Kell egy rendőrnő

Ez pont olyan, mint az a hajó… Az a…na, hogy is hívják?
Danny sosem sziporkázott az általános műveltség terén, ezért nem került be soha a helyi kocsma kvíz csapatába… maradt negyedik tartaléknak.
- Az a Marie Celeste - bökte ki Claire.
Egyébként igaza van, gondolta magában Claire.
A hátsó ajtó tárva-nyitva volt, mikor a helyszínre értek. a konyhaasztalon két kávéscsésze és egy szétterített újság volt, ezenkívül egy doboz keksz és fél liter tej. Claire észrevette, hogy a tej már megromlott; érződött a szagán.
- Ezek vagy nagyon bíznak az emberekben, vagy sietve kellett távozniuk - mondja Danny és meglazítja nyakkendőjét.
Danny láthatólag kényelmetlenül érzi magát olcsó, műszálas öltönyében. Talán azért is, mert a nyaka túl kövér az ing gallérjához és a pocakja is túl nagy a nadrágszíjhoz. Bárcsak fogyna egy kicsit és művelné magát, gondolta Claire.
Claire átvonul a házon az előszobához. Felveszi a bejárati ajtó mögötti levélhalmazt és átnézi a borítékokat. Az asztalon üzenetrögzítő, piros lámpája villog, jelezve, hogy üzenetek várnak meghallgatásra.
Danny most csatlakozik hozzá és a jegyzettömbjében lapozgat.
- Mit tudunk róluk? - kérdi türelmetlenül.
- A postás hívott fel minket. Egy csomagot hozott ki, de senki nem nyitott ajtót, mikor kopogtatott, így aztán körbement a hátsó ajtóhoz és otthagyta a csomagot a küszöbön. Az ajtó tárva-nyitva volt és mikor bekiabált, nem jött válasz.
- Tudunk valamit az itt lakókról?
- Beszéltem a szomszédokkal. Azt mondják, csendes emberek…
Paul és Elaine Harrison. Maguknak való emberek. Két gyerekük van, de az év nagyobb részében nincsenek itt, mert bentlakásos iskolában tanulnak.
- A sok levélből úgy tűnik, hogy Harrisonék jó néhány napja nincsenek itthon - véli Claire. Nézz utána, hol dolgoznak. Biztos jó állásuk van, ha megengedhetnek maguknak egy ekkora házat, a gyerekeiket pedig magániskolába járatják.
Danny engedelmes kullog ki, végigkutatja a ház összes szobáját, végül a nappaliban folytatja a módszeres kutatást. Jó nagy szoba, elegáns bútorokkal, világos színű bőr ülőgarnitúrával és egy hatalmas plazmatévével. Irigykedve nézi. Szeretne ő is ilyen házban lakni, ám a fizetése csak akkor lesz magasabb, ha feljebb kúszhat a ranglétrán. Egy darabig elmegy a nyomozó őrmesterség, de ki kell lépnie ebből a csendes vidéki zsákutcából, ha előbbre akar jutni.
A tévé alatt van egy DVD lejátszó. Észreveszi, hogy a lemezbetöltő tálca nyitva áll, rajta egy lemezzel. Pár szó látszik a lemezen, fekete jelzőtollal írták rá. Házimozi 1.
Claire oldalát furdalja a kíváncsiság és látni akarja, hogyan fest a Harrison család. Úgy dönt, segíti őt a nyomozásban, ha a nevekhez arcok is társulnak. Bekapcsolja a tévékészüléket, majd betolja a lemezt a DVD lejátszóba. Valami olyasmire számít, hogy a család karácsonyt vagy születésnapot ünnepel vagy csak épp szabadságukat töltik valahol.
Ehelyett egy házaspárt lát egy kocsi első ülésén… egy jókora 4x4 autónak tűnik. Odakint nappali világosság van, a háttérben fák látszanak. A kamerát valószínűleg a műszerfalra tették.
Először a férfi hangját hallja.
- Kívánlak, szivi.
A nő bal kezével végigsimít a férfi mellkasán, becsusszan ingének gombjai között, aztán a meztelen bőrét masszírozza lassú, megfontolt mozdulatokkal. Eközben egy pillanatra sem veszi le szemét a férfiról.
A férfi két kézzel fogja át a nő keskeny csípőjét, úgy vonja közelebb magához, hogy végül a nő két térdét széttárva veszi közre a férfi combjait, hátát a kormánykeréknek nyomja, lágyéka a férfiéhez simul.
- Szeretlek, Paul - suttogja a fülébe és gyengéden nekidörgölődzik.
