A G pont felfedezése

A lányok a nappaliban tétlenkedtek, Hédi éppen teázott, Cica olvasta a kedvenc regényét és Andi a nyári utazásához, nézegette a prospektusokat. Hédi hirtelen felkapta a fejét.
- Andi, mit írnak a könyveidbe a G-pontról? Én már annyi mindent olvastam, hallottam arról a varázslatos pontról. Feltételezem, hogy aki megismeri annak olyan élményben lesz része, mint még soha.
Andi belelapozva a tankönyvébe elkezdte a tartalomjegyzékben keresni a G betűt. Szemöldökét ráncolva jelezte, meg van a betű, de nem a várt eredményt adta a könyv.
- Nem tudom nincs semmi itt az orgazmusról és a maszturbálásról. - mondta miközben arcát enyhe pír öntötte el.
- Valamit múltkor olvastam a Cosmopolitanban erről. Nekem túlságosan is zavaros volt. Valószínű egy nőgyógyász meg tudná mondani milyen is az.
- Azt hiszem - kezdte Cica, miközben levette a szemüvegét és megdörzsölte a szemeit. - Ez egy valóságos részünk - Arcára kiült a ham bekaplak kanári mosoly. - A barátommal, Bandival a múlt nyáron véletlenül megtaláltuk ezt a pontomat és mit ne mondjak, szenzációs élményeink voltak. - fejezte be Cica.
A másik két lány feszült figyelemmel és csodálattal nézte Cicát. Hédi törte még az ámulat csendjét. - Rendben, ne csigázd tovább a kíváncsiságunkat! Mesélj, milyen élményekben volt részetek?
Cica kihúzta magát dölyfös kebleit előre szegezte, és megszólalt:
- Oh, el sem tudjátok képzelni milyen érzések tudnak feltörni az emberből, akkor, amikor megtalálja azt a pontot. Van nekem egy kis zsebkönyvem, amelyben leírják, hogyan találod meg. Nem mondom, hogy azonnal sikerül megtalálni, nekem is igen hosszú időbe telt. Számtalan órát eltöltöttünk Bandival, amíg keresgéltük ezt a kis eldugott pontot. Ez tényleg messze belül és fent található. Hmmm, de amikor megtaláltuk akkor rádöbbentem, hogy akár kétszer annyi időt is megért volna rááldozni a keresésre. - Cica teljesen lázban égő szemekkel, egy szuszra mondta ezeket.
- Soha sem hallottam pontosan erről. Hol is van ez pontosan? - kérdezte Andi.
Cica elgondolkozott, aztán elkezdett keresgélni a táskájában. Diadalmasan vett elő egy keményfedelű könyvet. Ez volt az a könyvecske, amiről már a korábbiakban említést tett. A könyvecske lapjait megpörgetve néhány színes kép villant a lányok szeme elé.
- Gyertek, itt van, olvassuk csak. A Grafensberg pont, röviden G pont, egy kicsiny szivacsos állományú szövet körülbelül 2-5 forint nagyságú és hüvely belső, felső falának a harmadánál található. - olvasta Cica.
- Hát ez valóban nem valami sok segítség - Mondta ki Hédi - Honnan tudod, hogy rátaláltál? - kérdezte a gondolatait folytatva.
- Várj, még egy kicsit. - folytatta Cica - Ha a G pontot megfelelő módon ingereljük bizsergő, kéjes érzéseket tudunk előidézni az egész hüvelyben. A megfelelő ingerlésre a G pont mérete megváltozik, jelentősen megduzzad, és felülete érdessé válik. A gyakorlat meghozza a várt érzéseket. Az egész testen végig hullámzó szexuális izgalom maradandó élményt nyújt. - fejezte be Cica a felolvasást.
- Na ez már valami. Én mindjárt kipróbálom. - állt fel Hédi és gombolni kezdte a farmerját.
- Azt mondja, hogy a legjobban az ujjunkkal találjuk meg? - kérdezte.
Cica elkerekedett szemekkel bámulta barátnőjét, amint zavartalanul letolta a nadrágját és kilépett belőle. Hédi csipkés fehér, pamut, bikini vonalú bugyit viselt. Cica úgy látta, hogy egy elég nagy nedves folt van rajta, Hédi lábainak találkozásánál. Összecsukta a könyvet, és csodálattal nézte barátnője bemutatójának kezdetét. - Ühüm, igen, azt hiszem azt írta. - válaszolt egy kis idő múlva.
