Barátok közt /első fejezet/ Emma

Emma leült Noémi mellé az ágyra, és vigasztalni kezdte. - Nem éri meg, hogy sírj miatta - mondta, miközben átölelte a vállát. - Egyetlen fiú miatt sem érdemes szomorkodni, látod, én is túltettem magam Ricsin. - Persze, de nem két perc alatt - hüppögött Noémi, majd két karját átvetve Emma nyakán a vállára hajtotta a fejét, mire Emma magához ölelte barátnőjét. Érezte, amint a telt keblek az övéhez nyomódnak, és ez furcsa bizsergést indított meg benne. Egyik kezével végigsimította Noémi hátát a derekáig, míg a másikkal a nyakát kezdte simogatni.

Noémi még mindig szipogva hirtelen egy puszit nyomott a meglepődött Emma arcára. - Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz. Egyedül nem is tudnám elviselni. Te vagy a legjobb barátnőm. - Jaj, dehogynem - mondta Emma, miközben megpuszilta Noémi arcát. - Tudod mit? Felejtsük is el most az összes fiút! Mondjuk, gondoljuk azt, hogy mindegyik egy rohadt szemét, és mi sokkal jobbat érdemlünk náluk. Jó? - Jó, ez tetszik! És hogyan verjük ki a fejünkből őket? - Kérdezte Noémi. - Mondjuk így - felelte Emma, majd Noémi szemébe nézve először egy puszit nyomott szájára, s látva, hogy barátnője nem ellenkezik, egy óvatos csókkal folytatta.

Noémi a meglepődéstől félig kinyitotta a száját, hirtelen nem is tudta, hogy mit tegyen. Száz gondolat cikázott át a fejében, hogy ezt nem szabad, meg mit szólnak hozzá, de mivel jól esett, és ez volt a legerősebb érzése, így hagyta, hogy barátnője nyelve utat törve behatoljon a szájába, majd ő is átdugta a sajátját Emmáéba, és egy hosszú csókban forrtak össze. Mikor szájuk elszakadt a másikétól, most Noémi kezdeményezett. Kezei felsiklottak kétoldalt Emma tarkóján, a haja alatt, és barátnője fejét magához húzva száját Emmáéra tapasztotta, nyelvét pedig átdugta a szájába.

Ha lehet, ez még szenvedélyesebb volt, mint az első. Egymás bőséges nyálát nyelve forgatták nyelvüket a másik szájában, kiélvezve a hosszú pillanat minden gyönyörét. Mikor ajkaik szétváltak, Emma felállt az ágyról, odament a szobája ajtajához és ráfordította a kulcsot. - Mit csinálsz? - kérdezte Noémi.
- Ááá semmit, csak nem szeretném, ha valaki ránk nyitna - mondta Emma, majd visszament az ágyhoz, és feltérdelt Noémi mellé, majd ráhajolt, és miközben szájával rátapadt barátnője ajkára, óvatosan hátradöntötte az ágyon, és ráfeküdt Noémire.

Miközben tovább csókolóztak, Noémi kezeivel végigsimította barátnője hátát és csípőjét, majd megmarkolta Kata fenekét, és egy hirtelen mozdulattal átfordultak úgy, hogy most Emma lett alul, Noémi pedig fölül. Emma jólesően nyugtázta barátnője súlyos kebleit a sajátjára nehezedve, és érezte, amint mellbimbói megkeményednek a vékony pólója alatt. Kezeivel óvatosan benyúlt Noémi blúza alá, és elkezdte finoman simogatni a mezítelen derekát és hátát. Mikor ujjait végighúzta barátnője gerincének mentén, Noémi beleborzongott az érzésbe, és felkönyökölve barátnője arcába nézett.

