Hajvágás extrákkal

Fütyörészve zártam a stúdiót, nyomtam fejembe a sisakomat és pattantam chopperem nyergébe. Gyönyörű vasparipa, első rúgásra indul, méltóságteljesen duruzsol. Nyergében ülve vettem egy mély levegőt, magamba szívva a kertváros virágzó fáinak illatát, majd hanyag mozdulattal megigazítottam kesztyűimet és napszemüvegem. Mosoly jelent meg arcomon, kövér gázt adtam, amire a motor mély dübörgéssel válaszolt.
A sztendert fölhajtom, indulok.
A városba érve rendőrautó húz mellém az egyik lámpánál. A benne ülő rendőrnő gyanakodva méreget aztán int társának és tovább hajóznak.
Tavasz van, kellemes májusi este. Boldogság tölt el ismét, hogy itt lehetek és élvezhetem ezt a csodát, amit életnek hívnak és mindent, amit vele kapok, ami benne pezseg.
Fodrászom már vár rám. Én vagyok az utolsó vendége, ha jól sejtem.
Már az üzlet előtt vár, messziről megismer, mosolyogva integet.
Boldognak látszik, szinte ragyog, a tavasz benne is sugárzik.
Amikor megállok, hozzám siet és karjaiba zár, arcomra nagy puszit nyom, majd kézen fog és elegáns üzletébe vezet, közben egyfolytában csacsog, egy szuszra igyekszik elmondani mindent, ami vele történt, míg nem látott.
Kedves, aranyos teremtés. Gyermekkorunk óta ismerjük egymást.
Az üzletbe lépve elhúzza a függönyöket és megfordítja a táblát, aztán az ajtót is kulcsra zárja.
Sisakom, napszemüvegem és kesztyűim már gondosan egymás mellé téve én pedig ellazulok kényelmes székében, lehunyom szemem. Hallgatom, ahogy korhol, szid, hogy róla mindig megfeledkezem és csak ritkán látogatom meg, akkor is már jó lomposan, hogy sokat dolgozhasson fejemen.
Tudja, hogy nem igaz, de nőből van.
Rövid fehér köpenyt visel és tűsarkú papucsot. Ollója serényen nyiszog, pihekönnyű hajpamacsok hullnak alá.
A homlokomnál bíbelődik, most nagyon óvatos, hosszú ideje áll velem szemben. Kinyitom szemem és az elém táruló, izgatóan szép látvány megbabonáz
Gyönyörű, rugalmas halmok, nem túl nagyok, de izgatóan formásak, ciklámen színű melltartó alá rejtve.
Bizseregni kezd ölem. Kicsit feljebb tekintek. Ízlésesen duzzadt, érzéki ajkak.
Látom az ollót, ahogy nyílik, aztán nyisszant. Lehunyom szemem újra, de csak egyetlen pillanatra. Nem bírok ellenállni, a látvány vonz, kinyitom újra.
Mellei egyenletesen, légzése ritmusára lazulnak és feszülnek. Fantáziám mozigépésze résen van és egyre vadabb filmeket perget.
Eltűnik a melltartó, csak azok a csodálatos keblek kelletik magukat. Bimbói apró rózsaszín udvarba állnak, babszemnyi nagyságúra nőttek és nagyon feszesek. Csábítanak, csókra, érintésre, szerelemre ingerelnek.
Hangját nagyon távolról hallom és nem értem mit mond, de nem is érdekel. Nem sejti hol járok.

- Te jó ég!
- Hol jár az eszem? Csípem magam nyakon és veszek egy mély lélegzetet.
- Figyelsz te rám?
- Igen, persze, hogyne.

Ellép előlem, körülöttem sürög-forog, de visszatér, dekoltázsán egy gombbal levesebb. Mélyen elém hajol, tökéletes láthatóvá tesz mindent és közben csicsereg.
Áttetsző ciklámen melltartó és az ehhez tartozó bugyi, ami elém lépése pillanatában villan ki.
Puha pamaccsal sepreget, a munkát befejezte. Köntösét már csak egyetlen gomb tartja. Lassú mozdulattal kigombolja.

