Megvolt az osztályfőnök az osztálykiránduláson!!

Tavaly történt velem ez az eset.

Sárospatakra mentünk kirándulni, május végén. Ekkor töltöttem 18. szülinapom. Három ágyas faházakban voltunk. Az oszt. fő jött velünk és még 2 férfi tanár. Az oszt. fő így egyedül volt egy szobában. Az első éjszaka igencsak kirúgtunk a hámból 2 osztálytársammal, de elhatároztuk, hogy ezt másnap folytatjuk! Elég nagy zajt csaptunk, amire a tanárnő is felfigyelt. Átjött és figyelmeztetett, hogy szét fogja robbantani a bagázst, de mi továbbra is folytattuk, másodszorra elég zaklatottan érkezett vissza. Egyik osztálytársam abban a házban maradt, a másik ment a tanárokhoz, én pedig a tanárnőnél töltöttem az éjszakát.

Elég bódult állapotban voltam és lefeküdtem, de igen zavarban voltam. A tanárnő persze csak mondta a magáét!
Ja, amúgy a tanárnő egy negyven körüli, vörös hajú, telt idomokkal rendelkező nő. Nem az a nagy bombázó, de csöppet sem csúnya nő.
Miután lehiggadt, a világ dolgairól kezdtünk beszélgetni és én is feloldódtam ezalatt. A beszélgetés kezdett bensőségessé válni. A csajokról kérdezett, s már a szex is szóba került, s kiderült, hogy van egy kis tapasztalatom. Ezután az élettársáról kezdett mesélni, elmondta, hogy most nagyon rossz a viszonyuk.

Ekkor már az ágyamon ültünk egymás mellett, s mikor egy könnycsepp indult el az arcán, amit én előzékenyen letöröltem. Majd felbátorodtam, és az arcát kezdtem simogatni. Meglepetésemre nem ellenkezett, sőt, hálás volt és szemmel láthatóan tetszett neki a dolog. Ezután mélyen a szemembe nézett és megcsókolt, majd a fülembe suttogta:
- Kívánlak, te rosszcsont!
Persze nekem se kellett több. Azonnal megcsókoltam, s elkezdtem őt simogatni a mellén keresztül lefelé. Csak egy hosszú hálóing volt rajta, alatta melltartó és tanga. Miközben gyengéden simogattam, vadul csókolóztunk. Ekkor megállított, s egy olyan kérése volt, amit addig nem nagyon mert kérni, azt kérte, hogy nyalogassam a lábujjait, mert ő azt nagyon élvezné! Természetes teljesítettem, bár egy picit furcsálltam. Így hát az ágy elé térdeltem, ő lefeküdt az ágyra, a lábait pedig felhúzta.

Szép formás lába volt, ápolt, gesztenyebarnára festett körmökkel. Érzékien kezdtem nyalogatni a lábujjait, és ő pedig nagyon élvezte, s közben bugyin keresztül izgatta magát és halk, majd egyre hangosabb nyögéseket ejtett, amire még jobban beindultam, s kérte, hogy ne hagyjam abba. Még pár percig csináltam, mikor egy hatalmasat kiáltott és hatalmasat él vezet, ekkor felhúzta a fejemet és a lábai közé nyomta, nem kellett semmit sem mondania, bár nem is tudott megszólalni. Lehúztam róla a bugyit és a lucskos punciját kezdtem nyalni. Közben a péniszem majd kidurrant. A puncinedve nagyon ízlett, s elég bő volt, biztos nem elégítette ki az élettársa. Addig nyaltam-faltam a punciját még ismét nagyot nem élvezett, éreztem, hogy mennyire hálás, s egy kis pihenő után felült, felhúzott és lehúzta nadrágom és most ő kezdett kényeztetni a szájával.

Nagyon jól csinálta, s még mindig ki volt éhezve! Kb. 3 perc után éreztem, hogy nem bírom, ki akartam venni a szájából, de ő a fenekemet fogta és nem engedett, így az ondóm mind a szájába lövellt, ami nem volt kis mennyiség, de mindet lenyelte. Ezután ismét nyaltam és ujjaztam, s közben a dákóm ismét merev volt. Kis idő múlva magára rántott és a farkam a pinájába helyezte. Nagyon forró és nedves volt, ami nagyon tetszett! Öt percig kúrtam misszionáriusban, miközben hatalmasakat sikongott és kiabálta, hogy csináljam még! Kúrjam szét! Ezután bepucsított és úgy adagoltam neki, az elég nagy feneke csak úgy csattogott, de ezt elnyomta sikongatásaival, s a következő pillanatban éreztem, hogy dákómra spriccel a nedve, s ordít, tépi a haját! Ekkorát élvezni senkit sem láttam még életemben! Ez hatalmas lökést adott nekem is, és magatehetetlenül a pinájába élveztem.

Ezután az ágyra feküdt és lihegett, nem szólt semmit, én melléfeküdtem, s csókolgattam még egy picit, de hamarosan mindketten elaludtunk.

Másnap reggel megköszönte a szép estét és megnyugtatott, hogy fogamzásgátlót szed.
Megbeszéltük, hogy nem szólunk senkinek erről, s azóta is összejövünk néha, és élvezzük egymás társaságát!