Ági

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Amit most elmesélek, azt a házaspár kérte, de, van olyan rész, ahol mást kellett írnom, hogy ne tűnjön perverznek!!!
Már régóta házastársak voltak, nagyon szerették a sexet, szinte mindent kipróbáltak, de valami újra vágytak.
Így, kapóra jött, hogy az internet egyik oldalán, olyan párokat keresnek, akik szeretik a sexet és nem féltékenyek a másikra.
Nosza, mindjárt ki is töltötték a kérdőívet, és elküldték.  Még a válaszra vártak, beszélgettek, persze a sexről.
Úgy tudom, hogy a titkárnők 60-70 százalékát megbassza a főnöke. Téged is megbasztak?
Hülye vagy!Tudod jól, hogy az én főnököm nő.
Akkor, kinyaljátok egymást?
Nem tudták a beszélgetést folytatni, mert válaszoltak a levelükre. Vagyis, nagy szeretettel várják őket holnap ekkor-és ekkor, itt és itt. De, ha egy mód van rá, ne öltözzenek"túl".
Szerették, ha egymás nemi szervét borotválják, így most is ez történt, aminek természetesen nagy szeretkezés lett a vége.
Ági, úgy gondolta, hogy kicsinosítja magát, és hogy ne legyen túl öltözött, nem vett fel melltartót, amit különben is csak akkor használt, ha orvoshoz ment.  A blúza is kissé áttetsző volt, sejtetni engedte a benne lapuló gyönyörű melleket, amiket már sokan megcsodálhattak.
Így illegette magát a tükör előtt, mikor is Feri, a férje szinte elvette a kedvét.
Remélem, bugyogónak látszó valamit nem vettél fel?!
De, igen. Miért? Mi bajod vele?!
Nem a pinát takaró zsinórra kíváncsiak, hanem arra, ami alatta van.
Ági, belátta, hogy Ferinek részben igaza van, és levette az úgynevezett bugyit!Mivel, nagyon mini szoknyát viselt, tudatában volt annak, hogy pinája könnyen láthatóvá válik, de szinte örült neki(perverz).
Egy, családi házhoz mentek, ahol már várták őket.
Bent, már nagyban ment a sexparti, ők, egy kanapéra ültek és nézték a többieket. Pár perc múlva, egy egy férfi ült le velük szembe és egyfolytában Ági"közkincsé"tevő pináját bámulta.
Ezt, Feri is észrevette, gyengéden széthúzta Ági lábait, nagyobb betekintést nyújtva a"kéjbarlangba".
A férfinél mindez úgy jött le, hogy"felhívás egy táncra".Egy hírtelen mozdulattal, máris Ági pinájában matatott, a másik kezével, igaz csak blúzon át, Ági melleit"gyúrogatta".
Ezt látva Feri, kigombolta Ági blúzát, szabaddá téve a gyönyörű melleket, amik kisvártatva"gazdára"találtak. Mivel, észrevett egy nagyon fiatal lányt, otthagyta őket.
Ági, már a férfin"lovagolt", mikor, érezte, hogy hátulról egy női kéz markolássza a melleit, dörgöli a bimbóit, amitől a nők 70 százaléka beindul. Hírtelen hátranézett, és meglepve látta, hogy aki a melleit markolássza, nem más, mint a főnöke!
Akivel kefélt, nagyon fiatal lehetett, alig, hogy ráült, az szinte pár lökés után elélvezett. Érezte, amint belül kis melegség járja át, eszébe jutott Feri mondása;  csak úgy basszál, hogyha beléd élveznek, nehogy teherbe ess!
Ezért, az első gondolata mindjárt az volt, hogy bevette-e a fogamzás gátlót. Közben, átlesett a másik irányba, ahol Feri a fiatal lányt kúrta, de ez nemigen zavarta, szinte természetesnek vette a sok erotikus kaland után. Bízva abban, hogy otthon úgy is beszámolnak egymásnak.
Másnap hívatták az irodába. Minden rosszra fel volt készülve, de, mint kiderült, kár volt pánikolni.
A főnök asszonya hívatta, aki, egy fiatal fiúval fogadta. Rögtön megismerte, hogy vele szeretkezett, várta a történéseket.
Most jött a meglepetés, amire álmában sem gondolt. Engedd meg_letegezte, ez már rossz nem lehet-, hogy bemutassam a fiamat, akinek sajna máris mennie kell. A fiú meglepődve nézett az anyjára, de hamar kapcsolt, és máris elviharzott. Remélem, a tegnap esti kettőnk közt marad, és megkérlek arra, hogy ezek után ne magázz, hanem nyugodtan tegezz. De, nem ezért hívattalak. Tudod, nekem régóta, hogyis mondjam; viszonyom van a fiammal, de, szeretném, ha nem csak az anyját kefélgetné, holott tudom, hogy mindig rád gondol.
Egy pillanat. Köszönöm, hogy tegezhetlek, de, csak nem azt akarod kérni, hogy én legyek a fiad sexköcsöge?!
De, igen. Pontosan erre gondoltam. Persze, nem járnál rosszul.
Valamit, el kell, hogy mondjak. Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer rányitottam a fiamra, aki épp a farkát verte, vagyis önkielégítést végzett. Mivel, zuhanyzáshoz készültem, csak a köntös volt rajtam.
Hát, te meg mit csinálsz?!
Semmi-semmit, csak... elvörösödött, hol én nagyon is tudtam mit csinál.
Nem tudom mi ütött belém, de odaléptem, a kezembe fogtam a farkát, és kivertem neki.  Nagyot élvezett, szinte méterekre ment a sperma.
Máskor is szoktad csinálni?
Elvörösödött, amit én igennek vettem.
És, olyankor mire, vagy kire gondolsz?
Megint elvörösödött, de addig nem hagytam békén még ki nem nyögte.
Rád, anya, hogy milyen lehet ott lent, mivel felül már sokszor láttalak. - ugyanis gyakran járok strandra, és ott nem viselek felsőt-.
Szétnyitottam a köntöst, - köpni nyelni nem tudott-és elé tárult a leborotvált pinám, vagyis előtte álltam teljesen meztelen. Mondanom sem kell, hogy úgy meredezett a"cerkája", hogy talán még egy vödör vizet is elbírt volna. Persze, átvitt értelembe.
Elég az hozzá, engedtem, hogy megbasszon.  Már régen basztam és úgy voltam vele, hogy mindegy ki, csak basszon meg. De, éreztem, hogy közben másra gondol. Mikor a hasamra élvezett, rákérdeztem.
Nem fogod elhinni, mit mondott.
Ne is haragudj anya, de a titkárnődre gondoltam. Vagyis, nem véletlen, hogy az este téged"szemelt"ki, jó vagy nála. Ha besegítesz, nem fogsz rosszul járni. Ági, minderről beszámolt, Ferinek, aki csak annyit mondott, ezt át kell beszélni.

fel