Long Dong

Történt egyszer, hogy a fiúkkal együtt néztük kedvenc csapatunk a Giants egyik meccsét .Mint az szokásos volt rengeteg sör és chips fogyott el. Ott volt még a feleségem is aki igencsak kivette szerepét a szurkolásból. Tehát így ültünk ott négyen Paul, LD a feleségem Bobbie és én.
Azt hiszem a harmadik harmad vége előtt kezdődött. Csöndben ültünk mert a Giant éppen vesztésre állt és az ellenfél vezetett támadást.
Bobbie megtörvén a csöndet így szólt LD-hez :
- Az LD egy gúnynév ugye?
- Miről kaptad?
- Ne akard tudni Bobbie. - válaszolta LD.
- Miért ne? - kérdezte elmosolyodva Bobbie.
- Azt hiszem vagyunk olyan jó barátok, hogy elárulhatod.
- Tényleg tudni akarod? - kérdeztem Bobbie-tól. Erre ő bólogatni kezdett.
- Tényleg?
- Most már kíváncsi vagyok mi az amit csak így harapófogóval lehet belőled kihúzni.
- Jó akkor elárulom, a farkam méretéről kaptam. Az LD - az angol Long Dong rövidítése Gondolom tudod mit jelent?
- Igen hosszú faszt. - mondta Bobbie elpirulva. Mosolyogva néztem Bobbie - ra azt hittem abbahagyja a kérdezgetést, de ő folytatta.
- És milyen hosszú?
- Tényleg tudni akarod?
- Hát persze, milyen hosszú?
- 28 centi. - válaszolta LD.
- Á nem hiszem, csak felvágsz. - mondta Bobbie.
- Ellenőrizni akarod? - mondta LD- kissé ingerülten, mert felháborította Bobbie szkepticizmusa.
- Nem hiszem el,hogy 28 centis. Ezért igen le akarom ellenőrizni. - mondta Bobbie felbátorodva mert szentül meg volt győződve, hogy LD- csak hazudik. Igencsak meglepődtem a nejemen, mert rajtam kívül még nem látott férfit meztelenül. Még csak 17 volt amikor elvettem, szűzen és azóta boldog házasságban éltünk. LD sem habozott tovább kigombolta a nadrágján a gombot lehúzta a sliccét és letolt nadrágját a térdéig. Bobbie kissé felemelkedett a fotelból, mert onnan gondolom nem láthatott jól. LD már az alsógatyájánál tartott egy hirtelen mozdulattal, azt is letolta a térdéig, és láthatóvá vált farka ami még ‘csak’ kb. 15 centis volt, elernyedt állapotban. Bobbie mosolygott.
- Én nem látok itt sehol 28 centit.
- Még nem kemény, majd ha feláll akkor nézd meg.
- És az még a közeljövőben lesz? kérdezte Bobbie nevetve.
- Bocs Bill de ő akarta látni.
- Semmi baj LD. - mondtam.
- Na nagy lesz még ma vagy sem? nevetett tovább Bobbie.
- Megrendelésre nem áll fel, de ha Billnek nincs ellene kifogása és mutatnál egy kis szexi táncot akkor biztosan megkeményedik.
- Felőlem mehet, mondtam. - mert már engem is idegesített egy kicsit, hogy Bobbie nem hisz az egyik legjobb barátomnak. Át is kapcsoltam a TV-t egy zenecsatornára, hogy ezzel is ösztönözzem Bobbie -t. Bobbie rám nézett, de mikor a zenét meghallotta, a szoba közepére lépett és lassan a zene ütemére táncolni kezdett. Lassan kezeivel végigsimította testét, erősen megdörzsölte melleit és tovább haladt tenyerével lefelé a testén. Jól lehetett látni, ahogy mellbimbói megkeményedtek, hiszen majdnem átszúrták a pólót ami rajta volt. Lassan mozgatta csípőjét és tenyerével fenekét kezdte simogatni, és mindezt úgy, hogy hátát fordított nekünk, hogy jól láthassuk, hogy mit is csinál.
Előrehajolt és lábai között hátranyúlva kezdte simogatni fenekét, lassan kezdett előre felé haladni. Mikor elért kezével a hoz a részhez ahol sejteni lehetett, hogy kb. ott van a csiklója felsóhajtott, és felbátorodva pólóját kezdte húzogatni. A fiúknak persze tetszett az előadás és hangos - Póló! Póló! Póló! kiáltásokkal bíztatták Bobbie-t. Bobbie ezt hallván lassú mozdulatokkal lehámozta magáról a pólót és látni engedte szép melleit és az azokat tartó piros csipkés melltartót. Közelebb táncolt LD-ez mert kíváncsi volt, hogy van - e már valami eredménye ténykedésének. Volt is hiszen LD- farka tényleg mintha nagyobbnak látszódott volna. Ezek után nadrágját fogta meg a csípejénél, és szinte ingerelve minket jobbra-balra húzogatta A fiúk persze bíztatták.
