A kertben bátyámmal

Pétert sehol sem találtam, ahogy visszaérkeztem a barátnőmtől. Aztán eszembe jutott a hátsó kert, talán ott van. Ledobtam magamról mindent, és felvettem a bikinim. "Legfeljebb napozok egyet" - gondoltam, és elindultam hátra. Mikor megláttam Péter izmos testét a fűben, mögé lopóztam. Észrevettem a könyvét a hátánál, azt hittem, vizsgál valamit a földön. Megérintettem a vállát, és olyan rémülten fordult hátra, mintha éjfélkor értem volna tetten egy kihalt temetőben. Akkor jöttem rá, hogy maszturbált, mikor megláttam az ágaskodó farkát, ami elé odakapta a törülközőt.
- Bátyó! Ennyire hiányzom? - kuncogtam rajta.
- Pár órára elmegyek, és máris vigasztalod magad?
Nem tudtam, mitől zihál jobban: a tettenéréstől, vagy attól, amit előtte csinált. Láttam, hogy megkönnyebbül, és lassan feloldódik a feszültsége. Kimerülten felkönyökölt.
- Atyám! Még sose kaptak onanizáláson! - hitetlenkedve csóválta a fejét, és kínosan vigyorgott.
- Rá se ránts! Ilyen szép nagynak még úgysem láttalak eddig - mondtam neki elismerően, hogy valamennyire helyreállítsam megtépázott önbizalmát.
- Nem baj, ha én is napozok egyet?
- Gyere, bekenlek - ajánlkozott Péter, és elhúzta a plédről a szétszórt holmikat.
- Csak óvatosan, mert a múltkor megégtem egy picit a nudin - figyelmeztettem őt, és letelepedtem mellé.
- Hol?
- A bikini alsóm szélénél, meg a melltartó alatt.
- Jólesően nyögdécseltem, mikor a hátam masszírozta. Ahogy hátrapillantottam, a duzzadó makkjával néztem farkasszemet, amit már nem is takargatott. Súlyosan himbálózott, ahogyan közben Péter a felsőtestemen dolgozott.
- Szerinted jó ötlet itt provokálni a szomszédokat? - kérdeztem a lába közé sandítva.
- Nyugi, csak mi ketten vagyunk. A gyerekek a szomszédban már rég beköptek volna, ha meglátnak. Te is kipróbálhatnád - ajánlotta kis szünet után.
- Isteni valakit meztelenül masszírozni!
- Emlékszem rá a koleszból - mondtam, és borzongva éreztem, hogy nedvesedik a lukacskám.
- Gyakran masztizol? - kérdeztem.
- Épp az utolsó dugásomon járt az eszem, amikor kijöttél. Azóta be kell érnem Marok Marcsával. A szobádból kihallatszó zajokból ítélve nem masztizok gyakrabban, mint te. Apropó! Egyszer megmutathatnád, hogy csinálják maguknak a lányok!
- Semmi különös ... Benedvesítem az ujjam, és ...
- Olyan fáradt vagyok! - sóhajtottam.
- Egész délelőtt bicikliztünk a parton. Éreztem, hogy Péter felülről benyújtja tenyerét a bikini alsómba, hogy bekenhesse a sajgó vörös csíkot.
- Milyen izgató a feneked!
- Nyeltem egy nagyot.
- Mi olyan izgató benne?
- Szép kerek. Kemény és mégis rugalmas.
Éreztem, hogy megkeményedik a mellbimbóm.
- Legszívesebben én is nudiznék veled! Szeretnéd? - kérdeztem lehunyt szemmel motyogva.
- És ha Anyuék kijönnek?
- Őket is levetkőztetjük - tódította Péter.
- Szerintem élveznék.
- Akkor hát rajta! - biztattam, és engedelmesen megemeltem a csípőm, hogy lehúzhassa rólam a bugyim. Tudtam, hogy megint feláll a farka, mikor megmutatom neki a popsim, meg a bozontom. Annyira megszerettem vele a meztelenkedést! Tilos volt, de azt is játszhattuk, hogy ártatlan szórakozás. Melltartóm kikapcsolva a hátamra feküdtem. Ahogy felemeltem a lábam, láttam, hogy bátyám megnyalja a száját, mint amikor a strandon húztuk egymást.
- Emlékszel, mit játszottunk Berényben? - kérdeztem tőle, és a szemébe néztem.
- Csak most nincs senki, akit zavarba tudnánk hozni.
- Hááát, ahogy az előbb elnéztem a fütykőd...
- Nem elég, ha engem felizgatsz?
- Na jó, de akkor most te jössz! - jelentette ki, és visszaült a pokrócra. Óvatosan felültem, vamposan leeresztettem a szempillám, talányos mosoly ült ki az arcomra, és hagytam, hogy lassan, NAGYON lassan lecsússzon a bikini felsőm.
Csak néha kaptam el a tekintetét, mert alig tudta levenni szemét a meg-megrezzenő melleimről. Én is lepillantottam, és láttam, hogy a cici bimbók körül egészen libabőrös lettem. Kidugtam a nyelvem, alaposan megszopogattam a mutatóujjam, majd lassan körözni kezdtem rajtuk, hol az egyiken, hol a másikon. Úgy belefeledkeztem, hogy először nem is vettem észre, hogy a hegyes nyelvem magától kibújt az ajkaim között, mintha be szeretne segíteni az élvezetbe. Mikor felnéztem és megláttam Pétert, ahogy lassan a dákóját masszírozza, tudtam, hogy lesz egy kisebb orgazmusom. A másik kezemmel én is a lábam közé nyúltam, és nyögdécselve a puncimra szorítottam a tenyerem, hogy érezzem a nedves lüktetést a hüvelyemben. Nem tudom, a bátyám észrevette-e egyáltalán, hogy egy picit meghaltam, mindenesetre most ő vette át a kezdeményezést. Feltérdelt, majd félig elfordult, hogy élvezhessem izmos feneke látványát. A makkján benedvesítette a középső ujját, hátranyúlt, belefúrva pillantását az enyémbe.
- Tudod milyen jó, mikor így feldugom magamnak a fenekembe? - nyögte.
- Látod, ahogy az ujjam eltűnik a szűk lukamban?
- Ettől mindig feláll a farkam!
Először éreztem életemben, hogy feltüzelnek a piszkos szavak, de ezt inkább megtartottam magamnak, mert láttam, hogy Péter lassan kezdi elveszteni a fejét. Rámeredtem a makkjára. Csakugyan, néha megmozdult a hímvesszője, és egyre magasabbra emelte a fejét. Annyira kemény, és diadalmas volt!
- Most már értem, miért szeretik a homokosok, ha valaki megdugja a seggüket - jegyeztem meg, és széttártam a combom, hogy én is ellenőrizhessem a hátsó lukacskám.
- Fogod te még jobban is érteni! - bólintott. Széttette a lábát, és ráérősen húzogatta a bőrt merev, lüktető dorongján. Hátranézett a válla fölött.
- Maradj így! - kiáltott fel.
- Olyan jó így kitárulkozva látni a nedves puncid, az ágaskodó mellbimbódat! - hörögte.
- Tudod, hogy nem is vagy rossz nő? Úgy szeretném a meredező pöcködet harapdálni, meg nyalogatni azokat a duzzadt bőrredőket!
Egy kicsit megrettentem a lehetőségtől, hogy még ma elvesztem a szüzességem.
- Héhé! Ne olyan gyorsan! Már az is túlzás, hogy együtt masztizunk.
- Nem gondolod?
- Egyáltalán elélveztél az előbb, vagy túl korán jöttem? - kérdeztem szégyenlősen, és közben tenyeremmel eltakartam a csiklómat a bátyám kutató pillantása elől.
- Még egy pillanat, és egy kielégült pumát találsz itt dorombolva - dicsekedett.
- Tudod, hogy nem bánom?
- Ennyire jó neked, ha én szenvedek a kielégületlenségtől?
- Nem is sejted, mit szeretnék? - kacsintottam rá, és egyre szélesebb terpeszben húzódtam hozzá közelebb a pokrócon.
- Egy kielégült pinát, dorombolva? - vigyorgott.
- Naaa! Ez már egy kicsit durva volt, bár később erről is szó lehet - mondtam talányosan.
- Akkor mit csináljak a kedvedért, édesem?