- Elaine - sóhajt fel a férfi szinte lélegzetvisszafojtva, kezével tétován kalandozik a nő vastag, kötött kardigánja alá, kitapogatva feszes, tejfehér húsát.
- Kívánlak. Meg akarlak dugni.
A nő most lehúzza blúzát és az ülésre dobja, mire sűrű, fekete hajtincsek omlanak arcába. A férfi most a nő két melle közötti völgybe temeti arcát, orrával birizgálva a lágy hajlatokat és domborulatokat. A nő teste megremeg. Halkan sóhajt fel, fejét hátraveti, a férfi eközben kicsatolja melltartóját, azután nedves nyelvét végigfuttatja a mellbimbókon.
Az asszony keze most a férfi derekán, úgy csatolja ki a nadrágszíját, lehúzza a cipzárt a sliccén és egy rántással széttárja a nadrágot. A férfi az asszony farmerjének övrészén babrál. Láthatólag a hely szűk a kocsiban. A nő most félretolja a férfi kezét, felemelkedik és maga oldja ki a nadrágját. Paul segít lehúzni az egyik lábáról, eközben Elaine tenyerébe fogja a férfi kemény farkát, a puncija felé vonja, ő maga pedig ismét lovagló ülésben helyezkedik el fölötte, aztán szépen leereszkedik rá egy hangos sóhaj kíséretében.
Claire csak nézte, ahogy a pár szeretkezik a kocsi első ülésén. Elaine Harrison le-föl emelkedik hosszú, lassú mozdulatokkal, ívben megfeszült testtel, mellének domborulatát előre nyomja, így találkozik Paul szájával, a férfi pedig bekalandozza kezével az asszony hasát és csípőjét, időnként lejjebb csúsztatja, fokozva Elaine egyre növekvő örömérzetét.
Aztán egyre gyorsabban, hevesebben kefélnek. Elaine felsikolt és még keményebben lovagolt a férfi farkán.
- Mit találtál? - hallja most Claire Danny monoton hangját, és most veszi csak észre, annyira belefeledkezett a szex-jelenet figyelésébe, hogy közben nem hallotta meg, mikor a férfi belépett a szobába.
- Öö… csak egy DVD - mondja Claire, azzal odalibbent és megnyomta a készüléken a leállító gombot.
Kiveszi a lemezt és becsúsztatja a bizonyítékot egy nylon tasakba.
Claire az íróasztalánál ül és az eltűnt házaspár új aktáját tanulmányozza. Normális esetben ez nem tartozik az elsőbbségi ügyek közé, ám most épp nem sok minden történik a bűnügyi osztályon, ezért úgy dönt, ezzel foglalkozik, míg nem lesz valami érdekesebb ügy.
Danny vele szemben ül és egy hamburgert majszol. Claire rosszallóan nézi, ahogy két pofára tömi magába.
Danny telefonja cseng. A férfi felveszi, közben kézfejével törli meg zsíros száját, és beleszól a kagylóba. Egy pillanattal később az asztal fölött nyújtja át Claire-nek.
- Téged keresnek… valaki beszélni akar a Harrison-üggyel foglalkozó tiszttel - magyarázza Danny.
Claire lelkesen veszi át a kagylót.
- Itt Claire Reid nyomozó őrmester. Miben segíthetek?
- Néma csend, egy hang sem hallatszik a vonal másik oldalán, aztán megszakad.
Claire visszaadja a kagylót Danny-nek.
Megpróbálja lenyomozni a számot, azt remélve, hogy a hívó fontos információkkal szolgálhat Harrisonék hollétéről, ám semmire sem megy vele.

Hazaérve Claire úgy dönt, hogy eszik egy falatot - újabb egyszemélyes kaját tesz a mikrohullámúba. Kibont egy üveg vörösbort, és élvezi annak gyümölcsízét. Sietve megvacsorázik, majd mindjárt utána bekapcsolja laptopját. Beteszi a DVD-t. Egész nap a Harrison házaspár járt az eszében. Hogy tud egy pár csak így eltűnni, hogy nem hiányoznak senkinek sem? Paul Harrison azt mondta a tulajdonában lévő gyár személyzetének, hogy kivesz két nap szabadságot, de ennek már csaknem egy hete és nem említette, hogy hosszabb távollétet tervezett volna.
Aztán ott volt a DVD, amit a lejátszóban talált. Vajon ki hagyta ott?
Harrisonék biztosan nem tennének közzé ilyen bensőséges titkot. Ő, Claire, legalábbis nem tenné, ha róla lenne szó. Most megint lejátssza…
A felvételt, amit a házban nézett, és Danny váratlanul megzavarta.
