Egy régi barát

Csengettek. Egy pillanatra megdermedtem. Még a kezemben lévő szalvétát is elejtettem, pedig hosszú perceket bíbelődtem a csinos formába hajtogatásával. Az újabb csengetés zökkentett ki megbénult állapotomból.
- Megyek! - kiáltottam. Oda fele még gyorsam meggyújtottam valamiféle olcsó füstölőt, és gyorsan a tükörbe pillantottam, megigazítottam a hajam, nem mintha sokat változott volna, nagy levegőt vettem és lenyomtam a kilincset.
Az ajtó előtt Kinga, egykori óvodás társam állt. Annak idején nagyon jó barátok voltunk. Vele esett meg az első "papás-mamás" élményem is. No persze semmi komoly csak amolyan mutasd neked mid van játék. Azonban ovi óta mintha a föld nyelte volna el Őt. Talán a sors akarta így, de egy pár napja elkezdtem salsa órákat venni.
Rögtön feltűnt ez a lány aki, olyan kecsességgel pörgött és forgott a tánctéren, mintha számára ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Tudtam, hogy ismerem Őt valahonnan, de elsőre nem ugrott be. Aztán a következő alkalommal, mint derült égből a villámcsapás hasított belém a tudat. Ez bizony az én egykori legjobb barátom. Kicsit félve léptem oda hozzá, mert teljesen nem voltam biztos benne, hogy valóban ez az a lány.
- Szia! Kinga, de megváltoztál - mondtam a tőlem telhető legkellemesebb hangon, miközben próbáltam leplezni a bennem lévő feszültséget. Látszott rajta, hogy mély gondolkodóba esik.
Aztán kicsit bátortalanul, de annál szexisebben, mintha madárcsicsergést hallottam volna, bökte ki.
- Dávid? Dávid te vagy az?
- Fejem apró biccentésével, és szám kicsit mosolyra húzásával jeleztem, hogy eltalálta. Ekkor hirtelen nevető sikoltozós örömmel ugrott a nyakamba.
- Mi történt veled? - kérdezte.
- Nem láttalak, mióta is? Ovi óta! Hová tűntél?
- Aztán szépen lassan beszédbe elegyedtünk, cseppet sem törődve az addigra már a teremben lévő tanárral. Megszűnt körülöttünk létezni a világ.
- Többszöri - Kinga, most táncoltok vagy nem? - kérdésre zökkentünk valamelyest vissza a valóságba.
- Most el kell mennem - válaszolta ellentmondást nem tűrő hangon. Kézen ragadott és kivonszolt a teremből. Az előcsarnokban tovább folytattuk a beszélgetést, azonban kisvártatva kibökte.
- Most vissza kell mennem!
- Tudnánk talizni valamikor?
- Ezer dolgot tudnék mesélni! - mondta ugyanazon az ellentmondást nem tűrő hangon, amivel a tanárt az imént leszerelte.
- Igen - böktem ki kicsit együgyűen. Megadtam a címem, és elhívtam magamhoz egy vacsorára.
Kecsesen omlottak lágy tincsei a vállára. Gyönyörű barna hajához gesztenye színű szemei párosultak. Valahogy az volt az érzésem, hogy egy latin dívával állok szemben. Mélyen dekoltált toppot, és egy rövidke farmer szoknyát viselt, tekintettel a meleg nyári estére. És ismét abba az öntudatlan állapotba kerültem, amibe első találkozásunkkor a táncteremben. Kinga csilingelő hangja zökkentett ki gondolataim menetéből.
- Pompás illatok! - mondta.
- Mi? Tessék? Ja, a kaja! Á, semmiség csak összeütöttem valamit! - ami persze a világ legnagyobb kamuja volt. Egész napomat a konyhában töltöttem, hogy minden a lehető legjobb legyen.
- Hoztam egy üveg bort - ezzel betipegett a lakásba.
- Mikor eszünk? - csilingelte.
- Ha éhes vagy akár most is, a kaja már kész van! - válaszoltam.
Ezzel asztalhoz ültünk és nagy nevetések, valamint nosztalgiázások közepette jóízűen elfogyasztottuk az alkotásom.
Egész kaja alatt, sőt mióta belépett a lakásba éreztem ezt az erős vibrálást kettőnk közt. Mint amikor két különböző pólusú mágnest nem akarnak egymáshoz engedni, olyan érzés volt. Vacsi után kibontottuk a bort, és folytattuk a dumálást. A fejemben azonban egész idő alatt nem járt más, mint, hogy milyen marha jó nő lett az én egykori ovis társamból. Nem tudtam elterelni a gondolataim arról, amikor anno én az Ő punciját, Ő meg, az akkor még nem túl nagy és még faroknak sem nevezhető, kukim nézegette. A következő pillanatban egy olyan kérdés hagyta el a száját, ami örökre belém vésődött.
