szélesebbre!
A nő most arrébb araszolt sarkaival, míg úgy érezte, mindjárt elesik, ha tovább terpeszt. Vajon mi járhatott a fejében? Akarata ellenére megbilincselték, és egy idegen férfi szexuális cselekményre kényszerítette. Akkor mért zsongott be ennyire és mért aggódik? De már esze ágában sem volt helyzetelemzést végezni, csak haladni az események áradatával, élvezni a szexet, mintha ez a pasas lenne az állandó fiúja, mivel ilyen már jó ideje nem volt neki.
Az ismeretlen most vihorászott.
– Szóval kezded élvezni, ha hozzád nyúlok, mi? Akkor most lássuk ezt!
- Ezt?
Kiderült, hogy az nem más, mint egy jókora ujj, mely most behatolt a nedvektől sikamlós puncijába. Margaret egész testét annak az ujjnak feszítette, csendesen követelve, hogy elélvezhessen. Mert tudta, ahhoz már nem kell sok. Még néhány döfés az ujjával, és ő máris a csúcson van, rendesen elmegy. Ám még mielőtt ez bekövetkezett volna, a fickó kihúzta az ujját. Margaretnek nagy erőfeszítésébe telt visszafojtani sírását a csalódottság miatt, hogy az a csodás érzés hirtelen semmivé vált.
– Á, még nem, szivikém. Más terveim vannak veled.
– Margaret fogva tartójának hangja most érdes volt és vágyakozással teli. Így vezette vissza a nőt az íróasztalhoz. Most a sima asztallapra emelte őt és hanyatt fektette.
Megint úgy helyezkedett el, hogy a feje lelógott az asztal másik oldalán, ezúttal azonban a férfi nem ment oda, hogy megszopassa. Ott maradt a két széttárt combja között. Margaret érezte a fickó testéből áradó hőséget, amikor az a már lucsogó pinájának nyomult.
– Ideje, hogy megint elszórakozzunk egy kicsit – szólt a férfi.
– Kíváncsi vagyok, melyik tetszik majd jobban: a ruhacsipesz a cickóidon, vagy a nyelvem a csiklódon.
Margaret teljesen mozdulatlan maradt kényelmetlen helyzetében, még mindig hátrabilincselt kezével a dereka alatt. De már maga a gondolat, hogy a férfi kinyalja a punciját, a vágyakozás újabb hullámával söpört végig rajta. Csak remélte, hogy a fickó végre hagyja, hogy legalább egyszer ő is elélvezzen.
A jobb combja melletti fiók most hirtelen kinyílt. A pasas ott matatott a fiókban, aztán valamit az asztalra tett, majd becsapta a fiókot.
Mikor Margaret megérezte a férfi kezét a mellén, a lélegzetét is visszafojtotta, mert nem tudta, milyen fájdalomra számítson. Ehelyett azonban a férfi ujjaival kezdte masszírozni a mellét, majd a tenyerével pumpálta, addig birizgálva mellbimbóit, míg azok teljesen bekeményedtek.
– De jó csöcseid vannak! – búgta a pasas, miközben tovább dolgozott kezével.
– Szép kerek és igazi, nem műmell. Jó ránézni a mellbimbóidra, mert hosszúak, nagyok és merevek. Pont megfelelnek ennek a kis ruhacsipesznek, úgyhogy végy mély lélegzetet, mert most rácsippentem.
Így is tett… elengedte a ruhacsipeszt, az meg rákattant a nő jobb mellbimbójára. Margaret tüdejéből kiszaladt a levegő, mikor az éles fájdalom a mellébe nyilallt. Élesen felszisszent, és igyekezett visszafojtani feltörő sírását.
– Na, még egyszer – utasította a férfi. Margaret gondolkodás nélkül engedelmeskedett, és lélegzet-visszafojtva várta, hogy a férfi a másik mellbimbóira is rákattintsa a csipeszt. Fogait összeszorítva fojtotta vissza sikolyát a most már megkétszereződött fájdalomtól.
Az őt fogva tartó férfi most föléje hajolt, mellkasa Margaret elkínzott mellbimbóinak feszült, és még jobban a melleinek préselte a csipeszeket.
– Mikor megcsókollak, engedélyt adok, hogy sikolts – mondta most a férfi.
– De csakis akkor, mikor megcsókollak.
Azzal nyitott ajkait Margaret ajkainak préselte, mélyen közécsúsztatva nyelvét. A nő többször is felsírt, hangját azonban teljesen elfojtotta a férfi csókja. Margaret végül abbahagyta a sikoltozást, és erőteljesen visszacsókolta a férfit. Az hagyta egy pár másodpercig, aztán elhúzódott.
