Barátok közt /ötödik fejezet/ B

Botond elhódítja Géza Barátnőjét.
Gézának és Tündének randija van. De Géza elfelejti és az irodába marad dolgozni. Tünde megy Gézáékhoz /a Balogh Nóra lakása/ de Géza sehol Csak Botond van otthon behívja és elkezdenek beszélgetni. Majd később borozgatni. Tünde elvállalja hogy levágja Botond haját. és így közel kerülnek egymáshoz. Boti elcsábítsa Géza barátnőét Tündét. Bemennek a Géza szobájába és....

A gyönyörű Tünde kigombolt Botond nadrágját és elkezdte intenzíven szopni a nagy faszt. Nem kellett sok idő, Botond farka teljes életnagyságban mozgott ki - be Tünde ajkai között. Boti hörgéseiből Tünde érezte, gyorsan el tudna így élvezni, de nem volt olyan önző, hogy ezt megtegye. Tündi abbahagyta a szopást és felegyenesedtem. A szoknyája alá nyúlva letolta magáról a csöppnyi bugyit, majd Botinek hátat fordítva az ágyra támaszkodott, és bedőlt.
Botond rögtön vette a lapot, Tündi mögé lépett és merev, nyálas dákóját a puncihoz nyomva lassan behatolt. Botond farka az enyhe nyomástól is tövig becsusszant a Tünde lucskos puncijába. Ezen a nem várt, de annál kellemesebb fordulaton felbuzdulva a Botond egyre lendületesen kezdte kefélni, s Tündi elfojtott nyögésekkel hálálta meg szorgos munkálkodását. Botond látva Tündi növekvő élvezetét, fokozni próbált a gyönyörön, és egyik ujját a Tünde segglyukába nyomta, majd azzal a ritmussal, ahogy a fasza járt ki - be a puncimban nyomkodta az ujját is mind mélyebbre.

Tündi már vonaglott a gyönyörtől, kezével besegítettem, s hol a csiklóját, hol a lendületesen harangozó heréket simogatta. Aztán amikor Botond egyszerre három ujját s jókora faszát nyomta tövig a Tünde seggébe, illetve pinámba, Tünde sikítva élvezett el. Teste megrándult, ajkait szapora, artikulátlan sikolyok hagyták el. Boti meg is lepődött, de az Tünde orgazmusa perceken keresztül tartott, és kicsivel később szinte erőszakkal rántotta Tünde ki magából a kőkemény gyönyör rudat..
- Sajnos ez még nem volt elég - mondta ekkor lihegve, kipirult arccal.
- Feküdj hanyatt, gyorsan - Mondta Tünde.
Botond engedelmesen hanyatt feküdt a Tünde háttal neki fölé guggolt, lucskos pináját az BOTOND arcához nyomva. A Boti ajkait és nyelvét aktívan munkára fogva nyalta a csiklót, közben Tünde popsiját ujjazta. Tünde reszketve a gyönyörtől kezdte szopni Botond keményen meredő faszát, majdhogy nem belefulladva a jókora falatba. A Botond szorgalmasan és erőteljesen munkálkodott tovább, miközben az orgazmus újabb és újabb hullámokban söpört át Tündin.

Aztán abban a pillanatban, ahogy nyelvét a Tünde segglyukába nyomta, hirtelen szinte kiköpte magából a farkát, és hatalmasat üvöltve élvezett el. Néhány másodperc múlva elernyedt testtel pihegett Botin, levegő után kapkodva. Lassan lekászálódott szegény srácról.
- Te aztán tudsz élvezni - csóválta fejét elismerően Botond. Meglepetésében szinte már arról is megfeledkezett, hogy ő még nem élvezett el.
- Igen, bár nem akárkivel, nagyon jó partner voltál - mondta kicsit még mindig lihegve Tünde.
- De ideje, hogy te is elélvezz. Hogyan szeretnéd? - kérdezte Tünde.
Botond magához húzta a Tündét, megcsókolta, aztán lefektette oda, ahol ő feküdt. Széttárt lábai közé állt, s lassan belenyomta farkát a még mindig lucskos punciba. Lendületesen, szinte durván baszta Tündét. Tünde csípőjével besegített, hogy minél mélyebbre hatolhasson. Botond az előzményektől eléggé begerjedt, egyre szaporább nyögései jelezték, hogy nemsokára elélvez.
- Kérlek, ne élvezz belém - nyögte.
- Inkább szólj, ha érzed, hogy jön. -szólt Tündi
- Erre nem is kellett sokáig várni, néhány perc múlva Botond kirántotta farkát Tünde puncijából, Botond kezével kezdte húzgálni, közben artikulátlan hörgések hagyták el a száját. Tünde gyorsan felült, hálásan bukott a gyönyört adó farokra, mélyen, gyorsan szopni kezdte, a Botond farka hirtelen megrándult, először csak pár csepp fanyar folyadék csurog a Tündi nyelvére, a következő pillanatban spriccelt az első adag a Tünde torkára. Nem engedte ki a szájából, mohón, hálásan szopta tovább, közben a tenyerével a golyóiból sajtolta ki az anyagot.

Jött is, újabb és újabb lövellő adagokban,Tünde már képtelen volt lenyelni, felpillantva látta, ahogy a Botond kigúvadt szemekkel bámulja a Tünde szája sarkából csordogáló ondó - patakocskákat. Botond nagyokat sóhajtva, az utolsó cseppig belelőtte gecijét a cuppogó szájba. Teste végül elernyedt, csak farka rándult még aprókat párszor,Tünde tovább szopta, egyre lágyabban, finomabban, míg az előbb még harciasan meredő dákója megpuhultan megszelídült az Tündi ajkai között....
Ekkor bejött a nappaliba Géza Botond felöltözött és ki jött hozzá Géza bement a szobájába bár Botond vissza akarta tartani és meglátta Tündét aki akkor öltözött fel.
Rögtön kirúgta Tündét. Botondnak meg egy jobb egyenest behúzott és kihajította a közös albérletből.