Barátok Közt 4

Kinga élete tönkre ment. A felejthetetlen esküvőn, ahol kiderült, hogy már van férje és a szülei csak álszülők teljesen összetört. A házban mindenki utálja egy-két embert kivéve. Az egyik Andrea volt a kávéház volt tulajdonosa aki befogadta a elkeseredett lányt és erőt öntött belé. Kinga a vonzó pincérlány nem adta föl visszament dolgozni és megpróbált elnézést kérni mindektől, azonban senki se bocsátott meg neki. Szerda délután a kanapén sírt, reszketett felidézve Géza mondatait miközben megpróbálta elmagyarázni a történteket. A csalódott férj azonban hajthatatlan volt és szó szerint kidobta a lányt. Ahogy a kanapén feküdt megbánt minden hazugságot és mérhetetlen dühöt érzett, mert nem tudja megváltoztatni a dolgokat. Gondolatmenetét a hazaérkező Andi szakította félbe. Nórától jött, akinél aláírta a kávéházról szóló szerződést, ami azt jelentette, hogy örökké megszabadult Zsolttól.

Fáradtan esett be az ajtón és kibújt a magas sarkú kényelmetlen szorításából és különös zajra figyelt föl miközben egy pohár narancslevet töltött poharába. A kanapén még mindig ott volt a remegő Kinga, aki összekucorodva zokogott. Andi látta a szerencsétlen lányt és tudta mitől van kiborulva. Odalépett hozzá és leült a kanapéra. Sajnálattal teli szemeivel a gyenge nőre nézett. Különös érzéseket táplált a pincérlány iránt. Talán a sajnálat, a szenvedés nem tudta, de megkedvelte és ez több volt, mint egy barát iránti szeretet. Ez más volt. Nem ismerte ezeket az érzéseket. Illetve ismerte de eddig ilyet még egy nő nem váltott ki belőle. A szerelmet. Kezét a lány vállára helyezte, és gyöngéden végigsimította a fedetlen testrészt. Lehunyt szemmel élvezte a meleg kéz érintését és abbahagyta a sírást. Andi hátrasimította a gyönge lány selymes szőke haját és mélyen a szemébe nézett. Kinga érzéki tűzet látott a szempárban, amikor szájon csókolta Andit. Nyelvük vad táncot járt.

A menyasszony beletúrt a fekete hajba és élvezte testén a lágy érintéseket. Nyelveik gondosan körbejárták a másik ajkait, majd furakodva csusszantak egyre mélyebbre egymás szájában. Andi keze lágy masszírozásba kezdett. Benyúlt a blúz alá és a szép melleket kezdte kényeztetni gyöngéd ujjaival. A mellbimbók teljesen megkeményedtek, majd átszúrták a melltartót. Egy pillanatra abbahagyták egymás testének kényeztetését és segítettek levenni a zavaró ruhadarabokat. Ott ültek egymással szembe teljesen meztelenül és gyönyörködtek csodálatos testükben. Andrea egy lágy mozdulattal hátra döntötte Kingát jelezve most ő következik. A szőke nő behunyt szemmel élvezte mellein Andi leheletét. Először a mellbimbó körülötti részt járta végig nyelvével kínozva Kinga remegő testét. A jobb mellről áttért a ballra és ott folytatta munkáját.

Amikor látta a lány kérlelő tekintetét bekapta a bimbót és szívni kezdte. A karcsú test egyre jobban remegett az élvezettől. Andi ismét a jobb kebelnél időzött, amikor elkezdte a combok belső felének simogatását. Érezte a kéj nedveit a bejárat körül ezért lejjebb ereszkedett és elkezdte most nyelvével izgatni a menyasszonyt. Gondosan lenyalogatta a nedves combot és rátért a szeméremajkak izgatására. A test hullámzását most már apró sikolyok is kisérték. Andi szájába vette a meredező csiklót és szívni kezdte. Fokozva a szédületes érzést két ujját a nedves hüvelybe dugta és ritmikus mozgásba kezdett ami megtette hatását. Kinga Andi minden mozdulatát nyögdécseléssel kísérte, majd egy jóval hangosabb sikolyt hallatva, összerándulva élvezett el.

Andrea fokozva a lány orgazmusát még erősebben szívta a csiklót és már három ujjával volt a szőke lányban, amikor hatalmasakat rándulva a kecses test kielégülten tért vissza a kanapéra. Magához térve Kinga szájon csókolta Andit és érezte saját nedveit, majd elkezdte izgatni szerelme testét. Egyből a kehely bejáratához guggolt és kinyalta az izgalom édes nedűjét. Andreán látszott mindjárt elélvez az átélt izgalmaktól ezért Kinga elkezdte nyelvével izgatni a hüvelyt belülről. Egyre beljebb haladt. Andrea teste hullámzott a gyönyörtől amikor hirtelen megrázta az ájulásszerű orgazmus. Levegőt kapkodva, kezeit szétcsapva terült el az ágyon. Percek kelletek, mire összeszedték magukat és fölöltöztek.