Andi közelebb ült Hédihez, amikor a lány is leült. - Te most itt azonnal meg akarod találni, - kérdezte Andi, kerekre nyílt szemekkel és tűzpiros arccal. Cica arra gondolt, hogy Hédi egy magamutogató.
- Ó, Andi, tényleg lazíts egy kicsit - jelentette ki Hédi - megérteném az aggodalmadat, ha itt csupa fiú lenne, de mi a barátnőid vagyunk. És itt most továbbképzés van - folytatta Hédi pajkosan.
Andi, aki mindig visszautasított minden szexuális közeledést, még magát sem simogatta meg soha, teljesen elbizonytalanodott, de úgy látszott az érdeklődése felülkerekedett félénkségén.
- Rendben, lányok - köszörülte meg izgalomtól kiszáradó torkát Cica - Azt mondja a könyv, hogy kellően fel kell bizsergetni az érzékeidet, mert esélyed sincs megtalálni, ha száraz és túl szoros vagy.
Hédi összeszorította és széttárta a combjait néhányszor, majd kijelentette.
- Nincs semmi baj, a kellő izgalommal.
- Tárd szét a lábaidat olyan szélesre, hogy még éppen kényelmes legyen. Térdeidet húzd fel! - utasította Cica Hédit.
Hédi széttárta hosszú feszes combjait. Leleplezve a bugyiján növekvő nedves foltot, sarkait jól felhúzta, mintha csak guggolna az erdőben.
- Nézzétek, így jó lesz? - kérdezte - És most, hogyan tovább? - folytatta a kérdezést.
- Azt hiszem, jobb lenne, ha levennéd a bugyidat is - mondta Cica erősen izgatott hangon.
- Rendben - válaszolta Hédi és egy mozdulattal megszabadult, a kissé eláztatott bugyijától. Punijának nyílása ragyogott a nedvességtől arca bíborban játszott és kellően izgatott volt már.
- Na, azt mondja a könyv, hogy lazíts, engedd el magad. Dőlj hátra és két ujjadat, lassan csúsztasd be a vágyakozó kis barlangodba. Told fel annyira a hüvelyedbe őket, amennyire csak tudod. Addig, amíg valamilyen akadályba nem ütközöl. - folytatta az okítást Cica.
Hédi az utasításnak megfelelően, kényelembe helyezte magát, lazított és aztán lassan balkezének mutató és középső ujjával elindult ritka szőrzetét összeborzolva a sima ajkak között megkeresni az eldugott bejáratot. Amint ujjával elérte a sikamlós nyílást, kis sikkantás kíséretében, azonnal el is merítette karcsú ujját a hívogató barlangban. Megpihent, amint az ujjának hegye bejutott a keskeny síkos ajtón. Lassan a középső ujját is becsúsztatta az ajtón. A rövid kis szünet után, abban a lassú tempóban, ahogy elkezdte, folytatta a behatolást. Most már nem állt meg, addig amíg az ujjai láthatatlanná váltak a többiek előtt. Andi nézte, csak nézte, megdöbbenéssel az arcán amint barátnője nyíltan előtte magával játszik.
- Ahhh. azt hiszem sikerült az ujjaimmal olyan mélyre jutnom, hogy már nem megy tovább. - mondta Hédi, amint a szabadon lévő kezével nedves ölét simogatta.
- Azt írja a könyv, hogy érezni kell bent egy kiálló barack formájú dudort - folytatta Cica.
Hédi mozgatni kezdte a kezét és ujjait, amint keresgélte a megfelelő pontot. Andi idegesen fészkelődött Hédi mellett, látta, amint Hédi szemérem ajkai megduzzadnak és kitöltik az egész tenyerét.
- Igen, valamit érzek itt, olyan mint két szőlőszem. - jelentette Hédi nehezen véve a levegőt.
- Jaj, az a méhed - mondta Cica, keresztbe vetve lábát leplezendő saját izgalmát. - Na most, húzd vissza az ujjaidat körülbelül, másfél centit, úgy, hogy közben az ujjaid a hüvelyed külső falán húzd végig. - irányította Hédit Cica.