- Le vele! Le vele! Le vele! Bobbie ismét hátat fordított nekünk és úgy tolta le a nadrágot a bokájáig, hogy előrehajolt és látni engedte szép formás, kemény fenekét. Ennél a jelenetnél még én is beindultam, és farkam keményedni kezdett a nadrágomban. De ahogy észrevettem, mindegyik fiúnak ugyanilyen reakciója volt egyre gyakrabban kezdték rendezgetni egyre jobban megkeményedő farkukat. Bobbie miután kilépett a nadrágjából közelebb mozgott hozzánk, talán kíváncsi volt LD-reakciójára. Mikor meglátta LD-egyre jobban meredező farkát habozni kezdett, talán önmaga sem hitte, hogy egy farok ekkora lehet. De a hangos biztatástól megjött a kedve, és folytatta a műsort.
Már csak melltartó és bugyi volt rajta mikor ismét a szoba közepébe lépett és erotikus mozdulatokkal folytatta tovább a táncolást. Gyönyörűen nézett ki a formás alakjával rajta a cseppet sem sokat takaró piros-csipkés fehérneművel és feje felett a csillárral, ami pontosan úgy vetette rá a fényt, hogy még jobban kiemelte telt kebleinek nagyságát. Azt hittem még egy-két percig hergel minket aztán felöltözik és minden megy úgy ahogy előtte, de nem ez történt. Hirtelen hátat fordított nekünk, és miközben csípejével fantasztikus táncot lejtett kezeivel hátranyúlt és kikapcsolta a melltartóját.
A fiúk persze bíztatták:.
- Vedd le! Vedd le! Vedd le! Nem is kellett sokáig bíztatni, még mindig háttal nekünk levette, és kezeivel melleit takarva megfordult. Egyszerűen észveszejtően nézett ki, ahogy kezeivel kissé felnyomva takargatta melleit. Bár ez az állapot sem tartott sokáig, mert mélyen előrehajolva megfogta bokáját és lassan kezeit mindig a teste mellett vezetve felegyenesedett. Mikor ezt láttam már teljes merevedésem volt, de oldalt pillantva láttam, hogy a fiúk is ugyanígy voltak a dologgal. Bobbie-ra visszanézve láttam, hogy elkerekedett szemmel nézi LD-farkát és szinte a szemét sem tudta levenni róla. De nem hagyta abba a sztriptízt sem ismét hátat fordított nekünk és hüvelykujjait a bugyija pántjába kulcsolta és lassan miközben elkezdet leguggolni letolta a bokájáig, ekkor nem láttunk mást csak egy nagyon karcsú hátat egy egy csodálatosan formás feneket, fejét lehajtotta, és így maradt pár másodpercig mintegy fokozva a hangulatot. Úgy egyenesedett fel, hogy először lábait nyújtotta ki, és csak azután emelkedett fel felsőtestével is.
Ez a látvány is annyira fantasztikus volt, mikor már lábai ki voltak nyújtva, de felsőteste még nem, hogy azt leírni nem lehet. Szép formás fenekét kiemelte a csillárból ráömlő fény, és persze az a csodálatos tájék is ami ott a lábai kezdeténél két formás combja tövénél látszódott az egyszerűen sokkoló volt. Tanga fazonra borotvált puncija, szinte világított barna combjai közül, kissé csillogott is az izgalmi állapotban szivárgó folyadéktól amit biztos LD-farka váltott ki belőle. Lassan ritmikusan riszálva testét közelebb jött hozzánk, és megkérdezte LD-tol:
- Ez az egész, vagy lehet még nagyobb mert még akárhogy is nézem még nincs meg 28 centi.
- Ha hozzáérnél, biztosan. - válaszolta LD Bobbie most rám nézett, és mint láthatta teljesen el voltam bűvölve az előbbi előadásától nem is kérdezett semmit, hanem térdre ereszkedett LD-elott. és annak combjait kezdte masszírozni. LD lenyúlt és kezeit megfogva irányítani kezdte feljebb a farka felé. Először a golyóit kezdte masszírozni, majd utána két kézre fogta LD dorongját, és ritmikusan verni kezdte a hatalmas faszt. LD hatalmasat sóhajtott, hátrahajtotta a fejét és teljesen átengedte magát Bobbie akaratának. Én nagyon csodálkozva nézhettem, mert mikor Bobbie rám nézett meg is kérdezte :
- Drágám ugye nem baj, hogy segítek neki bizonyítani az igazát? Szóhoz sem tudtam jutni a meglepődéstől, az én kis Bobbie-m a kis feleségem egy másik ember farkát tartotta a kezében, és szemmel láthatóan még élvezte is. Azért egy kétséges „Hááát" kierőltettem magamból. Ekkor Bobbie elmosolyodott, mert hiszen nem álltam ellent a helyzetnek. Amit ő csinált magának.
