A szex dealerem

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Magához szorított és kényszerített, hogy csókoljam meg. Már az érintése is tűzbe hozott,minden egyes perc amit a közelében töltöttem egyszerre volt veszélyes és mindent elsöprő.
Kívántam a közelségét és gyűlöltem is mert elgyengített. Erős akartam maradni de az egész lénye sokkal nagyobb magabiztosságot sugárzott mint ÉN!
Olyan szenvedéllyel csókolt meg, hogy bele remegett a lábam is és forróság öntött el ami a lábam közül sugárzott ki az egész testemre. Tiltott volt ez a gyümölcs de annál édesebb. Ahogy a szoknyám alá csúsztatta a kezét a bőröm minden egyes érintésénél lángra kapott.
Gyengéd volt de mégis volt benne valami vadság, valami állatias. Ahogy egyik kezével a combom simogatta a másikkal magához húzott és éreztem keményedő férfiasságát ami még jobban beindított. Forró leheletét a nyakamon éreztem, nyelvével végig simított a nyakamon majd harapdálni és szívni kezdte,meg akart jelölni, hogy mindenki tudja vagyok valakié.
Megemelt és feltett az asztalra,keze a testem vonalát követte, míg el nem ért a fekete csipkés melltartóhoz amit csak az Ő kedvéért viseltem és alig vártam, hogy megszabadítson tőle, és ahogy ezt megtette rögtön rátapadt nedves ajkával megkeményedett mellbimbóimra,játszadozott,szívogatta, harapdáltam amitől libabőrös lettem,és éreztem ahogy patakocskákban folyik a nedvem ami csak Rá várt. Felnyögtem a gyönyörtől amikor kezével morzsolgatta a csiklóm és egy hirtelen rántással letépte rólam a bugyimat. Nyelve hegyével kezdett megdugni,lábaimat a nyakába tettem és remegtem mikor éreztem elönt a gyönyör első hulláma.
Felsikítottam és körmeim belemélyesztettem a karjába. Belém hatolt kőkemény farkával ami olyan érzés volt mintha a mennyben járnék,testem felvette a ritmust az Övével. Éreztem minden egyes lökésnél, hogy egyre jobban kíván.
Egyre vadabb és vadabb lett. Hatalmasakat sóhajtoztunk mind ketten, egy egy vadabb "támadásnál " hátába mélyesztettem a körmeim, amire a szemembe nézett de ott nem láttam fájdalmat csak kéjt és bujaságot. Háromszor rázott meg kéjesen az orgazmus gyönyöre,kihúzta belőlem nedvtől csorgó farkát és a számba engedte a nedvét. Édes volt viszont a farka íze tőlem volt sós,imádtam ezt az ízt a számban.
Az volt a célja, hogy függővé tegyen a teste és lénye függővé, veszélyesebb volt ez mint akármilyen drog. Ahogy rám nézett ahogy a farkát szoptam láttam a szemében hogy Ő is függő lett, a testem volt a drog számára...

Egymás kábszere lettünk...  Erre se gyógymód se rehab nincs, csak a töménytelen sex...

fel