Claire feszülten nézi, árgus szemekkel követi a pár minden mozdulatát. A rendőrnő becslése szerint Elaine a harmincas évei közepén járhatott, karcsú és vonzó, teste hajlékony és rugalmas. Paul valamivel idősebb, de Claire látja, hogy a férfi vigyáz magára, jó karban van. Sportos, izmos, egészséges bronzos bőrrel.
Tökéletes párnak tűnnek.
A szex-jelenet most a csúcspontjához ér. Elaine teste hevesen megremeg, mikor Paul még hosszan egy utolsót döfött felfelé. Az asszony erre megragadja a férfi haját, arcát a két melle közötti árokba húzza és felkiált. Claire látja, hogy Paul csípője megfeszül Elaine alatt.
Egy hosszú, elnyújtott pillanatig még így maradnak együtt, összefonódva, testükön veríték csillog.
Zihálva szedik a levegőt, végül az asszony felemelkedik a férfiról és visszaroskad az ülésre.
Claire most nézi, hogy Elaine kissé arrébb tolja a kamerát, a lencse fókuszát Paul még mindig kemény farkára irányítja. Most látja először a férfi erekcióját. Teljesen megbabonázza a látvány, szemét nem tudja levenni a képernyőről. Sosem nézett eddig pornográfiát és nem is érezte szükségét. Mindig úgy gondolta, hogy az ilyesmit csak a férfiak nézik.
De most ettől a felvételtől teljesen felizgult. Tisztán látta a férfi dákóját borító szerelmi nedvek csillogását.
Elaine most lehajtja fejét a férfi lágyékához és óvatosan az ajkai közé veszi a faszát. Nyelvével a makkján köröz, hegyével a keskeny kis nyíláson játszadozik, majd hevesen előre-hátra csapkod a vörösen csillogó húson.
Claire ugyan nem látja Paul arcát, de a hangos nyögésekből és lihegésekből megállapítja, hogy Elaine szakszerűen bánik a férfi hímtagjával.
Claire most a lágyékára csúsztatja kezét, tele vágyakozással. Érzi, hogy teste felforrósodik és ettől zavarba jön. Meleg nedvességet érez combjai közt és afféle bizsergő sajgást, amit muszáj valahogy kezelni.
Tenyerét a farmerja alá csúsztatja a bugyijára. Testének forrósága hívogatóan átsugárzik az ujjaiba.
Pillantását továbbra is a képernyőre szegezi, Elaine-t tanulmányozza, ahogy Paul farkát a szájába veszi, selymes ajkai minden erőfeszítés nélkül csúszkálnak a merev, izmos tagon, teljesen eltüntetve a szájában.
Claire mutatóujja most a csiklójára siklik és dörgölni kezdi. Érzi, amint az apró kis dudor életre kel a két nagyajak bölcsőjében. Most élénken kezdi simogatni a bugyiján keresztül. Számos alkalommal csinálta már ezt, fürdőszobája magányában.
Ám ez volt az első alkalom életében, hogy idegeneket nézett, hogy dugnak, és közben magához nyúlt. Most erőteljesebben, hevesebben dörzsölte magát, tekintetével követte Elaine-t, ahogy le-föl csúsztatta ajkait.
A férfi kéjes nyögései visszhangzanak agyában, és ő most egyre keményebben és gyorsabban dörzsölgeti magát, magányos világa a szeme előtt zajló szerelmi aktusban oldódik fel.
Claire lehunyja szemét, és elképzeli, hogy ő fogadja szájába a férfi faszát. Készségesen tesz eleget Paul vágyainak, ajka és nyelve csak a férfi örömforrására összpontosít, gyorsítja a ritmust, mikor hallja, hogy sóhajai alábbhagynak, lassítja a tempót, mikor hevesen nyög, és úgy érzi, mindjárt elmegy. Incselkedve és fájdalmasan játszadozik a férfi kéjvágyával, arra kényszeríti, hogy várjon arra az elkerülhetetlen pillanatra.
Jól tudja, hogy képes eljuttatni a férfit a csúcsra és hatalmában áll eldönteni, mikor legyen az.
Most hallja, hogy Paul újra egyre hangosabban nyög.
Érzi, hogy farka megvonaglik, tökei összehúzódnak.
