Barátok Közt 2

Tilda, miután köszönt a feltűnően jó kedvű Noéminek, bement a lakásba. Hallotta , hogy Pali fürdik, ezért bement a nappaliba és elkezdte keresni az iratokat az asztalon. A férfi kielégülten mosta le magáról a tini nedveit. Tilda, aki egy piros toppot viselt izgató dekoltázzsal és egy nagyon rövid miniszoknyát, egy különös újságra bukkant. Kinyitotta, majd csodálkozva látta Kinga a presszóban dolgozó pincérlány elképesztő dögös fotóit. Eddig is látta, hogy egy szép lány, de azt nem gondolta, hogy mindene ennyire a helyén van. Különös érzés fogta el, amit eddig még nem nagyon érzett: a féltékenység. Gondolta sok hibája van, de hogy pont a teste legyen az , azt nem gondolta volna.
Elgondolkozott és eszébe jutott, hogy lehet a sok munka az oka és nem ad meg mindent Palinak az ágyban. Töprengett és elhatározta, most Pali összes vágyát teljesíteni fogja, amikor kijön a férfi a fürdőszobából. Pali azonban még mindig fürdött, kényeztette fáradt testét. Tilda bement a hálószobába levette topját és a miniszoknyát és elfeküdt az ágyon egy kívánatos fekete tangában. A mellbimbói majd átszúrták a melltartóját, ahogy elképzelte mi mindent fog tenni férjével.

Pali kijött a fürdőből egy szál törülközőben és a hálóba ment, ahol meglátta a csodás látványt. Farka merevedésnek indult, mikor végig nézett gyönyörű felesége hosszú combjain hatalmas formás mellein és a lány vad nézésén akadt meg a tekintete.
- Gyere ide! - mondta a lány és egy bilincset akasztott a férfi mindkét csuklójára és a két bokájára. Pali meglepetten vette tudomásul a vad játékszert, de élvezte, ahogy Tilda végig nyalja , csókolja a testét. A lány először a heréket, majd szépen lassan fölfelé haladva izgatta az egész hímvesszőt, amitől a férfi teljesen beindult. Ezután a makkon körözött nyelvével, ami először picit fájt a fiúnak az előző egy óra történései miatt, de hamar hozzá szokott.

Tilda ezután már az egész szerszámot a szájába vette és elkezdte szopni egyre ütemesebb tempóban. Pali nagyon élvezte ezt , hogy egy órán belül már a második csaj szopja, amikor teste megfeszült és beleélvezett a lány szájába, amit eddig Tilda nem hagyott neki, de most nagy kortyokban nyelte a spermiumot.
- Köszönöm - súgta Pali a lánynak, aki újból elkezdte izgatni Pali férfiasságát, de ez már nem esett olyan jól neki a tinivel eltöltött órák fáradalmai miatt. Pali nem tudta mit csináljon, el nem mondhatja a történteket, de ha most leállítaná a lányt az furcsa lenne, ugyanis egy menet után soha nem szoktak leállni, de kettőnél többet már nem kíván. Pali, amikor észrevette, hogy a lány Noémi tangályát viseli és csodálkozva nézte, hogy nem vette ezt eddig észre, amikor Tildán izgatóan feszül a szűk ruhadarab. Rájött ez a büntetése.

Amikor újra merev lett a férfiasság Tilda beleült Palival szembe helyezkedve, kinek hihetetlen fájdalmai voltak, de abba reménykedett: ennyivel megússza. Feszes melleit nézte, miközben a lány mélyen a szemébe nézett és sugallta neki az elkövetkezendő kínokat. Egyre gyorsabb tempóban lovagolt és nézte Pali keserves arcát, aki nem mert felesége szemébe nézni. Tilda vadul vágtázott, amikor átlépett a kéj országába és telefröcskölte nedveivel férje arcát, aki megkönnyebbülten vette tudomásul, ennyi volt . Azonban miután a lány leszállt a kéjdorongról, elkezdte hátsó bejáratát izgatni ujjaival. Pali látva ezt elkezdett könyörögni, de a lány mikor már 3 ujjal volt magában abbahagyta, és befogadta a még mindig merev faszt.

Ismét elkezdett vágtázni. Egyszerre kiabáltak, de míg Pali a fájdalomtól, a feleség a kéjtől. Mikor érezte, mindjárt elélvez, kezével csiklóját kezdte izgatni. Tempóját felgyorsította és egy pillanat alatt teste megfeszült és újra egy hatalmasat élvezett. Eközben Ricsi Noémivel hazajött és benyitottak a szobába... (Noémi mikor hazament észrevette, hogy valami hiányzik ezért Ricsinek egy hazugságot kitalálva a szobába siettek, ahol izgató látvány fogadta őket...)