Hédi, arcát a gyönyör keretezte be, amely az öléből feltörve végig futott rajta, ujjait nagyon lassan mozgatva kezdte kifelé húzni az utasításnak megfelelően végig tapogatva, masszírozva a hüvelyének elülső falát. Hédi puncija, amint kifelé húzta az ujjait, hirtelen nagyot cuppant a felgyülemlett nedvei utat találtak maguknak és elindultak kifelé.
- Nagyon jó, most görbítsd be az ujjaidat a csiklód felé és tegyél úgy, mintha hívogatnál valakit. Nagyon jó. Érzed már azt az érdes kis foltocskát, amit ha megérintesz, akkor megduzzad? - irányította Cica, Hédi mozgását.
- Nem, hmm. Megtaláltam, most ismét megcirógatom, olyan érzés, mintha pisilni kellene.
- Azt mondja a könyv, hogy a pisilési inger a mellékjelensége a további izgatásnak. Mást is kell érezned, amikor megtalálod és izgatod a pontot, meg kell, hogy duzzadjon, minden érintésedre jobban kell érezned - idézte Cica az olvasottakat és az átélteket.
Hédi megint mélyebbre süllyesztette ujjait a nedvektől csatakos kelyhébe. Légzése akadozóvá vált. Andi teljesen vörös volt, hátra dőlt, combjait összeszorította. Ujját szétnyíló ajkaihoz érintette, majd beleharapott az ujjhegyébe, muszáj volt valamit tennie. Nagyon felizgatta, hogy látja a barátnőjét maszturbálni.
Hédi teljesen belemerült a saját élvezetébe. A másik kezével a trikója alá nyúlt és gyúrta, masszírozta a melleit a melltartón keresztül. Dörzsölte, morzsolta mellbimbóit, amelyek keményen és hegyesen álltak már. Hirtelen ütemet váltott és hevesen elkezdte ujjaival a szeretkezés mozdulatait utánozni. Az egész szobát megtöltötte a ki/bejáró ujjait követő lucskos cuppanások, és a torkából feltörő nyögdécselés. Cica jól látta, amint Hédi nektárja előtör gyönyörű medréből, és végig folyik a lány fenekén. Hédiben, ahogy nőtt a szenvedély, úgy látszott, hogy feladja a G pont kutatását. És valóban az ujjai egyre gyorsabban jártak ki/be a hüvelyében. Vadul simogatva a tenyerének élével hatalmasra duzzadt ágaskodó csiklóját. Csiklója már akkora volt, mint a ceruza végén a radír. Vörösen ágaskodott és lüktetett.
Cica észrevette, hogy Hédi már nem követi az utasításait. Sokkal inkább követi a saját ritmusát, amely a kielégülés felé vezeti őt. Hédi szorosan becsukta a szemeit, fogait úgy szorította, hogy azok megcsikordultak. Csípőjével egyre hevesebben lovagolt az ujjain.
- Várj, még csak meg sem érintetted a G pontodat. - kiáltotta szinte Cica.
Andi, kiengedte a fogai közül az ujját és csendesítő mozdulatot mutatva, suttogta:
- Csitt. Hagyjad őt játszani!
Ebben a pillanatban Hédi ujjai a csiklóját dédelgették. Szemeit kinyitotta és egésztestében remegett. Élvezett hosszan és kitartóan.
- Jaj, most. Igen - most, hagyta el az ajkát.
Kezei mozdulatlanul pihentek teste mellett. Testén még sokáig végig futottak a gyönyör kéjes hullámai.
Cica és Andi egymásra néztek hosszasan mielőtt tekintetüket a barátnőjükre vetették volna. Hédi megmozdult, jobb kezét combjai közé tette. Pólója felcsúszott láttatni engedte, hogy az egyik melle teljesen kibújt a melltartóból, bimbója még mindig keményen meredezett. Légzése lassan visszatért a megszokott nyugodt ritmusba.
- Micsoda látvány - mondta Cica, próbálta saját lélegzetét is visszaterelni a nyugodt ütemre. - Te csak egy nagyot élveztél itt, és nem is találtad meg a G pontodat. Ha ki akarsz elégülni, rendben van, de ha te mindig így csinálod, soha nem fogod megtudni milyen érzés, amikor az orgazmusod a G pontodon keresztül robban ki és száguld végig a testeden. - fejezte be gondolatát Cica.