- Tudod már nagyon sokat fantáziáltam olyan dolgokról, hogy egyszerre több férfival vagyok. Végignézett rajtunk és így folytatta:
- Titeket meg legalább .ismerlek is. És ha nem lenne ellene senkinek kifogása, hogy az álmaimat itt és most megvalósítsuk, akkor remélem ti is benne lennétek a dologban. Én is és a fiúk is meglepődtünk az őszinte kinyilatkozástól, és én annyira meglepődtem ezeken az őszinte szavakon, hogy nem bírtam ellenkezni. A többiek is bólogattak, és ezzel kezdetét vette egy olyan fergeteges sex-parti, amilyenben azelőtt és azután sem volt részem.
Bobbie miután látta, hogy senki sem ellenkezik egyből rábukott LD- farkára és mohón szopni kezdte. Egyik kezével LD golyóit izgatta, másik kezével lenyúlt és csiklóját kezdte masszírozni, miközben egyre jobban riszálta fenekét. Paullal összenéztünk, és vállunkat megvonva vetkőzni kezdtünk, nehogy kimaradjunk a jóból. Miközben Bobbie tovább szopta LD farkát illetve kezével saját magát izgatta, én miután levetkőztem bal mellével kezdtem játszani, két kézre fogtam, és erőteljesen dögönyözni kezdtem. De ahogy észrevettem Paul is ezt csinálta a másik oldalon. Bobbie, mikor már izgalmi állapotát tovább nem tudta fokozni felállt a kanapéra, lábait LD- két oldalához tette, és ráereszkedett LD- szájára. Nyalatta magát, közben persze a csípőmozgást egy percre sem hagyta abba.
Így játszadoztunk mi négyen LD nyalta Bobbie kis rózsaszínű punciját, én bal mellével játszadoztam, Paul pedig a jobbal. Elég fárasztó lehetett Bobbienak ez a figura, vagy csak már nagyon akart valamit érezni a puncijában, lassan ereszkedni kezdett kezével lenyúlt megfogta LD farkát és lassan pinájához kezdte közelíteni. Mikor hozzáért LD farka a már nagyon felizgult pinájához megállt egy pillanatra és a fasszal szeméremajkait kezdte dörzsölgetni és közben nagyokat sóhajtott. Aztán lassan óvatosan elkezdett rácsúszni LD farkára. Többször is megállt pihenni közben, hiszen LD-nek hatalmas farka volt, nemcsak, hogy hosszú volt de elég jelentős keresztmetszettel is rendelkezett.
Azt hiszem eléggé feszíthette feleségem punciját a hatalmas dorong, mert mikor megállt pihenni eléggé meggyötört ábrázata volt. De ez csak pillanatokig tarthatott, mert utána folytatta a dolgot és még jobban magába fogadta a hatalmas faszt. Még úgy 8-10 centi lehetett hátra, amikor egyet sikoltott és így szólt:
- Azt hiszem ennyi, nem fog beljebb menni. LD így szólt hozzá.
- Már ez is elég még sohasem fogadott ennyire magába egyetlen nő sem. Intettem Paulnak, hogy csinálja azt amit én, feltérdeltem a kanapéra, és úgy helyezkedtem el, hogy Bobbie kényelemesen tudja szopni a farkam. Így tehát miközben Bobbie lassan mozogni kezdett LD farkán hol engem szopott, hol pedig Pault. Bobbie teste egy rövid idő múlva remegni kezdett, és látható és érezhető volt, hogy nemsokára élvezni is fog. Be is következett nemsokára, Bobbie nagyokat sikoltott miközben tovább mozgott LD farkán és közben Paul és az én farkamat is verte. Mikor lecsillapodott ráborult a kanapé hátoldalára és lihegni kezdett. Ha már ő akarta ezt az egészet gondoltam nem hagyok neki pihenőt, hanem élvezze tovább amibe belerángatott minket.
Átmentem a hálószobába és síkosító krémmel tértem vissza, gondoltam hogyha Bobbie álma is megvalósulhat akkor az enyém miért ne valósulhatna meg. Seggbe akartam kurni a feleségemet. Mikor visszatértem láttam, hogy a távollétemben a többiek sem pihengettek. LD Bobbie melleivel volt elfoglalva még mindig az előző pozitúrában, de Paul átment Bobbie fenekéhez, farkát becsúsztatta Bobbie pinájába hatalmas lökésekkel kefélni kezdte.