Döbbenten nézem, ahogy végig simítja combjait, ujjait tangája alá tolja és a vénuszát elfedő részt kiemelve kissé megigazítja.
- Hiányoztál. - és megcsókol. Ajkai forrók, nyelve édesen enyémhez kóborol. Lehunyom szemeim, kezdem elveszteni az eszem. Simogat, ingem gombjain matat.
Tenyeremmel érintem combját, halkan nyög, de szélesebbre tárja és enged. Megmarkolom rugalmasan formás popsiját.
- Akarod? - néz rám révült szemekkel és lenyom egy kart. Szisszen a pneumatika, a szék dőlni kezd.
Nem válaszolok, nincs értelme és a kérdés is ostoba. Elmém egyre bujább és forróbb pillanatokat vetít előre.
Lágyan markolászom combjának tövét és popsiját, kéz élem vágatába tereli tangáját. Forróvá válik, sikamlós nedűvel keneget.
Fölém térdel, melleit simogatja - izgatólag hat bujasága.
Kicsit megemelem fejem, végig nyalom lucskos kelyhének duzzadó szirmait. Kéjesen sóhajtozik, melleit markolgatja. Látványa vágyaim tüzét tovább szítja.
Finoman kényeztetem, aztán mélyreható, izgató nyalásba kezdek. Szenvedélyesen nyög, és lejjebb ereszkedik. Két ápolt, lakkozott körmével feszíti szét duzzadt ajkait. Nyelvem hegye felkínált csiklóján pereg, ágaskodik, feszül, vérvörös színűvé válik és remeg.
Aztán mélyen feltolom nyelvem, lüktető punciját vadul smárolni kezdem. Megvonaglik öle, izmai ránganak, körmei farmeremen át combomba vájnak.
Teljesen rám ül, arcom puncijával van tele, nyelvem vaginája mélyén, orrom hegye csiklóján köröz. Egyre hangosabb, egyre féktelenebb. Fejemhez kap. Két kézzel emeli, húzza magába, aztán felsikolt és vonaglani kezd. A tükörben nézem arcát, ahogy élvez.
Lukacskája folyamatosan lüktet, rángatózó hüvelyfalán apró rezgések futnak át , minden mozdulatra összerándul, sikamlós nedűt csorrant.
Nem várok tovább, a helyemre fektetem. Melltartóját szinte letépem és gyönyörű halmait simogatni masszírozni, markolászni kezdem. Apró bimbói babszemnyire duzzadtak és aprócska udvarukban peckesen állnak. Vágyom rá, hogy torkomig szívhassam, nyaldoshassam, ajkaimmal morzsolva, tekergetve, húzogatva lágyan felfalhassam.
Végig nézek rajta. Aléltan piheg, kezével nadrágom sliccén matat. Gombjaimnál elakad. Segítek neki és előveszem. Marokra fogja, közben egyik mellbimbóját cirógatja.
Emeli fejét, csókolgatni kezd, majd finoman megharap és nyelve kígyózva átölel, mélyen beszív, tövig elnyel, bő nyállal izgat. Torkára enged, nyelnie kell és nyel is nagyokat.
Hajába markolok, fejének mozgását vezetem, fel pillant rám, szemeiben látom, hogy várja a végzetem.
Hátrálnék, de nem ereszt. Még mohóbban nyeli be, körmeivel fenekem karmolássza. Lüktetek egyre hevesebb rángások törnek rám. Ő ezt megérzi és lazábbra ereszt, de amikor lehiggadnék, újabb rohamba kezd. Teljesen felajz és egyetlen pillanatra elereszt.
- Ne siess úgy, mindened akarom! - és mosollyal bájos arcán megint szájába vesz. Érzi ahogy pulzálok. Ujjaival gyűrűt fon tövére, elszorít, vár egy kicsit, majd finoman ismét bevesz, nyelve kígyózva öleli duzzadó makkom, simogatón tekereg.
Rázkódás, térdeim rogynak, izmaim tehetetlenek. Feszülő mellébe markolok, egyre torzuló arccal sziszegek.
Cuppant, nyög kéjesen és újra szopni kezd.
Megszűnik körülöttem a tér, eltűnik a világ, csak ő van és gyönyörűséges, buja teste. Dobhártyáimon visszhangzik szívem dobbanásainak egyre vadabb nyargalása..
Bimbója kipattan ujjaim közül, ő a másik mellét simogatja. A látvány és a kényeztetés hatására szűkölni kezdek, remeg mindenem.
Éles villanás, elementáris erejű lökéshullám, zsigeri mélységű rázkódás, szinte szétveti ölem. Nem bírok és nem is akarok visszatérni.
Távolról hallom csilingelő hangját, kéjes nyögéseit. Látom, ahogy érzéki ajkai közé és melleire spriccelek, ahogy nyel és mosolyogva bőrén elkeni.

Hasonló történetek:

A húgom szüzessége