Mit tegyen? Tovább nyújtsa a visszafogott orgazmus kínzó agóniáját, vagy hagyja, hogy Paul elmenjen, és élvezze az ő áldásos tevékenységének gyümölcseit? És most úgy dönt, enged neki, majd megízleli a férfi meleg spermáját, miközben az a szájába lövell, aztán elapad, elborítja nyelvét és lecsorog a torkán. Elaine nézi őt, mosolyog és ekkor Claire is elélvez. Egyik leghevesebb orgazmusa ez azok közül, amelyekre emlékszik. Ám mihelyt kinyitja szemét, az eksztázis tüstént elhal, helyébe mélységes bűntudat lép.
Mégis mi az ördögöt művel ő itt? Maszturbál két olyan ember szerelmi együttlétének láttán, akiket - legjobb tudása szerint - elraboltak, vagy ami még rosszabb, talán már meg is haltak?

- Ez meg honnan jött? - kérdi Claire, és felemeli a csomagot az íróasztaláról. Az ő neve áll rajta, de postai bélyeg nélkül.
- Tegnap este adták be - feleli Danny.
- De kicsoda?
Danny tehetetlenül vonja meg súlyos vállát.
Claire most feltépi a borítékot és abból egy DVD esik ki. Házimozi 2. felirattal látták el. És most tüstént rátör a bűntudat a tegnap este miatt, amikor két eltűnt ember szex-jelenetének felvétele.
- Egy rendőrségi bizonyíték - alatt támadt orgazmusa.
- Hozz egy kávét - vakkantotta.
Miután Danny kiment a szobából, Claire becsúsztatta a lemezt a számítógépébe. A felvételen látja, hogy Elaine a férjére irányítja a kamerát, miközben az kiszáll a sötétkék Range Rover dzsipből.
Claire hallja az asszony hangját a háttérben, amint Pault sürgeti. Egy parkolóban vannak
- Nem a városban, hanem valahol vidéken. De Claire úgy gondolja, felismeri a helyet és gyanúja beigazolódni látszik, mikor látja, hogy Paul homokdűnéken sétál egy tengerparton. Gyönyörű kis helység ez, mintegy húsz mérföldnyire délre a part mentén.
Csak Paul és Elaine van a tengerparton.
Amennyire Claire ismerte ezt a helyet, ez egyáltalán nem lepi meg.
Ide csak a nyár kellős közepén jönnek a fürdőzők; az év további részében csak szörfözők, csavargók és kutyasétáltatók járnak ide.
A házaspár most megáll egy felfordított csónaknál.
Elaine leteszi a kamerát a csónak törzsére és most ő is feltűnik a férje mellett. Terepmintás zöld felsőt és fehér miniszoknyát visel. Illegeti magát a kamera előtt, kihívóan táncol a felvételen.
Paul biztatóan mosolyog, mire az asszony hajlékony csípőjét ringatja. Lassan forgatja, lágyékát buján lökdösi előre-hátra. Szoknyáját felcsúsztatja a combjain, és a kamera előtt incselkedve pózol. Bugyi nincs rajta, csak a takarosan nyírt vénuszdombja látható.
Vajon kitől származhat ez a felvétel? Miféle bomlott elme küldözget neki felvételeket egy eltűnt házaspár legintimebb jeleneteiről, tűnődött magában Claire. Ez talán valamiféle bizarr üzenet, mielőtt váltságdíjat követelnek?
Tovább nézi a felvételt. Paul farmerje már lecsúszott a bokái köré.
Most odatipeg a felesége mögé, két kézzel fogja meg csípőjét és felhúzza a szoknyáját, Claire pedig nézi, ahogy duzzadt farkát az asszony sikamlós pinájába csúsztatja. Aztán keményen folytatják az aktust, lihegve dugnak ott a tengerparton és eközben mindketten a kamerába bámulnak.
A Range Rover ott áll a tengerparti autóparkolóban, mikor Claire odaérkezik. Csikorogva fékez és megáll a kocsi mellett, aztán kiugrik saját járgányából. A nagy 4x4 üres, de most észreveszi, hogy az a valaki, aki gúnyt űz belőle, egy DVD lemezt hagyott az egyik ablaktörlő alatt.
Szóval az illető nyomokat hagy, hogy ő követni tudja. Megragadja a lemezt és a kocsijába bújik. Előveszi laptopját, jól tudván, hogy szüksége lehet rá.
A felvételen először egy régi tengerparti kunyhó látható, fa bejáratáról már pereg a festék.
Hirtelen Elaine lép a képbe. Mezítláb van, de még mindig azt a terepmintás felsőt és a fehér miniszoknyát viseli. Most megáll, egy pillanatra a kamera felé fordítja arcát, csábos, hívogató mosolyt villant fel, mutatóujjával hívja a nézőt, aztán megint eltűnik, a homokban szökdécselve indul a kis kunyhó felé. A kamera követi őt, mikor Elaine ismét megáll.