Melléjük álltam, egyik ujjamat bekentem a krémmel és finoman masszírozni kezdtem Bobbie segglyukát. Élvezhette a dolgot, mert zilálni kezdett, és látni lehetett rajta, hogy élvezi a dolgot. Ekkor ujjamat lassan becsúsztattam a seggébe, egy pillanatra megijedhetett mert záróizma összerándult de ez nem tartott sokáig, újra elernyedt, és követelni kezdte, hogy mozgassam az ujjamat. Tehát felvettem Paul ütemét és mikor ő is benyomta farkát Bobbie-ba akkor én is becsúsztattam ujjamat a seggébe. Nem is kellett sokáig várni Bobbie második orgazmusára, én is és Paul is jól éreztük ahogy mindkét nyílása amit kitöltöttünk ki az ujjával ki a farkával összehúzódott .De nem hagytuk abba az izgatást amíg teljesen el nem ernyedt újra.
- Ülj bele megint. szólt LD Bobbie-hoz. Mikor ő ezt megtette és ismét lassan rácsúszott LD hatalmas farkára odaálltam a fenekéhez, és gondoltam lesz ami lesz, most vagy soha de alaposan megdolgozom a seggét. Paul ezt látta, hogy mi a tervem ezért ő a kanapé másik oldalához ment és Bobbie szájába adta farkát. Kentem egy kis síkosító krémet a farkamra, és lassan a fenekéhez közelítettem, Mikor hozzáértem a lyukához hátranézett és így szólt:
- Drágám kérlek jó alaposan keféld meg a seggem. Mikor ezt halottam már semmi másra nem tudtam figyelni csak, hogy végre bent legyek a seggében. Segglyukához illesztettem a faszom, és ellenállást nem tűrő mozdulattal, óvatosan nyomni kezdtem befelé. Még azelőtt sohasem keféltem a feleségem seggét, csodálatos érzés volt, ahogy az alaposan bekent farkam egyre jobban becsúszik Bobbie szűz, szűk seggébe. Lehet, hogy túl gyorsan nyomtam befelé a farkam, mert próbálta magát eltolni tőlem, próbált menekülni. Nekem akinek még mindig a fülemben csengettek előző szavai eléggé elborulhatott az agyam a szűk érzéstől mert mindkét kezemmel megragadtam csípojét és egy mozdulattal rárántottam testét a farkamra.
Fel is sikoltott, de ez nem olyan fájdalomsikoltás volt hanem inkább kéjes sikoly. Ezután jó ideig úgy mozogtunk, hogy én irányítottam a tempót. Amikor löktem Bobbie-n egyet ő kissé lecsúszott LD-rol és eléggé felemelkedett ahhoz, hogy bekapja Paul farkát. Én élveztem el először, mikor már nem bírtam visszatartani magamat farkam egész tartalmát beleürítettem feleségem seggébe. Paulra sem kellett sokáig várni, ő is nemsokára telepumpálta Bobbie száját, és érdekes módon egy csepp sem folyt ki a szájából. Mikor mi készen voltunk LD feltérdeltette Bobbie-t a kanapéra és a nőt megkerülve a fenekéhez ment.
- Akarod a farkamat a seggedben érezni? - kérdezte tőle.
- Persze hogy akarom, alaposan keféld meg a seggem. - válaszolta Bobbie.
- Nem értettem, kérjed! Bobbie nyelt egyet, de belement a játékba.
- LD KÉRLEK keféld meg a seggem. LD elmosolyodott és Bobbie segglyukához illesztette hatalmas szerszámját. Lassan kezdte tolni befelé, hiszen tudatában volt méreteinek. Érdekes módon Bobbie nem sikoltozott mikor már LD farkának fele bent volt a seggében, csak csendben kéjesen sóhajtozott. Kezeivel lábai között hátranyúlt és egyik kezével LD golyóival míg másikkal saját csiklójával kezdett játszadozni. Ilyen segítség mellett LD-nek sem kellett sok az élvezéshez. Talán egyszer vagy kétszer húzhatta ki illetve nyomta be farkát Bobbie-ba mikor hirtelen kirántotta kezével verni kezdte és hatalmas spermaadagot lőtt Bobbie hátára. Szinte nem is volt olyan felület feleségem hátán ami száraz lett volna. Mindannyian lihegve az átélt izgalmaktól ráborultunk a kanapéra, és ott lihegtünk egymás mellett. Bobbie vett magán először erőt, hogy felálljon. Felállt és lenézett ránk. Majd alaposan tőlem kezdve szájával mindegyikünk farkát alaposan letisztította. Majd mint aki jól végezte dolgát nevetve a fürdőszobába szaladt, és nemsokára a zuhany hangját és Bobbie vidám énekét lehetett hallani.