Barátok Közt /második fejeztet/ M

- Egy pillanat - szólt Orsolya - csak magamra kapok valamit!
- Szia Miklós, Lacit keresed? Most ment el, és csak este jön haza. - mondta Orsolya, mikor a csöngetésre ajtót nyitott.
- Nem kérlek, tulajdonképpen hozzád jöttem - szólt Miki, és átnyújtott egy csokor virágot - ezt neked hoztam, csak meg akartam köszönni a múltkori Tanácsodat, amit ajánlottál.
- Jaj de kedves vagy, gyere be. Megkínálhatlak valamivel? - kérdezte Orsi.
- Ó kérlek, nem akarlak zavarni, bár szívesen elfogadok egy italt, mára már befejeztem a munkát - ment be Miklós.
- Egy pillanat, csak felöltözöm - szólt Orsi, mivel csak egy köntös volt rajta, és a haján is látszott, hogy épp most fürödhetett.
- Nem szükséges, csak egy perc, és már itt sem vagyok - szólt Miki.
- Hát akkor egészségünkre - mondta Orsolya, miután kitöltötte az italt.
- Egészségedre! - hajtotta fel Miki az italt.
- Húúhhh, de erős volt - bár nagyon finom. Kaphatok még egyet?
- Parancsolj, de én akkor is iszom veled.
- Orsi visszafordult az üvegért, de közben leverte a poharát, ami a földre esett.

Szinte egy időben hajoltak le érte Miklóssal közben Orsi köntöse szabad belátást engedett a fedetlen kebleire. Mikinek egyből felállt a farka, ahogy észrevette.
- De jó kis nő ez a Orsi... - gondolta magában, titokban végigmérve Orsolya testét a ráfeszülő köntös alatt. Mikor Orsi felvette a poharat, ami szerencsére nem tört el, kitöltötte az italt, és ismét koccintottak. - Egészségedre, kérlek!
- Szó szót követett, míg végül a teljes üveg italt elfogyasztották. A végére mindketten egy kicsit becsíptek.
Orsi érzéki nő volt. Szőke, rövid haja. Már kb. 40 éves, de egy serdülő is nyugodtan verheti rá. Jó bula. Nagy melle és még jobb segge volt. Mindig valami formás fehérneműt, halványlila, vagy éppen leopárdmintás tangát hordott. Már amikor! Mert mikor nem volt memphusza, akkor ritkábban. Pszichológus picsa. Igazi egyéniség. A férje Laci elkövetett egy hibát: Eleinte igen, de később nem kurta rendszeresen (és vibrátort se vett!). Mindig hazament fáradtan, és azután még Orsi édes barlangjához sem volt kedve.

Egyre vágyott az érzékiségre, a tűzre, a kefélésre és a FASZRA. Eleinte mikor a férje aludt, este bekapcsolta a TV-t a nappaliban, és a Private Gold-ra és egyéb ilyen témájú médiumra, ujjazgatta magát. Ez egy ideig elég is volt neki, de később többre vágyott.

Ekkor jutott eszembe Miklós, aki sármos Macsós nem éppen hűségével minden nőt levett a lábáról. Eszébe jutott Orsinak mi lenne ha... de megpróbálta elterelni a gondolatot mégiscsak Andival jár. Beszélgettek és Orsi nagy nehezen elmesélte a szexmentességet.
Ha én ezt tudom, bármikor a rendelkezésedre állok - nevetgélve egymásnak dőltek, mire Orsi hirtelen megcsókolta Miki száját, aki azon nyomban visszacsókolta, és a következő pillanatban egymásba forrva csókolóztak tovább.

Orsolya elkezdte közben Miki ruháit lehúzni, aki segített neki, s így hamarosan az összes ruhájától megfosztva állt Orsi előtt, teljes férfiasságában tündökölve.
- Ó, ez igen... - húzta végig Orsolya élvezettel kezét Mik megmerevedett vesszőjén, majd leguggolt a férfi elé. Egyik kezével megmarkolta a farok tövét, és a szájába irányítva a végét elkezdte szopni azt.
- Aaaahhh.... igen.... - nyögte Miki, majd kétoldalt beletúrta ujjait Orsi nedves hajába, és elkezdte irányítani az asszony fejének mozgását.

Orsi szopás közben a nyelvét is intenzíven használta, a makkon körbe - körbe forgatva növelte a gyönyör érzését. Eközben egyik kezével a herezacskót húzogatta, a másikkal a farok tövét tartotta szorosan, hogy azt teljes merevségében élvezhesse. Miklós közben sóhajtozott és nyögdécselt a csodálatos érzéstől, miközben tágra meredt szemekkel bámulta a lábainál szorgoskodó asszonyt. Orsi szája lassabb mozgásba ment át, ugyanakkor szinte teljesen elnyelte a méretes péniszt. Miki érezte, hogy a makkja becsúszik Orsi torkába, egyre mélyebbre, és a szűk nyílás okozta élvezet hatására ha lehet, még keményebben állt a farka.