- Emma, te tudod, hogy mit csinálunk? - kérdezte.
- Persze, jól érezzük magunkat, és különben is, csak adhatok egy puszit a legjobb barátnőmnek, nem? - kérdezte felülve Emma.
- De ez egy kicsit több annál, nem?
- Na jó, egy kicsit... De azért jó, ugye?
- Igen, jó. - mondta Noémi, miközben megfogta barátnője pólóját, és lehúzta a róla, majd pedig a saját blúzát gombolta ki. Emma növekvő izgalommal fogta kezeibe Noémi hatalmasa kebleit, miközben Noémi Emma feszes melleit cirógatta. Miközben ismét csókolózni kezdtek, szabaddá vált melleiket egymáshoz préselték, és jólesően érezték a másik kemény mellbimbójának simogató érzését a sajátjukén.

- Óóhhh Noémi, nagyon tetszenek a gyönyörű kebleid - sóhajtott Emma - bár csak nekem is ilyenek lennének! - mondta, miközben kezeivel ábrándozva markolászta és gyúrogatta a hatalmas telt kebleket. - Érdekes, nekem pedig inkább a te feszes kis cickóid tetszenek - mondta Noémi, és odahajolt barátnője melleihez, majd elkezdte csókolgatni azokat, miközben Emma fejét hátrahajtva élvezte, hogy barátnője nyelveivel a megduzzadt mellbimbóin köröz. Mikor Noémi a szájába véve óvatosan és finoman harapdálni kezdte azokat, Emma érezte, hogy lábai közt megindul nedveinek folyása, amit csak vékony bugyija tartóztat fel időlegesen.

Kezeivel közben Noémi hatalmas melleit simogatta és markolászta, ami csak tovább fokozta élvezetét. Bár Noémi nagy élvezetet okozott nyelvével, Emma alig várta, hogy ő is szájába vehesse barátnője mellbimbóit, és csókolgathassa kebleit. Mikor hozzájutott, először is nyelvével nyalta körbe a feszes, de hatalmas melleket. - Nem csoda, hogy buknak rád a fiúk - mondta irigykedve, miközben nyelvével egyre kisebb köröket írt le a nagyra duzzadt mellbimbó felé. Mikor elérte végre, szájába véve szívni kezdte azt, míg az egyik kezével Noémi szabad mellét masszírozta.

- Aaahhh Emma, ez nagyon jóóó... - nyögte Noémi, mikor érezte, hogy barátnője erősen beszívja mellbimbóját, miközben két kezével megpróbálja szorosan tartani a tövénél. Szeméremcsontját hozzádörzsölve barátnője combjához, lassan elkezdett csúszkálni rajta, egyre gyorsabban véve a levegőt. Emma közben a szabad mellbimbót ujjai között tartva csavargatta és húzogatta azt, miközben a saját csupasz melleit hozzátapasztotta barátnője mezítelen hasához. Miközben nyelvével fürgén dolgozott barátnője mellén, érezte, hogy Noémi lábaival szorosan átkulcsolja, és csípője néhány erőteljes rángásával halk sikoly kíséretében elélvez rajta.

Mikor láthatóan megnyugodott, Noémi lovagló ülésben ráült Emmára, és ráhajolva megcsókolta, miközben mellei rásimultak Emmáéra. Noémi csókolás közben az egyik kezével hátranyúlt Emma széttárt combjai közé, és a vékony kis nadrágon keresztül érezte, hogy barátnője már teljesen elázott. - Most te jössz, édes Emmám - mondta, miközben elkezdte kezével dörzsölni Emma szeméremcsontját, a bugyit mintegy benyomva barátnője nedves puncijába. Néhány másodperc múlva Emma is kapkodva szedte a levegőt, majd combjait megfeszítve odaszorította Noémi kezét forró öléhez, és csípőjét megemelve ő is elélvezett.

Ezután egymást átölelve pihentek egy kicsit, majd nemsokára Emma szólalt meg először. - Drága Noémim, ez csodálatos volt! De most már látni szeretnélek teljesen. - mondta, s felülve lehúzta Noémi kis nadrágját, csak a tangáját hagyva rajta. Ezután a sajátját is ledobta, és ott voltak egymással szemben, csupán egy - egy, a saját nedveiktől átázott vékony kis tanga bugyiban. Mindketten gyorsan megszabadultak utolsó ruhadarabjuktól is, ledobva az ágy mellé a többi ruhájukra, és most már a két lány teljesen meztelenül vehette szemügyre a másikat.