– Nagyon jól csinálod, szivikém – bókolt most neki a férfi.
– Akkor most jön ennek a résznek a második fele.
Azzal a férfi felemelte testét Margaret testéről, és hagyta őt ott feküdni, miközben a hűvös levegő végigcirógatta. A nő hallotta a görgők csikorgását a padlón, ahogy a férfi egy széket gurított a két lába közé. Ezután combjaira kulcsolta két kezét és erősen szorította.
Margaret ismét visszafojtotta lélegzetét, azt kívánva, a férfi bárcsak az ő lüktető punciját nyalná. A fickó forró lehelete végigsöpört remegő pináján. Sóhaj szakadt fel a nő torkából, amikor a férfi nyelvének hegye megérintette nedves szeméremajkait, majd becsusszant a puncijába. De aztán kihúzta és lassan pásztázott le-föl a párnákon.
Margaret csak hüppögött, mikor a férfi elhúzódott onnan.
– Kérem! – suttogta.
– Ezt egyszer már eljátszottuk. Mégis mit kérsz, csillagom?
Margaret habozott, mellbimbói kínlódva lüktettek, puncija úszott saját nedveiben.
– Kérem! - nyaljon már be nekem… kérem – mondta ki erőlködve a szavakat.
– Nyaljak be? Hová?
– Hát… a puncimba – hebegte Margaret.
– Te jó ég, muszáj, hogy kinyaljon. Hadd élvezzek már el!
– Kérésed parancs!
És mintha a nő szavai feloldották volna a tilalmat, a fickó előrehajolt Margaret húsát ízlelgetve. Nyelve bebarangolt minden kis szegletet a nő lüktető punciján, megkeresve minden apró idegvégződést, kéjjel kínozva őt.
A szenvedély végighullámzott Margaret testén, sajgó mellbimbóiról zúdultak alá duzzadt pinájára. A férfi most jó néhányszor végigfuttatta nyelve hegyét a szeméremajkakon, azután újból és újból mélyen az ajkak közé merítette azt, a nyelvével dugta a nőt. Aztán nyelvét kihúzva onnan, megismételte a műveletet egy emelettel lejjebb… ezúttal a seggluka körül körözött. Margaret végbele összeszorult a döbbenettől és a meglepetéstől, aztán izmai elernyedtek és élvezte, ahogy a férfi nyelve kóstolgatja azt a testnyílását.
Mikor a férfi már teljesen összenyálazta a hátsó felét, visszatért a puncijához, beszíva a nőből kiáramló nedveket. Mikor aztán a nő hevesen zihálni kezdett eksztázisában, a férfi a csiklójára összpontosított, hol azt nyalogatta, hol keményen szívta a környékét.
Margaret eddig el nem tudta képzelni, hogy ilyen élményben legyen része. Mert ez egészen más volt, mint eddigi szex élményei. És még hihetetlenebb volt az egész, tekintetbe véve az adott helyzetet. Ahelyett, hogy rendes ágyba bújt volna valami figyelmes szeretővel, most bekötözték a szemét, megbilincselték és egy íróasztal tetejére fektették, ahol egy ismeretlen fogva tartó tesz rajta erőszakot.
Hihetetlen örömérzet futott végig reszkető testén, ő pedig átadta magát a feltörő kéjhullámnak, leigázója azonban megakadályozta testének minden rezdülését, míg az megmerevedett a ránehezedő súlytól. A férfi most meg szorosabban ragadta meg Margaret szétfeszített combjait, és gyengéden harapdálni kezdte a megduzzadt csiklót. Margaret élesen sikoltott fel a váratlan élmény hatására, ám ajkába harapva azonnal elfojtotta azt. Háta önkéntelenül is ívben megfeszült.
Ó, uram atyám – nyögdécselte a nő.
– Most elmegyek… mese nincs, elmegyek!
És az óráknak tűnő gyönyörérzet után Margaret fogva tartója végre elengedte csiklóját, a nő pedig elernyedve nyúlt el az asztalon, még mindig a háta mögé bilincselt csuklókkal, mellbimbói továbbra is lüktetve feszültek a csipeszeknek. Hihetetlenül elégedett, buja érzés áradt szét Margaret testében. Megkönnyebbülten, mélyeket lélegzett, igyekezett lecsendesíteni hevesen kalapáló szívét.
– Ez remek volt, szivikém – szólt a férfi.
– Csodálatos vagy. Most ízleld meg ezt.