- Gyere már - azzal kacsint, és megint elszökell.
Harrisonék kétségtelenül szebb napokat láttak.
Claire lefut a tengerpartra. Ott megáll, előbb balra néz, majd jobbra.
Senki sincs a környéken, de most megpillantja a fakunyhót. Ismét futva indul a kunyhó felé a homokon át.
Közben Claire gondolatai is sebesen cikáznak fejében, próbálja előre kitalálni, mit talál majd ott. Talán elrablójuk tartja ott az áldozatait?
Lehet, hogy egy újabb DVD lemezt talál, újabb nyomravezetőkkel?
Vagy ez a következő lépése ennek az egyre bizarrabb macska-egér játéknak?
Claire a kunyhóhoz érve lassít. Azon tűnődik, vajon hívjon-e erősítést.
Ám a környéken egy léleknek sincs nyoma sem, senki sem figyeli őt.
Most feloson a kunyhó verandájára, szíve hevesen kalapál, lélegzete akadozik. A rothadó deszkákra lép, és lassan araszol az ablak felé. Hátát a falnak veti, az ablak most a vállától balra esik. Még közelebb oson, aztán fejét odafordítva les be az ablaküvegen.
Odabent két embert lát, tüstént felismeri őket: Harrisonék azok. a padlóra terített szőnyegen basznak éppen. Claire bosszúsága most hirtelen dühvé változik.
Beront az ajtón. Paul odafordul, meglátja Claire-t, de tovább döngeti feleségét, segge le-föl jár az asszony széttárt combjai között.
Elmosolyodik és egyszerűen köszönti Claire-t, állja a nő megdöbbent tekintetét.
- Kíváncsiak voltunk, idejön-e és csatlakozik-e hozzánk - mondja nyögve Elaine, két hosszú sóhaj között.
- Kár, hogy nem egyenruhában jött - lihegi Paul.
- Mi az ördög folyik itt? - mordul rájuk Claire. Ám azok ketten túlságosan is belemerültek a kefélésbe, így aztán nem válaszolnak. Paul láthatólag épp a nedveit készül kilövellni, a hangokból ítélve Elaine is a csúcsra érkezett.
- Rendőrtiszt vagyok - kiált rájuk Claire.
- Azonnal hagyják abba! - a tiltakozása csak aktívabb cselekvésre ösztönzi a párt.
Egyszerre jutnak el az orgazmusig. Claire teljesen tanácstalan.
Kiképzése során ilyen helyzetekre nem készítették fel.
- Húúúú…hát ez fantasztikus volt - rebegi Elaine, miközben Paul lekászálódik róla.
- Eddig a legjobb - helyesel a férfi, lihegve mint a kutya.
- Hogy képzelik ezt? Mit művelnek itt? - harsogja Claire.
- Valami fantasztikusat - felel Elaine sugározva.
- Valami hirtelen ötletből fakadót, ami annyira kockázatos, hogy az már veszélyes.
- Maguk küldték ezeket a lemezeket? - kérdezi Claire.
A pár egyszerre bólint. Claire észreveszi, hogy Paul farka megrezdül minden egyes alkalommal, mikor beszél.
És most hirtelen leesik Claire-nek a tantusz… rájön, hogy belerángatták őt szexuális játékaikba, mert jelenlétével felkorbácsolja érzékeiket, beindítja a kukkolók fantáziáját. Most minden értelmet kap: a lemezekkel hívták őt oda, hogy jöjjön és nézze meg őket, vegyen részt a játékban. Ő pedig tényleg megnézte a filmeket - méghozzá többször is -, magához nyúlt és elélvezett.
- Csak egy kis vicc volt - mondja Paul bocsánatkérően.
- Most magán áll minden.
- Le kell tartóztatnom magukat a rendőri munka feltartásáért - közli Claire hivatalosan és előveszi kézibilincseit…
Danny az íróasztalánál ül, mikor másnap reggel Claire munkába érkezik. Tíz percet késett. Életében először. Aztán egy papírcsésze kávét tesz Danny elé az asztalra. A férfi meglepődik a nő szokatlan nagylelkűségén.
- Hallom, megtalálta őket - röffenti a férfi.
- Félreértés volt az egész. Csupán elvonultak néhány nap pihenőre, ennyi az egész.
- Szóval akkor nincs letartóztatás?
- A…nincs - mosolyog Claire.
- Magam intéztem el velük a dolgot.

fel