Mindkettejük szeme elkalandozott a másik szinte tökéletes testén, és a végén a természetesen egymás punciját vették szemügyre. Noéminek dús, fekete szeméremszőrzete volt a lábai között, kétoldalt fazonra borotválva, Emma viszont teljesen szőrtelenítette, és így az egész puncija szinte kitárulkozott a kutató szem számára. - Ó, de gyönyörű a punikád! - mondta Noémi, miközben kezével Emma két combjának a belső felét simogatva lassan közelített annak forró és lucskos öle felé. Majd mikor elérte azt, végigsimította ujjaival a csupasz puncit, szétkenve a síkos nedveket rajta.

Emma felsóhajtott, és izgatottan nézte barátnője ténykedését. Noémi két ujjával felhúzta a csiklófitymát, és az előtárulkozó rózsaszínű részre egy puszit adott, majd kidugott nyelve hegyével finoman elkezdte nyalogatni. Emma előrehajolva figyelte, hogyan nyalja barátnője a punciját, miközben az izgalom hullámai bizseregtették a gerince mentén, a fenék lukától egészen a tarkójáig. Érezte, hogy ismét elkezdenek folyni a nedvek a puncijából. Ezt Noémi is észrevette, és Emma punci lyukához dugta a nyelvét, hogy megízlelje barátnője nedveit.

- Nagyon finom vagy, Emma! - mondta, és miközben ujjaival izgatta tovább barátnője vöröslő csiklóját, a nyelvével felnyalta a punciból bőségesen folyó nedveket. Mikor egyik ujját bedugta a forró lyukba, Emma nem bírta tovább. Kezeivel odaszorítva Noémi fejét a csupasz puncijához, száját összeszorítva egy hatalmasat élvezett. Noémi érezte, hogy hatalmas adag punciváladék kerül a szájába, amit megpróbált lenyelni, majd nyelvét a lüktető punciba dugta, és elkezdte mozgatni benne. Erre Emmán újabb élvezethullámok csaptak végig, és újabb orgazmusa lett, amely a lábait szinte görcsbe rántotta.

A hosszú élvezéstől teljesen kimerült, és eltolta punci nyílásától barátnője száját, aki finoman végignyalogatta a kopasz punci teljes felületét, majd miután megtisztította az élvezet nedveitől, folytatta egészen barátnője segglyukáig. Ezután végigpuszilta Emma testét a hasán keresztül felfelé haladva, egészen a feszes kis mellekig, ahol egy kicsit elidőzött. Kezeibe vette barátnője melleit, és a még mindig feszes mellbimbókat dörzsölgetve megcsókolta a száját. - Jó volt? - kérdezte csillogó szemekkel.

- Ó Noémi, ez csodálatos volt! - felelte Emma. - De most rajtam a sor, te csak feküdj le nyugodtan, és hunyd be a szemed. - mondta, és finoman hátranyomta Noémi az ágyra. Ezután el kezdte simogatni és csókolgatni a hatalmas kebleket, amelyből mereven álltak ki Noémi duzzadt és érzékeny mellbimbói. Kezeivel markolászta és masszírozta őket, amivel barátnőjének nagy élvezetet okozott. Nyelvével végigszántott a mellek között, egészen le Noémi csípőjéig, miközben egyik kezével benyúlt barátnője combjai közé, és elkezdte finoman simogatni a nedves punciját.

Egyik ujját bedugta a punci nyílásba, és elkezdte ki - be mozgatni benne. Mivel ez igen könnyen ment a síkos lyukban, így még egy ujját bedugta mellé. Noémi ezt láthatóan örömmel fogadta, mivel felnyögött, és elkezdte csípőjét fel - le emelgetni, mintegy ráhúzva magát Emma ujjaira. Emma a mozgatást abba nem hagyva megfordította ujjait a punciban, miközben másik kezével lenyúlt az ágy melletti kis szekrénykéhez, és a fiókjából előhúzott egy műfaszt. Mindebből Nóémi semmit nem vett észre. Emma közben már három ujjával izgatta barátnője punciját, és mikor már elég tágnak érezte, egyik kezével széthúzta a punci elejét, és a műfasz fejét a tátongó lyuk bejáratához illesztette.