Azzal ülő helyzetbe húzta Margaretet az asztal szélére, és megcsókolta. A férfi szája meleg volt és nedves, még érződött rajta a nő nedveinek zamata. És ahelyett, hogy ellenállt volna, Margaret ezt roppant izgatónak találta, és az jutott eszébe, vajon érzi-e a férfi saját magvának ízét az ő nyelvén.
– Nos, azt hiszem, ideje, hogy levegyem a szemedről a kendőt és a kezedről a bilincset – szólt a támadó.
– Szerintem bízhatok benned, nem rohansz el és nem fogsz sikoltozni.
Vajon ki ez a férfi? – tűnődött Margaret.
Nyilvánvalóan nem félt attól, hogy ő feljelenti majd a rendőrségen.
De hát mért is tenné?
Ilyen élvezetben még sosem volt része életében. Ha a támadó valami ismerős személy, majd rábeszéli, maradjon mindig vele.
– De ott hagyom a csipeszeket – folytatta a férfi.
– Szerintem jót tesznek a továbbiaknak.
Margaret most halk kattanást hallott, ahogy a férfi kinyitotta a fém kézi bilincset. Először maga elé nyújtotta két kezét, a csuklóit masszírozta és a karjait, mert sajogtak attól, hogy hátra voltak bilincselve. A férfi ezután a feje mögé nyúlt és kioldotta a csomót a kendőn. Lassan emelte el azt Margaret szemétől, aztán egy lépést tett hátra.
A hirtelen fénytől Margaret pislogni kezdett. Bár csak egy lámpa égett, az olyan volt most, mint ezernyi reflektor. Most lenézett és végigpillantott magán, hirtelen rájött, hogy anyaszült meztelen. Szinte azt kívánta, hogy a férfi kösse be újból a szemét. Sokkal szabadabbnak érezte magát abban az ismeretlenségben.
Aztán egy hangyányit feljebb emelte tekintetét és két lábat látott ott maga előtt. Most elfeledkezett sajgó csuklóiról és karjairól. Még mindig nagyon lassan nézett feljebb, az elé táruló férfiformákban gyönyörködve.
Erőteljes combokat látott izmos alsó lábszárakon. Csípője keskeny, ám mesés keretet adott a faszához és heréihez. Margaret egy ideig itt nyugtatta pillantását és nagyot nyelt. Az a fasz vigyázzba állt, pár hüvelyknyire a feszes, lapos hastól, duzzadt makkja szemrevaló dákó végén dudorodott, mely lehetett vagy huszonkét centi.
Margaret most folytatta a szemlét, egyre feljebb, a lapos hasra, aztán a mellkasra, míg végül a férfi arcához ért. Lélegzete a torkán akadt, kis híján megfulladt meglepetésében.
Valahogy érezte, hogy ismeri támadóját, ám arra a legkevésbé sem számított, hogy az épp a saját főnöke lesz, J. Robert Stinson.
– De hát… ön az…
A férfi Margaret ajkára tette egyik ujját.
– Már régóta akarlak. Ezt akartam csinálni veled. Ma este látszott a legmegfelelőbb alkalomnak.
Mondanám, hogy elmehetsz, ha kényelmetlenül érzed itt magad. De tisztára átnedvesedtél és tudom, hogy élvezed az egészet. Le sem tagadhatod.
Margaret nem is akarta letagadni. Ez a férfi valahogy belelátott az ő titkos fantáziájába és valóra váltotta azokat. Úgyhogy esze ágában sem volt most elmenni innen.
– Akkor most mi legyen?
– Akkor most mi legyen, uram. – felelt a főnök.
– Uramnak kell szólítanod a magánéletben és hivatalosan is.
– Akkor most mi lesz, uram?
– Szeretnéd, hogy megbasszalak?
Válaszként Margaret mellbimbói lüktetni kezdtek a csipeszek alatt.
– Ó, igen uram! – felelte.
– Kérem, basszon meg!
A férfi Margaret széttárt combjaira nézett, majd egy pillanattal később az összecsíptetett mellbimbókra, aztán ujjaival pattintott.
- Szállj le az asztalról és gyere.
Margaret esetlenül kászálódott le az asztal széléről a tűsarkaira, kissé imbolygott, de azért visszanyerte egyensúlyát. Követte főnökét a fülkéjéből a férfi irodájába, közben nézte, ahogy a kemény farpofák minden lépéssel megfeszülnek. Mindig szexisnek gondolta a férfit, de még álmában sem számított ilyen feszes testre.