- De igen is .... Én megtaláltam. Én tudom már, hogy hol van. Csak minden olyan nedves olyan sikamlós ott. Nehezen tudtam nyomást gyakorolni a G pontomra, mert az ujjaim szüntelenül elcsúsztak. Nézzétek, úszom a saját nedveimben - és valóban megemelve csípőjét látszott, hogy szép nagy folt kerekedett alatta. - Nagyon jó érzés, nyomkodni, masszírozni a G pontomat.
Miközben mondta az érzéseit, kibújt a pólójából és visszahelyezte előbukkanó mellét a melltartóba.
- Valahol itt - mutatott a szemérem szőrzetének határára - itt van az a pont, amiről beszéltünk. Nagyon nagyra duzzadt, de nem könnyű magadnak folyamatosan ingerelni. Ezért is fejeztem be a magam módján. Próbáld ki te is Andi! - fejezte be a gondolatait Hédi.
Andi, öntudatlanul kezdte masszírozni az ölét. Felnyögött, amikor az ujjai a kényes bejáratához értek. Zavartan visszahúzta a kezét.
- Azt írja a könyv, hogy a nők többségének problémát okoz megtalálni a G pontot és kiváltani ott az orgazmust. Ez azért van, mert a G pont elég messze hátul van a hüvely falán és nem mindenki éri el az ujjával. - mondta Cica lábait ismét keresztbe téve, majd széttárva. Próbálva csökkenteni a feltörő vágyait. - Még az is benne van a könyvben, hogy vannak más testhelyzetek is, amelyekben sokkal könnyebben elérhető a G pont. - folytatta Cica.
- Milyen helyzeteket mondasz - kérdezte Hédi - úgy érzem, mintha tűz égetne belülről. Valami viszketést érzek, és alig bírok magammal.
- Nos, kövesd pontosan, amit mondok. Menj az ágyhoz, térdel fel és ereszkedj négykézlábra. - irányította Cica Hédit.
Hédi azonnal felugrott, oda ment az ágyhoz. Elnyúlt, mint egy macska hátra nyúlt és kigombolta a melltartóját. Andi álla leesett a csodálkozástól. A barátnője teljesen pucéran és fesztelenül volt előtte. Soha nem látta még őt így. Csodálta duzzadó szeméremajkait és ágaskodó csiklóját. Hédi feltérdelt és négykézláb helyezkedett, pontosan a feneke rózsaszínű nyílását mutatva Andinak.
Lábait széttárta. Andi továbbra is tátott szájjal nézte barátnője barlangját, amint széttárulva ásítozott. Egyszer csak észrevette, hogy Hédi barlangjából, mint egy forrás törnek fel a nedvek és beborítják a lepedőt. Hédi hátranézett és rákacsintott Andira megmutatva gömbölyű rengő melleit.
- Jó - mondta Cica. Kezébe vette a könyvet és fellapozta a szükséges oldalt. - Most ereszd le a vállaidat teljesen az ágyra. Hátadat hajlítsd meg, térdeid olyan messze legyenek az álladtól amilyen messze csak lehetnek. Pocid alá egy párnát is tehetsz, ami megkönnyíti ezt a helyzetet. - olvasta Cica.
Hédi, párnákat gyömöszölt maga alá és vállait az ágyhoz szorította. Fenekét teljesen kinyomta az ég felé. Lábait széttárta tökéletes rálátást biztosítva a tárulkozó punijára.
- Hoppá, azt írja a könyv, hogy használj vibrátort vagy valamit, hogy biztosan sikerüljön a dolog. - folytatta az olvasást Cica.
- Van itt valami, amit használhatnánk? Kérlek, nézz körül! - mondta Hédi.
Cica, körbe nézett a szobában, keresett valamit, amely hasonlít egy férfi szerszámra, vagy legalábbis helyettesítheti azt. Ceruza? Hajkefe? Nem egyik sem tűnt alkalmasnak. Andi észrevette, hogy a gyertyatartóban hosszú fehér új gyertyák vannak.
- Ez nem lesz jó - kérdezte, és már fogta is az egyiket.
- Ó, pompás! - válaszolta Cica, kivette Andi kezéből a gyertyát és átadta Hédinek. Cica azon gondolkodott mivel tegyék síkossá ezt a pótszert. Rápillantott Hédire, akinek az öle csupa ragacs volt a korábbi nedveitől, úgy gondolta nem lesz szükség semmilyen mesterséges síkosítóra.