Ahogyan Noémi mozgatta a csípőjét, a makk könnyedén becsúszott a puncijába. Emma másik kezével félresimította Noémi szőrzetét, és ráhajolt a puncijára, majd nyelvével elkezdte nyalogatni Noémi csiklóját. Meglepődve vette észre, hogy Noéminek nem csak a keblei extra méretűek, hanem a csiklója is. Óvatosan a szájába vette a gyönyörű és hatalmas csiklót, és a nyelvével elkezdte nyalogatni. Érezte, hogy Noémi mindjárt elmegy, ezért elkezdte finoman szívni a csiklóját. Noémi ezt már nem bírta tovább, és Emma fejét lábai közé szorítva el is élvezett.

Puncijából csak úgy dőlt az édes nedű, amit Emma nyelvével próbált felfogni. Szépen felnyalogatta barátnője nedveit, körbe a műfasz körül. Ezután elkezdte a műfaszt ki - be húzogatni Noémi puncijában, egyre mélyebben tolva be azt. Noémi felnézett, és elkerekedett szemekkel vette észre, mit is csinál barátnője.
- Ez meg mi, Emma? - kérdezte az élvezettől elcsukló hangon.
- Ó, semmi, még Ricsitől kaptam ajándékba - felelte Emma - de elég hasznos, nem?
- Hát azt elhiszem... - mondta Noémi - ..

óóhhh...aaahh.. - nyomd be teljesen, aahhh... ooohh... Emma teljesen betolta barátnőjébe a műfaszt, úgy, hogy Noémi puncija teljesen körbefogta azt, és ráfeszült. Noémi egy kicsit megemelte a fenekét, és elkezdte mozgatni előre - hátra csípőjét, saját magát kefélve a műfasszal. Ezután Emma összefogta a barátnője lábait a bokájánál, és a magasba emelte azokat, így Noémi puncija teljesen szabaddá vált barátnője számára. Ekkor Emma amíg az egyik kezével a lábakat tartotta, a másikban a műfasszal elkezdte erősen kefélni a kitárulkozó muffot.

Noémi közben hátradőlve a saját melleit markolászta és gyömöszölte, és gyorsan ziháló lélegzete mutatta, hogy már nem sokáig bírja. Mikor egy hangosabb sikoltás hagyta el száját, egyik kezével gyorsan odakapott, és magába fojtotta az élvezésének többi előtörő hangos jelét.. Ekkor Emma lassabb ütemre váltott, minden alkalommal, amikor tövig benyomta Noémi puncijába a műfaszt, bent elforgatta egy kicsit oldalra, majd vissza, ezzel is tovább fokozva barátnője hosszú, szűnni nem akaró orgazmusát.

Végül már Noémi nem bírta tovább, és szinte könyörögve nézett barátnőjére, hogy hagyja egy kicsit pihenni, hogy megnyugodhasson. Emma végül is egy hangos cuppanás kíséretében kihúzta a punciból a hosszú műfaszt, melynek nyomán egy csomó nedv folyt ki a kitágult lyukból, egyenesen Noémi popsi lyukára. Emma nyelvével elkezdte felnyalni, kezdve Noémi záróizmaitól egészen a puncijáig, amíg teljesen tiszta nem lett. Ekkor leengedte barátnője lábait, ráült Noémi mezítelen hasára, majd kezeivel széjjelhúzta a kopasz punciját és elkezdte csípőjének előre - hátra mozogásával a csiklóját dörzsölni a még mindig pihegő barátnője testén.

