Diablo

A 28. születésnapomon kezdődött a pokoljárásom. A férjem elhagyott egy fiatalabb, vékonyabb elvált nő miatt. Erre inni kezdtem, aminek egyenes következménye volt, hogy kirúgtak az állásomból. Úgy, hogy még többet ittam, és szinte csak édességet ettem. Kezdtem elhízni, ami nem volt nehéz, mivel így is elég "gömbölyded" vagyok. Éreztem a bajt, de nem láttam a kiutat, és csak csúsztam a lejtőn és egyre depressziósabb lettem.
Ekkor látogatott meg gyerekkori testi - lelki barátnőm, Rita, aki sokkal többre vitte, mint én. Több diplomát szerzett, mégis egy tanyán élt párjával nagy egyetértésben. Amikor elmeséltem neki az életemben bekövetkezett változást, nem sokat gondolkozott, hanem kiadta a parancsot, pakoljak össze és megyek vele, majd Ő rendbe rakja a lelkemet. Meg egyébként sem voltam náluk, meg más dolgom sincs, meg el is férek, meg segíthetek is, meg - meg - meg.
Meggyőzött, összepakoltam egy kisbőröndnyi cuccot és már mentünk is. Mit mondjak az állam is leesett, amikor megláttam barátnőm "kicsi tanyáját", mivel egy sokszobás lovas panziót - a tanyasi turizmus jegyében - üzemeltetett, alkalmazottakkal és az állatorvos férj anyagi és szellemi segítségével. Kaptam egy szobát, és kipakolás után Rita körbevitt a tanyán. Nagy istálló, gazdasági udvar, veteményeskert tartozott a tanyához a kis erdő és a hatalmas kukorica és zab táblák mellett. Megegyeztünk, hogy szívesen segítek bármit, amivel leköthetem magam, hisz az itteni dolgokból mindenhez értettem, mivel annakidején mindketten mezőgazdasági technikumot végeztünk. Így is lett, kapálgattam a kertben segítettem az állatok körül. Ja és kihasználva a lehetőséget vegetáriánus lettem, sőt úgy ütemeztem, amíg itt maradok csak nyers ételt fogyasztok. Egyik este Évi panaszkodni kezdett, hogy baj van: a lovásza elment a Balatonra pincérnek, ugyanakkor egy utazási iroda a teljes szezonra lekötött minden szobát. Láttam rajta bajban van, nem akar elküldeni, de a szobámra szüksége van. Most én döntöttem gyorsan és szerintem jól. Felajánlottam, hogy átköltözök az istálló padlásán kialakított szobába, és elvállalom a lovászi állást, kosztért - kvártélyért és a minimálbér utáni biztosításért. Jól jártam, sokkal nyugodtabb volt ott, a padlás ablakon a csillagos eget láthattam és behallatszódott a tücskök ciripelése. A lovakkal jól elvoltam, etettem, csutakoltam, szerszámoztam őket. Hamarosan a kedvencem lett egy koromfekete shetlandi póni. Kis termetével, lobogó hosszú sörénnyel, izmos testével, okos szemével és főleg ravasz viselkedésével a szívembe lopta magát. Dia volt a beceneve, annak ellenére, hogy csődör, mivel Diablo (ördög) volt a rendes neve de, a kétszeres "ló" miatt azt elhagytuk.
Egy alkalommal valamelyik vendég gyerek belehajtotta a sárba. Mire haza értek, majdnem este lett és rászáradt a sár. Nem volt mit tenni, le kellett mosni róla. Az istálló mellett volt egy nagy víztartály, amiben nyaranta jól felmelegedett a víz, azzal mostam meg a lovat. Ahogy csorgattam rá a meleg vizet és a samponos szivaccsal mostam a ló hasát, neki ütődött valaminek a kezem. Hát biztos a simogatás hatására meg a meleg víztől, előbújt a póni nemi szerve. Mit mondjak hirtelen nagyot dobbant a szívem és nem az ijedtségtől, bár a második gondolatomtól már magam is megijedtem. Az első gondolatom az volt, hogy milyen szép méretes nagy farka van, a második pedig már az volt, hogy jó lenne baszni egyet, akár vele is. Hát igen, addigra hónapok múltak el és nem nyúlt hozzám senki, még én magam sem. Nem bírtam ki és jó alaposan megmostam a póni faszát is, aztán szárazra csutakoltam és bevezettem az istállóba. Lekapcsoltam a villanyokat, én is megfürödtem, majd felmentem a szobámba, ahol magamhoz nyúltam. Gondolatomban Dia farka lebegett előttem, de hiába piszkáltam, dörzsöltem magam, nem tudtam kielégülni.
Nagy elhatározásra jutottam, lementem az istállóba, a póni alá dobtam egy nagy halom szalmát, arra ráterítettem egy pokrócot. A ló fejét a kötőfékjénél fogva a jászolhoz kötöttem, hogy ne tudjon ugrálni és esetleg kárt tenni bennem. Levetettem a hálóingként használt hosszú pólót és a ló alá feküdtem. A félhomályban a hasa alá nyúltam és kikerestem a legnemesebb szerveit.
Simogatni kezdtem, majd amikor előbújt, megnyálaztam a kezem, és szabályosan verni kezdtem a faszát, hogy megkeményedjen. Nőtt is rendesen, érdekes volt, a vége kissé szétnyílt és én, már szinte alig bírtam magammal, amint úgy ítéltem meg, hogy használható Dia aláfeküdtem és a puncimhoz igazítottam a farkát és felhúztam magamat rá.