Egy kis hatásszünetet tartottam.
- Gondolkozz! ... Hol is tartottál, mikor megzavartalak?
- Nagyjából ugyanitt.
- Szeretném, ha kivernéd előttem a farkad! - mondtam belevörösödve, de megkönnyebbülve.
- Akarom látni, amikor elélvezel! Még sohasem láttam ilyet, csak filmen.
- Egy perc és elmegyek ... Na és te? Hogy bírod ki élvezés nélkül? Nézz ide a kezemre és közben simogasd te is magad! - fordult velem szembe a bátyám, erős markát föl-le jártatva a farkán. Egyre jobban zihált, ahogyan én is. Teljesen belevörösödtünk az izgalomba. Megrázkódtam, éreztem, hogy megint el fogok csöppenni. Két ujjammal szétnyitottam a puncim, a másik kezem ujjait benedvesítettem a résben és a csiklómon köröztem velük. Gyakorlott voltam abban, hogy kell előcsalogatnom a búvóhelyéről. Már azonos ütemre, egyre szaporább mozdulatokkal masztiztunk nyögdécselve, szinte egymás testét érintve. Gyakran kerestük egymás szemét, és ilyenkor csak azért tudtunk elszakadni egymástól, hogy a másik vibráló kezére meredjünk, amivel a gyönyört sürgette.
- Látod, hogy milyen nedves vagyok? ... Teljesen kitárom magam neked... Fröcsköld rám ... Péter, én is elélvezek ... mindjárt ...!
- Ezt akartad? ... Oóóóh! Most ...!

Egyszerre mentünk el, lüktető, hihetetlen rángások között. Tiszta lucsok voltam, mert a bátyám meleg spermájából jutott a hasamra és a cicimre is, de odalenn se voltam még ilyen nedves. Hálásan és kimerülten mosolyogtunk egymásra.
- Meg vagy elégedve? - kérdezte Péter.
- Most én elégítettem ki magam, vagy te? - vágtam vissza, de aztán odabújtam a bátyám széles mellére, átkaroltam és apró csókokkal szórtam tele a göndör, finom szőrét.