Noémi felnézett barátnője szőrtelen pinusából kikandikáló duzzadt csiklójára, és ismét felizgult, szerette volna kielégíteni Emmát, ahogyan ő tette vele az imént. Először lejjebb csúszott barátnője lábai között addig, amíg a szája Emma puncija alatt nem lett, majd megfogta Emma feszes popsiját, és elkezdte alulról nyalni a pináját. - Gyönyörű a puncid, Emma - mondta elbámulva két nyalás között, mivel nem bírt betelni a szőrtelen punci látványával. Emma letekintett a combjai közé, és élvezettel nézte, ahogyan Noémi nyelvével szorgoskodik rajta.

- Óóhh Noémim, dolgozz csak... nyaljad.. igen... nyaljál ki..... óóóóhhhh... aaaaahhh.. Noémi a szájába vette az ágaskodó csiklót, és szívni kezdte, az egyik kezével pedig a punciból előtörő nedveket kente szét barátnője segglyukán. Emma fel - alá mozgatta a csípőjét az élvezettől, miközben Noémi fogta a műfaszt, és miközben kibújt barátnője lábai között, mögé kerülve hátulról a csupasz pina bejáratához illesztette annak végét. - Dőlj előre egy kicsit - mondta, és Emma négykézlábra ereszkedett, a fenekét felnyomva kínálta csupasz bukszáját a behatolásra.

Noémi nem késlekedett, és benyomta a műfaszt barátnője pinájába, aki magába fogadta azt teljes hosszában. Noémi elkezdte ki - be húzogatva kefélni barátnőjét hátulról, a másik kezével pedig a feszülő záróizmait masszírozta. Emma hátranyúlt kezeivel, és széthúzta fenekét, Noémi pedig látva a feltárulkozó popsinyílást, egyik síkos ujját bedugta rajta. Emma záróizma azonnal összehúzódott, magába szorítva barátnőjének ujját, és meglepődve tekintett hátra barátnőjére. - Nyugi, jó lesz, ne félj - mondta Noémi, majd óvatos mozgással elkezdett finoman kőrözni Emma fenekében, majd odahajolva nyelvével is segítette a záróizmok ellazulását.

Eközben folyamatosan mozgatta ki - be a punciban a műfaszt, hogy Emma figyelmét arra terelje. Ez segített is, mivel a popsi záróizmai ellazultak, és ismét szabaddá vált a hátsó kapu. Noémi ezt kihasználva most egyszerre három ujját dugta be rajta finoman, lassan, de nem hagyta benne, hanem elkezdte ki - be mozgatni, egyszerre kefélve így barátnője punciját és popsiját is. Emma közben hatalmasakat nyögött, látszott, hogy nemsokára elélvez, de mielőtt ez megtörtént volna, Noémi kihúzta a műfaszt Emma pinusából, és azt illesztette a fenekének nyílásához.

Ezután kihúzta lassan az ujjait, majd egy óvatos, de határozott mozdulattal elkezdte betolni Emma végbelébe a műfaszt. A kitágított fenékbe könnyen csúszott be kb. a feléig, ekkor Noémi elkezdte ki - be tologatni, egyre erősebben, míg végül már a teljes hosszában bent volt Emma seggében. Miközben barátnője seggének kefélését egyre erősebben folytatta, a másik kezével megfogta Emma csupasz és lucskos pinusát, és az ujjaival dörzsölni kezdte. Ezt már Emma nem bírta tovább elviselni, és egy hosszú nyögés kíséretében rátört az orgazmus.

Feneke és puncija megfeszült, és lüktetve szorosan tartotta magában a műfaszt. Ez az érzés újabb orgazmushoz vezetett, és Emma szinte elájult a gyönyörtől. Puncija ontotta magából az élvezés nedveit, és Noémi igyekezett szájával felfogni valamennyi cseppjét barátnőjének. Mikor Emma végre lecsillapodott, teljesen kimerülve borultak egymásra.
- Azt hiszem, ez volt a legcsodálatosabb élményem - mondta Emma - és ezt neked köszönhetem, Noémi.
- Ó Emma, szerintem ez kölcsönös volt, és szívesen megismételném máskor is. - válaszolt Noémi, majd szájon csókolta barátnőjét....