Az izgalomtól lucskos puncim azonnal befogadta az emberénél jóval nagyobb szerszámot.
Egy picit megálltam a mozgással és kiélveztem, hogy végre rendesen ki van töltve a hüvelyem. Még feljebb toltam a hasam és még többet fogadtam be a lófaszból. A helyzet bizarrsága, a kiéhezettségem nagyon hamar a gyönyör felé repített, alig mozdultam párat, a kéj máris elöntött. Sikítani kellett volna, de nem mertem, tudtam a csendes éjszakában messzire hallatszana, és még valaki idejönne.
Amikor kicsit alább hagyott a görcs amit az orgazmus okozott újból mozogni kezdtem a kéjnedvemtől síkos rúdon. Kicsit nyugodtabban már éreztem, amint a lófasz rózsásan szétnyíló eleje feszíti a hüvelyem és ingereli a G pontomat is. Természetesen másodszorra sem kellett túl sok idő ahhoz, hogy a gyönyör görcsbe rántsa az alhasam. Most nem álltam le, hanem tovább húztam magamra Diát, lábammal alulról öleltem át és úgy diktáltam a ritmust. Már nagyon bevadultam, amikor éreztem, a ló is toporogni kezd felettem és a következő pillanatban kitört belőle a sperma. Nem tudom, mióta gyűjthette de valami elképesztő mennyiséget lőtt belém. Az előzmények hatására immár harmadszor ma este óriási orgazmusom volt. Örömömben magamhoz húztam a ló pofáját és csókolgattam, ölelgettem. Amikor lenyugodtam, kimásztam Dia alól és úgy, ahogy voltam, meztelenül kimentem az istálló mögé megfürdeni, majd aludni tértem.
Igaz nem túl sokat tudtam aludni, az események hatására teljesen feldobódtam.
Másnap nehezebben ment a munka és úgy döntöttem, meggyötört puncimat pihentetem. Harmadnap este már meg sem fürödtem, hanem amint a panzióban lakók is láthatóan nyugovóra tértek, ismét bezártam az istálló ajtaját. Fogtam egy vödör meleg vizet és egy kiszuperált törölközőt, persze már vittem magammal a pokrócot is és a félhomályban Diablohoz mentem. A meleg vízzel megmostam a heréit, erre előbújt a fasza, azt is megmostam, majd a törölközővel szárazra töröltem. Már nem hagytam, hogy összehúzódjon neki, hanem - mivel a pokróc leterítéséhez szükség volt mindkét kezemre - a szájamba vettem a szerszámát és szopogattam, szívogattam.
Amint minden előkészület megvolt ismét alá feküdtem, illetve most térdeltem volna de a póni pici lábai közé nem fértem, így behasaltam és csak a seggem emeltem fel. Elkaptam a faszát és remegő kézzel mohó puncimhoz igazítottam. Egy határozott mozdulattal megemeltem a magam, és a lófasz ismét becsúszott a puncimba.
Elkezdtem le - fel emelgetni a seggem, és élvezni, amint az a csodálatos méretű szerszám csúszkál bennem. Már nem volt bennem tartózkodás, már tudtam, hogy az orgazmusok sorozata vár rám. Úgy is lett, mire Dia kilőtte magját, én már háromszor elélveztem, és éppen kihúztam magamból a farkát, amikor kitört belőle. Ismét nagyon sok spermát spriccelt rám. Most már nyugodtan aludtam, igazi kielégült, álomtalan alvásban pihentem ki magam.
Heteken keresztül minden másnap éjszaka bementem az istállóba és megbaszattam magam a lóval. Egyre rutinosabban ment minden. Sajnos a rutin megbosszulja magát. Egy este elfelejtettem bezárni az istálló ajtaját. Amikor már túl voltam a második orgazmusomon is, akkor vettem észre, hogy valaki figyel. Borzasztó zavarba jöttem, ijedtemben kiugrottam a ló alól és el akartam szaladni. Ekkor előlépett a szempár tulajdonosa egy ötven év körüli német vendég. Tört magyarsággal elmondta, ő félig magyar és ne haragudjak, hogy végignézett, és nem ítél el sőt annyira gyönyörűnek találta az együttlétemet a lóval, hogy bizony elélvezett a látványtól. Ez látszott a nadrágján, nem volt ideje lehúzni. Ismételten elnézést kért és magamra hagyott. Nagyon gondban voltam, ha elterjed a híre annak ami történt, nem mernék Rita szemébe nézni, arról nem is beszélve, hogy a csípős nyelvét csak rajtam köszörülné. Ezek alapján érthető, hogy izgatottan vártam a másnapot.
Délelőtt nem történt semmi, én tettem a dolgomat. Délután aztán megjelent az éjszakai látogatóm. Messziről látszott rajta, hogy zavarban van. Némi semmitmondó beszélgetés után rátért a lényegre. Elmondta egyedül él, a nőkkel sosem volt szerencséje, olyan nagyon nem is játszottak az életében szerepet, de az éjszaka nagyon felkavarta. Úgy érzi, ha én lennék a társa, gyökeresen megváltozna az élete. Vagyis menjek ki hozzá Németországba, persze először csak látogatóba, és ha minden rendben, akkor végleg. Mondtam neki, nem vagyok hülye, hogy ismeretlenül ilyent tegyek.
Azt mondta, érti, és mindent megtesz, hogy jó irányba befolyásoljon.
Úgyis lett, sikerült neki, de az már más történet, amit már nem biztos, hogy elmesélek.