- Emlékszel, amikor a puncim mutogattam neked az oviban? - hangzott a kérdése.
Közben egy eszméletlenül csábos pillantást vetett felém.
- Persze!
- Soha nem fogom elfelejteni! - mondtam. Ahogy elhagyták számat a szavak, csak akkor fogtam föl mit is mondtam valójában.
Többre azonban nem jutott időm, Kinga felállt és a lenyugvó nap fényénél életem legcsodásabb csókját kaptam. Nyelveink hevesen játszottak szájainkban. Közben óvatosan beletúrtam hajába, majd végig simítottam a hátát egészen a feszes popsijáig. Egy pillanatra sem váltam meg mézédes ajkaitól. Farkam egyre hevesebben jelezte, hogy nagyon tetszik neki a dolog.
Egy gyors mozdulattal lerántottam róla a toppját, és ezzel előbuktak hatalmas formás mellei. Kezembe ragadtam őket és míg az egyiket csókoltam, szívtam, nyalogattam, addig a másikat hevesen masszíroztam. Kinga szájából eközben apró nyögések törtek fel. Óvatosan haladtam lefelé testén, gondosan ügyelve, hogy mindent beborítsak csókjaimmal. Eszméletlen formás lábai voltak, biztos a sok tánctól.
Farmerjától is hamar megszabadítottam és alig tudtam visszafogni magam, hogy ne rakjam egyből a finom illatozó puncijába a farkam. Végigsimítottam a combjai belsejét egészen fel a lába közéig. Barlangja szinte már lángolt mikor nyelvem első érintését megérezte. Félhangos nyikkanással adta tudtomra, hogy jó neki amit érez. Finoman kezdtem el nyalni a csiklóját, közben ujjam a puncijába dugtam. Majd még egy ujjam bedugtam, mire Ő egyre hangosabbakat sikkantott. A következő pillanatokból szinte semmire nem emlékszem, talán a puncija friss és erős illata bódított el, de a következő emlékképem az, hogy megremeg egész teste, és én mint egy szomjas kutya lefetyelem fel a lyuka édes nektárját.
Egy pár pillanat után, szinte megújulva, állított fel, vette le a ruháim, és guggolt elém. Farkam elején már rég megcsillantak az első nedvek. Gyengéden kezébe vette és finom mozdulatokkal elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Már ettől a pár érintéstől majdnem elmentem. Aztán bekapta a makkom tetejét. Szívta, és nyalogatta egyszerre. Egyre beljebb engedte farkam a szájába, mígnem az egész eltűnt benne, és orrával a köldököm dörzsölte.
Még soha nem volt részem ilyen fantasztikus érzésben. A következő pillanatban kivette szájából a farkam, és a mellei közé préselte.
- Dugj mellbe! - hörögte kéjesen. Egy pár mozdulat után éreztem, hogy nincs már vissza sok, de minden áron érezni akartam puncija forró belsejét.
Egy határozott mozdulattal húztam ki mellei közül, a vértől hatalmasra duzzadt tagom. Kinga egyből felállt és felkönyökölt a konyhapultra, popsiját nekem szegezve, mintha azt mondaná - Mire vársz, rakd már belém! - Fogtam fegyverem és kiélvezve minden egyes pillanatát beleengedtem az oly régóta áhított kéjbarlangba. Kinga ezzel párhuzamosan hangosan felnyögött, és a csiklóját kezdte el izgatni. Nem szoktam túl hangos lenni, de most egyszerűen csak áradt belőlem az állatiasság. Nem érdekeltek sem a szomszédok, sem a lépcsőházban mászkáló alakok, csak erre a csodára koncentráltam. Egyik kezem beletekertem hajába, amitől fejét kicsit hátra hajtotta, és így dugtam egyre hevesebben, hangosabban.
- Mhár nhem bhirom shokáig - próbáltam kinyögni. Erre Kinga lecsusszant a dárdámról és, mint akinek az élete függ tőle, úgy kezdett el cumizni. A következő pillanatban megfeszültek az izmaim, és telespricceltem a nedvemért szopó száját. Kiéhezve nyelte az anyagot, majd miután kiürültem, gondosan letisztogatta a farkam finom kis ajkaival.
Lövésekre, és rendőrautó szirénázására riadtam fel.
- Mi a franc ez? - mormogtam álmosan magam elé. Örömmel nyugtáztam, hogy csak a tévé.
- De hol van Kinga? - nyílalt belém a felismerés.
- Ugye ez nem csak egy álom volt? - motoszkált fejemben a gondolat. Aztán a másik oldalamra fordultam, és rémülettel vegyített örömmel láttam, hogy Kinga a szoba túlsó végében lévő fotelben szuszog.
- Vajon tényleg megtörtént? - azonban, már nem tudtam továbbvinni a gondolatmenetem, mert mély álomba zuhantam.