Közben Hédi már ízlelgette kertjének bejáratánál a pótlékot.
Cica visszaült a székbe, és amíg nem figyelt senki rá gyorsan benyúlt a szoknyája alá és levette a teljesen átázott bugyiját. Most már kényelmesebben tudta irányítani a történéseket. Mint a karmester az első próbán finoman irányította Hédit.
- Most helyezd a hüvelyedbe a gyertyát és a köldököd irányába toljad olyan mélyre, amilyen mélyre csak tudod.
Hédi, megpróbálta a csúszós ajkak közé bepréselni a szerszámot. Nem sikerült neki. Nem találta meg a helyes szöget és majdnem rózsás popsijának lyukába tolta a pótszert.
- A fenébe, ez nem megy. Nem tudom ebben a helyzetben csinálni - mondta bosszúsan. Andi, aki eddig csak bámulta a történéseket, hirtelen kivette barátnője kezéből a gyertyát és a vastagabbik végét óvatosan, elkezdte benyomni a kiéhezett puniba. A gyertya úgy siklott befelé, mint kés a vajban. Minden egyes centimétert óvatosan vezetett beljebb közben mozgatva, tekergetve a pótlékot.
- Andi, nyomjad csak addig, amíg tudod. Nagyszerű, most mozgasd ki/be próbáld nekinyomni a hüvely külső falához. - irányította Cica Andit.
Andi, mosolyogva tolta befelé és lefelé az ágy irányába a gyertyát.
- Ó, ez az ez fantasztikus. Húzd egy kicsit kijjebb, igen... Most ott ez a jó pont. - kiáltozta Hédi.
- Tartsad csak keményen és szorítsd neki a G pontjának - mondta Cica, miközben megemelte a csípőjét és felhajtotta a szoknyáját. Soha nem érzett még ilyet. Bámulta a barátnőit. Egyik éppen hatalmasat élvezett, míg a másik azon volt teljes figyelmével, hogy kiszolgálja a másik élvezetét.
Cica elkezdte simogatni apró, köröző mozdulatokkal saját nedveiben fürdő puniját.
Hédi teste rázkódott amint Andi még beljebb tolta a játékszert barátnőjébe. Hédi tompora remegett, megmarkolta a lepedőt mind a két kezével és szorosan becsukta szemeit. Morgott és nyögdécselt, mély torokhangon, amint elveszítette a fejét a lábai közül feltörő gyönyör hatására. Cica jobb kezével a szemérmének ajkait simogatta, a másik kezével a melleit masszírozta. Hédi egész testét beborította a verítéke. Hédi felkiáltott, olyan volt mintha zokogna, illetve visítana. Lerogyott az ágyra, minden ereje elhagyta. A gyertya lassan kicsúszott jól megdolgozott hüvelyéből. Hédi csak nyüszített és hüppögött. Lassan felkelt, nagyot nyújtózkodott. A lepedőt fényesen csillogó testére tekerte, elnézést kért és kiment a fürdőbe egy jól megérdemelt zuhanyzásra. Cica és Andi szótlanul ültek, mindegyikük elmerült a látottak izgalmában.
Cica törte meg a csendet. - Azt hiszem Hédi most már a barátjával is így akar élvezni. Legközelebb, ha van kedved, akkor te is megtanulhatod ezt a módszert.
Hédi visszatért a szobába arca sugárzott és megszólalt:
- Na lányok ez fantasztikus volt. Azt hittem az elején, hogy megtaláltam, de csak a végén jöttem rá, hogy hol is van ez a pont, és mit tud kiváltani az ember lányából. Szerintem Tomi teljesen el lesz varázsolva, ha ezt megmutatom neki. Cica, remélem legközelebb is, megosztod velünk a tapasztalataidat. Andi neked külön köszönöm, hogy segítettél, nélküled elsőre nem boldogultam volna. Most már biztos vagyok, hogy egyedül is megtalálom. Most amint elnézlek benneteket, vagy keressétek meg a saját G pontotokat, vagy vegyetek egy hűsítő zuhanyt. Én az előbbit ajánlom. Ha megbocsátotok, akkor én most leheveredem és szundítok egyet.
A két lány megértően nézett Hédire. Irigykedtek, és magukban azon tanakodtak, hogy Hédi melyik tanácsát fogadják meg.