Mihelyt beléptek az irodába, Margaret automatikusan becsukta maga mögött az ajtót. Abban egészen biztos volt, hogy rajtuk kívül senki sincs az épületben… mindazok után, ami vele történt… mégsem akart kockáztatni.
Főnöke most kényelmesen elnyúlt hivatali székében a jókora diófa íróasztal mögött. Combjai szétnyíltak, tökeit ott nyugtatta a szék bőrhuzatán.
– Most azt akarom, hogy lovagolj meg! – mondta.
Margaret még az előző orgazmus hatása alatt, valamint a csipeszektől továbbra is egyre bizsergő-sajgó mellbimbókkal élénken ült a férfi fölé lovagló ülésben, majd lassan ereszkedett le, míg a főnök kemény dákója teljes egészében belécsúszott. Mindkettőjükből sóhaj szakadt fel, mikor Margaret puncija melegen és szorosan körülölelte a férfi farkát.
A nő ösztönszerűen a padlón állt és combjának izmait használva emelte le-föl a testét, mint valami balerina, két kezét a férfi vállán nyugtatva, így tartva egyensúlyát. A főnök hátradőlt székében és hagyta, hogy a nő csináljon mindent, miközben az orgazmushoz közeledtek.
Margaret alteste le-föl járt a férfi dákóján, élvezte, ahogy a kemény hímtag a testébe hatol, aztán vissza, majd újabb döfés következett. A férfi most hirtelen megragadta a csípőjét és egy helyben tartotta, miközben saját csípője járt le-föl, ki-be lökdösve a faszát foglyának puncijába.
Margaret megmerevedett, meg sem moccant, míg a férfi baszta őt, aztán elakadó lélegzettel zuhant egy fantasztikus orgazmusba, a férfi pedig előrehajolt és nyelvével birizgálta a nő mellbimbóin a csipeszeket. Margaret hüvelyének izmai oly keményen szorították a férfi farkát, amilyen keményen csak lehetett, közben egész testében remegett.
A főnök most felkiáltott, majd mozdulatlanná merevedett, és úgy élvezett a nőbe, a farka csak úgy lüktetett Margaret reszkető testében. A nő érezte a forró spermaözönt, ahogy belélövellt. Több lüktető lövet után a férfi leengedte csípőjét és Margaret testét is, aki most ernyedten nyúlt el a férfin a székben, mindketten szaporán szedték a levegőt, és a főnök jókora farka még mindig Margaret keményen szorító puncijába temetkezett.
Múltak a percek, de a csöndet csak ziháló légzésük törte meg. A férfi oly erősen szorította magához Margaretet, hogy a nő érezte maga alatt az ő szívverését.
– Jólesett?
– Kell ezt kérdezni? – szólt Margaret kicsit félénken.
– Ha tudni akarod az igazat, már régóta terólad álmodozom.
– Én meg terólad fantáziáltam – felelte a férfi, és gyengéden cirógatta a nő verítékező hátát, ujjaival összekuszálódott hajába túrt. – Azt hiszem, ideje hazamenni, szívecském – szólt a főnök.
– Csak előbb kérdeznék valamit.
- Kérdezni? Őtőle? Vajon mi az ördögöt akarhat kérdezni? Hisz ő a főnök, a gazdája.
– Igen, uram?
– Hazajössz velem, hogy te légy a társaságom, az én tündéri kis szex rabszolgám? Vagy felejtsük el az egészet, ami ma este történt?
– Miközben a főnök beszélt, Margaret érezte, hogy a farka megvonaglik ott benne. Még ezután a szenzációs orgazmus után is keményen állt.
Margaret a lélegzetét is visszafojtotta. Nem is mert a jövőre gondolni ezután az este után. De most, hogy a férfi ezt a lehetőséget kínálta neki, egy álom vált valóra. Egy olyan álom, melyről mindmáig nem is tudta, hogy akarja. Margaret nagyot nyelt.
– Szeretnék hazamenni magával,uram. Önhöz akarok tartozni, a szex rabszolgája lenni.
– Helyes. – A férfi hangja Margaret fülébe búgott.
– Akkor tűnjünk el innen. Még van bennem egy jó adag muníció, amit a seggednek szánok.
Margaret boldogan sóhajtott fel, miközben felállt a férfi még mindig kemény farkáról, hátrahagyva azt a bizsergető érzést, amitől még többet akart. És tudta, hamarosan meg is kapja. Már alig várta. Örült, hogy korábban úgy döntött, ma késő estig dolgozik. Az volt az érzése, hogy ez még gyakrabban fordul majd elő a jövőben, különösképpen azért, mert ilyen szexis főnöke van.

fel