Sok élményben volt már része, de ilyet eddig csak egyszer tapasztalt, még fiatalabb korában. Az élmény azonban mindvégig kísérte, és gondolataiban sokszor előtört. Nem is gondolta volna, hogy e csodálatos élmény forrása ennyi időn keresztül a közelében volt. Orsi közben teljesen elnyelte a péniszt, Miki herezacskója lógott ki csupán a szájából. Majd elkezdte ugyanolyan lassan kihúzni.
- Hú kérlek... ezt így nem bírom sokáig... aaaaahhhh.... - sóhajtott András, mikor Orsi ismét elkezdte a lenyelni a péniszét.

Miklós érezte, hogy a gerince mentén végigfutó bizsergést most más is követni fogja, s mikor Orsi teljesen elnyelte farkát, egy erőteljes összerándulással megindult a herezacskójából az első adag sperma, és Orsolya torkának csapódott. Miki felhördült, megragadta kétoldalt Orsi fejét, és miközben a farkára szorítva tartotta, kefélő mozdulatokkal a torkába ürítette a teljes adagot. Orsi mikor érezte, hogy elélvez a férfi, a herezacskóját húzkodva próbálta kisajtolni az utolsó cseppeket is belőle, miközben minden nehézség nélkül nyelte le a szájába spriccelő ondót.

Mikor Miki lenyugodott, Orsi kihúzta a torka mélyéről a még merev faszt, és a szájába verte a maradék spermát, majd nyelvével alaposan megtisztította a péniszt. - Remélem, maradt még benned szufla - mondta azután, hogy végzett vele, majd ledobta magáról a köntöst, és feltárta mezítelen testét a férfi előtt. - Persze, kérlek, egy ilyen csodálatos hölgynek nem lehet ellenállni - mondta Miki, s miközben végigmérte a csodálatos testet, a farkába kezdett visszatérni az élet. Hátradöntötte Orsit a heverőn, és befeküdt a lábai közé.

Megcsókolta Orsi hasát, majd lejjebb is, végül széthúzta a nagyajkakat és belenyalt az illatos és nedves punciba. Orsi felsóhajtott az élvezettől, és felhúzta a lábait, hogy a puncija jobban elérhető legyen. Miki széthúzva tartotta a puncit, és elkezdte nyalogatni a lyuk környékét, valamint az előbújó csiklót. Orsolya egyre gyorsabban szedte a levegőt, és egyik kezével jobban odanyomta Miki fejét a puncijához, hogy erősebben nyalja azt. Miki bedugta a nyelvét a punciba és elkezdte erősen kefélni vele, mire Orsi puncijából hirtelen egy csomó nedv folyt ki Miki szájába.

- Gyere Mikikém, kefélj meg erősen - nyögte Orsi, és magára húzta a férfit. Miki ráfeküdt Orsi felhúzott lábaira, és a farkát odahelyezte a nedves punci bejáratához. Megfogta az asszony csípőjét kétoldalt, és egy lassú mozdulattal tövig betolta a farkát a pinájába. Orsolya erősen felnyögött, és megmarkolva kezeivel a férfi meztelen fenekét elkezdte irányítani a kefélés ütemét. Egyre gyorsabban mozgatta a puncijában ki - be járó péniszt, s csak akkor hagyta abba, amikor sikoltva elélvezett.

De ekkor Miki folytatta tovább, mivel közben teljesen visszanyerte férfiasságát, ismét az élvezés felé haladt. Csípőjét egy helyben tartva Orsi fenekét fel - le mozgatta a rugalmas heverőn, mintegy a merev farkán húzogatva a frissen élvezett puncit. Orsi közben nyögve, sikoltozva ismét elélvezett és már Miki is közel járt hozzá. Mikor érezte, hogy eljött a pillanat, kihúzta a farkát a pinából, és miközben Orsi széthúzta a punciját, Miki kiverte a farkát az előtte tátongó puncira. Az első adag Orsi csiklóját találta el, a következő pedig egyenesen a punci nyílásba került.

A többit Miki ráverte Orsi combjaira, az asszony pedig szétkente az egészet a punciján, alaposan bedörzsölve a csiklóját és a szeméremajkait a spermával.
- Ez nagyon jó volt, édes Mikikém! - mondta Orsi, mikor végeztek.
- Hát, kérlek, én mindig szívesen állok a rendelkezésedre! - válaszolt Miki.
- Számítok is rá. Majd szólok, hogy mikor leszek megint egyedül, jó?
- Persze, kérlek. Nagyon szívesen! - jutott eszébe Orsi csodálatos mély torok technikája...